Mød supersælgeren Anja, der har 233 ting til salg
Livsstil

Mød supersælgeren Anja, der har 233 ting til salg

Julie Schoen
Julie Schoen

Et spisebord, der senere blev brugt til Tina Lunds bryllup og de gamle tagsten fra garagen. Anja har solgt alt mellem himmel og jord. Dog er hun nogle gange lidt for god en sælger... hvis du spørger hendes mand.

Hun har i skrivende stund 233 ting til salg på DBA, og hun sælger alt fra børnetøj, møbler, porcelæn og legetøj til en køkkenkniv og en grill.

45-årige Anja Laugesen fra Horsens er en inkarneret genbrugshaj, der både køber og sælger brugt – og så opdrager hun også sine børn til at tænke i brugt frem for nyt. Det har hun tidligere fortalt til DBA Guide.

Men nogen gange kan det være lidt af en ulempe at være i familie med en som Anja, der kan få solgt alt. Før du aner det, forsvinder tingene i hjemmet.

- Jeg har solgt flere møbler i hjemmet uden lige at fortælle min familie om det først, griner Anja.

Hun er dog ikke meget for at afsløre, præcis hvilke ting hun har solgt uden familiens tilladelse, eftersom der stadig er ting, som familien ikke har opdaget, er forsvundet.

Spisestuemøbler til salg på DBA:

 1. Spisebordsstol, Velour , My Home, Sorte velour spisebordstole fra Myhome.

Ny pris var 500 kr stykke

  Spisebordsstol, Velour , My Home, Sorte velour spisebordstole fra Myhome. Ny pris var 500 kr stykket, sælges for 1000 for alle, eller kom med bud for hurtig handel. De kommer fra dyre og røgfrit hje

  1.000,00 kr.22-09-2023
 2. Spisebordsstol, Calligaris

  Spisebordsstol, Calligaris

  1.000,00 kr.22-09-2023
 3. Spisebord, Teak, Dansk, b: 82 l: 124, Super fint spisebord med hollandsk udtræk. 
I teak træ.

Mål:

  Spisebord, Teak, Dansk, b: 82 l: 124, Super fint spisebord med hollandsk udtræk. I teak træ. Mål: bredde 82 cm Længde 124 cm - Højde Udtræksplader hver 50 cm, således kan bordet forlænges til hhv

  1.700,00 kr.22-09-2023
 4. Spisebordsstol, Eksklusive håndlavede spisebordsstole i teaktræ.

Teaktræets naturlige glød og unikk

  Spisebordsstol, Eksklusive håndlavede spisebordsstole i teaktræ. Teaktræets naturlige glød og unikke åretegninger giver hver stol en karakteristisk charme. Skaber et tidløst og elegant look Mål: B

  1.500,00 kr.22-09-2023
 5. Spisebordsstol, Fire stk. stole i teak , Theodor Harlev  Fra Farstrup, Sælges som beset , er i god

  Spisebordsstol, Fire stk. stole i teak , Theodor Harlev Fra Farstrup, Sælges som beset , er i god stand ompolstret en gang , afhentes

  1.200,00 kr.22-09-2023
 6. Spisebord m. klapper i syret massiv egetræ. To tillægsplader i fingereret eg med

  Spisebord m. klapper i syret massiv egetræ. To tillægsplader i fingereret eg med

  Spisebord, Egetræ, Spisebord m. klapper i syret massiv egetræ. To tillægsplader i fingereret eg medfølger Prisen er 1000,- Trænger til en kærlig hånd Ved interesse skriv sms til 20714051 Tags Eg Ege

  1.000,00 kr.22-09-2023

15.873 møbler til spisestuen er lige nu til salg på DBA mere end 6.000 ting i kategorien er til salg for 500 kroner eller mindre.

LÆS OGSÅ: Mads har 2.860 ting til salg på DBA, men han sælger kun én ting

Denne ting solgte Anja for hurtigt

Men særligt ét møbel kunne familien ikke undgå at lægge mærke til var forsvundet.

Uden min mand viste det, satte jeg vores sofa til salg. Efter bare ét minut blev jeg ringet op af en, der ville købe den. Det betød, at vi levede uden en sofa i 3-4 måneder,
fortæller Anja med et stort smil på læben.

Dog er langt de fleste af de ting, hun får solgt, clearet af med manden. For et lille års tid siden - med familiens velvilje - solgte hun de gamle tagsten til garagen, og dem fik hun så mange penge for, at familien havde penge i overskud, selv efter de havde købt nye tagsten.

Et loppefund i Anjas hjem, der endnu ikke er solgt. Anja er lige så meget en ivrig køber som sælger på DBA
Et loppefund i Anjas hjem, der endnu ikke er solgt. Anja er lige så meget en ivrig køber som sælger på DBA

LÆS OGSÅ: Video: Mød Rie, der er en ægte genbrugselsker. Alt fra hendes hund til smykker er købt brugt

Tina Lunds bryllup blev holdt med Anjas spisebord

Anja er også så god til at sælge, at hun flere gange har drysset sit talent ud over andre:

- Jeg har engang solgt en børnestol og en børnereol for min veninde. Hun synes, det var nemmere bare at smide det ud frem for at sælge, men så endte jeg med at sælger det for hende, fortæller Anja.

Hendes passion for at sælge handler langt fra kun om pengene, hun kan tjene ved det. Det handler lige så meget om, at tingene får et nyt liv.

Noget af det sjove ved at sælge er, når folk kommer og henter tingen og fortæller, hvor det skal stå, eller hvad det skal bruges til,
fortæller Anja og fortsætter:

- Vi har solgt ting, som er endt på et Gods i Rønde, og vores gamle spisebord står lige nu det sted, Tina Lund holdt sit bryllup.

Spiseborde til salg på DBA:

 1. Plankebord i brun olieret ask

  Plankebord i brun olieret ask

  Spisebord, Massivt Ask, Yoon Designs, b: 90 l: 180, Nyt plankebord i massivt dansk Asketræ. Du er med til hele designprocessen, og kan vælge hvilke planker, hvilken olie og hvilke ben, der skal udgør

  11.000,00 kr.04-02-2021
 2. Prismatch på plankeborde i massive naturplanker, ovntørret

  Prismatch på plankeborde i massive naturplanker, ovntørret

  Spisebord, Ovntør eg, Plankebord, b: 95 l: 220, Køb dit unikke bord i ovntør eg direkte fra snedkeri, og få leveret til døren eller spar penge og hent selv i Virum. Vælg mellem mere end 50 færdigpro

  7.000,00 kr.19-02-2021
 3. Plankebord i egetræ samt bænk

  Plankebord i egetræ samt bænk

  Spisebord, Massivt egetræ, Yoon Designs, b: 100 l: 200, Nyt plankebord i massivt dansk egetræ. Du er med til hele designprocessen, og kan vælge hvilke planker, hvilken olie og hvilke ben, der skal ud

  20.000,00 kr.04-02-2021
 4. Noyer spisebord

  Noyer spisebord

  Spisebord, Valnød, Noyer, b: 90 l: 200, Noyer spisebord i valnød ****udstillingsmodel**** Spisebordet fra Noyer er et stilstudie i nytænkning indenfor både design og konstruktion. Bordpladens særlige

  19.500,00 kr.01-11-2022
 5. Spisebord, Massivt egetræs planker , Plankoa , b: 100 l: 220, Super flot massivt plankebord inkl. bæ

  Spisebord, Massivt egetræs planker , Plankoa , b: 100 l: 220, Super flot massivt plankebord inkl. bænk Sælges grundet flytning. Nypris: 17.000 hos plankoa. Sælges nu for 4500kr Byd gerne.

  4.500,00 kr.21-09-2023
 6. Plankebord i egetræ

  Plankebord i egetræ

  Spisebord, Massivt egetræ, Yoon Designs, b: 100 l: 350, Nyt plankebord i massivt dansk egetræ. Du er med til hele designprocessen, og kan vælge hvilke planker, hvilken olie og hvilke ben, der skal ud

  25.000,00 kr.11-12-2020

Her kan du se alle de spiseborde, som lige nu er til salg på DBA. Er du på jagt efter et langt spisebord, kan du måske også finde, hvad du søger efter på DBA, hvor der lige nu er mange spiseborde til salg, som er 250 centimeter i længden eller længere.

Her kan du se Anjas profil på DBA – hun bliver allerede fulgt af 17 DBA-brugere. Hver gang Anja sætter noget til salg, er der dermed 17 mennesker, der får tilsendt en e-mail om det.

Som tidligere nævnt har Anja givet sin passion for genbrug videre til sine børn. I videoen herunder kan du se, hvordan Anja bruger genbrug som et element i børneopdragelsen.

    

Er du også glad for DBA?

Hvis du elsker DBA lige så højt som Anja, så er DBA Guide meget interesseret i at høre fra dig. Måske du er den næste superbruger, vi bringer en artikel om - eller kommer hjem og besøger.
 
Hvis du er interesseret i at fortælle os om dine DBA-vaner, så kontakt redaktionen på jschoen (@) eclassifiedsgroup.com
    

Kender du nogle, der godt kunne bruge Anjas historier som inspiration, fordi de ikke er så gode til at få solgt deres ting?

Del artiklen om Anja ved at tagge dem, du synes, bør læse den, i artiklens Facebook-opslag. Du kan også få til Facebook-opslaget ved at klikke på opslaget herunder:

Danmark er fuld af genbrugselskere

Anja er langt fra den eneste, der køber og sælger brugt. En ny undersøgelse, som Epinion har gennemført for DBA, viser, at 56 procent af danskerne de seneste 12 måneder har købt brugt, mens 32 procent har solgt. Læs mere om danskernes genbrugsvaner i Genbrugsindekset 2017.

49-årige Morten fra Jylland er også en sand genbrugskrejler, men han samler kun på én specifik ting, og det er han nærmest kendt for i den by, han bor i. Her kan du se, hans enorme samling, som pryder hele hans garage.

Relaterede artikler