Disse kategorier lurede vi mest i på DBA i 2021
Livsstil

Disse kategorier lurede vi mest i på DBA i 2021

Julie Schoen
Julie Schoen

Manglede du en sofapude eller en motorbåd i 2021? Eller var du i tvivl om prisen på den knagerække, du havde sat til salg på DBA sidste år? Noget kunne tyde på, at mange danskere havde disse spørgsmål eller stod og manglede ting som disse, for i 2021 var ’Motorbåde’ og ’Diverse indretning’ de to DBA-kategorier med flest besøg.

Sofa. Hvert år er ’sofa’ DBAs mest populære søgeord. Men nu viser nye data – aldrig før trukket fra DBA, at sofakategorien dog ikke er den mest besøgte DBA-kategori.

Hvilken kategori, der tiltrak sig flest pageviews på DBA, løfter vi ikke sløret for endnu, men det gør vi længere nede i denne artikel. Lige her kan vi dog afsløre, at de kategorier, som ikke er at finde på top ti, men som var tæt på, var kategorierne: ’Skabe, vitrine og lignende’, ’Alle personbiler’, ’Fælge med dæk og tilbehør’ og ’Havemøbler og udstyr’.

Listen her minder på en måde om en anden top ti, vi har begået her på DBA Guide for året der gik 2021: Nemlig listen over, hvilke ting der oftest blev sat til salg på DBA. Disse data kan vi kun aflæse på kategori-niveau, og her løb kategorien ’Diverse indretning’ med førstepladsen.
Danskerne var dermed i 2021 ihærdige til at sætte deres urtepotter, knagerækker og bakker til salg på DBA. Danskerne er også ihærdige for at få afsat deres glas, bestik og porcelæn, viste listen.

Alt dette stemmer godt overens med denne liste, du om lidt skal læse, for disse to kategorier er begge nogle af de mest besøgte på DBA, tingene er samtidig i småtingsafdelingen, og det er ting, som mange danskere ejer. Det giver derfor god mening, at disse kategorier både er ivrigt besøgte, men også flittigt fyldte med annoncer.

Denne listes overraskelse er dog listens andenplads, som dækker over en ting, de færreste danskere ejer eller har råd til at eje.

Læs med herunder:
  

10. Højttalere, hi-fi

Billede og lyd >> Hi-fi og tilbehør >> Højttalere, hi-fi

Views: 9.913.280

300 kroner vil Søren fra Ishøj have for sin højtaler, som er af mærket Jamo.
300 kroner vil Søren fra Ishøj have for sin højtaler, som er af mærket Jamo.

Er konen træt af, at dine højtalere fylder lige så meget som Montana-reolen? Bose, Samsung og B&O er bare nogle af de brands, der de seneste mange år har designet små højtalere, som samtidig kan spille for fuld musik. Måske det var kærestens evige jammer over de store højtalere, der fik deres bedre halvdel til at gå på jagt efter en mindre version på DBA?

I hvert fald er det sikkert, at kategorien ’Højtalere, hi-fi’ blev flittigt besøgt i 2021, og det kan skyldes, at mange var på udkig efter inspiration til at shoppe nogle nye, brugte.

Pssst. HVIS du selv ligger inde med nogle store højtalere, som du i hvert fald aldrig har tænkt dig at ”formindske” bare for at gøre kæresten glad, vil jeg anbefale dig at læse denne artikel.

Hi-fi på DBA:

 1. Højttaler, Bang & Olufsen, Beosound , aktiv, Perfekt, Flot B og O anlæg/højtaler sælges
Virker som

  Højttaler, Bang & Olufsen, Beosound , aktiv, Perfekt, Flot B og O anlæg/højtaler sælges Virker som det skal med fjernbetjening til Super velholdt og står i fin og flot stand Skal have Bluetooth for

  600,00 kr.22-02-2024
 2. Højttaler, Bang & Olufsen, Beolab 4 loftbeslag.

Kan sendes.

  Højttaler, Bang & Olufsen, Beolab 4 loftbeslag. Kan sendes.

  500,00 kr.22-02-2024
 3. Højttaler, JBL, Charge Essential, God, Fin vandtæt bluetooth højtaler, som samtidig kan bruges som

  Højttaler, JBL, Charge Essential, God, Fin vandtæt bluetooth højtaler, som samtidig kan bruges som powerbank. Spiller godt og fungerer optimalt. Få brugsspor Nypris 700 kr. Byd gerne

  250,00 kr.22-02-2024
 4. Højttaler, SONOS, Perfekt, Vægbeslag / Ophæng til Sonos Play 1. 
Flexson
2 stk. 
300,- for 2

  Højttaler, SONOS, Perfekt, Vægbeslag / Ophæng til Sonos Play 1. Flexson 2 stk. 300,- for 2

  150,00 kr.22-02-2024
 5. Højttaler, Infinity, Kappa 6.2 i series II, 1 stk. Delefilter fra Infinity Kappa 6.2i series II

  Højttaler, Infinity, Kappa 6.2 i series II, 1 stk. Delefilter fra Infinity Kappa 6.2i series II

  350,00 kr.22-02-2024
 6. BEOlab 2 Grå

  BEOlab 2 Grå

  Højttaler, Bang & Olufsen, BEOlab 2 Grå perfekt FRA: 2007 Garanti : 6 måneder Læs mere på vores hjemmesider www.beostaeren.dk BEOvision BEOsound BEOlab BEOlink

  7.500,00 kr.14-06-2020

Du kan finde en masse Hi-fi-højtalere på DBA, blandt andet fra Bang & Olufsen, Bose, Apple, Dali og Jamo.
  

9. Andre arkitekttegnede møbler

Til boligen >> Arkitekttegnet: møbler og belysning >> Andre arkitekttegnede møbler

Views: 9.926.066

Philip fra København N har disse to sideborde til salg på DBA i skrivende stund. Bordene kostede 9.500 kroner for to fra nye, og i dag sælger Philip dem til 5.000 kroner samlet, eller 2.500 kroner hver for sig. Bordene er fra mærket ’Million CPH’ og modellen er ’Cupola side table’.
Philip fra København N har disse to sideborde til salg på DBA i skrivende stund. Bordene kostede 9.500 kroner for to fra nye, og i dag sælger Philip dem til 5.000 kroner samlet, eller 2.500 kroner hver for sig. Bordene er fra mærket ’Million CPH’ og modellen er ’Cupola side table’.

Børge Mogensen eller Hans Wegner. I Danmark har vi mange designklassikere, og det værste, man kan komme til, er at sælge sit eksemplar for billigt. Det bedste er den omvendte situation: Hvis du kan købe dig til et design-eksemplar til en god pris.

Måske det kan være prissammenligningen, der har fået en masse af os til at vandre over i kategorien ’andre arkitekttegnede møbler’? I hvert fald er den kategori så flittigt besøgt af DBAs brugere, at kategorien løber med denne listes niendeplads.

Andre arkitekttegnede møbler på DBA:

 1. Anden arkitekt, BOLIA, LÆDER LOUNGESTOL, 

SUPER FLOT OG FLOT STILREN LÆNESTOL TIL BLA TEENAGE VÆREL

  Anden arkitekt, BOLIA, LÆDER LOUNGESTOL, SUPER FLOT OG FLOT STILREN LÆNESTOL TIL BLA TEENAGE VÆRELSET ELLER KONTOR MM . SIDDEHØJDEN ER RET LAV,MEN EKSTREM FED OG FLOT DESIGNER STOL MED FIN SIDDEKOM

  2.000,00 kr.22-02-2024
 2. BoConcept, FLY STOL, 2 STOF LÆNESTOLE, 

2 SUPER FLOTTE LÆNESTOLE I BRUNT STOF OG CHROM BEN . UDGÅET

  BoConcept, FLY STOL, 2 STOF LÆNESTOLE, 2 SUPER FLOTTE LÆNESTOLE I BRUNT STOF OG CHROM BEN . UDGÅET MODEL . MAN SIDDER FANTASTISK I DEM,SUPER GOD STØTTE TIL LÆND OG RYG MODEL : FLY STOL DESIGNER :

  5.000,00 kr.22-02-2024
 3. Anden arkitekt, BOLIA, LÆDER PUF, 

SUPER FLOT OG VIRKELIG VELHOLDT LÆDER PUF I SORT LÆDER SAMT CHRO

  Anden arkitekt, BOLIA, LÆDER PUF, SUPER FLOT OG VIRKELIG VELHOLDT LÆDER PUF I SORT LÆDER SAMT CHROM STEL . HAR STÅET I ET HJEM UDEN RØG OG DYR . BREDDE : 68 CM LÆNGDE : 68 CM HØJDE : 31 CM AFHENT

  1.800,00 kr.22-02-2024
 4. Yngve Ekström, Gyngestol, Med brugspræg. Se en af gængerne. 
Den er let at ombetrække. Fyldet er ok.

  Yngve Ekström, Gyngestol, Med brugspræg. Se en af gængerne. Den er let at ombetrække. Fyldet er ok.

  1.175,00 kr.22-02-2024
 5. Arne Jacobsen Syver barstol NY

  Arne Jacobsen Syver barstol NY

  Syver barstol , Barstol, Arne Jacobsen, 1 stk. Arne Jacobsen barstol ny polstret i sort anilinlæder, ny med certifikat og stelnummer

  9.500,00 kr.01-05-2021
 6. Anden arkitekt, Spisestuestol/skrivebordsstol, Ældre spisestuestol/skrivebordsstol i palisander med

  Anden arkitekt, Spisestuestol/skrivebordsstol, Ældre spisestuestol/skrivebordsstol i palisander med læderpolstring. Rygpind er flækket, som vist på foto. Kan formentlig repareres. Sælges for højeste

  12.345,00 kr.22-02-2024

7.432 arkitekttegnede møbler er lige nu til salg på DBA, og der finder du blandt andet møbler fra Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Eames og Kay Bojesen.
  

8. Armbåndsure og lommeure

Tøj og mode >> Accessories >> Armbåndsure og lommeure

Views: 11.599.369

Du skal til Middelfart, hvis dette armbåndsur til børn – eller barnlige sjæle, skal blive dit. Uret er sat til salg af Jannie, som sælger det på DBA for 75 kroner. Uret skal have et nyt batteri, skriver hun, og så skal det justeres i remmen.
Du skal til Middelfart, hvis dette armbåndsur til børn – eller barnlige sjæle, skal blive dit. Uret er sat til salg af Jannie, som sælger det på DBA for 75 kroner. Uret skal have et nyt batteri, skriver hun, og så skal det justeres i remmen.

Det er svært at sige, hvad der får folk til at gå ind på en kategori på DBA. Vi kender det vel selv: Nogle gange går vi ind i en DBA-kategori for at tjekke, hvad andre tager for deres ting, så vi er sikre på, at vi ikke sælger for dyrt eller billigt.

Andre gange kan høj trafik i en DBA-kategori skyldes, at man er interesseret i at købe noget i kategorien.

Det er ikke til at vide, men noget tyder på, at det er den sidste mulighed, der er gældende for denne listes ottendeplads. For kategorien ’Armbåndsure og lommeure’ er i hvert fald ikke at spotte på top ti over de kategorier med flest nyoprettede annoncer i 2021. Så mon ikke, at denne kategori er så besøgt, fordi 2021 var året, hvor mange danskere tænkte, de skulle være uafhængige af uret på mobilen?

Armbåndsure og lommeure på DBA:

 1. Dameur, Rolex, Rolex Oyster Perpetual 24 mm guld/stål med jubilee lænke
Ref: 67193, fra 1980’erne
Sm

  Dameur, Rolex, Rolex Oyster Perpetual 24 mm guld/stål med jubilee lænke Ref: 67193, fra 1980’erne Små brugstegn på skiven ved 6 tallet og på bagkassen Lænke med aldersrelateret slid Uret fungerer Wat

  18.000,00 kr.22-02-2024
 2. Dameur, Dyrberg / Kern, Ur i forgyldt stål med swarovski sten af Dyrberg/kern

Mærke:Dyrberg/Kern
Mo

  Dameur, Dyrberg / Kern, Ur i forgyldt stål med swarovski sten af Dyrberg/kern Mærke:Dyrberg/Kern Model:Satine Materiale:Stål forgyldt Stentype:Swarovski Stenfarve:Klar Tre armbånds reserve dele hvis

  1.000,00 kr.22-02-2024
 3. Andet, andet mærke, Beco Boxy Fancy Brick Watch Winder Carbon 309408 + adapter.
Helt nyt og ubrugt!

  Andet, andet mærke, Beco Boxy Fancy Brick Watch Winder Carbon 309408 + adapter. Helt nyt og ubrugt! WatchWinder til 1 ur i carbon look + adapter. Kun 700kr Køber betaler fragt.

  700,00 kr.22-02-2024
 4. Dameur, Seiko, Flot nyt Seiko ur der blot kræver nyt batteri
Spar rigtig mange penge 
700kr
Har rigt

  Dameur, Seiko, Flot nyt Seiko ur der blot kræver nyt batteri Spar rigtig mange penge 700kr Har rigtig mange annoncer med ure og smykker Sender gerne på købers regning

  700,00 kr.22-02-2024
 5. Dameur, Puma, Super flot nyt og ubrugt puma ur kræver blot nyt batteri
Spar mange penge 
450kr
Har r

  Dameur, Puma, Super flot nyt og ubrugt puma ur kræver blot nyt batteri Spar mange penge 450kr Har rigtig mange annoncer med en masse ure og smykker Sender gerne på købers regning

  450,00 kr.22-02-2024
 6. Garmin Venu Sq 2 Music smartwatch (sort)

  Garmin Venu Sq 2 Music smartwatch (sort)

  Garmin Venu Sq 2 Music smartwatch (sort), Garmin, Dette Garmin Venu Sq 2 Music smartwatch er et moderigtigt sportsur, der holder dig opdateret på antal skridt, puls, iltindhold i blodet og meget mere.

  2.138,00 kr.18-08-2023

19.084 armbånds- og lommeure er lige nu til salg på DBA, og du kan blandt andet finde herreure, dameure, unisex-ure, smartwatches, dykkerure og børneure.
  

7. VW

Biler >> Biler >> VW

Views: 13.190.721

Det er måske ikke til at se det, men dette er en VW, Golf V, FSi Comfortline. Bilen er til salg for 38.500 kroner, og det er Casper, der har den til salg.
Det er måske ikke til at se det, men dette er en VW, Golf V, FSi Comfortline. Bilen er til salg for 38.500 kroner, og det er Casper, der har den til salg.

Har du i 2021 fået dig en brugt UP! eller en Golf VII? Det er nemlig årets mest solgte brugtbiler, og netop 2021’s interesse for biler af mærket VW kan være årsag til, at DBAs VW-kategorien var en af de mest besøgte kategorier sidste år.

Fik du ikke en ny, brugt bil i 2021, kan du nå det endnu, men læs gerne lige denne artikel først, hvor vi guider dig til, hvornår det er det bedste tidspunkt at sælge og købe brugtbil i 2022.

Interessen for VW på DBA kan også være kommet af nogle af de finurlige og spektakulære biler fra Volkswagen, der kom til salg i 2021. Du kan tjekke bilerne ud på denne liste.

VW-biler på DBA:

 1. VW Golf VI 1,4 TSi 122 Highline DSG Benzin aut. Automatgear modelår 2012 km 220000 Rød træk nysynet

  VW Golf VI 1,4 TSi 122 Highline DSG Benzin aut. Automatgear modelår 2012 km 220000 Rød træk nysynet klimaanlæg ABS airbag alarm centrallås startspærre servostyring, 🔵KØB DIN NYE BIL MED 0, - I UDBETA

  74.900,00 kr.22-02-2024
 2. VW Tiguan Allspace 2,0 TSi 180 Highline DSG 4Motion 7prs Benzin 4x4 4x4 aut. Automatgear modelår 201

  VW Tiguan Allspace 2,0 TSi 180 Highline DSG 4Motion 7prs Benzin 4x4 4x4 aut. Automatgear modelår 2018 km 107000 Sort ABS airbag service ok unknown, Træk, AirCondition, ABS, Klimaanlæg, Automatgear, Gp

  325.000,00 kr.22-02-2024
 3. VW Polo, 1,2 TDi 75 BlueMotion, Diesel, 2011, km 183000, sølvmetal, nysynet, aircondition, ABS, airb

  VW Polo, 1,2 TDi 75 BlueMotion, Diesel, 2011, km 183000, sølvmetal, nysynet, aircondition, ABS, airbag, 5-dørs, centrallås, startspærre, service ok, servostyring, VW Polo 1.2 tdi Bluemotion fra Sep. 2

  45.000,00 kr.22-02-2024
 4. VW Lupo 1,2 TDi 3L Diesel aut. Automatgear modelår 2001 km 286000 Sølvmetal ABS airbag service ok no

  VW Lupo 1,2 TDi 3L Diesel aut. Automatgear modelår 2001 km 286000 Sølvmetal ABS airbag service ok none, ABS, Automatgear, Fartpilot, Auto. start/stop. -Nysynet, nyistandsat, super-økonomisk pendler-ra

  35.000,00 kr.22-02-2024
 5. VW Touran 2,0 TDi 150 Comfortline DSG 7prs Diesel aut. Automatgear modelår 2018 km 185000 Blåmetal t

  VW Touran 2,0 TDi 150 Comfortline DSG 7prs Diesel aut. Automatgear modelår 2018 km 185000 Blåmetal træk klimaanlæg ABS airbag centrallås startspærre servostyring, +750 nyere brugte biler! Vi anbefaler

  204.900,00 kr.22-02-2024
 6. VW Passat 2,0 TDi 150 Business+ Variant DSG Diesel aut. Automatgear modelår 2020 km 62000 Gråmetal t

  VW Passat 2,0 TDi 150 Business+ Variant DSG Diesel aut. Automatgear modelår 2020 km 62000 Gråmetal træk klimaanlæg ABS airbag centrallås startspærre servostyring, OBS!! DENNE BIL KAN OGSÅ PRIVATLEASE

  309.900,00 kr.22-02-2024

3.097 VW’ere er lige nu til salg på DBA, og de af VW’s modeller, der er flest til salg af på DBA, er Passat, Polo, Golf VII, Touran og Up!.
  

6. Sofaer og sofagrupper

Til boligen >> Spise- og dagligstuemøbler >> Sofaer og sofagrupper

Views: 13.418.283

150 kroner, kun, vil Anders have for sin blå sofa, som han dog også har slæbt hele vejen ud af lejligheden for at tage billeder af. Sofaen står i Odense. Det gør den i hvert fald i skrivende stund. Måske den er solgt, når denne artikel udgives, eller når du først læser dette.
150 kroner, kun, vil Anders have for sin blå sofa, som han dog også har slæbt hele vejen ud af lejligheden for at tage billeder af. Sofaen står i Odense. Det gør den i hvert fald i skrivende stund. Måske den er solgt, når denne artikel udgives, eller når du først læser dette.

Som vi skrev indledningsvist, er ’Sofa’ hvert år det ord, der indtastes oftest i DBAs søgefelt. 2021 var ingen undtagelse. Det fortæller os noget om, at mange søger efter en brugt sofa, og netop det kan derfor være årsagen til, at kategorien ’Sofaer og sofagrupper’ har fået så meget trafik i 2021.

Kategorien har måske også hentet ekstra aktivitet, fordi en sofa er så stort et møbel, at du sjældent kan have ”en i overskud”. Har du købt dig en ny, brugt, sofa, må den ældre ud, og det kan meget muligt også være foregået på DBA.

Har du endnu ikke købt dig en brugt sofa, kan du læse vores råd til, hvad du skal spørge sælger om, inden du køber, her.

Sofaer på DBA:

 1. Puf, læder, 1 pers. , BOLIA, 

SUPER FLOT OG VIRKELIG VELHOLDT LÆDER PUF I SORT LÆDER SAMT CHROM STE

  Puf, læder, 1 pers. , BOLIA, SUPER FLOT OG VIRKELIG VELHOLDT LÆDER PUF I SORT LÆDER SAMT CHROM STEL . HAR STÅET I ET HJEM UDEN RØG OG DYR . BREDDE : 68 CM LÆNGDE : 68 CM HØJDE : 31 CM AFHENTES I

  1.800,00 kr.22-02-2024
 2. Hjørnesofa, bomuld, 3 pers. , Ikea Kivik, Velholdt hjørnesofa sælges
Fra røg-og dyrefrit hjem.
Kan a

  Hjørnesofa, bomuld, 3 pers. , Ikea Kivik, Velholdt hjørnesofa sælges Fra røg-og dyrefrit hjem. Kan afhentes i Rødovre Der er ingen mærker eller pletter. Den er helt fantastisk behagelig at sidde i,

  4.000,00 kr.22-02-2024
 3. Chaiselong, 3 pers. , My home

  Chaiselong, 3 pers. , My home

  800,00 kr.22-02-2024
 4. Sofa, bomuld, 3 pers. , Ventura Design, Sofa og puf sælges samlet. 
Sofa er et år gammel og i meget

  Sofa, bomuld, 3 pers. , Ventura Design, Sofa og puf sælges samlet. Sofa er et år gammel og i meget pæn stand, puffen er 7 måneder gammel og også meget pæn stand. Ingen pletter. Sofa mål: Længde/dyb

  3.000,00 kr.22-02-2024
 5. Sofa, læder, 3 pers. , Natuzzi, Super lækker og praktisk sofa i et stilrent og klassisk look. 
Pris

  Sofa, læder, 3 pers. , Natuzzi, Super lækker og praktisk sofa i et stilrent og klassisk look. Pris fra ny 13.000 kr. kvittering haves.

  1.900,00 kr.22-02-2024
 6. Sofa, Bolia, Lækker og stilren sofa fra Bolia
Nypris: 14.500,-
Kvalitetsstof i uld og chrome ben
Ing

  Sofa, Bolia, Lækker og stilren sofa fra Bolia Nypris: 14.500,- Kvalitetsstof i uld og chrome ben Ingen pletter eller fejl røgfrit/dyrefrit hjem Mål 220cm bred 100cm dybde Sofaen befinder sig i Aalbo

  2.400,00 kr.22-02-2024

Sofaer kan du finde en masse af på genbrugsportalen, og nogle af dem er i læder, stof, uld, velour, hør, fløjl og ruskind.
  

5. Diverse samlinger og objekter

Hobby >> Samlinger >> Diverse samlinger og objekter

Views: 14.047.891

Martin fra Vodskov i Nordjylland har denne dåse til salg på DBA. Dåsen er 17,5 centimeter i højden og 16 centimeter i diameteren. Den kan du få i bytte med 150 kroner.
Martin fra Vodskov i Nordjylland har denne dåse til salg på DBA. Dåsen er 17,5 centimeter i højden og 16 centimeter i diameteren. Den kan du få i bytte med 150 kroner.

En figur fra Kinderæg, en etiket eller en gammel Coca Cola-flaske. Uanset, hvad du leder efter, kan du finde det på DBA, og leder du efter en af disse tre førnævnte ting, eller noget, der er lige så skævt, kan du som oftest finde dem i DBAs kategori ’Diverse samlinger og objekter’.

En skøn kategori, hvor du kan boldre dig i finurlige fund og skæve priser.

Derfor giver det i sig selv god mening, at denne kategori har fået mange ”kliks” i 2021.

Kategoriens popularitet kan også skyldes, at der hvert år sættes mange ting til salg her. Sidste år var kategorien nemlig den kategori på DBA, hvori der blev oprettet trejdeflest annoncer.

Diverse samlinger og objekter:

 1. Andre samleobjekter, Påskepynt, Påskeæg. 45 kr pr stk. De kan evt. tages med til Farum station

  Andre samleobjekter, Påskepynt, Påskeæg. 45 kr pr stk. De kan evt. tages med til Farum station

  45,00 kr.22-02-2024
 2. Keramik, Skål fra Andersvænges 50 års jubilæum (det som nu er en del af Autisme Center Vestsjælland)

  Keramik, Skål fra Andersvænges 50 års jubilæum (det som nu er en del af Autisme Center Vestsjælland) ø ca. 20 cm. Som ny! Se også gerne alle mine andre annoncer!

  200,00 kr.22-02-2024
 3. Samlekort, Richs album 1935-36-37 + Danmarks, Richs albums: 11 stk. og 1 stk Foska og 4 stk. Danmark

  Samlekort, Richs album 1935-36-37 + Danmarks, Richs albums: 11 stk. og 1 stk Foska og 4 stk. Danmarks Samlealbum 1. ASKEPOT fra 1951 med 196 billeder. 38 sider. foto 4956-58G. 2. FRA NATURENS HVERDAG

  210,00 kr.22-02-2024
 4. Jumbobøger, Indy trucks bog, Independent skateboard trucks historie i rekst og billeder. Ny

Built t

  Jumbobøger, Indy trucks bog, Independent skateboard trucks historie i rekst og billeder. Ny Built to grind

  500,00 kr.22-02-2024
 5. Jumbobøger, Skateboard history bog, Disposable – a history of skateboardd

Ny stor og lækker kunstbo

  Jumbobøger, Skateboard history bog, Disposable – a history of skateboardd Ny stor og lækker kunstbog om skateboard grafikkens historie. Lækre store billeder af de gamle boards fra slutfirsende op til

  500,00 kr.22-02-2024
 6. Sparebøsse, Karl Marx, Næsten ny Karl Marx sparebøsse
Med teksten das kapital

  Sparebøsse, Karl Marx, Næsten ny Karl Marx sparebøsse Med teksten das kapital

  150,00 kr.22-02-2024

Der er ingen grænser for, hvad du finder i DBAs kategori ’Diverse samlinger og objekter’. Her nogle eksempler: Autografer, fyldepenne, hjelme, giner, landkort, uniformer, parfume, nipsenåle og receptkuverter.
  

4. Spisestuemøbler

Til boligen >> Spise- og dagligstuemøbler >> Spisestuemøbler

Views: 15.237.691

120 kroner skal du slippe for denne sorte og røde stol, som Karen, der bor i Pandrup, nordvest fra Aalborg, har til salg.
120 kroner skal du slippe for denne sorte og røde stol, som Karen, der bor i Pandrup, nordvest fra Aalborg, har til salg.

Spisebord og spisebordsstole. Begge ting skal du lede efter i spisestuemøbels-kategorien, hvis du er på jagt efter en af disse to genstande. Måske det netop kan være derfor, at denne kategori tiltrak sig så meget trafik i 2021, at den gik hen og blev DBAs fjerde mest besøgte kategori?

På DBA findes der nemlig andre kategorier, der er mere ”indskærpede”, som for eksempel DBAs sofa-kategori, eller kategorien med lænestole.

Men skal du finde dig et spisebord eller spisebordsstol, er disse to ting altså slået sammen i kategorien ’spisestuemøbler’, som altså flittigt blev besøgt sidste år.

Spisestuemøbler på DBA:

 1. Spisebordsstol, Palisander Træ/Bomuld, 16 x Farstrup Furniture Stole, 16 x stabelbare palisander med

  Spisebordsstol, Palisander Træ/Bomuld, 16 x Farstrup Furniture Stole, 16 x stabelbare palisander med bomulds beklædte spisebordsstole eller konferencestole fra danske Farstrup Møbelfabrik. Stolene h

  3.600,00 kr.22-02-2024
 2. Spisebordsstol, Træ og jern, b: 50, Drejestol med masser af patina. Kan drejes fra meget lav op til

  Spisebordsstol, Træ og jern, b: 50, Drejestol med masser af patina. Kan drejes fra meget lav op til 60 cm siddehøjde. 700kr stykket

  700,00 kr.22-02-2024
 3. Spisebordsstol, Konferencestole, Fjällberget 6 stk., Til salg: 6 stk. Fjällberget konferencestole, e

  Spisebordsstol, Konferencestole, Fjällberget 6 stk., Til salg: 6 stk. Fjällberget konferencestole, elegant design, god stand. Nypris: 1800 kr./stk. - nu kun 600 kr./stk. Fantastisk tilbud!

  600,00 kr.22-02-2024
 4. Spisebordsstol, Soft, 4 grå stol
2 sort stol

100dkk per stol

  Spisebordsstol, Soft, 4 grå stol 2 sort stol 100dkk per stol

  600,00 kr.22-02-2024
 5. Spisebordsstol, Teak, Sælger disse 4 teak spisebord stole da jeg har købt nye stole

To af stolene e

  Spisebordsstol, Teak, Sælger disse 4 teak spisebord stole da jeg har købt nye stole To af stolene er i super fin stand. De resterende 2 stole har tidligere ejer desværre haft skilt ad og limet dårlig

  1.200,00 kr.22-02-2024
 6. 2 Kjærnulf stole i egetræ

  2 Kjærnulf stole i egetræ

  Spisebordsstol, Egetræ, KAN LEVERES, 2 fine egetræstole, razorblade, stolens mål er H 96 B 60 D 50 Siddehøjde 46. Henvendelser besvares hurtigt alle dage. Møblet er til salg så længe det er på nettet

  1.800,00 kr.09-02-2024

Du kan finde en masse spisestuemøbler på DBA, blandt andet spisebordsstole, spiseborde, og køkkenstole, cafesæt, bænk og cafébord.
   

3. Glas, porcelæn og bestik

Til boligen >> Glas, porcelæn og bestik >> Glas, porcelæn og bestik

Views: 18.018.879

Lars fra Nørrebro i København har denne grønne karaffel til salg på DBA, og han håber at få 175 kroner for den. ’Den er 28 centimeter høj og hel og fin’, skriver Lars i annoncen.
Lars fra Nørrebro i København har denne grønne karaffel til salg på DBA, og han håber at få 175 kroner for den. ’Den er 28 centimeter høj og hel og fin’, skriver Lars i annoncen.

Er du på jagt efter et billigt eksemplar af noget fra Royal Copenhagen, kan du med garanti finde det på DBA, inde i kategorien ’Glas, bestik og porcelæn’. Der bugner det nemlig med annoncer. Så mange annoncer, at kategorien løb med andenpladsen som den kategori med næstflest nyoprettede annoncer i 2021.

Det store udvalg af varer kan eventuelt være årsagen til, at kategorien blev så flittigt besøgt af danskerne i 2021. I hvert fald snupper kategorien denne listes tredjeplads over de mest populære kategorier.

Ting fra ’Glas, bestik og porcelæns’-kategorien:

 1. Glas, 4 glasskåle , Rosendahl, Sælger disse 4 flotte og velholdte glas skåle fra Rosendahl samlet ti

  Glas, 4 glasskåle , Rosendahl, Sælger disse 4 flotte og velholdte glas skåle fra Rosendahl samlet til 100kr Sender gerne på købers regning

  100,00 kr.22-02-2024
 2. Keramik, Vase lysestege, Bjørn Wiinblad, Bjørn Wiinblads vase og lysestege i et. Hvis man vender den

  Keramik, Vase lysestege, Bjørn Wiinblad, Bjørn Wiinblads vase og lysestege i et. Hvis man vender den så bliver det en vase og hvis man vender den om på den anden side så er det en lysestege. Højde 1

  200,00 kr.22-02-2024
 3. Keramik, Retro Påske Lot, Bl.a. lille grøn skål fra Höganäs, Sweden. Dm.: 9 cm.
Grydelapper, æggebæg

  Keramik, Retro Påske Lot, Bl.a. lille grøn skål fra Höganäs, Sweden. Dm.: 9 cm. Grydelapper, æggebægre m.m. Alle dele samlet pris: 65 kr.

  65,00 kr.22-02-2024
 4. Fajance, Lysestage, underkopper, 1 lysestage, pris 185 kr.
8 underkopper til tekopper. 3 blå, 1 lill

  Fajance, Lysestage, underkopper, 1 lysestage, pris 185 kr. 8 underkopper til tekopper. 3 blå, 1 lilla, 1 grøn, 1 bordeaux, 1 lysblå og 1 gul. Stykpris er 45 kr. Desuden 2 underkopper til kaffekopper.

  45,00 kr.22-02-2024
 5. Porcelæn, Bing & Grøndahl Elegance. Model 27, Bing & Grøndahl Elegance, 6 stk Bing & Grøndahl Elegan

  Porcelæn, Bing & Grøndahl Elegance. Model 27, Bing & Grøndahl Elegance, 6 stk Bing & Grøndahl Elegance model 27. Helt uden skår. Helt hvid. Måler 19 cm i diameter. Sælges enkeltvis.

  175,00 kr.22-02-2024
 6. Glas, 12 Forskel vase, skål, fad & porcelæn, AA, 12 Forskellige glas & porcelæn - brugt
Alle 60kr
Ka

  Glas, 12 Forskel vase, skål, fad & porcelæn, AA, 12 Forskellige glas & porcelæn - brugt Alle 60kr Kan ikke sendesl - send sms 3 - 3

  60,00 kr.22-02-2024

Porcelæn, glas, keramik, fajance, sølvtøj, stentøj og tin kan du blandt andet finde på DBA.
  

2. Motorbåde

Både >> Både >> Motorbåde

Views: 18.381.022

7 millioner kroner er ikke nok, hvis du vil have fingrene i denne lækre båd, som lige nu er til salg på DBA. Hvis du smider 110.677 kroner oveni, er båden din. Det er en Princess F45.
7 millioner kroner er ikke nok, hvis du vil have fingrene i denne lækre båd, som lige nu er til salg på DBA. Hvis du smider 110.677 kroner oveni, er båden din. Det er en Princess F45.

Har du også set Emil og Theis stævne ud fra Kronborg med kursen mod fjerne kyster og Havana-sangen i øregangen? Eller har du blot altid haft en skipper og en fartbølle gemt i maven?
Det tyder noget i hvert fald på, at mange danskere har, for i 2021 var kategorien ’Motorbåde’ ivrigt besøgt. Så flittigt, at kategorien indtager en andenplads på denne liste.

At danskerne er så vilde for at klikke sig ind på DBAs udvalg af motorbåde må være denne listes store overraskelse. Motorbådskategorien er nemlig ikke på top ti over de kategorier, der blev oprettet flest annoncer i på DBA. Dertil er motorbåde ej heller en størrelse, alle lige står og mangler eller har råd til at erhverve sig.

At motorbåde fangede så mange af danskernes opmærksomhed på DBA, må være et tegn på, at 2021 var et år, hvor vi havde tid til at drømme, og hvor naturen måske fik sig lidt af et boost, nu hvor corona lukkede ned for meget af det kulturelle, som man ellers kunne få fritiden til at gå med.

Motorbåde på DBA:

 1. Princess 56

  Princess 56

  Princess 56, Motorbåd, årg. 1997, sovepladser 7, hk 1320, Caterpillar, diesel, motorårgang: 1997, ferskvandskølet, indenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 4.62, dybde 1.13, Kg 18500, hjemhavn: Holl

  1.785.000,00 kr.17-12-2022
 2. Princess 50

  Princess 50

  Princess 50, Motorbåde, årg. 2002, fod 50, hk 2 x 675, skrog: Glasfiber, bredde 4.43, dybde 1.29, hjemhavn: Eastern Jutland, Princess 50 Flybridge fra 2002, løbende opdateret og fornuftigt udstyret,

  1.725.000,00 kr.25-10-2023
 3. Beneteau Antares 8.80 med 2×150 HK Suzuki påhængsmotorer

  Beneteau Antares 8.80 med 2×150 HK Suzuki påhængsmotorer

  Beneteau , Kabinebåd, årg. 2016, fod 29, hk 300, Suzuki, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,98, hjemhavn: Helsingør, Fantastisk Beneteau Antares 8.80 Drømmer du om at udforske det åbne hav?

  745.000,00 kr.13-09-2023
 4. Nautica S

  Nautica S

  Nautica S, Motorbåd, årg. 1980, fod 49, sovepladser, hk 480, Hanomag, diesel, motorårgang: 1980, seawater, inboard, skrog: steel, bredde 4.27, dybde 1.65, Kg 28000, hjemhavn: Kalvehave, Nautica S, de

  1.850.000,00 kr.05-05-2023
 5. Flipper 640 DC

  Flipper 640 DC

  Flipper 640 DC, Motorbåd, årg. 2014, fod 21, Benzin, skrog: Glasfiber, bredde 2.46, dybde 0.00, Kg 1050, Båden er beliggende, Helsingfors. Klik på »» Gå til varen «« og se Båtgiganten AB detaljerede a

  314.061,00 kr.04-02-2023
 6. Sea ray 225 Weekender

  Sea ray 225 Weekender

  Sea Ray, Motorbåd, årg. 2005, fod 24, sovepladser 3, hk 260, Mercruiser, benzin, motorårgang: 2005, saltvandskølet, indenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,59, dybde 80, Kg 2170, Rigtig flot og v

  199.900,00 kr.21-07-2023

1.555 motorbåde er lige nu til salg på DBA, og de ældste modeller kan du finde her, mens du kan se de yngste modeller, her.
  

1. Diverse indretning

Til boligen >> Andre møbler og tilbehør >> Diverse indretning

Views: 19.853.219

Charlotte fra Amager har denne dørhammer til salg på DBA i ’Diverse’-kategorien. Ridderen i rustning er fra 1800-1900-tallet, og den er patineret. Charlotte håber at få 349 kroner.
Charlotte fra Amager har denne dørhammer til salg på DBA i ’Diverse’-kategorien. Ridderen i rustning er fra 1800-1900-tallet, og den er patineret. Charlotte håber at få 349 kroner.

DBAs mest populære kategori er samtidig genbrugsportalens mest upopulære. Hvordan hænger det sammen?

Jo, ’Diverse indretning’ løb også med førstepladsen på listen over de kategorier, hvori der i 2021 blev oprettet flest annoncer. Mange danskere ville altså i 2021 af med ting som sofapuder, urtepotter og bakker.

Men kategorien er åbenbart ikke kun holdeplads for alle de ting, vi helst ville af med i 2021, for som listen her viser, er kategorien samtidig flittigt besøgt.

At mange danskere har klikket sig ind og set, hvilke diverse indretningsobjekter du lige nu kan finde på DBA, må være et tegn på, at danskerne samtidig også var interesseret i at erhverve sig nyt, brugt, møbeltilbehør. Eller også gik folk kun ind på kategorien, fordi de var i færd med at sætte deres knagerækker til salg og lige ville tjekke, hvad andre tog for deres? Det vides ikke, men sandt er det i hvert fald, at der sidste år var mest trafik i kategorien ’Diverse indretning’.

Ting fra ’Diverse’-kategorien:

 1. Brochureholder, Display, 2 stk. brochureholder i jern med plads til ca. 2 x 20 brochurer i format A4

  Brochureholder, Display, 2 stk. brochureholder i jern med plads til ca. 2 x 20 brochurer i format A4. Specialdesignet. Bør males. Pr. stk. 500 kroner.

  500,00 kr.22-02-2024
 2. Kähler fad/skål, Ø ca. 20 cm, fejlfri.

Se også gerne alle mine andre annoncer!

  Kähler fad/skål, Ø ca. 20 cm, fejlfri. Se også gerne alle mine andre annoncer!

  200,00 kr.22-02-2024
 3. Retro Påske Lot, 
Bl.a. lille grøn skål fra Höganäs, Sweden. Dm.: 9 cm.
Grydelapper, æggebægre m.m.

  Retro Påske Lot, Bl.a. lille grøn skål fra Höganäs, Sweden. Dm.: 9 cm. Grydelapper, æggebægre m.m. Alle dele samlet pris: 65 kr.

  65,00 kr.22-02-2024
 4. Barstole, 4 stk IKEA Sebastian barstole, 4 stk Sebastian Barstole fra IKEA i hvid. Almindelige brugs

  Barstole, 4 stk IKEA Sebastian barstole, 4 stk Sebastian Barstole fra IKEA i hvid. Almindelige brugsspor. Højde 77 Siddehøjde 63 Bredde ben nederst 48 Bredde sæde 37 Dybde ben nederst 46 Dybde sæde 3

  500,00 kr.22-02-2024
 5. UD skilt, Sælges billigt inkl fragt. 
Meget gammelt ‘UD’ lysskilt fra tidligere biograf 1940/1950’er

  UD skilt, Sælges billigt inkl fragt. Meget gammelt ‘UD’ lysskilt fra tidligere biograf 1940/1950’erne. I kasse af sort metal og med grønfarvet glas. Glasset kan vende så ‘UD’ kan stå på modsat sige.

  900,00 kr.22-02-2024
 6. 130X220 Vintage dug #Vævet dug #Drejl vævemønster , Ren bomuld #Ternet dug #Spisebordsdug #Unika #Sm

  130X220 Vintage dug #Vævet dug #Drejl vævemønster , Ren bomuld #Ternet dug #Spisebordsdug #Unika #Smuk, UNIK VINTAGE DUG Vævet spisebordsdug med drejl vævemønster i smukke afdæmpede varme nuancer. Fin

  270,00 kr.22-02-2024

113.073 annoncer er der lige nu i ’Diverse’-kategorien inder under kategorien ’Andre møbler og tilbehør’.

Hvilke boligbrands var de mest søgte på DBA i 2020? Det kan du få svar på i artiklen, her.

Hvordan er DBAs historie? Hvem fik idéen til ’Den Blå Avis’, og hvad kostede den dengang? Alt det kan du få svar på i videoen herunder:

Du kan læse mere om DBAs historie i artiklen, her.

Relaterede artikler