Accessories – prikken over I’et!
Livsstil

Accessories – prikken over I’et!

Louise Guldager
Louise Guldager

Accessories – prikken over I’et!

Det interessante ved stort set alle de viste ting i dette indlæg er, at ingen af dem er nye. Hverken forstået sådan at de er købt fra ny. Men også forstået på dén måde, at flere af tingene er nogle, jeg har haft i snart mange år. Og især sidstnævnte pointe er værd at tage med, når man debatterer det at købe genbrug.

Accessories – prikken over I’et

For når jeg flere år efter stadig kan sige, at jeg benytter dem og glædes over dem, så er investeringen vel meget godt givet ud? Især når det gælder accessories, giver det for mig rigtig god mening. For det herlige ved accessories er, at de for manges tilfælde er langt mere tidsløse. Og netop i dit tilbehør, kan du sætte prikken over i ét ved et ellers enkelt outfit. Her er et par af de ting, jeg personligt synes, det kan betale sig at kigge efter på et site som dba.dk.

 • Enkle smykker. Personligt er jeg glad for simple guldsmykker, men det er jo individuelt, hvad man er til. Smykker er dog generelt noget, der holder mange sæsoner og kan findes til gode priser. Lige nu hitter især emalje armbånd, ure og statement øreringe.
 • Tasker. Tasker i ordentligt materiale, som f.eks læder og ruskind bliver kun smukkere med årene. Patina klæder de fleste lædervarer, og investerer man i et brand af en vis værdi, ja så er det faktisk bevist, at netop tasker er et af de få items, der år efter år holder deres værdi. Jeg personligt kan langt bedre lide de gamle modeller fra de store modehuse, som f.eks min Louis Vuitton bucket bag eller min gamle vintage Gucci taske. De har mere historie og mere ‘autencitet’. Og er man heldig at finde en model, der ikke længere er i produktion, så kan man, hvis man er heldig, ende med at tjene gode penge ved et eventuelt videresalg.
  • Silketørklæder. Lige nu er dette en af de allermest populære accessories. Alle de store mode fashionistaer benytter dem lige nu. I håret, rundt om halsen, som pyntesløjfe på håndtasken, i bukselinningen. Især mærker som Gucci og Hermes hitter, men i det hele taget er gamle smukke silketørklæder et sikkert køb.
 • Solbriller. Vi nærmer os heldigvis foråret med hastige skridt. Og hvilken bedre anledning til at forny solbrillebeholdningen? Uanset om du er til designer solbriller eller mere budgetvenlige versioner, er der masser at komme efter, når du køber brugt. Især cat eyes briller og brands som Rayban og Tom Ford og Gucci er populære.
 • Rav. 70érne hitter stadig stort i modebranchen og ligesom med de små silketørklæder, store solbriller og kernelædertasker, der også kendetegnede 70érne, så har det medført en revival til materialet rav. Brug et enkelt smykke til at pifte et outfit op nemt og underspillet, eller gå all in og brug det både i fingerringe, armbånd og halskæder.
 • Sko. Kan kvinder have for mange sko? Nej, vel. Og alene her ligger et tungtvejende argument for – også – at købe dem brugt. Jeg går ofte efter de mere tendensprægede ting på genbrug, det kunne f.eks være loafers, slangeskind eller kitten heels lige nu.

Det skønne ved genbrug er desuden, som jeg før har nævnt, at mange tendenser har det med at gå i ring. Således er min sønderslidte Louis Vuitton nu igen et hit, ligesom min ældgamle Gucci vintage box-bag er det. Det samme gælder mine gamle vintage bælter. Og i særlig grad gælder også silketørklæder. Accessories er en hurtig og nem måde at opgradere sit look på og det er både nemt at købe og sælge brugt, fordi de oftes ikke er låst i størrelser, som tøj og sko jo oftest er.

Jeg kan kun anbefale at gå på opdagelse. For der ligger meget “guld” og venter!

Mange hilsner
Louise

Find det på DBA

 1. Dukkehus-møbler, Gulvvase i træ

  Dukkehus-møbler, Gulvvase i træ

  7,00 kr.04-06-2023
 2. Porcelæn, Figur, Flot isbjørn i porcelæn. Uden skår og revner. H x B 11,5 x 11,5 cm.
Prisen er ekskl

  Porcelæn, Figur, Flot isbjørn i porcelæn. Uden skår og revner. H x B 11,5 x 11,5 cm. Prisen er eksklusiv forsendelse.

  150,00 kr.04-06-2023
 3. LEGOLAND - ca.½ pris.., 2 for 1 pris..... billet sælges for 50 kr.

Gælder indtil 31. dec. 2023

OBS

  LEGOLAND - ca.½ pris.., 2 for 1 pris..... billet sælges for 50 kr. Gælder indtil 31. dec. 2023 OBS.OBS. VIGTIGT....RING venligst 50 42 06 90.. og hør nærmere... er ikke så tit inde på denne side..

  50,00 kr.04-06-2023
 4. Pumps, str. 40, Ecco, Læder, Ubrugt

  Pumps, str. 40, Ecco, Læder, Ubrugt

  200,00 kr.04-06-2023
 5. iPhone 8 Plus, 64 GB, hvid, God, Good condition but Touch ID and home button doesn’t work as I just

  iPhone 8 Plus, 64 GB, hvid, God, Good condition but Touch ID and home button doesn’t work as I just replaced the screen myself, so screen is not original Apple. Probably fixable at the shop but I don’

  1.000,00 kr.04-06-2023
 6. Transportbur

  Transportbur

  350,00 kr.04-06-2023

Relaterede artikler