Mød supersælgeren Anja, der har 233 ting til salg
Livsstil

Mød supersælgeren Anja, der har 233 ting til salg

Julie Schoen
Julie Schoen

Et spisebord, der senere blev brugt til Tina Lunds bryllup og de gamle tagsten fra garagen. Anja har solgt alt mellem himmel og jord. Dog er hun nogle gange lidt for god en sælger... hvis du spørger hendes mand.

Hun har i skrivende stund 233 ting til salg på DBA, og hun sælger alt fra børnetøj, møbler, porcelæn og legetøj til en køkkenkniv og en grill.

45-årige Anja Laugesen fra Horsens er en inkarneret genbrugshaj, der både køber og sælger brugt – og så opdrager hun også sine børn til at tænke i brugt frem for nyt. Det har hun tidligere fortalt til DBA Guide.

Men nogen gange kan det være lidt af en ulempe at være i familie med en som Anja, der kan få solgt alt. Før du aner det, forsvinder tingene i hjemmet.

- Jeg har solgt flere møbler i hjemmet uden lige at fortælle min familie om det først, griner Anja.

Hun er dog ikke meget for at afsløre, præcis hvilke ting hun har solgt uden familiens tilladelse, eftersom der stadig er ting, som familien ikke har opdaget, er forsvundet.

Spisestuemøbler til salg på DBA:

 1. Spisebordsstol, 8 lækre spisebordsstole. 
Stolene er udført i sort imiteret læder med drejesokkel -

  Spisebordsstol, 8 lækre spisebordsstole. Stolene er udført i sort imiteret læder med drejesokkel - nypris 899,- pr. stk. 2 af stolene har brugsspor på ryglæn og ved sædet. Se billeder. Øvrige er ri

  1.400,00 kr.21-03-2023
 2. Spisebordsstol, Hee welling HAY, 3 stk Hee Welling for Hay, ACC11 

Fin stand uden ridser eller hakk

  Spisebordsstol, Hee welling HAY, 3 stk Hee Welling for Hay, ACC11 Fin stand uden ridser eller hakker. Sælges samlet eller enkelt hvis. Pr stk 1250kr samlet 3000kr. Jeg har spisebordet dertil AAT2

  1.250,00 kr.21-03-2023
 3. Spisebord m/stole, Næsten nyt spisebord med 2 stole

  Spisebord m/stole, Næsten nyt spisebord med 2 stole

  1.750,00 kr.21-03-2023
 4. Spisebordsstol, Plastik , Kartell, Spisebordsstole - Kartell ghost chair

Stolen har nogle små brugs

  Spisebordsstol, Plastik , Kartell, Spisebordsstole - Kartell ghost chair Stolen har nogle små brugsspor på ryg og sæde som ikke var mulige at tage billede af. Kan sælges med skind for + 500 kr Ny

  1.500,00 kr.21-03-2023
 5. Spisebord, b: 75 l: 120, Plankebord lækkert og gedigent - fra Plankoa sælges. 
Rigtig pæn stand. 
Be

  Spisebord, b: 75 l: 120, Plankebord lækkert og gedigent - fra Plankoa sælges. Rigtig pæn stand. Ben kan skrues af i forb med transport. Skal hentes på Østerbro omkring Påske.

  1.000,00 kr.21-03-2023
 6. Spisebord m/stole, Bord m. 2 stole, Næsten nyt spisebord med 2 stole

  Spisebord m/stole, Bord m. 2 stole, Næsten nyt spisebord med 2 stole

  1.500,00 kr.21-03-2023

15.873 møbler til spisestuen er lige nu til salg på DBA mere end 6.000 ting i kategorien er til salg for 500 kroner eller mindre.

LÆS OGSÅ: Mads har 2.860 ting til salg på DBA, men han sælger kun én ting

Denne ting solgte Anja for hurtigt

Men særligt ét møbel kunne familien ikke undgå at lægge mærke til var forsvundet.

Uden min mand viste det, satte jeg vores sofa til salg. Efter bare ét minut blev jeg ringet op af en, der ville købe den. Det betød, at vi levede uden en sofa i 3-4 måneder,
fortæller Anja med et stort smil på læben.

Dog er langt de fleste af de ting, hun får solgt, clearet af med manden. For et lille års tid siden - med familiens velvilje - solgte hun de gamle tagsten til garagen, og dem fik hun så mange penge for, at familien havde penge i overskud, selv efter de havde købt nye tagsten.

Et loppefund i Anjas hjem, der endnu ikke er solgt. Anja er lige så meget en ivrig køber som sælger på DBA
Et loppefund i Anjas hjem, der endnu ikke er solgt. Anja er lige så meget en ivrig køber som sælger på DBA

LÆS OGSÅ: Video: Mød Rie, der er en ægte genbrugselsker. Alt fra hendes hund til smykker er købt brugt

Tina Lunds bryllup blev holdt med Anjas spisebord

Anja er også så god til at sælge, at hun flere gange har drysset sit talent ud over andre:

- Jeg har engang solgt en børnestol og en børnereol for min veninde. Hun synes, det var nemmere bare at smide det ud frem for at sælge, men så endte jeg med at sælger det for hende, fortæller Anja.

Hendes passion for at sælge handler langt fra kun om pengene, hun kan tjene ved det. Det handler lige så meget om, at tingene får et nyt liv.

Noget af det sjove ved at sælge er, når folk kommer og henter tingen og fortæller, hvor det skal stå, eller hvad det skal bruges til,
fortæller Anja og fortsætter:

- Vi har solgt ting, som er endt på et Gods i Rønde, og vores gamle spisebord står lige nu det sted, Tina Lund holdt sit bryllup.

Spiseborde til salg på DBA:

 1. Borde i ovntørre egeplanker laves - vælg selv dine planker

  Borde i ovntørre egeplanker laves - vælg selv dine planker

  Spisebord, ovntør eg, Northplanks, b: 100 l: 300, Køb dit unikke bord i ovntør eg direkte fra snedkeri, og få leveret til døren eller spar penge og hent selv i Virum. Vælg mellem mere end 50 færdigp

  13.000,00 kr.12-06-2020
 2. Absolut lækkert autentisk plankebord som skal opleves! - 210cm - 2 HELE planker

  Absolut lækkert autentisk plankebord som skal opleves! - 210cm - 2 HELE planker

  Spisebord, eg, ByMAIN, b: 95 l: 210, Absolut lækkert autentisk plankebord som skal opleves. 2 HELE planker. Bredden svinger mellem 90-95cm Snedker fremstillet plankebord i Eg til den kræsne. 210cm la

  10.480,00 kr.24-03-2019
 3. Plankebord i massiv eg fra lager med rabat eller online.

  Plankebord i massiv eg fra lager med rabat eller online.

  Spisebord, ovntør eg, plankebord, b: 90 l: 200, Borde i 40mm ovntør eg sælges direkte fra eget snedkeri. Se vores webshop og vælg dit unikke spisebord i 2 eller 3 ovntørre planker i egetræ som ikke be

  8.000,00 kr.12-06-2020
 4. Unikke plankeborde i ask - lyst og nordisk design

  Unikke plankeborde i ask - lyst og nordisk design

  Spisebord, Ask, b: 100 l: 240 , Unikt og rustikt plankebord i ask. Ask er en hård og meget holdbar træsort, og det har en smuk lys farve. Egen produktion i Kolding, hvor Dane-Wood har et restparti af

  6.000,00 kr.25-01-2021
 5. Plankebord, rustikt og unikt, sort olie, længde 2,4 meter, ben sort lakeret stål

  Plankebord, rustikt og unikt, sort olie, længde 2,4 meter, ben sort lakeret stål

  Spisebord, Bøg, b: 100 l: 240 , Rustikt og unikt plankebord fra Dane-Wood. Egen produktion i Kolding. Dane-Wood har et restparti af disse skønne borde. Bordpladen er lavet af tre bøgeplanker, som er

  5.500,00 kr.25-01-2021
 6. Plankebord i egetræ på mål

  Plankebord i egetræ på mål

  Spisebord, ovntør eg, Northplanks, b: 90 l: 150, Køb dit unikke bord i ovntør eg direkte fra snedkeri, og få leveret til døren eller spar penge og hent selv i Virum. Vælg mellem mere end 50 færdigpr

  5.000,00 kr.12-06-2020

Her kan du se alle de spiseborde, som lige nu er til salg på DBA. Er du på jagt efter et langt spisebord, kan du måske også finde, hvad du søger efter på DBA, hvor der lige nu er mange spiseborde til salg, som er 250 centimeter i længden eller længere.

Her kan du se Anjas profil på DBA – hun bliver allerede fulgt af 17 DBA-brugere. Hver gang Anja sætter noget til salg, er der dermed 17 mennesker, der får tilsendt en e-mail om det.

Som tidligere nævnt har Anja givet sin passion for genbrug videre til sine børn. I videoen herunder kan du se, hvordan Anja bruger genbrug som et element i børneopdragelsen.

    

Er du også glad for DBA?

Hvis du elsker DBA lige så højt som Anja, så er DBA Guide meget interesseret i at høre fra dig. Måske du er den næste superbruger, vi bringer en artikel om - eller kommer hjem og besøger.
 
Hvis du er interesseret i at fortælle os om dine DBA-vaner, så kontakt redaktionen på jschoen (@) eclassifiedsgroup.com
    

Kender du nogle, der godt kunne bruge Anjas historier som inspiration, fordi de ikke er så gode til at få solgt deres ting?

Del artiklen om Anja ved at tagge dem, du synes, bør læse den, i artiklens Facebook-opslag. Du kan også få til Facebook-opslaget ved at klikke på opslaget herunder:

Danmark er fuld af genbrugselskere

Anja er langt fra den eneste, der køber og sælger brugt. En ny undersøgelse, som Epinion har gennemført for DBA, viser, at 56 procent af danskerne de seneste 12 måneder har købt brugt, mens 32 procent har solgt. Læs mere om danskernes genbrugsvaner i Genbrugsindekset 2017.

49-årige Morten fra Jylland er også en sand genbrugskrejler, men han samler kun på én specifik ting, og det er han nærmest kendt for i den by, han bor i. Her kan du se, hans enorme samling, som pryder hele hans garage.

Relaterede artikler