Forårsklar fashion
Livsstil

Forårsklar fashion

Louise Guldager
Louise Guldager

Vejret de sidste par dage har været helt formidabelt. Faktisk påstår vise kilder, at det i lige netop denne uge bedre kan betale sig at befinde sig her i Danmark end på f.eks. Mallorca. Jeg kan skrive under på, at det gælder vores matrikel også.

Som nyslået husejer og dermed også haveejer, er det helt igennem fantastisk, at vi nu kan være udenfor hele dage og bare nusse i haven, spise alle vores måltider under parasollen og slentre ned til den lokale is kiosk uden tanke på meget andet end solcreme.

Og så alligevel….vi er nok nogle, som netop i en så akut forårs sommer varme får andre komplekser. Blege maddike ben, der blænder selv den bedst forberedte, host. Og der er kun én vej: Jo før, vi får taget os sammen til at flashe de friske forårsben, jo mere sommerlige bliver de at se på.

 Jeg personligt har brug for en kraftig opdatering af garderoben på denne front. Dels fordi jeg, som jeg har nævnt før, er ret god til at sælge ud af de gamle ting, og derfor endnu mangler at få fyldt op i forårs-stakken. Dels fordi jeg er gået en tøjstørrelse op og derfor ikke passer ret meget af mit tøj fra forrige sæson.

 Her er noget af det, jeg snarest skal have opdateret garderoben med:

Shorts

De kan bruges til alt. Jeg synes, det er så flot sat sammen med stilletter og en blazer for et luksuriøst aftenlook, men mindst lige så flot med et par sneakers og en afslappet T-shirt til hverdag. Jeg vil gerne finde et par silke shorts og en buksedragt. Ideelt set også gerne et sæt som f.eks. dette

Sneakers

Dem kan man ikke få for mange af. Jeg bruger dem både til korte kjoler og til jeans, til hverdag og fest, til plisserede nederdele og stumpebukser. Jeg skal have et par nye helt hvide – og gerne et par i en cool farve, til eksempel en pastelfarve.

Espadrilles

Sommerens sko nr. 1. De er så uendeligt behagelige, og så er de samtidigt praktiske. Nemme at have med i tasken som skiftesko og anvendelige både i haven, på stranden, inde i byen på en shoppetur, til både bukser og kjoler. Ja, alt. I år vil jeg gerne finde et par i nogle friske forårsfarver – og et par i brun. Så føler jeg mig dækket ind. Et par af de store modehuset har lavet nogle meget hypede og populære modeller, f.eks. Chanel og Celine.

 

Maxi kjoler

De gulvlange kjoler har fået stort comeback denne sæson og jeg forstår hvorfor. De kan nemt være casual og tilbagelænede, eksempelvis sat sammen med førnævnte espadrilles. De kan bruges til hverdag med enten en læderjakke over eller en denimjakke og er også ret fine sammen med sneakers, synes jeg. Samtidig er de selvsagt oplagte at dresse up med et par høje høle og noget flot hår til alle sommerens fester. En sand garderobe favorit.

Noget rødt

Rød er her, der og alle vegne denne sommer. Og jeg elsker det! Jeg synes farven er virkelig flot til solbrun hud og hvis man ikke er helt klar til et matchende sæt, et par iøjefaldende røde bukser eller rød læderjakke, så kan man starte med at lakere tåneglene i samme nuance og tilføje en rød taske eller et par røde sandaler

En badedragt

Jo, det er lidt tidligt på sæsonen. Men man kan vel ikke være i for god tid med den slags? Og jeg SKAL altså have én, for jeg kan ikke klemme mig ned i den fra sidste år. Samtidig er købet legitimt allerede nu, da noget af det absolut hotteste du kan iføre dig lige nu, hvis du skal tro diverse modemagasiner og alle byens fashionistaer, er netop en badedragt eller body med et par løse jeans eller en nederdel over, tilsæt flade sko og tilbagelænet attitude – så er den i skabet.

Hvad skal I opdatere jeres garderobe med? Har jeg overset noget vigtigt?

Relaterede artikler