Billig og nem Halloween bordpynt og kostumer
LivsstilBørn

Billig og nem Halloween bordpynt og kostumer

Louise Guldager
Louise Guldager

Billig og nem Halloween bordpynt og kostumer

Halloween er for os en helt ny tradition. Som jeg faktisk allerede havde afskrevet.

Jeg har nok førhen opfattet Halloween som en lidt opstyltet og alt for opkørt tradition herhjemme, en amerikaniseret forbrugsfest på linje med Valentines Day. Jeg har nok altid ment, at det var en unødvendig tradition at skulle påbegynde. Men det er der to ting, der nu har ændret på: En af vores gode venner inviterede nemlig til Halloween hygge forrige år i forbindelse med at han har fået en amerikansk kæreste. Og foruden det faktum, at det var utrolig hyggeligt og ikke mindst festligt, så ændrer ens opfattelse af den her slags ting sig også lidt i takt med, at man får børn.

Da jeg sidste år fik foræret en masse sjov og fin halloweenpynt lå det derfor lige for, at vi selv skulle være værter for vennekredsens ‘nye tradition’. Og overraskende nok hyggede mig meget med at gå og pynte op og gøre klar. Måske netop fordi jeg har gjort det i tæt samspil med min lille datter på 4 år, der har været helt eksalteret af fryd over de sjove små påhit. Samtidig var det – uanset hvad vi kalder det - en god anledning for os at få samlet nogle gode venner, som vi alt for sjældent får tid til at se og for ungerne for at lege sammen.

Nogen gange tror jeg faktisk, man kan have helt godt af at pakke alle sine fjollede fordomme lidt væk. For Halloween behøver jo ikke være en opskruet og urimeligt dyr forbrugsfest. Jeg dækkede sidste år op med særdeles billig bordpynt – jeg benyttede f.eks. de mange smukke efterårsblade, der netop matcher mærkedagen. Og klementiner fungerede også ret fint. Og kan man samtidig finde sjove kostumer og Halloween udklædning billigt på DBA, behøver det ikke blive dyrt overhovedet. Bagefter kan man sætte det til salg derinde igen. De fleste børn vil gerne have et nyt kostume til næste sæson. Derfor giver det god mening at spare lidt her.

Fordi jeg havde dækket blot med græskar, blade og grene, ville jeg gerne at mit service matchede det rustikke look. Og der passer unikt, gammelt keramik rigtig godt, synes jeg. Modsat porcelæn er det mere råt og uforfinet og ofte holdt i jordfarver ligesom årstiden. Jeg vil samtidig mene, at her kan man gøre sig en virkelig god handel. For dit keramik stel og service kan snildt bruges hele året. Hvis man i stedet pynter med små spøgelseskager og plastik edderkopper og pludselig står og mangler det klassiske orange pift, kan man eventuelt også finde en brugt dug i farven og f.eks. servere gulerod juice.

Vi slutter af med at skære græskar sammen, så kårer vi det bedste – og laver herefter græskarsuppe af de andre. Jeg havde ikke troet, jeg skulle sige det, hvis nogen havde spurgt mig for få år siden. Men jeg er faktisk blevet helt lun på det her koncept. Og Halloween er uomtvisteligt blevet en fin tradition herhjemme nu!


Find det på DBA

 1. Bæresele, Baby Bjørn, Baby Bjørn, Meget pænt stand. Brugt meget lidt.

  Bæresele, Baby Bjørn, Baby Bjørn, Meget pænt stand. Brugt meget lidt.

  100,00 kr.21-06-2024
 2. Barbie, Dukker, Barbie, rødhåret curvy med bevægelige led samt en fashionista Ken. 

Prisen er for b

  Barbie, Dukker, Barbie, rødhåret curvy med bevægelige led samt en fashionista Ken. Prisen er for begge Jeg er samler og sælger af min samling vi bor røgfri med en kat. Se mine andre annoncer for f

  70,00 kr.21-06-2024
 3. Nattøj, Natkjoler, Disney og hummel, str. 128, To natkjoler

  Nattøj, Natkjoler, Disney og hummel, str. 128, To natkjoler

  80,00 kr.21-06-2024
 4. Funko Pop 26 stk, Funko Pop, Funko pops: Abomination 636, piccolo 704, vegeta 614, Naruto uzamaki 72

  Funko Pop 26 stk, Funko Pop, Funko pops: Abomination 636, piccolo 704, vegeta 614, Naruto uzamaki 727, Goku 703, Hydro man 475, captain America 32, thanos 453, M 800, molten man 474, spider-man 469, a

  3.100,00 kr.21-06-2024
 5. Badetøj, Nyt sæt, H og M, str. 146, Nyt sæt

  Badetøj, Nyt sæt, H og M, str. 146, Nyt sæt

  100,00 kr.21-06-2024
 6. Andet, Boldbassin og bolde, Bolde til bassin - bassin medfølger men er lidt medtaget

  Andet, Boldbassin og bolde, Bolde til bassin - bassin medfølger men er lidt medtaget

  150,00 kr.21-06-2024

Relaterede artikler