Friskpresset juice behøver ikke være dyrt
LivsstilTech

Friskpresset juice behøver ikke være dyrt

Elektronista
Elektronista

Friskpresset juice er lækkert og sundt, og så behøver det ikke koste en formue. Det eneste, du skal bruge er et godt lager af frisk frugt og/eller grønt og så selvfølgelig en god saftpresser.

Friskpresset juice er blevet superpopulært de senere år. Tag bare kæden Joe and The Juice, som sælger skønne juices i alskens varianter, og som på ganske få år har udviklet sig til et succesfuldt forretningsimperium. Friskpresset juice er desværre sjældent den billigste option på menuen på byens cafeer og juicebarer. Du kommer rask væk af med en 50’er for et mindre glas juice.

Det er bare én af grundene til at du skal lave din egen juice. Og du kan hurtigt og nemt komme i gang. Drop at købe en ny, dyr saftpresser. Køb i stedet din saftpresser brugt. Der er masser at vælge mellem – og du kan finde et glimrende eksemplar til nogle få hundrede kroner.

Juicere på dba.dk

 1. Juicer, Phillips, Philips HR1869 Advance Collection Junior klarer ærterne for dig, og rengøringen er

  Juicer, Phillips, Philips HR1869 Advance Collection Junior klarer ærterne for dig, og rengøringen er overstået på den halve tid. Kom hele frugter og grøntsager direkte i maskinen. Philips HR1869 gør d

  350,00 kr.06-12-2023
 2. Juicer, saftpresser, 400 W, Severin ES 3566, Juicer i lækkert design med en juice kapacitet på 0,5 l

  Juicer, saftpresser, 400 W, Severin ES 3566, Juicer i lækkert design med en juice kapacitet på 0,5 liter. Den har 2 forskellige hastigheder og frugtkød beholderen har en kapacitet på 1,5 liter. Effekt

  340,00 kr.06-12-2023
 3. Juice Presser, Philips, Brugt få gange, fungerer perfekt,
til dig der ønsker et sundere alternativ t

  Juice Presser, Philips, Brugt få gange, fungerer perfekt, til dig der ønsker et sundere alternativ til købe juice. High on Juice bogen medfølger.

  350,00 kr.05-12-2023
 4. Juice presser, OBH nordica, Juice/grønsags presser. Kun brugt få gange. Standen er tip top. Brugsvej

  Juice presser, OBH nordica, Juice/grønsags presser. Kun brugt få gange. Standen er tip top. Brugsvejledning medfølger. Kan sendes på købers regning.

  350,00 kr.05-12-2023
 5. juicer, Super lækker juicer. Den kan presse alt slags frugt og grønt. 
Aldrig brugt.

  juicer, Super lækker juicer. Den kan presse alt slags frugt og grønt. Aldrig brugt.

  1.000,00 kr.02-12-2023
 6. appelsin presser , Princess champion juicer, Super lækker appelsinpresser, fylder minimalt og laver

  appelsin presser , Princess champion juicer, Super lækker appelsinpresser, fylder minimalt og laver den lækreste friskpresset juice. Nypris 550 kr

  400,00 kr.02-12-2023

Sørg for at købe en saftpresser, der også kan klare hårde grøntsager og frugt som fx gulerødder og ingefær. Det giver dig langt flere muligheder for at lave mange forskellige, velsmagende varianter.

En juiceklassiker, som er nem at lave er: appelsin-gulerod-ingefærjuice. Brug den også som drinksmixer med fx rom, og du har en skøn og (næsten) sund sommerdrink.

En del frugt og grønt kan med fordel opbevares på køl, indtil det skal presses til juice. Så har juicen den helt rette svale temperatur, når den kommer ud af presseren.

I samarbejde med Elektronista.dk

Relaterede artikler