Dette legetøj sættes oftest til salg på DBA
Livsstil

Dette legetøj sættes oftest til salg på DBA

Christine
Christine

Hvilket legetøj kan du forhandle ned i pris? Det får du svar på i denne artikel, der fortæller dig, hvilke typer af legetøj, der oftest blev sat til salg på DBA i 2022, og som du dermed burde kunne forhandle ned til en god pris.

Man skal som bekendt aldrig dømme en bog på omslaget eller skue en hund på hårene. For selvom det er nærliggende at tro, danskerne ikke gider lege med de ting, der oftest sættes på DBA, er det langt fra sikkert, det forholder sig sådan.

I langt højere grad bør man tænke, at legetøjet er klassikere, som igen og igen bringer børneglæden frem i store og små, og som derfor er evigt populært. Selv på brugtvaremarkedet, hvor legetøjet ”går i arv”, og du kan jagte nostalgi fra din egen barndom eller finde nyt til familiens mindste. Hvilke legetøjskategorier du kan kaste kærlige blikke efter for at øge sandsynligheden for en god pris, kan du blive klogere på nu.

Denne artikel stiller skarpt på, hvilket legetøj der blev sat mest til salg på DBA i løbet af 2022, og den viden kan du bruge, når du shopper brugte sager. Når der er mange af den samme ting til salg, er der nemlig langt større chance for, at du kan forhandle prisen ned. Læs med nu og gør dig klar til at indgå en god legetøjshandel.

Find ting til børn billigt på DBA:

 1. bObles, Rullebræt, Bobles

  bObles, Rullebræt, Bobles

  150,00 kr.25-02-2024
 2. Musikinstrumenter, Gulvklaver, Gulvklaver - som nyt
Rigtig sjovt at “danse” og spille på.
Har flere

  Musikinstrumenter, Gulvklaver, Gulvklaver - som nyt Rigtig sjovt at “danse” og spille på. Har flere funktioner Sender gerne

  75,00 kr.25-02-2024
 3. Glaskugler, En dåse med glaskugler.

  Glaskugler, En dåse med glaskugler.

  25,00 kr.25-02-2024
 4. Blandede, Bilkort, andet spil, Bilkort fra samlet, alle komplette og i rigtig god stand.. enkelte af

  Blandede, Bilkort, andet spil, Bilkort fra samlet, alle komplette og i rigtig god stand.. enkelte af æskerne har fået et slag

  40,00 kr.25-02-2024
 5. Andet legetøj, 3D, 1 sødt billede. Ubrugt.
Evt. Til baby.
Se billede.
Er fra ikkeryger hjem.
Fast Mi

  Andet legetøj, 3D, 1 sødt billede. Ubrugt. Evt. Til baby. Se billede. Er fra ikkeryger hjem. Fast Mindste Pris NU 125,- Afhentes el. Kan sende med Gls afhent i pakkeshop. Til pakkelabel, fulde adress

  125,00 kr.25-02-2024
 6. Pixeline, Læring matematik, andet spil, Pixeline spil
Mangler to regnestykker - se billede
Kan sende

  Pixeline, Læring matematik, andet spil, Pixeline spil Mangler to regnestykker - se billede Kan sendes for købers regning ved samlet køb for mindst 30 kr

  20,00 kr.25-02-2024

10. Fisher-Price

Togbanen med Peter Plys er fra Fisher-Price, og det er Henrik i Solbjerg, der har den til salg for 150 kroner.
Togbanen med Peter Plys er fra Fisher-Price, og det er Henrik i Solbjerg, der har den til salg for 150 kroner.

Fisher-Price sniger sig ind på en 10. plads over legesager, danskerne oftest satte til salg i 2022. Med 1.362 annoncer oprettet i kategorien har der været god mulighed for at gøre en fin handel med legetøj fra virksomheden, der har eksisteret i mere end 90 år.

En af årsagerne til, at Fisher-Price næsten 100 år efter grundlæggelsen stadig er populært hos de mindste, er legetøjets evner til at sætte gang i fantasien og dermed puste liv i de sjove lege. Virksomheden går forrest inden for ’pretend play’, det vil sige legetøj, hvor ungerne får lov til at påtage sig en rolle som købmand, dyrepasser, lastbilchauffør eller noget helt fjerde og femte.

Rollespilslegene begynder allerede fra et-årsalderen, men selv større børn fra fem år og opefter kan få mange timer til at gå i selskab med Fisher-Price. Lige nu er der 371 annoncer med Fisher-Price på DBA, og du finder både aktivitetslegetøj og Little People i udvalget.

9. Brio

De fem togvogne er fra 1970’erne, skriver sælgeren Pia i annoncen. De koster 75 kroner og kan selvfølgelig sendes fra deres holdeplads i Bække.
De fem togvogne er fra 1970’erne, skriver sælgeren Pia i annoncen. De koster 75 kroner og kan selvfølgelig sendes fra deres holdeplads i Bække.

De fleste har sikkert brugt timer på børneværelsets gulv i selskab med Brio, for findes der noget bedre end at bygge togbaner og suse på langfart med fantasien frit flyvende? Noget kunne tyde på det, for i 2022 blev der oprettet 6.369 annoncer med Brio på DBA. Sammenlignet med de 14.156 annoncer, der blev oprettet i 2018, virker det til, at Brio bliver på børneværelset i stedet for brugtvaremarkedet.

Historien om Brio går mere end 150 år tilbage i tiden og begynder i den lille, svenske by Boalt i 1884. Mest kendt er mærket for legetøjstogene, som stadig tøffer rundt på tæpperne i de mange børneværelser verden over – og så kan du være sikker på, at du får kvalitet for pengene. Trælegesagerne er ikke til at slide op, og de kan både tåle en tur i gulvet, hvis junior bliver rasende, ligesom de heller ikke tager skade af et savlende kys fra familiens allermindste.

Find Brio på DBA:

 1. BRIO, Et helt univers af togbane med diverse lydeffekter - Thomas tog og tog med fjernbetjening. Mas

  BRIO, Et helt univers af togbane med diverse lydeffekter - Thomas tog og tog med fjernbetjening. Masser sf forskellige togskinner. Færgebro - togstation med lyd du kan indtale - broer osv

  600,00 kr.25-02-2024
 2. Brio togbane, Har en kæmpe samling af ting og sager til Brio togbane. 

51 store drejeskinner
12 små

  Brio togbane, Har en kæmpe samling af ting og sager til Brio togbane. 51 store drejeskinner 12 små drejeskinner 12 lange lige skinner 6 2/3 lige skinner 7 halve lige skinner 1 lille lige skinne 6 br

  1,00 kr.25-02-2024
 3. Brio klovn, Brio klovn, den er ikke samlet rigtigt men alle klodserne er der

  Brio klovn, Brio klovn, den er ikke samlet rigtigt men alle klodserne er der

  100,00 kr.25-02-2024
 4. BRiO labyrint spil, Originalt spil fra 1970erne 
Tre ekstra spilleplader “beginners set” i æske medf

  BRiO labyrint spil, Originalt spil fra 1970erne Tre ekstra spilleplader “beginners set” i æske medfølger velholdt dog uden kugle Kan afhentes i Østbirk eller Viby J, kan sendes på købers regning

  275,00 kr.25-02-2024
 5. Lufthavn, politistation, togstation med lydoptager, Desuden adskillige skinner, toge, broer, mennesk

  Lufthavn, politistation, togstation med lydoptager, Desuden adskillige skinner, toge, broer, mennesker mm.

  600,00 kr.25-02-2024
 6. Stor gravhund (51 cm) med træksnor (Dachsie), Den super populære Dachsie gravhund i stor udgave fra

  Stor gravhund (51 cm) med træksnor (Dachsie), Den super populære Dachsie gravhund i stor udgave fra Brio, som hurtigt vil blive barnets bedste ven. Dachsie bevæger hovedet, halen og ørene, når barnet

  250,00 kr.25-02-2024

8. Babylegetøj

Et farverigt og velholdt aktivitetstæppe kan blive dit for 300 kroner. Det er Maria, som bor i Køge, der har dette flotte eksemplar til salg.
Et farverigt og velholdt aktivitetstæppe kan blive dit for 300 kroner. Det er Maria, som bor i Køge, der har dette flotte eksemplar til salg.

Babylegetøj er en bred kategori, hvilket spejler sig i de 14.387 annoncer, der blev oprettet i løbet af 2022. Her finder du alt fra rangler til puslespil, aktivitetstæpper og tusindvis af andre søde, sjove og underholdende legesager, som får baby til at pludre af begejstring.

Lige nu er der 3.693 ting til salg, og søger du efter aktivitetslegetøj, er det her, du har størst held med at gøre en god handel. Det er nemlig det legetøj, der er mest til salg af i kategorien, hvorimod der kun er 149 legesager med musik til salg lige nu.

Find babylegetøj på DBA:

 1. Aktivitetslegetøj, aktivitetslegetøj

  Aktivitetslegetøj, aktivitetslegetøj

  40,00 kr.25-02-2024
 2. Paw Patrol Leg Og Lær Telefon - Babylegetøj Hos Coop

  Paw Patrol Leg Og Lær Telefon - Babylegetøj Hos Coop

  Paw Patrol Leg Og Lær Telefon - Babylegetøj Hos Co, Paw Patrol, Paw Patrol Leg Og Lær Telefon - Babylegetøj Hos Co, Leg og lær telefon fra Paw Patrol Ring til Ryder og vovserne, og lær tal, farver og

  136,00 kr.29-11-2023
 3. Done by Deer, aktivitetslegetøj, Done by Deer Tummy Time aktivitetslegetøj sælges.

Afhentning i Øst

  Done by Deer, aktivitetslegetøj, Done by Deer Tummy Time aktivitetslegetøj sælges. Afhentning i Øster Tørslev, Randers eller Ryomgård. Kan også sendes på købers regning.

  120,00 kr.25-02-2024
 4. Træ, Brio, aktivitetslegetøj, Klassisk babylegetøj i flotte farver og solid kvalitet

  Træ, Brio, aktivitetslegetøj, Klassisk babylegetøj i flotte farver og solid kvalitet

  47,00 kr.25-02-2024
 5. Klodser, Byggeklodser, aktivitetslegetøj, Blandet pose med mange byggeklodser

  Klodser, Byggeklodser, aktivitetslegetøj, Blandet pose med mange byggeklodser

  100,00 kr.25-02-2024
 6. Blæksprutte, Nattou, bamse, Sød blæksprutte med arme, der er gode at nusse med for baby.
Min datter

  Blæksprutte, Nattou, bamse, Sød blæksprutte med arme, der er gode at nusse med for baby. Min datter har ikke rigtig brugt den, den har mest ligget i en kasse sammen med andet legetøj. . Jeg giver ger

  35,00 kr.25-02-2024

7. Actionfigurer

Jinnie i Horbelev sælger flere forskellige actionfigurer. Priserne begynder ved 40 kroner.
Jinnie i Horbelev sælger flere forskellige actionfigurer. Priserne begynder ved 40 kroner.

Hvad Barbie er for pigerne, er actionfigurerne for drengene. De er perfekte partnere og uadskillelige eventyrer, der sammen sniger sig på eventyr for at fange forbrydere, udforske junglen, øde øer og finde skjulte skatte. I 2022 listede 18.752 actionfigurer sig ind på DBA, men hvad koster sådan en superhelt egentlig?

Ikke en formue for ud af de 4.884, der er til salg i skrivende stund, koster en fjerdedel af dem under 50 kroner. Kan du klemme prisen yderligere ned, tager du prisen som supersælger.

Find actionfigurer på DBA:

 1. Kasse med blandet legetøj, Kasse med blandet legetøj sælges som set på billederne. Det er primært fr

  Kasse med blandet legetøj, Kasse med blandet legetøj sælges som set på billederne. Det er primært fra 90’erne. Der er bl.a. Turtles, Action man, Playmobil, Peter Pan, o.a. What you see is what you ge

  350,00 kr.25-02-2024
 2. Figurer, Ukendt, 32 blandede figurer med lidt forskellige små våben og 3 store våben.
Sælges samlet

  Figurer, Ukendt, 32 blandede figurer med lidt forskellige små våben og 3 store våben. Sælges samlet for 250,-

  250,00 kr.25-02-2024
 3. Figurer, Masters of the Universe, 11 stk. MOTU-figurer fra 80'erne i forskellig stand. Sælges samlet

  Figurer, Masters of the Universe, 11 stk. MOTU-figurer fra 80'erne i forskellig stand. Sælges samlet. 1. Blade (brugt, men pæn og kan stå) 2. Buzz off (brugt, men står ok. Mangler sin økse) 3. Dragon

  900,00 kr.25-02-2024
 4. Ironman actionfigur 30cm, Hot Toys, Iron Man Mark III fra Hot Toys. Movie Masterpiece series i støbt

  Ironman actionfigur 30cm, Hot Toys, Iron Man Mark III fra Hot Toys. Movie Masterpiece series i støbt metal. Rigtig god stand, dog en lille ridse i hjelmen (se billedet). Alt tilbehøret virker og er

  1.500,00 kr.25-02-2024
 5. Action force skydebane, Action force, Kan afhentes i Hadsten eller sendes for købers regning

  Action force skydebane, Action force, Kan afhentes i Hadsten eller sendes for købers regning

  250,00 kr.25-02-2024
 6. Zenitsu agatsuma, Funko pop, Zenitsu Agatsuma Fra demon slayer.
Nr.869
Helt ny og Er uåbnet.

  Zenitsu agatsuma, Funko pop, Zenitsu Agatsuma Fra demon slayer. Nr.869 Helt ny og Er uåbnet.

  170,00 kr.25-02-2024

6. Bamser

Hånddukkerne med Kaj og Andrea er klar til at underholde nye børn. De koster 50 kroner stykket, skriver Annelise fra Dragør i salgsannoncen.
Hånddukkerne med Kaj og Andrea er klar til at underholde nye børn. De koster 50 kroner stykket, skriver Annelise fra Dragør i salgsannoncen.

Bløde venner er de bedste. Det er dem, man putter sig ind til, når øjnene bliver trætte, og man vågner lidt ængstelig i mørket eller vågner udhvilet med om morgenen. Bamser er en fast de af barndommen, og de er selvfølgelig også med på denne top 10, hvor de ligger lunt i midten på en sjetteplads. I 2022 blev der oprettet 19.530 annoncer i kategorien, hvilket er imponerende mange, men alligevel ikke i nærheden af storhedstiden i 2018, hvor der var 200 procent flere bamser til salg.

Alligevel kan du sagtens gøre en god handel på DBA, hvor alle de søde bamser fra børne-tv er til salg lige fra  Bamse og Kylling til Kaj og Andrea, Cirkeline og Teletubbies.

Find bamser på DBA:

 1. Perler/plader, Hama perler og plader, Hama, En masse perler, en rund boks med låg og en Hama midi bo

  Perler/plader, Hama perler og plader, Hama, En masse perler, en rund boks med låg og en Hama midi boks sælges. Der er tilsammen 21 perleplader, inkluderer hjerter, stjerner, en bamse, en blomst, en de

  200,00 kr.25-02-2024
 2. stof, Kanin, Kanin bamsen er 1 meter pæn som ny

  stof, Kanin, Kanin bamsen er 1 meter pæn som ny

  50,00 kr.25-02-2024
 3. Bamser, Elmer, Elmer bamser; 
Ca 25 cm og 15 cm; I fin stand;
Har kun været brugt, når børnebørnene

  Bamser, Elmer, Elmer bamser; Ca 25 cm og 15 cm; I fin stand; Har kun været brugt, når børnebørnene kom på besøg; Fra et røg- og dyrefrit hjem; Samlet pris: Kr. 50.

  50,00 kr.25-02-2024
 4. Build a Bear bamse og tøj , Build a Bear, En masse tøj, sko og tilbehør til build a Bear.hestebamse

  Build a Bear bamse og tøj , Build a Bear, En masse tøj, sko og tilbehør til build a Bear.hestebamse build a Bear Byd Ikke ryger hjem og ingen parfume

  40,00 kr.25-02-2024
 5. Bamse og kylling bøger, puslespil m.m. retro, puslespil, Retro puslespil, med 3 forskellige motiver

  Bamse og kylling bøger, puslespil m.m. retro, puslespil, Retro puslespil, med 3 forskellige motiver og 9 brikker i hver puslespil. Træklodser, 6 forskellige motiver og 9 klodser. Bamse og kylling bøge

  75,00 kr.25-02-2024
 6. Blandet legetøj, Påklædningstræbamser., Ukendt, Bamserne kan sættes forskelligt sammen alt efter ans

  Blandet legetøj, Påklædningstræbamser., Ukendt, Bamserne kan sættes forskelligt sammen alt efter ansigtsudtryk og tøj.

  30,00 kr.25-02-2024

5. Legetøjsbiler

Hos Hans i Holmegaard holder den lastbil med Spiderman og venter på at komme på eventyr igen. Prisen for bilen er 85 kroner.
Hos Hans i Holmegaard holder den lastbil med Spiderman og venter på at komme på eventyr igen. Prisen for bilen er 85 kroner.

Der er fart over feltet og hurtige hestekræfter i denne kategori, der kører ind på en femteplads med 24.646 oprettede annoncer i 2022 og dermed rykker to pladser frem sammenlignet med tidligere. At legetøjsbilerne rangerer så højt på listen, kan de mindste nok ikke udelukkende tage æren for. De voksne leger nemlig også med her.

En af dem er Henrik, der bor på Østerbro. Han samler på legetøjsbiler, og han har gennem tiden samlet intet mindre end 2.500 modelbiler fra Porsche. Du kan se hans imponerende samling, og høre hvad den har kostet, i denne artikel.

Find legetøjsbiler på DBA:

 1. bil, Lone Star, Ford Corsair - 1/58 - kan sendes - se også mine andre annoncer

  bil, Lone Star, Ford Corsair - 1/58 - kan sendes - se også mine andre annoncer

  25,00 kr.25-02-2024
 2. Biler, Matchbox, Opel, Matchbox, Opel
Følg allerede med på dab nu, de her biler kommer løbende på db

  Biler, Matchbox, Opel, Matchbox, Opel Følg allerede med på dab nu, de her biler kommer løbende på dba over tid, sms eller ring hvis der er noget du tænker på allerede nu, der er bla. Opel Kadet politi

  20,00 kr.25-02-2024
 3. Biler, Corgi, Ford, En fin gammel Ford Consul Classic 315 fra 1961 i beige farve med orange tag, fra

  Biler, Corgi, Ford, En fin gammel Ford Consul Classic 315 fra 1961 i beige farve med orange tag, fra Corgi Toys no. 234, sælges for 90 kr. s1 Spar 20 kr. for håndtering / emballage gebyr ved køb af m

  90,00 kr.25-02-2024
 4. Elektrisk bil, Mini Cooper, El bil til børn der kan kører den selv med pedal. 

Specifikation
- mærk

  Elektrisk bil, Mini Cooper, El bil til børn der kan kører den selv med pedal. Specifikation - mærke: mini Cooper - farve: lyserød - sele i stolen - oplader Den er brugt og har slidmærker - men virk

  450,00 kr.25-02-2024
 5. Garage, Dantoy, Sjov Dantoy garage i brune og grønne nuancer. 
Dantoy garagen har to etager. På den

  Garage, Dantoy, Sjov Dantoy garage i brune og grønne nuancer. Dantoy garagen har to etager. På den nederste etage er der tre porte foran, som kan åbnes så biler kan køre ind. Den ene port leder om ti

  50,00 kr.25-02-2024
 6. Tekno, Tekno, 4 tekno biler sælges samlet

  Tekno, Tekno, 4 tekno biler sælges samlet

  400,00 kr.25-02-2024

4. Dukker

I Dronningmølle har Mette en ubrugt Barbie i æske til salg for 250 kroner. Du får både tøj og sko med i prisen.
I Dronningmølle har Mette en ubrugt Barbie i æske til salg for 250 kroner. Du får både tøj og sko med i prisen.

Den dyreste dukke, der har været til salg på DBA, har kostet 12.000 kroner. Heldigvis var det ikke alle dukker, der dukkede op i kategorien i 2022, der kostede så meget. Det var kun den ene ud af de 64.392 annoncer, der blev oprettet, så du kan roligt ånde lettet op.

Du kan sagtens gøre en god, gammeldags brugthandel på budget i dukkekategorien. Vil du se dem, der koster under 100 kroner, kan du klikke forbi her og måske være heldig at få fingrene i både Barbie og Bratz  til en rigtig god pris? Du får nemlig brug for en lille smule held, hvis vi skal tro tallene. Sammenlignet med sidste år blev der nemlig kun oprettet halvt så mange annoncer med dukker.

Find dukker på DBA:

 1. Andet, 2 dukker og et sminkehoved+en masse tøj/tilbehør. Se billede. Sælges samlet

  Andet, 2 dukker og et sminkehoved+en masse tøj/tilbehør. Se billede. Sælges samlet

  150,00 kr.25-02-2024
 2. Dukkemøbler, Dukkehusmøbler fra min barndom, Dukkehusmøbler fra min barndom
Samlet pris 100,-

  Dukkemøbler, Dukkehusmøbler fra min barndom, Dukkehusmøbler fra min barndom Samlet pris 100,-

  100,00 kr.25-02-2024
 3. Barbie, Dukker, tøj, sko, tasker, heste og scooter. Noget i god stand og andet med brugsspor.

  Barbie, Dukker, tøj, sko, tasker, heste og scooter. Noget i god stand og andet med brugsspor.

  200,00 kr.25-02-2024
 4. Andet, Vintage legetøj, Vintage legetøjsvaskemaskine fra ultimo 70'erne / primo 80'erne. 

Virker ti

  Andet, Vintage legetøj, Vintage legetøjsvaskemaskine fra ultimo 70'erne / primo 80'erne. Virker til dels endnu. (Vaskemaskinen virker ikke, men "tørretumbleren" / slyngen gør). Det er ikke tilbehø

  100,00 kr.25-02-2024
 5. Dukkeseng, Dukkeseng m/ tilbehør, Smallstuff dukkeseng inkl. madras, dyne og pude.

Som ny.

Nypris

  Dukkeseng, Dukkeseng m/ tilbehør, Smallstuff dukkeseng inkl. madras, dyne og pude. Som ny. Nypris seng og madras: 899,- Nypris dyne, pude og betræk: 199,- Rigtig fin dukkeseng i træ i "Juno" look f

  500,00 kr.25-02-2024
 6. Barbie, Barbie Pet Docter 1996, Barbie dyrlæge med hund og kat. Kurven virker og siger lyde, når man

  Barbie, Barbie Pet Docter 1996, Barbie dyrlæge med hund og kat. Kurven virker og siger lyde, når man trykker på knapperne. Jeg kan muligvis finde mere af det originale tilbehør til pakken, hvis det ha

  200,00 kr.25-02-2024

3. Spil

Hele familien kan samles om det sjove quizspil, Ida fra Ølstykke har til salg for 145 kroner.
Hele familien kan samles om det sjove quizspil, Ida fra Ølstykke har til salg for 145 kroner.

Man fristes til at sige, at det kun er de dårlige tabere, der har sat noget til salg i denne kategori. Holder udsagnet stik, betyder det, at der i 2022 var 75.206 dårlige tabere i Danmark. Det var nemlig så mange annoncer, der blev oprettet i spilkategorien.

Det betyder, at en stor del af den danske befolkning ikke har held i spil. Til gengæld har de måske bedre held med at gøre en god handel på DBA? Det må man håbe, for selvom spilkategorien holder tredjepladsen, blev der kun oprettet 50 procent færre annoncer i år sammenlignet med tidligere.

Find spil på DBA:

 1. Blandede, Bilkort, andet spil, Bilkort fra samlet, alle komplette og i rigtig god stand.. enkelte af

  Blandede, Bilkort, andet spil, Bilkort fra samlet, alle komplette og i rigtig god stand.. enkelte af æskerne har fået et slag

  40,00 kr.25-02-2024
 2. Pixeline, Læring matematik, andet spil, Pixeline spil
Mangler to regnestykker - se billede
Kan sende

  Pixeline, Læring matematik, andet spil, Pixeline spil Mangler to regnestykker - se billede Kan sendes for købers regning ved samlet køb for mindst 30 kr

  20,00 kr.25-02-2024
 3. Frost, puslespil, Puslespil med Elsa 
Alle brikker er der

Kan sendes for købers regning

  Frost, puslespil, Puslespil med Elsa Alle brikker er der Kan sendes for købers regning

  30,00 kr.25-02-2024
 4. Gurli gris, 4 x puslespil, puslespil, Alle brikker er der

Kan sendes for købers regning

  Gurli gris, 4 x puslespil, puslespil, Alle brikker er der Kan sendes for købers regning

  50,00 kr.25-02-2024
 5. Prinsesser, 9 x små puslespil, puslespil, Samlet pris
7 x Disney prinsesse med 35 brikker
1 x Frost

  Prinsesser, 9 x små puslespil, puslespil, Samlet pris 7 x Disney prinsesse med 35 brikker 1 x Frost med 54 brikker 1 x animal world med 35 brikker Alle brikker er der Kan sendes for købers regning

  90,00 kr.25-02-2024
 6. Den forbudte ø, brætspil, Den forbudte ø

Sælges komplet og som nyt, da det kun er blevet spillet én

  Den forbudte ø, brætspil, Den forbudte ø Sælges komplet og som nyt, da det kun er blevet spillet én gang. Læs mere: https://www.hyggeonkel.dk/produkt/den-forbudte-o

  75,00 kr.25-02-2024

2. Lego

Du får både bondegård og dyr for 200 kroner, skriver Mads, der har Duplo-sættet til salg. Du kan hente det hos ham i Greve, hvis du gerne vil spare fragten.
Du får både bondegård og dyr for 200 kroner, skriver Mads, der har Duplo-sættet til salg. Du kan hente det hos ham i Greve, hvis du gerne vil spare fragten.

Lego er noget af det legetøj, der bliver købt og solgt allermest af på DBA. I 2022 blev det til 162.586 annoncer med farvede klodser, og dermed løber Lego ind på andenpladsen over de legesager, danskerne oftest satte til salg. Præcis lige som i de foregående år.

Er du på jagt efter Lego, har vi tre gode nyheder til dig. De mister ikke værdi, holder sig i topform selv efter mange års leg, og så kan både store og små bygge sammen. Der er dog et par småting, du lige skal se efter, før du slår til blandt de 38.160 annoncer, du finder på DBA lige nu. Hvad det er, kan du blive klogere på i denne artikel, som også giver dig svar på, hvilket Lego der holder de højeste priser.

Find Lego på DBA:

 1. Creator, football Mania og flee, PC CD Rom, computerspil, Creator, Creator Knights Kingdom. Football

  Creator, football Mania og flee, PC CD Rom, computerspil, Creator, Creator Knights Kingdom. Football Mania, Engelsk 2, alle fra Lego, god underholdning for børn , kom og se, kan også sendes, pr stk. 1

  10,00 kr.22-02-2024
 2. Se listen, Forskellige spil, brætspil, Gode til regnvejrsdage/i sommerhuset,
Mindstesalg 100 kr.!
K

  Se listen, Forskellige spil, brætspil, Gode til regnvejrsdage/i sommerhuset, Mindstesalg 100 kr.! København - Puzler - uåbnet i emballage: 150 kr Din By Er På Spil; 60 kr. Back Up, 70 kr. Stars Of Eu

  25,00 kr.21-02-2024
 3. Diverse brædtspil, brætspil, Bl.a. 4 forskellige Lego byggekvalitet brædt og terning. 
Det gamle teg

  Diverse brædtspil, brætspil, Bl.a. 4 forskellige Lego byggekvalitet brædt og terning. Det gamle tegn og gæt. 2 forskellige matador/monopoly. Micro Macro detektiv spil. Et pudslespil med 1000 brikke

  10,00 kr.18-02-2024
 4. Bilkort , flyvemaskiner, Firkort , kortspil, 

75 kr pr spil

Gt.Biler , nr 4428, Piatnik-Wien

Topk

  Bilkort , flyvemaskiner, Firkort , kortspil, 75 kr pr spil Gt.Biler , nr 4428, Piatnik-Wien Topklasse Internationale Biler , Kvartet , ASS , nr 7560 GT - Biler firkort, Piatnik Wien, nr 298 Supe

  75,00 kr.18-02-2024
 5. Kryds og bolle, andet spil, Kryds og Bolle spil i Lego

  Kryds og bolle, andet spil, Kryds og Bolle spil i Lego

  10,00 kr.17-02-2024
 6. Lego marvel collection Playstation 4, computerspil, Sælges da jeg har fået en ps5

  Lego marvel collection Playstation 4, computerspil, Sælges da jeg har fået en ps5

  200,00 kr.16-02-2024

1. Andet legetøj

Det søde fastelavnskostume passer til et barn på 6 år. Skal junior klædes ud som mariehøne? Ulla fra Risskov sælger tøjet for 125 kroner.
Det søde fastelavnskostume passer til et barn på 6 år. Skal junior klædes ud som mariehøne? Ulla fra Risskov sælger tøjet for 125 kroner.

Det er ikke første gang, at ’Andet legetøj’ har indtaget førstepladsen på denne top 10 over legetøj, danskerne oftest satte til salg. I 2022 blev det til 234.721 annoncer med alt fra udklædningstøj til bondegårde og vandpistoler. Kategorien er en blandet landhandel med alt det bedste til og fra børneværelset, så du har rig mulighed for at gøre en god handel her.

Vil du spotte de bedste fund i mængden? Du får lige denne guide med på falderebet. Den giver dig et par tips og tricks til at finde de unikke genbrugsvarer, som får familiens mindste til at hvine i begejstring.

Find andet legetøj på DBA:

 1. bObles, Rullebræt, Bobles

  bObles, Rullebræt, Bobles

  150,00 kr.25-02-2024
 2. Musikinstrumenter, Gulvklaver, Gulvklaver - som nyt
Rigtig sjovt at “danse” og spille på.
Har flere

  Musikinstrumenter, Gulvklaver, Gulvklaver - som nyt Rigtig sjovt at “danse” og spille på. Har flere funktioner Sender gerne

  75,00 kr.25-02-2024
 3. Glaskugler, En dåse med glaskugler.

  Glaskugler, En dåse med glaskugler.

  25,00 kr.25-02-2024
 4. Andet legetøj, 3D, 1 sødt billede. Ubrugt.
Evt. Til baby.
Se billede.
Er fra ikkeryger hjem.
Fast Mi

  Andet legetøj, 3D, 1 sødt billede. Ubrugt. Evt. Til baby. Se billede. Er fra ikkeryger hjem. Fast Mindste Pris NU 125,- Afhentes el. Kan sende med Gls afhent i pakkeshop. Til pakkelabel, fulde adress

  125,00 kr.25-02-2024
 5. Kæphest, Hobby horse, 2 kæpheste (den ene hjemmelavet, den anden hjemmepyntet) diverse tilbehør og e

  Kæphest, Hobby horse, 2 kæpheste (den ene hjemmelavet, den anden hjemmepyntet) diverse tilbehør og en høj og en lav forhindring. Sælges samlet

  350,00 kr.25-02-2024
 6. Musikinstrumenter, Keyboard, Virker fint

  Musikinstrumenter, Keyboard, Virker fint

  99,00 kr.25-02-2024

Shopper du allerede brugte legesager til dine børn? Så ved du, at de bliver mindst lige så glade for genbrugsguldet, som for det du kan finde i butikkerne. Sangerinden Barbara Moleko køber ikke kun brugt legetøj til sin datter, fortæller hun i denne artikel. Hun giver lige så gerne genbrug i gave, når venners og familiers børn skal overraskes til særlige lejligheder.

Sad du klinet til skærmen, når Dragon Ball og Pokémon flød med flow-tv i barndommen? For samleren Emil sluttede kærligheden til de japanske figurer ikke, da han blev voksen, og i dag kan han fremvise en imponerende samling af legetøjsfigurer. I denne artikel fortæller han om sin store samling, og i videoen her under tager han dig med på rundvisning mellem den ene mere sjældne figur efter den anden.

Relaterede artikler