Færre mænd handler med brugt tøj nu end tidligere
Livsstil

Færre mænd handler med brugt tøj nu end tidligere

Julie Schoen
Julie Schoen

Det går kun én vej. Og det er fremad. Sådan er det med næsten alle tal på alle områder, når DBAs Genbrugsindeks hvert år udkommer. Men der er undtagelser. Det nyeste Genbrugsindeks fra DBA viser nemlig, at mændene halter bagud, når det gælder om at handle med brugt tøj. For fem år siden var mændene mere flittige til at sælge og købe brugt tøj.

Tøj er den mest populære ting at handle med brugt. Det viser DBAs store, årlige rapport, der tager temperaturen på danskernes genbrugslyst .. eller mangel på samme. Men der er heldigvis meget lyst og villighed til at genbruge. Det kan rapporten år for år konkludere.

Dog er der enkelte områder med tilbagegang, og denne artikel stiller skarpt på, at en tilbagegang netop ses, når det gælder tøj. Men i denne artikel får du også fortalt alt andet, hvad der er værd at vide om brugt tøj.

Du får svar på, hvem der sælger mest, hvilke danskere der køber flest brugte klæder, og vi fodrer dig også med tips til, hvilket tøj der er mest oplagt at sætte til salg og købe på DBA i hvilke måneder.

Du kan betragte denne artikel som DBAs store leksikon, når det kommer til brugt tøj. Heri finder du, alt hvad der er værd at vide anno tidligt forår 2023.

Rumle og Mathias husker du måske fra X Factor. Gennem hele X Factor optrådte de kun i genbrugstøj, og det har de da også på på dette billede. Læder fra top til tå.
Rumle og Mathias husker du måske fra X Factor. Gennem hele X Factor optrådte de kun i genbrugstøj, og det har de da også på på dette billede. Læder fra top til tå.

Mændene gider ikke det brugte tøj

Selvom hele 32 procent af os har købt og/eller solgt brugt tøj inden for de seneste 12 måneder, er andelen af mænd, der har handlet med brugt tøj faldet. Seneste målte vi i Genbrugsindekset, at 17 % af mændene i Danmark inden for de seneste 12 måneder har købt og/eller solgt en eller flere stykker tøj. Men det er desværre én procent færre end for fem år siden. I 2017 kunne 18 procent af de danske mænd nemlig svare det samme.

Der er altså tale om en - nuvel meget lille – men dog en nedgang. Og nedgangen overrasker, når man tager i betragtning, at alt andet med genbrug kun stiger stødt.

Kvinderne er for eksempel blevet langt mere flittige til at købe og sælge brugt tøj end mændene, for hele 46 procent har inden for det seneste år gjort dette. I 2017 var andelen 35 procent.

- Det her er ikke en tendens med, at mændene generelt genbruger mindre end tidligere. For det gør de ikke. Det her er kun et udtryk for, at der på enkelte parametre er tilbagegang hos ét af kønnene. Mænd er for eksempel stadig flittige til at handle med brugt elektronik, og den andel stiger stødt år for år, siger Julie Schoen, DBAs presseansvarlige.

Brugt tøj kan nogle gange være ”nyt” på en anderledes måde. Det beviser Maya og Bella, for de har taget initiativ til at give nostalgisk sengetøj nyt liv. Her på billedet kan du se, hvordan Mumi-troldene, Bamses Billedbog og Bananer i pyjamas nu kan varme os danskere på farten frem for i sengen – sengetøj syet om som tøj. Se flere billeder af det omsyede sengetøj ved at klikke på linket herover
Brugt tøj kan nogle gange være ”nyt” på en anderledes måde. Det beviser Maya og Bella, for de har taget initiativ til at give nostalgisk sengetøj nyt liv. Her på billedet kan du se, hvordan Mumi-troldene, Bamses Billedbog og Bananer i pyjamas nu kan varme os danskere på farten frem for i sengen – sengetøj syet om som tøj. Se flere billeder af det omsyede sengetøj ved at klikke på linket herover

Mændene får selskab af de ældre

Mændene er ikke alene med at være knapt så begejstrede for at handle med brugt tøj. Kigger man på hvor i landet, færrest indbyggere procentvis har handlet med tøj de seneste 12 måneder, er svaret Nordjylland. Her har kun 26 procent af indbyggerne købt og/eller solgt en eller flere stykker tøj.

Mest flittige til at handle er de i Østjylland, hvor andelen er hele 38 procent.

Inddeler man danskerne i aldersgrupper, er det – som med så meget andet – de unge, der er bedst til at få handlet med brugt tøj. Her er andelen nemlig 58 procent, hvilket eksempelvis er langt fra de kun 14 procent, der har handlet med brugt tøj, når man spørger de 61-75 årige. Sidstnævnte er nemlig ”ringest” til at handle med brugt tøj.

- De 18-30-årige er generelt bare virkelig flittige til at genbruge. Så det overrasker mig ikke, at de også tager førertrøjen, når det gælder at genbruge tøj. Vores Genbrugsindeks for 2022 viser også, at når de unge køber fire nye varer, er én af dem købt brugt. Det kunne vi andre godt lære lidt af, siger Julie Schoen med et smil og uden en for høj, løftet pegefinger.

Kjoler på DBA:

 1. Meget smuk sommerkjole i 100% hør

  Meget smuk sommerkjole i 100% hør

  Corsagekjole, LINEN BY KREBS, str. L, Klar lyseblå med cremefarvede smalle striber, 100% hør , Ubrugt, Ubrugt da købt i forkert størrelse. Den er str ‘3’ og jeg hår udfra der svarer til L. Den fi

  1.100,00 kr.14-06-2024
 2. Anden kjole, Blandet, str. findes i flere str., Næsten som ny, Nederdel str 36 - 20kr 
Kjoler str S

  Anden kjole, Blandet, str. findes i flere str., Næsten som ny, Nederdel str 36 - 20kr Kjoler str S - 50kr pr del Fejler intet. Sendes på købers regning.

  20,00 kr.14-06-2024
 3. Festkjole, Afghansk kjole, str. M, Næsten som ny, Brugt kun en gang

  Festkjole, Afghansk kjole, str. M, Næsten som ny, Brugt kun en gang

  600,00 kr.14-06-2024
 4. Sæt, Pakistansk/indisk kjole sæt, str. M, Fest dress

  Sæt, Pakistansk/indisk kjole sæt, str. M, Fest dress

  350,00 kr.14-06-2024
 5. Sommerkjole, Marta, str. L, Hvid og blåstribet, 100% bomuld, Næsten som ny, Superlet kjole til de

  Sommerkjole, Marta, str. L, Hvid og blåstribet, 100% bomuld, Næsten som ny, Superlet kjole til de varme dage. Str.L/LX Fra dyre-og røgfrit hjem

  70,00 kr.14-06-2024
 6. Anden kjole, Langhoff, str. M, Hvid, gul, blå, Polyester, Pæn stand. Brystmål ca. 86 cm. Fuld læng

  Anden kjole, Langhoff, str. M, Hvid, gul, blå, Polyester, Pæn stand. Brystmål ca. 86 cm. Fuld længde 100 cm. Der er 2 trencer til bælte, men der følger ikke bælte med. Fra røgfrit hjem. (H)(kldr. ks

  100,00 kr.14-06-2024

Vi køber mere tøj, end vi sælger

Tøj er for manges vedkommende dén varer, der ”lokker folk ud” på brugtmarkedet. Tøj er nemlig, som tidligere fortalt, i stor stil dét, der bliver genbrugt. Men der er stor forskel på, hvor flittige vi danskere er til at købe og sælge det brugte kluns.

- 27 procent af os har købt brugt tøj inden for det seneste år, mens det kun er 15 procent af os, der har solgt. Men forskellene bliver endnu vildere, når vi opdeler i køn. Kvinderne er tre gange så flittige til at sælge vores brugte garderobe som mændene, fortæller Julie Schoen.

24 procent af kvinderne har nemlig solgt en eller flere dele af deres garderobe, mens det samme kun gælder syv procent af mændene.

- Generelt er danskerne bedre til at få købt brugte ting end solgt. Men for, at der er brugte varer nok til alle, betyder det, at vi, der sælger – mig inklusiv – er gode til at sætte mange ting til salg. Jeg tror dog, andelen af danskerne, der sælger, vil stige, næste gang vi måler på det i forbindelse med Genbrugsindekset 2023, for med den økonomisk presset situation kan vi se, at flere folk end normalt er gået til tasterne på DBA for at oprette annoncer, siger Julie Schoen.

Læs også: Maya og Bella syger brugt sengetøj om til tøj

28-årige Magnus og Aishanatasha er så vilde med brugt tøj, at de lod sig vie i det. Det kan du se her på billedet. I tre år har parret kun købt brugt tøj, for at give sig selv en udfordring, og du kan via linket herover læse, om det er en svær disciplin.
28-årige Magnus og Aishanatasha er så vilde med brugt tøj, at de lod sig vie i det. Det kan du se her på billedet. I tre år har parret kun købt brugt tøj, for at give sig selv en udfordring, og du kan via linket herover læse, om det er en svær disciplin.

Børnefamilierne skuffer i garderoben

Det er nærmest på alle fronter de unge og børnefamilierne, der er mest gavmilde til at genbruge, og børnefamilierne er da også flittige, når det gælder at sælge deres brugte kluns:

20 procent af folk med små- og mellemstore børn har nemlig solgt brugt tøj inden for de seneste 12 måneder, mens det kun gælder 14 procent for os andre.

Men børnefamilierne ”skuffer”, når det gælder om at købe de brugte klæder, for her er resten af os mere flittige: 28 procent af os uden små- og mellemstore børn har købt brugt tøj, mens det blandt børnefamilier er 26 procent.

De unge kan man bedre regne med, for igen er de flittige til også at sælge deres brugte tøj. 28 procent af de 18-30-årige har nemlig solgt deres brugte tøj, mens at det er i Vestjylland, de mest salgslystne klædesælgere findes i landet. Her har 21 procent nemlig solgt brugt tøj inden for de seneste 12 måneder. Vestjyderne er dog generelt dem, der løber med mesterskabet i at handle mest med brugte ting.

De mindst flittige er Nordjyderne, hvor kun otte procent har solgt, og aldersmæssigt er det de 61-75 årige, for her har kun tre procent indenfor de seneste 12 måneder solgt deres brugte tøj.

Frakker og jakker på DBA:

 1. Jakke, str. 38, Choise, Gul, Næsten som ny, Rigtig flot sommer jakke i lys gul farve.
Kan også bru

  Jakke, str. 38, Choise, Gul, Næsten som ny, Rigtig flot sommer jakke i lys gul farve. Kan også bruges som en inder jakke hele året. Kun brugt få gange, sælges billigt

  55,00 kr.14-06-2024
 2. Ruskindsjakke, str. 36, 4 forskellige , Næsten som ny, 4 forskellige jakker, alle god stand. 
Byd e

  Ruskindsjakke, str. 36, 4 forskellige , Næsten som ny, 4 forskellige jakker, alle god stand. Byd eller skriv for spørgsmål omkring de enkelte

  500,00 kr.14-06-2024
 3. Jakke, str. 38, Superdry, Hvid, Teddyplys, God men brugt

  Jakke, str. 38, Superdry, Hvid, Teddyplys, God men brugt

  500,00 kr.14-06-2024
 4. Blazer, str. findes i flere str., Forskellige mærker, Næsten som ny, Jakker sælges, 20kr pr stk.
St

  Blazer, str. findes i flere str., Forskellige mærker, Næsten som ny, Jakker sælges, 20kr pr stk. Størrelser: S-XL Sendes på købers regning.

  20,00 kr.14-06-2024
 5. Blazer, str. 42, Mos Mosh, Demin blå, God men brugt

  Blazer, str. 42, Mos Mosh, Demin blå, God men brugt

  350,00 kr.14-06-2024
 6. Andet, str. 38, Only, Sort, Næsten som ny, Hej sælger min Only Onlsky Short puffer 

overgangsjakk

  Andet, str. 38, Only, Sort, Næsten som ny, Hej sælger min Only Onlsky Short puffer overgangsjakke jakken i str. m Fejler ikke noget Sender ikke Hilsen Louise

  300,00 kr.14-06-2024

Alt det tøj, der bare flyder uden at blive brugt

Der er ikke noget at sige til, at tøj er en populær handelsvare, når det gælder om at sælge, for potentialet er stort. I forbindelse med Genbrugsindekset har vi spurgt danskerne, hvilke ting de ikke bruger derhjemme, og næstefter mobiltelefonen, svarer danskerne ’tøj’:

46 procent af os har tøj liggende til bare at samle støv.
Et tal, der stiger år for år, for i 2018 var det ”kun” 38 procent, der kunne svare det samme.

Det er faktisk kun 9 procent af os, der i undersøgelsen svarer, at vi i løbet af det seneste år har brugt hele vores garderobe. Hver tredje af os har kun brugt 70 procent eller mindre af vores tøj det seneste år.

- Tøj er for mange en hyggelig ting at shoppe, så jeg kan godt forstå, man nemt kan komme til at impulskøbe og erhverve sig for meget af det. Vi kan jo trods alt kun have ét sæt på ad gangen, så det kan være svært at få brugt alt sit tøj, siger Julie Schoen, der også giver gode råd til, hvordan du kan få brugt hele din garderobe eller luret ud i den:

Lad være med at vaske tøj. Sådan tvinger du dig selv til at bruge alt dit tøj, frem for altid at række ud efter det samme. I flere år vaskede jeg kun hver tredje måned af samme årsag. Men du kan også aftale med dig selv, at du skal sætte alt det tøj til salg, du ikke har brugt det seneste år, og hvis der er noget, du har svært ved at sælge, men ikke har fået brugt, kan du give dig selv to måneder til at få det brugt, og ellers er det ’afsted’.

Jeanette Frandsen er en supersælger på DBA, hvad angår tøj. Hun har lige nu 574 ting til salg på DBA, og alene jakker og frakker sælger hun 91 styk af.
Jeanette Frandsen er en supersælger på DBA, hvad angår tøj. Hun har lige nu 574 ting til salg på DBA, og alene jakker og frakker sælger hun 91 styk af.

Tallene for genbrugstøj stiger i fremtiden

Heldigvis er der forhåbentlig bedre genbrugstøj-tider i vente. Vi kommer forhåbentlig til at have en garderobe, hvor vi med tiden bruger alt, hvad der er inde i skabet. For Genbrugsindekset 2022 viser også, at 22 procent af danskerne har et mål om at købe mere genbrugstøj. Her er det især kvinderne med 30 procent, mens kun 14 procent af mændene har dette mål.

- Vi kan også se, de mest ”tøjambitiøse” er fynboerne og østjyderne, for her er der henholdsvis 31 og 25 procent, der har et mål om at købe mere genbrugstøj. Men man skal selvfølgelig samtidig have ’in mente’, at disse danskere måske i forvejen er slemme til ikke at gøre det, og derfor er der måske her størst plads til forbedring. Der kan jo være en sammenhæng, siger Julie Schoen og fortsætter:

- Fynboerne har i hvert fald plads til forbedring, men folk bosat i Østjylland er faktisk i forvejen flittige. Vi har jo netop i et af de forrige afsnit kunne konstatere, at østjyderne er de mest flittige i Danmark til at handle brugt.

Nederdele på DBA:

 1. Nederdel bukser, str. 42, Imitz, Units, Gul, Bomuld elastan, Ubrugt, Nederdel aldrig brugt str 42

  Nederdel bukser, str. 42, Imitz, Units, Gul, Bomuld elastan, Ubrugt, Nederdel aldrig brugt str 42. Bukser str 42 brugt kun lidt. 70 kr 1 stk eller 100 kr 2 stk. Stoffet i begge dele strækker sig. F

  50,00 kr.14-06-2024
 2. Nederdel, str. 38, andet mrk., grøn, 50% uld 50% acryl, Pæn stand. Limegrøn ? Lysegrøn striknederd

  Nederdel, str. 38, andet mrk., grøn, 50% uld 50% acryl, Pæn stand. Limegrøn ? Lysegrøn striknederdel. Elastik i livet. Livvidde 70-80 cm. Længde 58 cm. Fra røgfrit hjem. (H)(kldr)(24)

  50,00 kr.14-06-2024
 3. Nederdel, str. 36, Andet, Sort, Næsten som ny, Sort lang nederdel str 36 kun afhentning. Srnder ik

  Nederdel, str. 36, Andet, Sort, Næsten som ny, Sort lang nederdel str 36 kun afhentning. Srnder ikke

  25,00 kr.14-06-2024
 4. Nederdel, str. 38, Andet, Næsten som ny, Flot lang nederdel str 38 kun afhentning. Sender ikke

  Nederdel, str. 38, Andet, Næsten som ny, Flot lang nederdel str 38 kun afhentning. Sender ikke

  25,00 kr.14-06-2024
 5. Nederdel i bomuld streach, str. 44, DEHA, Stonewatch lilla, Bomuld, elastan, God men brugt, Dejli

  Nederdel i bomuld streach, str. 44, DEHA, Stonewatch lilla, Bomuld, elastan, God men brugt, Dejlig blød nederdel fra DEHA str. XL Nederdelen er i elastisk bomuld. Farven ligner en stonwash lilla.

  65,00 kr.14-06-2024
 6. Marlene Birger Nederdel, str. 36, Marlene Birger Nederdel, Brun, Polyester, Næsten som ny, Utroli

  Marlene Birger Nederdel, str. 36, Marlene Birger Nederdel, Brun, Polyester, Næsten som ny, Utrolig flot nederdel fra Marlene Birger Skal virkelig ses Nypris 3000,- Brugt kun 1 gang

  700,00 kr.14-06-2024

Dette tøj sælger bedst på DBA

Er du blevet inspireret til at sælge noget af dit tøj, vil vi anbefale dig at begynde med at sætte din jakke eller kjole til salg. Det er nemlig disse to ting, der er i top tre over tøj-søgeord med størst volumen:

- Men generelt viser vores søgeord, at folk i langt højere grad søger efter et specifikt mærke frem for en type tøj. Så for eksempel ’kjole’ søger færre på end ’Chanel’. I februar er det Chanel, Louis Vuitton og Carhartt, der er blevet søgt ekstra flittigt på målt i forhold til januar, fortæller Julie Schoen, der meddeler, at disse tre brands generelt er meget populære søgeord på DBA.

Mest anvendte tøj-søgeord på DBA:

 1. Brudekjole
 2. Kjole
 3. Jakke
 4. Bukser
 5. Nederdel
 6. T-shirt
 7. Top
 8. Skjorte
 9. Ventetøj
 10. Bluse

DBAs data viser desuden, at det er i august, september og oktober, at der kigges mest i DBAs tøjkategorier. Også i foråret er der til tider mange pageviews i disse kategorier. November og december i 2022 var til gengæld lidt sløve måneder.

LÆS OGSÅ: Mød Jeanette fra Allerød, der har mange hundrede ting til salg

Jakken her har tilhørt Maja Grønholt, der for nogle år siden solgte den for 100 kroner. Jakken er fra Zara, og salget skete i forbindelse med, at Maja på ubestemt tid tog ud og rejse med kæresten. Derfor skulle alt i hjemmet sælges – også garderoben. Læs hvordan, det gik ved at klikke på linket herover.
Jakken her har tilhørt Maja Grønholt, der for nogle år siden solgte den for 100 kroner. Jakken er fra Zara, og salget skete i forbindelse med, at Maja på ubestemt tid tog ud og rejse med kæresten. Derfor skulle alt i hjemmet sælges – også garderoben. Læs hvordan, det gik ved at klikke på linket herover.

Her kan du prutte tøjsælgerne mest ned i pris

Er du ligesom 27 procent af danskerne tændt på at købe genbrugstøj, vil det nok gavne dig at vide, hvilke kategorier, der bugner med flest nye annoncer, for her skulle man derfor tro, at du ville kunne score dig den bedste handel. Mange nye annoncer betyder nemlig, at du kan shoppe lidt rundt i andre lignende annoncer, hvis sælger forlanger for meget for sin ting.

- De tal, jeg serverer i mit citat herunder, hvad angår nyoprettede annoncer i vores tøjkategori, bygger på januar 2023. Men generelt er januar en måned, hvor der i nærmest alle DBAs kategorier oprettes flere nye annoncer end normalt. Så kunsten her er at se, hvilke kategorier der har særlig mange flere nye annoncer end normalt, fortæller Julie Schoen og fortsætter med svarerne:

- Kategorierne: ’Bluser og toppe’ til kvinder, ’Bukser’ til kvinder og ’Ventetøj’ bugnede med annoncer i januar. 92 procent flere nyoprettede annoncer end normalt oplevede sidstnævnte kategori. Kategorierne med færrest nyoprettede annoncer var herrekategorierne: ’Bukser’, ’Jakkesæt og habitter’ og ’Skjorter, sweatre og T-shirts’. Her var der ”kun” 11 procent færre nyoprettede annoncer.

I 2022 på DBA, var der flest nyoprettede annoncer i følgende kategorier, når vi kigger på hele DBAs tøj-kategori:

 1. Jakker og frakker (kvinde-kategorien)
 2. Jakker og frakker (herre-kategorien)
 3. Kjoler:
 4. Bluser, toppe og trøjer (kvinde-kategorien)
 5. Skjorter, sweatre og T-shirt (herre-kategorien)
 6. Bukser (kvinde-kategorien)
 7. Bukser (herre-kategoriern)
 8. Brudeudstyr
 9. Nederdele
 10. Jakkesæt og habitter (herre-katrgorien)
 11. Ventetøj

Hvis du er på jagt efter nyt, brugt tøj, er det smartest for dig at gøre det i januar, marts, april, maj, juli, august, september og oktober. For her oprettes der generelt set mange nye tøj-annoncer på DBA målt i forhold til en gennemsnitlig måned. Juni, november og december er der færre nyoprettede tøjannoncer.

Sweatre, skjorter og T-shirts på DBA:

 1. T-shirt, Taylor Swift, str. S, Hvid, Næsten som ny, Taylor Swift The Eras Tour T-shirt købt i Stoc

  T-shirt, Taylor Swift, str. S, Hvid, Næsten som ny, Taylor Swift The Eras Tour T-shirt købt i Stockholm Sælges da den ikke rigtig er min stil alligevel :) Vasket 1 gang hvor printet også er blevet

  500,00 kr.14-06-2024
 2. Hættetrøje, GAP, str. L, Sort, God men brugt, Sort unisex hættetrøje fra GAP i str.L, meget god st

  Hættetrøje, GAP, str. L, Sort, God men brugt, Sort unisex hættetrøje fra GAP i str.L, meget god stand.

  100,00 kr.14-06-2024
 3. Polo t-shirt, Carhartt, str. XXL, armygrøn, God men brugt, I fin stand, fejler intet

  Polo t-shirt, Carhartt, str. XXL, armygrøn, God men brugt, I fin stand, fejler intet

  200,00 kr.14-06-2024
 4. Hættetrøje, The Classy Issue, str. S, Sort, Bomuld, God men brugt, Klassisk sort hoodie fra The

  Hættetrøje, The Classy Issue, str. S, Sort, Bomuld, God men brugt, Klassisk sort hoodie fra The Classy Issue i str.S meget god stand.

  100,00 kr.14-06-2024
 5. Polo t-shirt, Ralph Lauren, str. XXL, lyseblå, Næsten som ny, I fin stand, fejler intet

  Polo t-shirt, Ralph Lauren, str. XXL, lyseblå, Næsten som ny, I fin stand, fejler intet

  250,00 kr.14-06-2024
 6. Polo t-shirt, Ralph Lauren, str. XXL, grå, God men brugt, I fin stand, fejler intet

  Polo t-shirt, Ralph Lauren, str. XXL, grå, God men brugt, I fin stand, fejler intet

  250,00 kr.14-06-2024

Om Genbrugsindekset 2022

Genbrugsindekset er DBAs årlige rapport, hvor vi tager temperaturen på Genbrugsdanmark. I forbindelse med rapporten har DBA gennemført en befolkningsundersøgelse, der afdækker den danske genbrugsøkonomi. Dataen er indsamlet via Epinions Danmarkspanel i perioden 25. februar til 7. marts 2022. Der er i alt gennemført 2.000 online besvarelser blandt danskere i alderen 18-75 år. Undersøgelsen er udsendt repræsentativt i forhold til køn, alder, og uddannelse. Derudover suppleres rapporten også med DBAs egne brugerdata.

De tidligere Genbrugsindekser kan du finde link til herunder:

Genbrugsindekset 2016
Genbrugsindekset 2017
Genbrugsindekset 2018
Genbrugsindekset 2019
Genbrugsindekset 2020
Genbrugsindekset 2021

LÆS OGSÅ: Maja har på kort tid tjent 10.000 kroner på at sælge sit tøj

Tøj er den genbrugsting, vi handler aller mest med. 'Handler' betyder 'køber' og/eller 'sælger'. Så samlet set er tøj den mest populære genbrugsvare, viser DBAs Genbrugsindeks
Tøj er den genbrugsting, vi handler aller mest med. 'Handler' betyder 'køber' og/eller 'sælger'. Så samlet set er tøj den mest populære genbrugsvare, viser DBAs Genbrugsindeks

Relaterede artikler