Her finder du de fedeste (og billigste) Halloween-kostumer
LivsstilBørn

Her finder du de fedeste (og billigste) Halloween-kostumer

Louise Guldager
Louise Guldager

Guiden her viser dig, hvor og hvordan du nemmest og billigst finder Halloween-kostumer til hele familien. Og også hvordan du kan købe dem, selv efter butikkerne er lukket, og du ikke kan nå at få dem hjem med posten (måske du er ude i dårlig tid?).

Den har nok været lidt udskældt over årerne. Men ikke desto mindre, er der hvert år flere og flere familier, der dyrker den amerikanske tradition: Halloween.

Uhyggelige, afskårne-finger-kager, plastik edderkopper i spind på hoveddøren, udskårne græskar og raslebøtter i mørket – dagen har mange faste etiketter. Én af dem er, at langt de fleste, der holder Halloween, klæder sig ud. BÅDE store og små. Fordi det er sjovt, en del af legen og – ja, behøver man egentlig andre bevæggrunde for at hoppe i et sjovt kostume? Nej vel….

Her får du en guide med en oversigt til HVOR og hvordan, du nemt søger efter gode kostume på DBA, så det ikke koster dig alverden. For der er jo ingen grund til at betale for meget for dén slags spøg og skæmt. Det er jo bare for sjov, ik’?

Desuden er fordelen ved at købe på DBA ikke kun prisen. På DBA kan du mødes med køber uden for arbejdstid – for DBA er et website, der aldrig ”lukker”, ligesom en butik. Og sælgerne på sitet har det sikkert også praktisk bedst med at mødes efter arbejde eller en tidlig morgen. Og hvis du ikke kan nå at få varen sendt, kan du jo altid køre hen til sælgeren selv.

’Halloween’ søgning på DBA:

 1. Dukker, RESEVERET.Horror halloween dukke der bevæger arme og hovedet mens hun pludre. Se video på in

  Dukker, RESEVERET.Horror halloween dukke der bevæger arme og hovedet mens hun pludre. Se video på instagram karinaandersen666

  700,00 kr.03-06-2023
 2. Dukker, Hjemmelavet horror halloween voodoo dukke 500 kr. Se flere dukker og ting til halloween på i

  Dukker, Hjemmelavet horror halloween voodoo dukke 500 kr. Se flere dukker og ting til halloween på instagram karinaandersen666.

  500,00 kr.26-05-2023
 3. Dukker, Hjemmelavet horror dukke til halloween med slikkepind øje.Se min instagram karinaandersen666

  Dukker, Hjemmelavet horror dukke til halloween med slikkepind øje.Se min instagram karinaandersen666 for flere dukker og ting til halloween.

  500,00 kr.25-05-2023
 4. Smykker og sten, Krystal græskar - Blod Jaspis / Heliotrop, Vægt: ca 112 g

Højde: ca 6,5 cm

Bredd

  Smykker og sten, Krystal græskar - Blod Jaspis / Heliotrop, Vægt: ca 112 g Højde: ca 6,5 cm Bredde: ca 5,5 cm NB det har enkelte små ujævnheder - se billeder Virkelig smukt og unikt græskar - der

  270,00 kr.19-05-2023
 5. Dukker, Hjemmelavet horror dukke til halloween. Se flere ting til halloween på instagram karinaander

  Dukker, Hjemmelavet horror dukke til halloween. Se flere ting til halloween på instagram karinaandersen666.

  500,00 kr.19-05-2023
 6. Dukker, Dukke hoved og kravle dragt, Håndlavet dukke hoved og sparkedragt. Der er også en krop, men

  Dukker, Dukke hoved og kravle dragt, Håndlavet dukke hoved og sparkedragt. Der er også en krop, men den nåede at blive itu inden opslag kom på. For hovede og dragt 56 kr. Sender gerne til porto pris

  56,00 kr.16-05-2023

Laver du en enkel søgning på ’Halloween’ fra forsiden på DBA, kommer der 916 søgeresultater frem. Det er alt fra pynt og kostumer til bøger og service. Men du kan faktisk skarpvinkle din søgning en del – og få endnu flere bud. Se hvordan nedenunder her.

Find børnekostumer til Halloween her – tip 1

De fleste børn elsker at klæde sig ud. Og Halloween er ingen undtagelse. Uanset om I er til de uhyggelige kostumer eller bare et sjovt ét af slagsen, kan du finde utallige bud på DBA. Kostumer er sjældent ret brugt og kan være lidt pebrede fra ny, så her giver det god mening at kigge brugt, hvis du ikke gider bruge halvdelen af oktober-budgettet på Dracula-ting, ansigtsmaling, diverse kostumer og hatte.

Kigger du eksempelvis under de forskellige børnetøjs-størrelse-kategorier kan du indstille din søgning, så der kun kommer kostumer op i dén eller de størrelser, du leder efter. Her kan du søge specifik på alder og størrelse ude i venstre margen, så du ikke skal sidde og bladre annoncer igennem, der ikke er relevante.

Start med at gå fra forsiden af DBA til kategorien ’børn’ og herunder ind på ’børnetøj’. Herfra går du så til den specifikke søgning, du ønsker, vælg mellem de faneblade, der ruller sig ud. Eksempelvis Drengetøj 4-6 år, størrelse 104-116. Søger du da på ’udklædning’ i denne kategori, dukker der lige nu 223 kostumer og udklædninger frem i den størrelse drengetøj.

Her finder du kategorien Pigetøj 4-6 år, størrelse 104-116, med over 242 kostume-annoncer at vælge mellem, og her finder du Pigetøj 7-10 år, størrelse 122-140 med over 300 annoncer. 160 af disse ligger til under 70 kroner. Normalt ligger nypris for et nyt kostume typisk mellem 150 – 400 kroner.

Drengetøj 7-10 år, størrelse 122-140 finder du her og 11-14 år, størrelse 146-176 lige her. Du skal bare scrolle gennem fanebladene med størrelsesangivelser og søge på udklædning. Pigetøj 11-14 år, størrelse 146-176 rummer 46 annoncer og findes her.

Du kan finde udklædning i alle aldersgrupper, men oftest er det lidt mere beskedent, hvis det er til de helt små børn under 2 år. 

LÆS OGSÅ: Her er det børnetøj, som sættes mest til salg på DBA

Udklædningstøjet som heks i størrelse 140 svarer til omkring 10 år, der er både kjole, og har og Heidi fra Hobro sælger for 50 kroner. Ib fra Skovlunde sælger flere forskellige Halloween-masker, der alle har været brugt til en udstilling. De koster 79 kroner stykker. I Brøndby sælger Niels 7 forskellige Halloween-ting, stort græskarhoved, tre mindre græskarhoveder, dåse til fyrfadslys og to skelletter. Alt samlet til 80 kroner
Udklædningstøjet som heks i størrelse 140 svarer til omkring 10 år, der er både kjole, og har og Heidi fra Hobro sælger for 50 kroner. Ib fra Skovlunde sælger flere forskellige Halloween-masker, der alle har været brugt til en udstilling. De koster 79 kroner stykker. I Brøndby sælger Niels 7 forskellige Halloween-ting, stort græskarhoved, tre mindre græskarhoveder, dåse til fyrfadslys og to skelletter. Alt samlet til 80 kroner

Find børnekostumer til Halloween her – tip 2

De fleste kvikke hoveder kan nok godt regne ud, at du finder en masse kostumer ved at søge i tøjkategorien på udklædning. Men vidste du, at der også gemmer sig en del, hvis du søger inde i kategorien ’fest og underholdning’, som du finder under ’diverse’-kategorien? Her finder du lige nu også pyntegræskar, parykker, diverse Halloween-pynt og meget mere.

Søger du i denne kategori under ’kostume’, dukker der i skrivende stund 447 annoncer frem.

Generelt er et godt tip, at man søger på ’Udklædning’ eller ’kostume’ eller ’fastelavn’, for at finde Halloween-udklædningen. Søg ikke kun på ’Halloween’, for der ligger gode ting gemt i de andre søgeord.

Dels kan der sagtens ligge uhyggelige fastelavnskostumer her, og derudover er det efterhånden mere og mere normalt, at mange blot bruger Halloween som en kærkommen anledning til at klæde sig ud i al almindelighed.

En anden god og oplagt mulighed for at finde det perfekte, brugte Halloween-kostume billigt – og som måske ikke ligger lige fór, når du åbner forsiden på DBA - er at gå ind på følgende kategori:

Gå ind under ’Andet legetøj’ og derfra videre til ’udklædning’ i børnekategorien. Her finder du lige nu 1.286 annoncer, så der er nok at vælge mellem.

Halloween-kostumer til salg på DBA:

 1. Udklædningstøj, Ridder, Ridder skjold med træsværd og to forskellige skeder til sværdet. 

Ridderskj

  Udklædningstøj, Ridder, Ridder skjold med træsværd og to forskellige skeder til sværdet. Ridderskjold Legetøj Bønesværd Middelalder Vistnok fra Nationalmuseets butik Sælges samlet

  100,00 kr.07-06-2023
 2. Udklædningstøj, Maske , Star wars, Som ny fra 6 år

  Udklædningstøj, Maske , Star wars, Som ny fra 6 år

  25,00 kr.07-06-2023
 3. Udklædningstøj, Fekostume, Andet, Fin lille fedragt str. 98-104. Lilla og med små vinger. Kr. 75,-

  Udklædningstøj, Fekostume, Andet, Fin lille fedragt str. 98-104. Lilla og med små vinger. Kr. 75,-

  75,00 kr.07-06-2023
 4. Udklædningstøj, Freddy Krueger handske, Velholdt Freddy Krueger hanske. Kommer fra et røgfrit hjem.

  Udklædningstøj, Freddy Krueger handske, Velholdt Freddy Krueger hanske. Kommer fra et røgfrit hjem. Sender den gerne.

  25,00 kr.05-06-2023
 5. Udklædningstøj, Ridder udstyr, Dress up by design, Hættetrøje str 3-5 år, skjold og sværd

  Udklædningstøj, Ridder udstyr, Dress up by design, Hættetrøje str 3-5 år, skjold og sværd

  75,00 kr.05-06-2023
 6. Udklædningstøj, Udklædningstøj, 3 fine sæt udklædningstøj
Samlet 75kr
Afhentes i Korsør 
Sendes plus

  Udklædningstøj, Udklædningstøj, 3 fine sæt udklædningstøj Samlet 75kr Afhentes i Korsør Sendes plus porto Mobilpay??

  75,00 kr.05-06-2023

Går du ind under ’Andet legetøj’ og derfra videre til ’udklædning’ i børnekategorien finder du 1.286 annoncer, og her burde der være god træfsikkerhed. Over 900 af annoncerne ligger til under 90 kroner, så det er en halvering af udgiften sammenlignet med typisk nypris på kostumer og udklædning.

Find voksenkostumer til Halloween her – tip 1

Er du på udkig efter en god udklædning til voksne er fremgangsmåden den samme som ved børnene: Søg eventuelt på ’udklædning’ under ’Tøj til kvinder’ i kategorien ’Tøj og mode’ og så dukker der i skrivende stund 60 annoncer frem.

Du kan også søge på ’udklædning voksen’ fra hovedsiden eller lave en søgning på ’Halloween voksen’, hvor forskellige bud vil dukke op. Vær opmærksom på, at du kan støde på en anden type ’voksen-kostume’ også, altså i den lidt mere kinky genre, når du foretager disse søgninger.

En anden alternativ søgning kan være at søge på ’Rollespil’. Du skal her sortere lidt i annoncerne, da der også forekommer computerspil og andet, men her er masser af udklædninger, der passer godt til Halloween, så som trolde, ulækre masker, kløer, økser, svær og alt derimellem.

Da Halloween markerer sommerhalvårets afslutning og starten på en lang, mørk tid og dens oprindelige betydning er, at det drejer sig om kontakten med underverdenen og de døde, kan du med fordel tænke generelt i kostumer og udklædninger, der relaterer sig til det.

Den 31. oktober er en festdag for spøgelser, hekse, riddere, skeletter og alverdens andre fantasifostre. Mange udklæder sig derfor også som zombier eller Corpse Bride, hvorfor en anden oplagt søgning, man måske ikke lige tænker over, kan være på ’brudekjole’.

Indstiller du søgningen på pris, kan du sikre dig, at du kun ser de billige til salg, hvis tanken er, at kostumet  for eksempel skal klippes i, overhældes med teaterblod eller lignende. Lige nu er der eksempelvis knap 200 brudekjoler til salg på DBA til under 150 kroner, så man med bedre samvittighed kan tolke videre på kostumet.

Ved du, præcis hvad, du vil være klædt ud som til Halloween, kan du også blot søge på dette i DBAs søgefelt og eventuelt tilføje ’udklædning’ eller ’Kostume’ bagefter. For eksempel ’Trold’ og ’udklædning’ i én søgning.

LÆS OGSÅ: 8 brugte børneting du kan give i gave

De mange legetøjsvåben sælges af Jack fra Odense. De 4 til venstre er i træ. De 3 til højre i plastik. Han skal have 150 kroner samlet. Udklædningstøjet til børn, der er et heksekostume med meget tilbehør, i størrelse 116 – 164 kommer også med heksenæse og ansigtsmaling, fingerring med edderkop, paryk og halskæde med en masse ben - i plastik. Det sælges for 100 kroner samlet hos Henriette i Allerød og har været brugt, men fejler ikke noget. Kostumet til voksne som rød hun-djævelsælger Linda fra Næstved til 75 kroner
De mange legetøjsvåben sælges af Jack fra Odense. De 4 til venstre er i træ. De 3 til højre i plastik. Han skal have 150 kroner samlet. Udklædningstøjet til børn, der er et heksekostume med meget tilbehør, i størrelse 116 – 164 kommer også med heksenæse og ansigtsmaling, fingerring med edderkop, paryk og halskæde med en masse ben - i plastik. Det sælges for 100 kroner samlet hos Henriette i Allerød og har været brugt, men fejler ikke noget. Kostumet til voksne som rød hun-djævelsælger Linda fra Næstved til 75 kroner

Husk alle detaljerne

Selvom det er sjovt og oplagt at finde kostumer og udklædning brugt, skal du huske, at du også kan komme rigtig langt med en god paryk, lidt sminke og gode accessories. Du kan for eksempel søge under accessories-kategorien på ’dødningehoved’ eller 'Skull', der også passer godt til Halloween.

Du kan også søge på ’kors’ og alt, hvad der ellers relaterer sig til døden og efterlivet. Med over 450 annoncer på DBA med parykker til salg kan du sikkert også finde noget oplagt her. Næsten halvdelen af dem ligger til under 100 kroner – hvor du fra ny ofte skal op over 400 kroner. Og det ER jo bare til en sjov og festlig dag. Der er ingen grund til at betale for meget for det.

Husk også, at du kan gøre meget med ansigtsmaling og sminke, og du vil typisk kunne finde mange ting i fest-kategorien eller ved at søge på ’Halloween’ i kategorien ’Diverse samlinger og objekter’.

Selvom Halloween er en skøn højtid og en stemningsfuld dag for børn, kan voksne med barnlige sjæle i den grad også få noget ud af den festlige dag. Og man kan vel altid bruge en god undskyldning for at klæde sig ud og holde en fest, ikke? God fornøjelse.

Mere Halloween på DBA:

 1. Skelet, Defekt anatomisk skelet. Kan bruges til Halloween, men ikke til anatomi undervisning.

Sælge

  Skelet, Defekt anatomisk skelet. Kan bruges til Halloween, men ikke til anatomi undervisning. Sælges grundet flytning.

  200,00 kr.05-06-2023
 2. Flødebollekaster udlejes.

Perfekt til børnefødselsdagen, festen, halloween, fastelavn, sommerfest,

  Flødebollekaster udlejes. Perfekt til børnefødselsdagen, festen, halloween, fastelavn, sommerfest, klassefest, vejfest, firmafest, selskabsleg til de voksne eller bare en sjov dag/aften. Et hit hos

  250,00 kr.31-05-2023
 3. Hekse hat, Halloween hat. Helt nye. Jeg har 4 af dem. Sælger hvert for 10 kr.

  Hekse hat, Halloween hat. Helt nye. Jeg har 4 af dem. Sælger hvert for 10 kr.

  10,00 kr.29-05-2023
 4. Halloween, Halloween hoveder 
Græskar hoved
Skelet hoved 
50 kr stykket eller begge for 75 kr
Udsmyk

  Halloween, Halloween hoveder Græskar hoved Skelet hoved 50 kr stykket eller begge for 75 kr Udsmykning Udpyntning Pynt Dekoration Lysestager

  75,00 kr.28-05-2023
 5. Halloween, Transparent Halloween dug. Brugt men fin.
Lig en farvet dug under for flot effekt.

  Halloween, Transparent Halloween dug. Brugt men fin. Lig en farvet dug under for flot effekt.

  15,00 kr.28-05-2023
 6. Halloween, Edderkopper - brugt til bordpynt / ophæng 
Halloween pynt.

  Halloween, Edderkopper - brugt til bordpynt / ophæng Halloween pynt.

  10,00 kr.28-05-2023

Der er mange måder at finde Halloween pynt og udstyr på, og fest-kategorien i ’Diverse’ på DBA er en oplagt mulighed. Husk at indstil din søgning på enten Jylland eller på Sjælland, hvis tiden er knap for dig, så du kun får annoncer op tæt på dig selv.

Er du også til græskar, udklædning, udsmykning med skelletter, edderkopper og sjove skræmme-gimmicks. Overvejer du at holde Halloween? Her er et par gode tips til, hvordan du nemt og billigt kan gøre din Halloween-fest gennemført, uden det behøver blive dyrt.

Stress. Er tiden løbet fra dig? Om lidt er der Halloween i dine børns skole eller institution, og du har ikke nået at købe noget? Fortvivl ej. Her får du nemlig et super godt og nemt trick, der kan hjælpe dig på falderebet, også selvom det ser ud som om, alt håb er ude!

Skal du holde en Halloween-fest, så forskræk alle dine gæster med denne store alien-figur, som er til salg lige nu på DBA – se den i videoen herunder. Figuren er 100.000 kroner værd, men ejeren er villig til at sælge for 15.000 kroner.Du kan finde DBA-annoncen til alienen i artiklen, her.

Relaterede artikler