Hot loppefund til børneværelset
LivsstilBørn

Hot loppefund til børneværelset

Hot loppefund til børneværelset

Mamalola fortæller her om glæden ved at gøre et godt fund til børnenes fælles værelse 

Vores børn har altid delt værelse, og det har ikke altid været lige let at skulle tage hensyn til både drengeting og pigeting. De har altid haft en væg hver med deres ting, mens alt det andet i rummet er en blandet landhandel.

Børneværelset er præget af genbrug, nyindkøb og nyrenoverede møbler, som har trængt til en kærlig hånd.

For noget tid siden så jeg en blomsterkasse på en anden blog, som blev brugt til børnebøger, og jeg syntes, det passede rigtig fint ind i indretningen. Så jeg begyndte en jagt efter en brugt blomsterkasse, som kunne passe ind i børnenes værelse.

Ideen om at bøgerne er i børnehøjde og deres yndlings bøger er samlet et sted, var jeg ret vild med, lidt ligesom at være på børnebibliotek.

Blomsterkassen har været flittigt brugt af børnene, og når de har haft venner på besøg, har børnene altid lige skulle runde blomsterkassen og undersøge alle børnebøgerne.

Når blomsterkassen engang ikke længere passer ind hos børnene, så er det meningen, at jeg overtager den inde i stuen til mine boligblade.

Det er nemlig derfor, den har beholdt sit oprindelige udseende, ellers kunne man jo male eller tapetsere den, men det ville jeg ikke, når den engang skal stå i stuen.

Men sådan en sag vil være et hit i alle børneværelser, og børnene vil få stor gavn og glæde af den.


Find det på DBA

 1. Lego andet, Sælger mit gamle Lego, da det bare ligger og samler støv, der er lidt fra Lego star Wars

  Lego andet, Sælger mit gamle Lego, da det bare ligger og samler støv, der er lidt fra Lego star Wars, Lego chima, Lego techno, og andre sæt Tags: Lego, legetøj, børn,

  499,00 kr.19-05-2024
 2. Badeudstyr, Badeindsats / badestol, Bebe-Jou, God støtte når baby skal bades. Sættes fast med sugeko

  Badeudstyr, Badeindsats / badestol, Bebe-Jou, God støtte når baby skal bades. Sættes fast med sugekop i bunden af badekaret. Læs mere info på sidste billede ??

  40,00 kr.19-05-2024
 3. Bondegård, Schleich Hest, Schleich Hest.

Brugt få gange.

Ved forsendelse betaler køber ALLE udgift

  Bondegård, Schleich Hest, Schleich Hest. Brugt få gange. Ved forsendelse betaler køber ALLE udgifter til porto ellers afhentes på adr.

  45,00 kr.19-05-2024
 4. Pony Hest Dukke Dyr Plysdyr med Tøj Krammedyr, My Little Pony Måler Højde ca. 21 cm., Gaveide : Nyva

  Pony Hest Dukke Dyr Plysdyr med Tøj Krammedyr, My Little Pony Måler Højde ca. 21 cm., Gaveide : Nyvasket Ældre Sovedyr Bamsedyr : Måler Højde ca. 21 cm. Fra Dyrfrit og Røgfrit hjem Stand : Meget Fin :

  85,00 kr.19-05-2024
 5. Bondegård, Schleich Hest, Schleich Hest.

Brugt få gange.

Ved forsendelse betaler køber ALLE udgift

  Bondegård, Schleich Hest, Schleich Hest. Brugt få gange. Ved forsendelse betaler køber ALLE udgifter til porto ellers afhentes på adr.

  45,00 kr.19-05-2024
 6. Brekina 1:87 veteranbil

  Brekina 1:87 veteranbil

  Brekina 1:87 veteranbil , Brekina , Lille fin tysk Brekina veteranbil i fin stand. Længde 5,2 cm Kan sendes ved at samle sammen så varerne har en total pris på min kr. 100,- fra 41 oveni med GLS. M

  40,00 kr.14-02-2024

Relaterede artikler