Hot loppefund til børneværelset
LivsstilBørn

Hot loppefund til børneværelset

Hot loppefund til børneværelset

Mamalola fortæller her om glæden ved at gøre et godt fund til børnenes fælles værelse 

Vores børn har altid delt værelse, og det har ikke altid været lige let at skulle tage hensyn til både drengeting og pigeting. De har altid haft en væg hver med deres ting, mens alt det andet i rummet er en blandet landhandel.

Børneværelset er præget af genbrug, nyindkøb og nyrenoverede møbler, som har trængt til en kærlig hånd.

For noget tid siden så jeg en blomsterkasse på en anden blog, som blev brugt til børnebøger, og jeg syntes, det passede rigtig fint ind i indretningen. Så jeg begyndte en jagt efter en brugt blomsterkasse, som kunne passe ind i børnenes værelse.

Ideen om at bøgerne er i børnehøjde og deres yndlings bøger er samlet et sted, var jeg ret vild med, lidt ligesom at være på børnebibliotek.

Blomsterkassen har været flittigt brugt af børnene, og når de har haft venner på besøg, har børnene altid lige skulle runde blomsterkassen og undersøge alle børnebøgerne.

Når blomsterkassen engang ikke længere passer ind hos børnene, så er det meningen, at jeg overtager den inde i stuen til mine boligblade.

Det er nemlig derfor, den har beholdt sit oprindelige udseende, ellers kunne man jo male eller tapetsere den, men det ville jeg ikke, når den engang skal stå i stuen.

Men sådan en sag vil være et hit i alle børneværelser, og børnene vil få stor gavn og glæde af den.


Find det på DBA

 1. Klapvogn, Paraply klapvogn, To ens paraply klapvogne - fejler ingenting..

Pr. Stk. 75kr,- eller køb

  Klapvogn, Paraply klapvogn, To ens paraply klapvogne - fejler ingenting.. Pr. Stk. 75kr,- eller køb dem begge for 100kr.

  100,00 kr.30-03-2023
 2. Thuka Puslebord - Luna - Hvid - Pusleborde & -Kommoder Hos Coop

  Thuka Puslebord - Luna - Hvid - Pusleborde & -Kommoder Hos Coop

  Thuka Puslebord - Luna - Hvid - Pusleborde & -Komm, Thuka, Puslekommode fra Thuka Puslekommoden fra Thuka kombinerer på fineste vis æstetik med praktik. Puslekommode med 4 skuffer God, skjult plads ti

  3.299,00 kr.10-05-2022
 3. Thuka Puslebord - Luna - Grå - Pusleborde & -Kommoder Hos Coop

  Thuka Puslebord - Luna - Grå - Pusleborde & -Kommoder Hos Coop

  Thuka Puslebord - Luna - Grå - Pusleborde & -Kommo, Thuka, Puslekommode fra Thuka Puslekommoden fra Thuka kombinerer på fineste vis æstetik med praktik. Puslekommode med 4 skuffer God, skjult plads ti

  3.299,00 kr.10-05-2022
 4. My Little Pony, Hasbro, G1 MLP, Sparkler fra 1984, Hong Kong sælges.

Ok fin samler-stand. Håret er

  My Little Pony, Hasbro, G1 MLP, Sparkler fra 1984, Hong Kong sælges. Ok fin samler-stand. Håret er fint og blødt, fine øjne, ren krop, men cutie marks har lettere slid på den ene side. Fra et ikke ry

  50,00 kr.29-03-2023
 5. Sandaler, str. 21, Move, unisex

  Sandaler, str. 21, Move, unisex

  120,00 kr.29-03-2023
 6. My Little Pony, Pretty Little, Mattel, Bibsy fra 1989, China sælges.

Fin samler-stand. Bibsy har do

  My Little Pony, Pretty Little, Mattel, Bibsy fra 1989, China sælges. Fin samler-stand. Bibsy har dog 2 røde tusch mærker på den venstre side, som ikke er forsøgt fjernet. Fra et ikke ryger hjem. Fas

  75,00 kr.29-03-2023

Relaterede artikler