Go green!
Livsstil

Go green!

DBA Guide
DBA Guide

Go green!

Jeg er vild med den grønne tendens der er rullet ind over de danske hjem. Ikke alene er det en pæn tendens, men den er altså også ret billig.

Den kræver lidt grønne fingre og mindre portion overskud, men når det så er sagt så skal man egentlig blot vælge de planter der passer til ens behov og ens talenter indenfor pasning af de grønne rødder.

Sukkulenter og kaktusser er rimelig idiotsikrede, og kræver ikke den store opmærksomhed. Dog skal man balancere lidt i forhold til vand. De er nemlig ikke så glade for den slags!

Så det er fra den ene yderlighed til den anden, når jeg f.eks godt kan lide de planter der kræver en del mere omsorg og kærlighed end hvad godt er.

Eucalyptusplanten er en smuk dame, men som vi ved, kræver den slags altså rimelig meget opmærksomhed. Indtil videre er det lykkedes mig at slå to ihjel. Så nu hedder det opmærksomhed, opmærksomhed og opmærksomhed. En rigtig dameplante!

Kaktusser skal stå så ingen kommer til skade. Selvom de, ofte store og kraftige pigge ikke er til at tage fejl af, så har mange af dem også små, nærmest usynlige nåle der kan sætte sig fast i huden og irritere rigtig meget. Så højt op med dem, hvis man har små pilfingre i huset!

Sukkulenter er dejlige at passe, og så er de rigtig fine. Flere af dem er nærmest en hybrid mellem kaktus og almindelige planter, så de kan godt stikke lidt. Ydermere så fås de i virkelig mange flotte former og farver, så de er vildt flotte at implementere i indretningen.

Jeg ved ikke hvad det er, men synes bare det tilfører enormt meget liv, når man tager planter med ind i hjemmet. Det er mere levende og jeg elsker at sysle lidt rundt – og prikken over i’et er også, at de grønne farver passer til nærmest alt. Og hvis man lever lidt urbant, så er det rart at lukke naturen ind i sit hjem.

Grønt på væggene

Mine vægge bærer også præg af de grønne elementer.

Billeder og posters, med grønne motiver er virkelig flotte, synes jeg!

De gamle Flora Danica motiver har fået et ansigtsløft af kunstneren Sigrid Benedikte Strøyer.

Dette gamle originale Flora Danica motiv hev jeg op af en gammel kasse, på en gård på Samsø.

Stålbordet i vores køkken, der også bruges til blandet andet planter, er et fund fra DBA.

Og over rullebordet har vi desuden en String Pocket reol, der også snildt kan huse lidt af det grønne.

Hvad siger I?

Kan I lide den grønne tendens?

Find det på DBA

 1. Lego Creator, 31029, Lego creator, 31029

Cargo Heli
Alle dele er der
Uden manual
Legoet er fra ikke

  Lego Creator, 31029, Lego creator, 31029 Cargo Heli Alle dele er der Uden manual Legoet er fra ikke ryger hjem Figurer og dele med tryk og klistermærker er pakke seperat Prisen er fast og porto er 48

  20,00 kr.23-06-2024
 2. Røremaskine, Bear Varimixer Teddy, Sælges som reservedel

Uden ledning og skåle. 

Jeg ved ikke hvad

  Røremaskine, Bear Varimixer Teddy, Sælges som reservedel Uden ledning og skåle. Jeg ved ikke hvad der er i vejen med den, men giv et bud hvis du kan bruge den som reservedel. Bear Varimixer Teddy

  1,00 kr.23-06-2024
 3. Luftcylinder, AVS, 2 stk ø 40 mm længde 780 mm slaglængde 600 mm

  Luftcylinder, AVS, 2 stk ø 40 mm længde 780 mm slaglængde 600 mm

  300,00 kr.23-06-2024
 4. Lego andet, 43229 Ariels skattekiste, Lego andet, 43229 Ariels skattekiste

Kreative børn kan lave

  Lego andet, 43229 Ariels skattekiste, Lego andet, 43229 Ariels skattekiste Kreative børn kan lave en kiste til deres skatte og derefter udsmykke et armbånd, der viser deres kærlighed til Disney-prin

  250,00 kr.23-06-2024
 5. Sneakers, Asics, str. 41,5, Grå, Næsten som ny

  Sneakers, Asics, str. 41,5, Grå, Næsten som ny

  365,00 kr.23-06-2024
 6. Glas, Kaffe/te sæt, Bodum, Flot te/kaffe sæt sælges. Bestående af 6 kopper og 6 underkopper. Brugt e

  Glas, Kaffe/te sæt, Bodum, Flot te/kaffe sæt sælges. Bestående af 6 kopper og 6 underkopper. Brugt et par gange. Fejler intet. Købt for 599kr. Sælges for KUN 200kr. Fast pris! Se også mine andre

  200,00 kr.23-06-2024

Relaterede artikler