Mød supersælgeren Anja, der har 233 ting til salg
Livsstil

Mød supersælgeren Anja, der har 233 ting til salg

Julie Schoen
Julie Schoen

Et spisebord, der senere blev brugt til Tina Lunds bryllup og de gamle tagsten fra garagen. Anja har solgt alt mellem himmel og jord. Dog er hun nogle gange lidt for god en sælger... hvis du spørger hendes mand.

Hun har i skrivende stund 233 ting til salg på DBA, og hun sælger alt fra børnetøj, møbler, porcelæn og legetøj til en køkkenkniv og en grill.

45-årige Anja Laugesen fra Horsens er en inkarneret genbrugshaj, der både køber og sælger brugt – og så opdrager hun også sine børn til at tænke i brugt frem for nyt. Det har hun tidligere fortalt til DBA Guide.

Men nogen gange kan det være lidt af en ulempe at være i familie med en som Anja, der kan få solgt alt. Før du aner det, forsvinder tingene i hjemmet.

- Jeg har solgt flere møbler i hjemmet uden lige at fortælle min familie om det først, griner Anja.

Hun er dog ikke meget for at afsløre, præcis hvilke ting hun har solgt uden familiens tilladelse, eftersom der stadig er ting, som familien ikke har opdaget, er forsvundet.

Spisestuemøbler til salg på DBA:

 1. Spisebordsstol, Læder & crom , Frisvinger stole., 4 stk frisvinger stole I ægte læder og stel af for

  Spisebordsstol, Læder & crom , Frisvinger stole., 4 stk frisvinger stole I ægte læder og stel af forcromet metal. Stolen er designet i 1928 på design-skolen "BAUHAUS " I Tyskland. Skolen blev lukket a

  1.250,00 kr.28-05-2023
 2. Spisebordsstol, Sort læder, Ilva-, 4 flotte spisebordsstole i sort læder. God sidde komfort. Er ikke

  Spisebordsstol, Sort læder, Ilva-, 4 flotte spisebordsstole i sort læder. God sidde komfort. Er ikke med drejefod. Kun lidt brugt. Behandlet med læderfedt x flere. Fra ikke ryger hjem.Lille ubetydelig

  1.200,00 kr.28-05-2023
 3. Spisebord, Fritz hansen Piet hien, Stort Piet Hein bord sælges. Nok som projekt. Mål: [LxBxH]: 420x1

  Spisebord, Fritz hansen Piet hien, Stort Piet Hein bord sælges. Nok som projekt. Mål: [LxBxH]: 420x140x72 cm. Super ellipse

  1.000,00 kr.28-05-2023
 4. Spisebord, Egetræ, ProWood, b: 110, Rundt spisebord med en grå linoleums bordplade, og store drejede

  Spisebord, Egetræ, ProWood, b: 110, Rundt spisebord med en grå linoleums bordplade, og store drejede og koniske egetræs bordben. Diameter: 110 cm. Højde: 74 cm.

  1.895,00 kr.28-05-2023
 5. Bænk, Træ, Siddehøjde: 55 cm, dybde: 60 cm, længde: 191 cm.
Fin, gammel slangbænk. Slidt af tidens t

  Bænk, Træ, Siddehøjde: 55 cm, dybde: 60 cm, længde: 191 cm. Fin, gammel slangbænk. Slidt af tidens tand med ridser og mærker men et charmerende og velfungerende møbel.

  1.000,00 kr.28-05-2023
 6. Andet, Barstol 4 stk.

Super smarte barstole, står som nye. Har 4 stk. sælges samlet for 1600 kr.
Se

  Andet, Barstol 4 stk. Super smarte barstole, står som nye. Har 4 stk. sælges samlet for 1600 kr. Se mere info. på XL-møbler.dk ( Rome barstol hvid/hvidolieret ) Annonce oprettet: 1. maj kl. 9.16

  1.600,00 kr.28-05-2023

15.873 møbler til spisestuen er lige nu til salg på DBA mere end 6.000 ting i kategorien er til salg for 500 kroner eller mindre.

LÆS OGSÅ: Mads har 2.860 ting til salg på DBA, men han sælger kun én ting

Denne ting solgte Anja for hurtigt

Men særligt ét møbel kunne familien ikke undgå at lægge mærke til var forsvundet.

Uden min mand viste det, satte jeg vores sofa til salg. Efter bare ét minut blev jeg ringet op af en, der ville købe den. Det betød, at vi levede uden en sofa i 3-4 måneder,
fortæller Anja med et stort smil på læben.

Dog er langt de fleste af de ting, hun får solgt, clearet af med manden. For et lille års tid siden - med familiens velvilje - solgte hun de gamle tagsten til garagen, og dem fik hun så mange penge for, at familien havde penge i overskud, selv efter de havde købt nye tagsten.

Et loppefund i Anjas hjem, der endnu ikke er solgt. Anja er lige så meget en ivrig køber som sælger på DBA
Et loppefund i Anjas hjem, der endnu ikke er solgt. Anja er lige så meget en ivrig køber som sælger på DBA

LÆS OGSÅ: Video: Mød Rie, der er en ægte genbrugselsker. Alt fra hendes hund til smykker er købt brugt

Tina Lunds bryllup blev holdt med Anjas spisebord

Anja er også så god til at sælge, at hun flere gange har drysset sit talent ud over andre:

- Jeg har engang solgt en børnestol og en børnereol for min veninde. Hun synes, det var nemmere bare at smide det ud frem for at sælge, men så endte jeg med at sælger det for hende, fortæller Anja.

Hendes passion for at sælge handler langt fra kun om pengene, hun kan tjene ved det. Det handler lige så meget om, at tingene får et nyt liv.

Noget af det sjove ved at sælge er, når folk kommer og henter tingen og fortæller, hvor det skal stå, eller hvad det skal bruges til,
fortæller Anja og fortsætter:

- Vi har solgt ting, som er endt på et Gods i Rønde, og vores gamle spisebord står lige nu det sted, Tina Lund holdt sit bryllup.

Spiseborde til salg på DBA:

 1. Spisebord, Naturplank, Freja plankebord i brun eg
Antal planker: 2 planker
længde: 140
Bredde: 80
Be

  Spisebord, Naturplank, Freja plankebord i brun eg Antal planker: 2 planker længde: 140 Bredde: 80 Bentype: A-form Stel farve: Sort Tillægsplader: 2x50 cm Brugs spor men ellers fin stand

  3.000,00 kr.28-05-2023
 2. Billige plankeborde og bænke i ovntør eg laves

  Billige plankeborde og bænke i ovntør eg laves

  Spisebord, ovntør eg, Northplanks, b: 90 l: 200, Borde og bænke i ovntør eg laves på bestilling. Kom forbi og vælg dine planker i Virum. Priserne her gælder den fysiske butil i Virum. Sættet her er s

  12.500,00 kr.14-06-2020
 3. Tilbud - Plankeborde i 2 massive ovntørre egeplanker

  Tilbud - Plankeborde i 2 massive ovntørre egeplanker

  Spisebord, Ovntørre egeplanker , Plankebord, b: 100 l: 200, Køb dit unikke bord i ovntør eg direkte fra snedkeri, og få leveret til døren eller spar penge og hent selv i Virum. Vælg mellem mere end

  6.000,00 kr.11-06-2020
 4. Spisebord, Massiv mahogni, b: 59 l: 158, Spisebord til det mindre københavner køkken, smukt og unikt

  Spisebord, Massiv mahogni, b: 59 l: 158, Spisebord til det mindre københavner køkken, smukt og unikt. 45 mm planker.

  3.999,00 kr.26-05-2023
 5. Spisebord, Fyrretræ, b: 90 l: 160, Smukt vintage Spisebord i massivt fyrretræ. Gedigent og fuld stab

  Spisebord, Fyrretræ, b: 90 l: 160, Smukt vintage Spisebord i massivt fyrretræ. Gedigent og fuld stabilt og evighedsholdbart spisebord. Ordentlige planker. Tillægspladerne har forskellige nuancer og de

  2.100,00 kr.25-05-2023
 6. Prismatch på knastfrie plankeborde!

  Prismatch på knastfrie plankeborde!

  Spisebord, Ovntørre egeplanker, Billige plankeborde, b: 95 l: 220, OBS! Vores borde består altid af naturplanker og aldrig af limet stave, laminat eller lign. Således er det fejlfrie naturplanker man

  7.000,00 kr.18-11-2020

Her kan du se alle de spiseborde, som lige nu er til salg på DBA. Er du på jagt efter et langt spisebord, kan du måske også finde, hvad du søger efter på DBA, hvor der lige nu er mange spiseborde til salg, som er 250 centimeter i længden eller længere.

Her kan du se Anjas profil på DBA – hun bliver allerede fulgt af 17 DBA-brugere. Hver gang Anja sætter noget til salg, er der dermed 17 mennesker, der får tilsendt en e-mail om det.

Som tidligere nævnt har Anja givet sin passion for genbrug videre til sine børn. I videoen herunder kan du se, hvordan Anja bruger genbrug som et element i børneopdragelsen.

    

Er du også glad for DBA?

Hvis du elsker DBA lige så højt som Anja, så er DBA Guide meget interesseret i at høre fra dig. Måske du er den næste superbruger, vi bringer en artikel om - eller kommer hjem og besøger.
 
Hvis du er interesseret i at fortælle os om dine DBA-vaner, så kontakt redaktionen på jschoen (@) eclassifiedsgroup.com
    

Kender du nogle, der godt kunne bruge Anjas historier som inspiration, fordi de ikke er så gode til at få solgt deres ting?

Del artiklen om Anja ved at tagge dem, du synes, bør læse den, i artiklens Facebook-opslag. Du kan også få til Facebook-opslaget ved at klikke på opslaget herunder:

Danmark er fuld af genbrugselskere

Anja er langt fra den eneste, der køber og sælger brugt. En ny undersøgelse, som Epinion har gennemført for DBA, viser, at 56 procent af danskerne de seneste 12 måneder har købt brugt, mens 32 procent har solgt. Læs mere om danskernes genbrugsvaner i Genbrugsindekset 2017.

49-årige Morten fra Jylland er også en sand genbrugskrejler, men han samler kun på én specifik ting, og det er han nærmest kendt for i den by, han bor i. Her kan du se, hans enorme samling, som pryder hele hans garage.

Relaterede artikler