Her er ultimative guide: Sådan får du dine ting solgt
Livsstil

Her er ultimative guide: Sådan får du dine ting solgt

Julie Schoen
Julie Schoen

Lær af DBAs supersælgere, eller lur hvordan DBAs mest populære brugere gør det. I denne artikel propper vi dig med gode råd til, hvordan du får dine ting solgt hurtigst muligt til den mest optimale pris. Og der er penge at hente! 6.966 kroner tjener hver en dansker årligt på brugtmarkedet. Så kom i gang. Nu! Ps. Skal du sælge din bil, har vi skrevet en særskilt guide til det.

Velkommen til. I denne artikel får du al den viden, du overhovedet kan få om at oprette en annonce og sælge dine ting mest optimalt på DBA.

Bare lige for at forventningsafstemme skal du vide, at denne artikel er en opsamlingsartikel. Vi har samlet de bedste salgsguides gennem årerne, og dem linker vi til i denne artikel og fortæller dig samtidig, hvorfor vi netop har linket til disse guides. For de kan hver især noget forskelligt.

Du får både viden om, hvordan du opretter en annonce på DBA (trin for trin – HELT basic), og så guider vi dig også til, hvad du skal vide og være opmærksom på for at få solgt mest muligt. Du bliver præsenteret for en række supersælgere og deres salgstricks, og vi viser dig også hvilke ting, du bare IKKE skal sætte til salg. I hvert fald ikke, hvis du regner med at få tingene solgt.

Det er vigtigt lige at nævne, at hvis du læser denne guide, fordi du vil have din bil solgt, så scroll ned til punkt 9. Vi har et helt kapitel, der udelukkende fokusere på bilsalg.

Go’ fornøjelse.

Ps. Hvis du efter at have læst denne artikel, og klikket dig igennem guidesne, alligevel skulle have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores DBA-support-afdeling. Den kan kontaktes på support@dba.dk

Det, du lettest kan få solgt på DBA lige nu, er din iPhone. Iphone er stort set altid det mest søgte på DBA:

 1. iPhone 13 Mini, 256 GB, Midnight farve. I perfekt stand. Skriv for flere billeder

  iPhone 13 Mini, 256 GB, Midnight farve. I perfekt stand. Skriv for flere billeder

  4.000,00 kr.03-06-2023
 2. iPhone 4, 16 GB, sort, Perfekt, Oplader medfølger

  iPhone 4, 16 GB, sort, Perfekt, Oplader medfølger

  150,00 kr.03-06-2023
 3. iPhone 11, 256 GB, sort, Perfekt, MEGET FLOT iPhone 11 256 GB i sort farve sælges!. Telefonen er i m

  iPhone 11, 256 GB, sort, Perfekt, MEGET FLOT iPhone 11 256 GB i sort farve sælges!. Telefonen er i meget flot stand da jeg altid har haft cover og panserglas på. Den fejler intet funktionsmæssigt og v

  2.350,00 kr.03-06-2023
 4. iPhone 13 Pro, 256 GB, Apple iPhone 13 pro 256gb graphite 

sælges

Fejler ingen ting 

Kvittering

  iPhone 13 Pro, 256 GB, Apple iPhone 13 pro 256gb graphite sælges Fejler ingen ting Kvittering medfølger på den da der er Garanti på den frem til den 15-4-2024 Byd modtages

  6.000,00 kr.03-06-2023
 5. iPhone XR, 64 GB, hvid, Perfekt, Slettet og klar til brug

  iPhone XR, 64 GB, hvid, Perfekt, Slettet og klar til brug

  1.500,00 kr.03-06-2023
 6. iPhone XS, 256 GB, sort, God, Virker perfekt, den har kun lidt brugsspor, men ingen større ridser. A

  iPhone XS, 256 GB, sort, God, Virker perfekt, den har kun lidt brugsspor, men ingen større ridser. Alt virker på den.

  1.100,00 kr.03-06-2023

Husk, at du på DBA kan søge efter iPhones angivet som i 'perfekt stand'. Du kan også finde iPhones med 512 GB.

1. Før du får alle de gode salgstips, skal vi lige sikre os, at du ved, hvordan du helt basic sætter en ting til salg på DBA

Det vigtigste element i at være god til at få solgt dine ting er, at du rent faktisk får sat tingene til salg.

Hvis du ikke er helt med på, hvordan du får oprettet en annonce på DBA, har vi udarbejdet en guide, der trin for trin viser, hvordan du sætter en ting til salg.

Det er simpelt og tager højest 2 minutter, hvis du benytter dig af DBA-appen. Guiden, som du kan læse HER, er lavet til dig, der har DBA-appen. Bruger du i stedet din computer til at oprette DBA-annoncerne, kan du benytte dig af denne oprettelses-guide.

Og det er bare med at komme i gang – få sat dine ting til salg. For en undersøgelse, som DBA har fået lavet, viser nemlig, at en gennemsnitssælger på DBA tjener hele 6.966 kroner om året på at sælge sine ting på DBA.

Samtidig viser undersøgelsen også, at alle danskere har ting liggende, som de ikke bruger. Ting, som i gennemsnit ville indkassere hver ejer 8.000 kroner, såfremt ejere fik sat disse støvede ting til salg. Så der er god grund til at komme i gang med at sælge.

Har du også en kælder, hvor tingene bare hober sig op? Det er forståeligt, men ikke særlig økonomisk smart. For du kan faktisk tjene hele 8.000 kroner på at videresælge de ting, som du ikke bruger længere. Det viser en ny undersøgelse, som DBA har fået lavet, og som vi kalder for Genbrugsindekset. Vil du læse mere om den undersøgelse, kan du klikke på linket i teksten lige ovenover billedet
Har du også en kælder, hvor tingene bare hober sig op? Det er forståeligt, men ikke særlig økonomisk smart. For du kan faktisk tjene hele 8.000 kroner på at videresælge de ting, som du ikke bruger længere. Det viser en ny undersøgelse, som DBA har fået lavet, og som vi kalder for Genbrugsindekset. Vil du læse mere om den undersøgelse, kan du klikke på linket i teksten lige ovenover billedet

2. Disse ting søger folk mest efter på DBA

For at få solgt dine ting hurtigst muligt, og for at du kan få flest penge for dine ejendele, kan du passende starte med at orientere dig om, hvad det er, folk søger efter på DBA.

Listen over DBAs mest brugte søgeord varierer selvfølgelig, men år for år er det næsten den samme top 25. Typisk ligger ’iPhone’ og ’sofa’ i top. Så hvis du ligger inde med en af de to ting, som du ikke bruger, skal du begynde med at få sat disse to ting til salg.

Du kan tjekke hele listen over, hvad der bliver søgt mest på på DBA - på et helt år - her.

Sofa er det næst mest populære søgeord på DBA. Her er nogle af de sofaer, som lige nu er til salg på DBA:

 1. Chaiselong, læder, 3 pers., Lækker sofa med bred chaiselong og kunstnerisk udtryk. Brugt men meget v

  Chaiselong, læder, 3 pers., Lækker sofa med bred chaiselong og kunstnerisk udtryk. Brugt men meget velholdt og med god fasthed i hynderne. Få brugsspor. Den kan skilles på midten og skal ned fra 2.

  4.000,00 kr.03-06-2023
 2. Sofa, Gratis - står i Annisse - Helsinge 
Fin stand - flyttet til lejlighed hvor den ikke passer

  Sofa, Gratis - står i Annisse - Helsinge Fin stand - flyttet til lejlighed hvor den ikke passer

  1,00 kr.03-06-2023
 3. Sofa, uld, anden størrelse , Noman Dot, Hver modul er 90x90 (5 moduler i alt)
Kan samles på et utal

  Sofa, uld, anden størrelse , Noman Dot, Hver modul er 90x90 (5 moduler i alt) Kan samles på et utal af måder:) Står på Vesterbro Fast pris. Sort uld

  3.500,00 kr.03-06-2023
 4. Sofasæt Beige VISSLAND

  Sofasæt Beige VISSLAND

  Sofasæt Beige VISSLAND, Polyester, Beliani, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder. Lav profil og d

  9.079,00 kr.07-03-2023
 5. Sofa, stof, 3 pers., God kvalitetssofa, brugt dagligt i ca 4 år.

  Sofa, stof, 3 pers., God kvalitetssofa, brugt dagligt i ca 4 år.

  2.000,00 kr.03-06-2023
 6. Hjørnesofa, anden størrelse, Kan afhentes fra 2720 Vanløse, skal bæres ned fra 3.sal og den kan dele

  Hjørnesofa, anden størrelse, Kan afhentes fra 2720 Vanløse, skal bæres ned fra 3.sal og den kan deles op i 3, som 3-2-1 pers. sofa. Betrækket kan tages af og vaskes.

  2.500,00 kr.03-06-2023

Elsker du at have gæster? Husk, at du på DBA kan finde sofaer, der er beregnet til mange, mange personer. Du kan også søge efter sofaer i forskelligt stof. For eksempel velour-sofaer.

3. Sådan laver du annoncer, der sælger

På DBA Guide har vi gennem årerne skrevet en del guides til, hvordan du opretter annoncer, som får dine ting solgt bedst muligt. Vores guides er lidt forskellige, og i nogle af dem fokuseres der mere på, hvilke billeder du skal tage, mens andre går i dybden med annonceteksten. Her hjælper vi dig med at hitte rede i, hvilke guides du skal bruge til hvad:

1. Denne guide, er oplagt til dig, der vil have uddybende tips til hvilke billeder, du skal bruge i dine annoncer. Hvilke billeder er no-go, og hvilke sælger dine ting bedst. Det får du svar på.

2. Josefine Marie, der både er inkarneret bruger på DBA, og som også skriver lidt artikler til DBA Guide, har delt sine bedste råd til, hvordan en annonce kan sælge dine sager bedst muligt. I Josefine Maries guide får du især gode stylingtips. Styling i forhold til hvordan den ting, du sælger, kan blive peppet lidt op. Josefine har også en interessant pointe i forhold til, hvornår du gør klogest i at sætte dine ting til salg. Nogle dage er klart bedre end andre.

3. Du kan også læse denne guide til, hvordan du får dine ting solgt i en fart. I guiden fokuseres der ikke særlig meget på hvilke billeder, der er bedst at bruge. Her er der mere fokus på den tekst, du skriver i annoncen. Og du får også råd om hvilke oplysninger, der er vigtige at give køber på forhånd, inden et salg.

4.
Hvis du har læst de tre ovenstående guides og bare vil have mere, eller være sikker på, at du har forstået det hele, så kan du læse disse to guides – her og her. De gentager nok en del af de pointer, du lige har læst. Men de hjælper dig i hvert fald også til et salg.

LÆS OGSÅ: 6 råd til dig, der vil sælge eller købe et træ eller en busk på DBA

Vidste du, at du sagtens kan sælge planten i din stue? Eller træet i haven? Eller busken? Eller græsplænen? Eller hækken. Jo, den er god nok. I skrivende stund er der 2.589 planter til salg på DBA, og hvis du vil have gode fif til både at købe og sælge grønt på DBA, så klik på artikellinket ovenover dette billede
Vidste du, at du sagtens kan sælge planten i din stue? Eller træet i haven? Eller busken? Eller græsplænen? Eller hækken. Jo, den er god nok. I skrivende stund er der 2.589 planter til salg på DBA, og hvis du vil have gode fif til både at købe og sælge grønt på DBA, så klik på artikellinket ovenover dette billede

4. Lad dig inspirere af DBAs to mest populære brugere

Hvis du vil blive den bedste i klassen. Hvis du vil blive supersælgeren over dem alle, så gør, som man altid gør: Lær af de bedste. Lad dig inspirere af klassens konger. I det her eksempel: Tjek de mest populære brugere på DBA.

Her får du links til de to DBA-brugere, der har flest følgere på DBA (du vidste måske ikke, at man kan have deciderede følgere på DBA? – men det kan man).

Brugeren med flest følgere er én, der kalder sig for ’B.N’. Han bor i Glostrup, og han har 719 ting til salg. Men det er nærmest ingen ting i forhold til hvor mange mennesker, der følger med i, hvad han sætter til salg på DBA. I skrivende stund har han 821 følgere på DBA. Gå ind på hans profil og bliv inspireret af, hvordan han gør: Hvilke billeder har han brugt i sine annoncer, og hvad skriver han i sin annonce-tekst.

Patrick fra Frederiksberg har næst flest følgere på DBA. 744 følger med i, hvad han sætter til salg på DBA. I skrivende stund har han 43 ting til salg. De fleste af dem er lamper og lidt industrielle ting. Mange af billederne er taget op af hans murstensmur. Det kan også klart anbefales.

Husk, hvis du vil af med noget af dit julepynt, så sæt det til salg nogle måneder inden jul:

 1. Nissemor og nissefar med briller, Højde: 13 cm
Fra 1970'erne
Pæn stand

  Nissemor og nissefar med briller, Højde: 13 cm Fra 1970'erne Pæn stand

  150,00 kr.03-06-2023
 2. Klarborg, Blandet priser

  Klarborg, Blandet priser

  123.456,00 kr.03-06-2023
 3. Gamle nisser, Stor gammel plast nisse, tysk. 
Han er ca 30cm.
Og koster 400,-
To gamle nissemænd ca

  Gamle nisser, Stor gammel plast nisse, tysk. Han er ca 30cm. Og koster 400,- To gamle nissemænd ca 15cm 65,- stk Et Gammelt nissehovede 50,- To lidt større nissehoveder 40,- 8 små nissehoveder i p

  60,00 kr.03-06-2023
 4. Klarborg, Alle nye

  Klarborg, Alle nye

  200,00 kr.03-06-2023
 5. 4 stk. engle af Jette Frølich, 4 stk. engle. Lige til at samle.

  4 stk. engle af Jette Frølich, 4 stk. engle. Lige til at samle.

  50,00 kr.03-06-2023
 6. Juleting, Læs gerne annoncen inden henvendelse

Kun kontant 

Mange blandede juleting. Nissehue med

  Juleting, Læs gerne annoncen inden henvendelse Kun kontant Mange blandede juleting. Nissehue med lys i (til batterier), julemand med lanterne, julemandsskåle, lanterner, julenisser, 1 stk gammeld

  950,00 kr.03-06-2023

22.263 annoncer er der lige nu inde på DBA. Her finder du et væld af lyskæder, nisser, glaskugler og adventskrants.

5. Her er supersælgernes salgstricks

Én ting er, hvilke brugere der har flest følgere på DBA. Men hvem får solgt mest? Det gør muligvis de personer, som DBA Guide har skrevet om herunder. For her får du præsenteret et udvalg af de artikler, vi har skrevet, som handler om supersælgere på DBA.

Supersælgerne guider dig ikke decideret til, hvordan du opretter en annonce, og hvad du skal skrive i annoncen. Supersælgerne guider dig mere til hvilke ting, der sælger godt, og de er mere specifikke omkring, hvilke trick de har brugt i de konkrete salgssituationer.

Her kan du læse om supersælgeren Susanne. Hun fortæller blandt andet om, hvilke ting der med fordel kan sælges på nogle specifikke tidspunkter. Det fortæller hun om i hendes punkt 1, som er særligt brugbart at læse.

Supersælgeren Karina fortæller, at det er en god idé sætte dine børneting til salg på DBA lige inden folk får børnepenge. Det er et genialt tip, og hun har flere gode råd, som du kan læse i artiklen her. Blandt andet kan du nederst i artiklen læse om hvilke to ting, Karina synes er lettest at sælge.

Jeanette er også supersælger, og hun finansierer ferier med de penge, hun tjener på DBA. Hun har blandt mange gode råd ét om, hvad du skal huske at skrive i annonceteksten. Find det i den nederste del af artiklen, punkt 2.

Vi har også talt med Danmarks nok yngste superkrejler. Han hedder Christian, er 23 år, og han har decideret lavet en virksomhedsmodel ud af at købe ting billigt og tjene på dem. Hvilke ting, du lige nu kan sælge for gode penge – også mere, end hvad du måske oprindeligt købte dem for, kan du læse om lige her.

Du kan også lade dig inspirere af Anja. Hun er nærmest for god til at sælge sine ting. Nogle gange sælger hun hurtigere, end hun har "fået tilladelse til". Her kan du læse hvilken ting, familien ikke var helt tilfreds med, at Anja solgte. 

Jo før du kommer i gang med dit salg, jo hurtigere kan du få penge ind på kontoen. Det siger sig selv. Og hvis du kommer i gang nu, siger al statistik, at du formegentlig har tjent 5.612 kroner på dit salg om et år. For det er det beløb, en gennemsnit dansker tjener på at sælge sine brugte ting videre om året
Jo før du kommer i gang med dit salg, jo hurtigere kan du få penge ind på kontoen. Det siger sig selv. Og hvis du kommer i gang nu, siger al statistik, at du formegentlig har tjent 5.612 kroner på dit salg om et år. For det er det beløb, en gennemsnit dansker tjener på at sælge sine brugte ting videre om året

6. Gør det – men gør det sikkert

Dette punkt adskiller sig lidt fra de øvrige. For her smider vi ikke en artikel efter dig, som optimerer dit salg. I stedet handler det om at få solgt dine ting sikkert. Og det kan du få lidt hjælp til ved at lytte til Lene fra DBA-support i denne video. Her giver hun dig nogle råd til hvilke forholdsregler, du bør tage.

De danske festivaller begynder fra og med maj, så sæt dit gamle telt fra kælderen, eller dit øvrige campingudstyr til salg i april, og lad det blive solgt henover sommeren.

 1. Camping brænder og kogesæt

  Camping brænder og kogesæt

  520,00 kr.03-06-2023
 2. 6 personers telt, Super lækkert og stor outwell Montana 6 personers telt. To sovekabiner med stort f

  6 personers telt, Super lækkert og stor outwell Montana 6 personers telt. To sovekabiner med stort fortelt. Ville være fantastisk til en festival. Kan sidde masser af mennesker inde i det. Vis det sku

  1.500,00 kr.03-06-2023
 3. Foldebord, To foldeborde i pæn stand. Har kun været brugt en enkelt gang. Sælges enkeltvis for 300 k

  Foldebord, To foldeborde i pæn stand. Har kun været brugt en enkelt gang. Sælges enkeltvis for 300 kr eller samlet til 500 kr. 240 x 70 cm

  300,00 kr.03-06-2023
 4. Trimm SUMMER fibersovepose til sommer eller mildt klima

  Trimm SUMMER fibersovepose til sommer eller mildt klima

  Fibersovepose let og kompakt, Trimm Summer er en let sammenfoldelig sovepose velegnet til alle sommeraktiviteter eller til det milde klima. På grund af dens lille volumen og lave vægt vil den blive hi

  349,00 kr.21-05-2023
 5. Trimm ARKTIS fibersovepose - Ekstrem temperatur: -29

  Trimm ARKTIS fibersovepose - Ekstrem temperatur: -29

  Fibersovepose ekstrem og højtydende , Arktis er vores varmeste fibersovepose i sortimentet. Det er en anatomisk formet mumiesovepose med fiberfyld af højeste kvalitet. Indvendigt er fiberfyldet hult,

  569,00 kr.21-05-2023
 6. Campingspejle Brunsgaard, Gode og stabile spejle, nemme at montere og passer til de fleste bilmærker

  Campingspejle Brunsgaard, Gode og stabile spejle, nemme at montere og passer til de fleste bilmærker

  300,00 kr.03-06-2023

Der er en masse campingudstyr til salg på DBA, se bare her.

7. Få dine ting sendt, uden de går i stykker på turen

Tøj, bamser og bøger lider næppe nogen last af at blive sendt med posten. Men hvis du har fået solgt din glaskugle eller dit porcelæn, bør du være ekstra omhyggelig, når du pakker det til forsendelse.

Vi har i denne video samlet vores bedste pakketips til dig, der skal sende, og som vil være helt sikker på, at pakken kommer frem til køber på bedst mulig vis.

I denne artikel får du også råd om, hvordan du sender dine ting bedst muligt. Sikrest muligt. Klik på linket i teksten ovenover dette billede. Så kan du se en videoguide til, hvordan du pakker dine DBA-salg, så de når sikkert frem til modtageren
I denne artikel får du også råd om, hvordan du sender dine ting bedst muligt. Sikrest muligt. Klik på linket i teksten ovenover dette billede. Så kan du se en videoguide til, hvordan du pakker dine DBA-salg, så de når sikkert frem til modtageren

8. Disse ting er svære at sælge – så gå eventuelt uden om dem

Står du lige nu med en stor bunke ting foran dig, som du vil sælge, hjælper vi dig nu med, hvilke ting du skal udelukke. Eller i hvert fald hvilke ting du ikke behøver at sætte til salg med det samme. For der er selvfølgelig ting på DBA, som er svære at sælge end andre.

I denne artikel har vi listet de ti kategorier, der typisk bliver sat flest ting til salg i på DBA. Altså de kategorier, hvor du vil opleve størst konkurrence, hvis du også har en ting til salg i. En af kategorierne er for eksempel smykke-kategorien. Men vær dog opmærksom på, at det samtidig er en kategori, som der også bliver solgt en del fra. Typisk er de kategorier med flest annoncer i også dem, der er mest "køber"-aktivitet i.

Du kan også se hvilke ti helt konkrete ting, der har haft svært ved at blive solgt på DBA, i denne artikel. Det er nemlig en liste over de ti mest usælgelige ting. De ti ting, der har været til salg på DBA i længst tid. Blandt andet en grøn håndtaske til kvinder og en lyserød, plysset bolero til en stor pige.

Der er ikke grænser for, hvad du kan sætte til salg på DBA. Det er kategorien ’Diverse samlinger og objekter’ et godt eksempel på. Se selv tre annoncer fra kategorien:

 1. Andre samleobjekter, Gta iv, Pengeboks i metal fra grund theft auto 4.

  Andre samleobjekter, Gta iv, Pengeboks i metal fra grund theft auto 4.

  250,00 kr.03-06-2023
 2. Smykker og sten, Jeg sælger mine krystaller helst samlet for 600kr eller mindre pris. Hvis du ønsker

  Smykker og sten, Jeg sælger mine krystaller helst samlet for 600kr eller mindre pris. Hvis du ønsker at købe individuelt, så skriv til mig. De kan kun afhentes, men jeg kan måske også mødes ved Københ

  600,00 kr.03-06-2023
 3. Fyldepen, Parker-Miller, Samlerobjekt ældre koralrød ParkerMiller fyldepen med 14ct spids,på hylster

  Fyldepen, Parker-Miller, Samlerobjekt ældre koralrød ParkerMiller fyldepen med 14ct spids,på hylster står der Parker,på spidsen står der Miller pen 14 ct,pris 200kr se også mine andre annoncer med fyl

  200,00 kr.03-06-2023
 4. Legetøj, Metal biler, 6 fede biler i blandet stand og alle har tydelige brugsspor og nogle har mangl

  Legetøj, Metal biler, 6 fede biler i blandet stand og alle har tydelige brugsspor og nogle har mangler Check billeder Der er både dinky, Corgi og budgie toy Sender gerne til pakkeshop for 50kr

  250,00 kr.03-06-2023
 5. Sparebøsse, Bikuben sparemand, Bikuben sparemand årgang 1982, 
Niels Arenth-Jensen.
Produceret af Sø

  Sparebøsse, Bikuben sparemand, Bikuben sparemand årgang 1982, Niels Arenth-Jensen. Produceret af Søholm. Nr 4084/4600 Perfekt stand

  100,00 kr.03-06-2023
 6. Andre samleobjekter, Maske, Venedig, ALDRIG BRUGT. Utrolig flot og dekorativ maske på stang sælges.

  Andre samleobjekter, Maske, Venedig, ALDRIG BRUGT. Utrolig flot og dekorativ maske på stang sælges. Købt i eksklusive forretninger i Venedig (Italien). Masken er meget dekorativ både som pynt i en va

  250,00 kr.03-06-2023

Her kan du se alle de samleobjekter, som er til salg i kategorien af samme navn på DBA. Blandt andet DVD'er, dåser og vin.

9. Til dig, der vil sælge din bil

Hvis du vil sælge din bil, er det nu, du skal læse med. Vi har nemlig skræddersyet flere salgs-guides udelukkende til bilsalg.

1. Den første artikel, du bør læse, inden du sætter din bil til salg, er denne. Her vejleder vi dig i hvilke 8 billeder af din bil, du bør oploade på DBA-annoncen. Og ja, det er gratis at have hele 8 billeder tilknyttet en DBA-annonce.

2. Men hvilke ord skal du bruge for at få din bil solgt? Det får du svar på i denne artikel. Her guider vi dig til, hvad der bør stå i din salgstekst.

3. Nu har du fået sat din bil til salg, og en interesseret køber henvender sig. Så er det nu, du skal læse denne guide. Her råder vi dig om, hvad du skal være opmærksom på, når du fremviser din bil.

4. Inden du trykker køber i hånden og overlader ham/hende bilnøglerne, bør du lige få læst op på, hvordan du gennemfører en sikker bilhandel. I denne artikel guider vi dig til et sikkert salg, så både du og køber er tilfredse.

Læser du denne artikel, fordi du vil have gode råd til, hvordan du bedst muligt sælger din bil? Så er du kommet det rigtige sted hen. Læs det afsnit, du finder lige ovenover dette billede
Læser du denne artikel, fordi du vil have gode råd til, hvordan du bedst muligt sælger din bil? Så er du kommet det rigtige sted hen. Læs det afsnit, du finder lige ovenover dette billede

Det var det. Hvis du har læst de artikler, vi har henvist dig til, bør du være så godt som overhovedet muligt klædt på til at sælge på DBA. Tillykke med det.

Har du appetit på mere læsning, kan du jo klikke dig ind på denne artikel, hvor vi guider dig til, hvordan du opretter en annonceagent på DBA. Med en annonceagent kan du sætte DBA til at holde øje med de ting, du leder efter på DBA, men som endnu ikke er sat til salg.

Du kan også blive klogere på hvilke type danskere, der køber flest brugte ting. Det har vi nemlig fået undersøgt. Svaret finder du, her.

I denne artikel fortæller vi dig, at nordjyderne er de danskerne, der sælger mest, når det kommer til brugte ting. Men hvad de typisk sælger mest af, må du klikke dig ind på artiklen for at få svar på.

Relaterede artikler