Hvad kan man få for en plovmand?

Hvad kan man få for en plovmand?

19. oktober 2016

Jeg har været på jagt efter ting og sager til den nette sum af 500 danske kroner på DBA. Og jeg har fundet helt utroligt mange ting. Store som små, nye som gamle. De hører til i den ene grøft og den anden. Nogle er levende, andre er lavet af træ eller plastik. En ting er helt sikkert. Der findes et hav af ting at vælge i mellem, hvis du kaster en plovmand efter et DBA-fund!

Vi starter stort ud, og bruger 500 bobs til boligindretning. Der er rigtig mange både stole, borde, skabe og ligefrem møbler af store navne i kategorien ’Til boligen’ på dba.dk. Du kan f.eks. finde designerstole af navne som Børge Mogensen og Kai Kristiansen og møbelhuset HAY . Et enkelt sofabord af Hans J. Wegner har jeg også spottet.

Kai Kristiansen stol på dba.dk
Kai Kristiansen stol på dba.dk

Der er stakkevis af skønne spisebordsstole at finde til en plovmand. F.eks. gode kvalitetsstole i teaktræ. Hvis du vil have endnu mere træ for dine dollars, skal du måske kigge efter et sofabord. Også disse er til at finde for en smuk flad 500-lap.

 Hvis du virkelig skal have noget for dine monetos, kan det måske friste med et komplet køkken til 500 bobs. Dem er der lige nu et par stykker af på dba.dk. F.eks. et råt industrielt et af slagsen.

Komplet stålkøkken til under 500kr - DBA Guide
Komplet stålkøkken til under 500kr på dba.dk...

I en helt anden grøft end det kolde, hårde stål findes kæledyrene. Åhh, de nuttede kæledyr, der i virkeligheden ikke kan gøres op i penge men kun kærlighed og nus.

Er du til de større dyr, kan du få part på en hest til 500 kr om måneden.

Udstyret til hvad end for et dyr, du vælger, findes også til fine priser. Nogle gange kan du få hele udstyrspakken med f.eks. hundekurv, snor, eller seletøj (mest til hest, eller en meget stor hund!) osv. til de 500.

Hest på dba.dk - DBA Guide
Hest, nærmere betegnet en Pinto hoppe på dba.dk...

Er det dit eget udstyr, du skal have i orden, skulle du kigge under ’Tøj og mode’ og sætte prisen til 500-500. Til kvinderne findes der lige nu 4852 annoncer med påklædning under denne søgning. Herunder 128 læderjakker. Du kan finde 720 tasker og tilbehør til samme pris.

Læderjakke på dba.dk
Læderjakke på dba.dk for under en plovmand!

Gå selv på jagt efter endnu flere ting du kan få for en plovmand. Du kan bruge prissøgningen i hver kategori. Du kan også se efter, hvad du kan få for kun 100 kr eller måske blot en 50er. Der er med garanti masser af genbrugsguld at vælge i mellem, uanset hvor meget du vil spendere på DBA i dag.