Friskpresset juice behøver ikke være dyrt
LivsstilTech

Friskpresset juice behøver ikke være dyrt

Elektronista
Elektronista

Friskpresset juice er lækkert og sundt, og så behøver det ikke koste en formue. Det eneste, du skal bruge er et godt lager af frisk frugt og/eller grønt og så selvfølgelig en god saftpresser.

Friskpresset juice er blevet superpopulært de senere år. Tag bare kæden Joe and The Juice, som sælger skønne juices i alskens varianter, og som på ganske få år har udviklet sig til et succesfuldt forretningsimperium. Friskpresset juice er desværre sjældent den billigste option på menuen på byens cafeer og juicebarer. Du kommer rask væk af med en 50’er for et mindre glas juice.

Det er bare én af grundene til at du skal lave din egen juice. Og du kan hurtigt og nemt komme i gang. Drop at købe en ny, dyr saftpresser. Køb i stedet din saftpresser brugt. Der er masser at vælge mellem – og du kan finde et glimrende eksemplar til nogle få hundrede kroner.

Juicere på dba.dk

 1. Juicer / Saftpresser, Electrolux, Helt ubrugt stadig med emballage. Fået som gave for flere år siden

  Juicer / Saftpresser, Electrolux, Helt ubrugt stadig med emballage. Fået som gave for flere år siden, men aldrig brugt den, Smart og effektiv med 800 w stærk motor Med smart design, gode funktioner

  600,00 kr.12-03-2023
 2. Tilbehør , Magimix, Diverse magimix foodprocessor tilbehør juice presser, citrus presser m.m.

  Tilbehør , Magimix, Diverse magimix foodprocessor tilbehør juice presser, citrus presser m.m.

  300,00 kr.12-03-2023
 3. MicroMasticating Juicer, Philips, Model HR1946/70

Den innovative MicroMasticating-teknologi fra Phi

  MicroMasticating Juicer, Philips, Model HR1946/70 Den innovative MicroMasticating-teknologi fra Philips er designet til at åbne cellerne i din frugt og dine grønsager, så der presses mest muligt ud.

  400,00 kr.12-03-2023
 4. Juicer/Juicepresso, Witt slow juicer WJPW-1., Sælger denne lækre og smarte slow juicer! Witt Juicepr

  Juicer/Juicepresso, Witt slow juicer WJPW-1., Sælger denne lækre og smarte slow juicer! Witt Juicepresso slow juicer WJPW-1. Den er super nem at rengøre og siden det er en slow juicer så juicer den m

  649,00 kr.11-03-2023
 5. Juice presser, Philips, Brugt få gange sælges pga flytning. Og der sælges ås håndmixer æggekoger og

  Juice presser, Philips, Brugt få gange sælges pga flytning. Og der sælges ås håndmixer æggekoger og elkedel. Sælges samlet og enkeltvis. Seriøst henvendelse sælges billigere Samlet 600kr. Kontakt 711

  600,00 kr.10-03-2023
 6. JUICER, Philips (helt ny), Juiceren fra Philips Avance-serien klemmer hver eneste dråbe ud af frugte

  JUICER, Philips (helt ny), Juiceren fra Philips Avance-serien klemmer hver eneste dråbe ud af frugten og grøntsagerne, takket være konceptet med sien som er placeret på hovedet. Med QuickClean-teknolo

  800,00 kr.06-03-2023

Sørg for at købe en saftpresser, der også kan klare hårde grøntsager og frugt som fx gulerødder og ingefær. Det giver dig langt flere muligheder for at lave mange forskellige, velsmagende varianter.

En juiceklassiker, som er nem at lave er: appelsin-gulerod-ingefærjuice. Brug den også som drinksmixer med fx rom, og du har en skøn og (næsten) sund sommerdrink.

En del frugt og grønt kan med fordel opbevares på køl, indtil det skal presses til juice. Så har juicen den helt rette svale temperatur, når den kommer ud af presseren.

I samarbejde med Elektronista.dk

Relaterede artikler