5 undervurderede designstole
Livsstil

5 undervurderede designstole

Christine
Christine

Ved du, hvilke møbler danskerne helst sætter sig i? Hvis Ikea er det første, der dukker op på lystavlen, må du gætte én gang til – eller læse med videre. Her fortæller Christian Holmsted-Olesen, samlingschef på Designmuseum Danmark, hvilke møbler danskerne holder mest af, og samtidig løfter han sløret for fem undervurderede designstole, du bør holde særligt øje med.

Kan du kende en klassiker, når du ser en? Når det gælder dansk design, er det ikke nødvendigvis kun Arne Jacobsens og Hans J. Wegners møbler, du skal kigge efter, for faktisk får du fuld valuta for pengene, hvis du kaster din kærlighed på designstole fra Jørgen Gammelgaard, Peter Hvidt og Orla Mølgaard-Nielsen.

Vi har sat os godt til rette over for Christian Holmsted-Olesen, udstillings- og samlingschef på Designmuseum Danmark, til en snak om de undervurderede, danske designstole. Så tænd læselampen, synk godt tilbage i lænestolen og tag med på en tur tilbage til dansk møbeldesigns storhedstid på jagt efter de undervurderede klassikere.

Danskernes sætter sig helst i møbler fra…

Det er ikke helt forkert at sige, at danskerne helst indretter sig med ”egne møbler”, for rundt omkring i hjemmene er danske designmøbler fra 1940’erne, 1950’erne og 1960’erne virkelig populære, fortæller Christian Holmsted-Olesen:

- I Danmark er vi vilde med vores egne møbler, og den eneste udlænding vi rigtigt har taget til os, er Charles Eames. Det skyldes nok, at Arne Jacobsen var stærkt inspireret af Eames. Jacobsen begyndte for eksempel at lave ’Myren’, fordi han var begejstret for amerikanerens krydsfinermøbler.

Børge Mogensen, Arne Jacobsen og Hans J. Wegner er nogle af møbelhistoriens største navne, som skabte ikoniske designs i den tid, vi i dag kender som dansk designs guldalder. Og det var et held for Danmark, fortæller eksperten, for det gav os mulighed for at manifestere os på verdenskortet i en tid, der var præget af store udsving:

-  I 1950’erne blev dansk design pludselig meget populært, og det var egentlig et held for Danmark. På den her tid blev snedkerfaget ikke prioriteret i udlandet, men det gjorde det i Danmark, og derfor kunne vi eksportere vores møbler, som havde en meget høj kvalitet, siger Christian Holmsted-Olesen.

Ingen lykke varer dog evigt, og fra slutningen af 1960’erne falder interessen for designmøblerne markant. Først i løbet af 2000’erne bliver de igen fundet frem fra lofterne, støvet af og sat til skue i stuerne:

I dag får en Finn Juhl-sofa et hammerslag på 300.000 kroner eller mere, men i 1980’erne var der ingen, der ville købe den.
Christian Holmsted-Olesen.

Men hvorfor kaster vi så vores kærlighed på disse møbler?

- Der skyller en retrobølge ind over landet i de her år, hvor designmøblerne virkelig oplever en renæssance. Det skyldes nok, at mange af de danske møbelklassikere er redesigns af kinesiske og engelske møbler, som har stået for nogle af møbelkunstens største højdepunkter. Vi ser en tradition i de danske designs, som bygger videre på noget arketypisk, og netop derfor bliver de ved med at være populære, forklarer eksperten.

Og lige her finder vi klassikerens kerne, mener Christian Holmsted-Olesen. Fordi designstolene – både de undervurderede og de ikoniske – er indskrevet i en møbelhistorie, der ikke kan laves om, mister de hverken aktualitet eller værdi. Så lad os nu dykke ned i, hvilke undervurderede designstole, du med fordel kan holde særligt øje med på DBA.

Designstole på DBA i dag:

 1. Hans J. Wegner, stol, Hjertestol model 4104, 2 stk. spisebordsstole tegnet af arkitekt H.J. Wegner i

  Hans J. Wegner, stol, Hjertestol model 4104, 2 stk. spisebordsstole tegnet af arkitekt H.J. Wegner i egetræ. Monteret med Halingdal møbelstof 657 Rød. Sælges samlet for kr. 6000,- kontant/mobile pay.

  6.000,00 kr.16-09-2023
 2. Niels O. Møller nr 78 egetræ

  Niels O. Møller nr 78 egetræ

  Niels O. Møller, stol, 78, Niels O. Møller model 78 i egetræ og naturflet. Kun nogle år gamle. Samlet pris 14.800kr Instagram gammeltguld_aalborg Facebook gammelt guld #nielsomøller #nomøller #eg

  14.800,00 kr.15-09-2023
 3. Nanna Ditzel sort trinidad

  Nanna Ditzel sort trinidad

  Nanna Ditzel, stol, Trinidad, Nanna Ditzel trinidad. Pris 1900 kr Instagram gammeltguld_aalborg Facebook gammelt guld #nannaditzel #trinidad #design #danskdesign #furniture #retrofurniture #vintag

  1.900,00 kr.15-09-2023
 4. Erik Buch armstole af palisander samt anilin læder.

  Erik Buch armstole af palisander samt anilin læder.

  Erik Buck, stol, OD50, Erik Buch armstole med stel af palisander. Nybetrukket med cognac farvet anilin læder. Model OD-50. Fremstillet hos Oddense Maskinsnedkeri. H. 80/44 B. 60 D. 53 cm. Pris pr styk

  4.500,00 kr.07-04-2023
 5. Børge Mogensen j39 i egetræ

  Børge Mogensen j39 i egetræ

  Børge Mogensen, stol, J39, Børge Mogensen j39 folkeskole i egetræ. Har fået den helt store tur. Men det er en gammel stol, så brugspor vil stadig forkomme. Jeg syntes den er blevet mega lækker 😍. Pri

  2.200,00 kr.28-09-2023
 6. Henning Kjærnulf fire stole af teak, anilin læder.

  Henning Kjærnulf fire stole af teak, anilin læder.

  Henning Kjærnulf, stol, Henning Kjærnulf sæt på fire stole med stel af delvist massiv teak. Nybetrukket med cognac farvet vintage anilin læder. H. 81/45 B. 45 D. 47 cm.

  9.000,00 kr.07-04-2023

Lige nu kan du på DBA finde et stort udvalg af designstole, og her kan du se dem, der koster under 2.000 kroner.

Stolen, der inspirerede Arne Jacobsen til ’Syver-stol’

Du kender måske allerede Arne Jacobsens ’Syver-stol’, men synes du, den overskrider dit møbelbudget, er Peter Hvidt og Orla Mølgaard-Nielsens ’Portex’ nok mere noget for dig. Det var nemlig den, der inspirerede Jacobsen til netop ’Syver-stol’en, og krydsfinersæderne har derfor samme form på begge stole:

- ’Portex’ er en spændende stol, som ikke mange kender, men man får noget for pengene her. Den er nemlig ikke særligt dyr, og så sidder man godt i den, fortæller Christian Holmsted-Olesen og fortsætter:

- Stolen er designet for Fritz Hansen i 1945, og formålet med den var at eksportere den til Tyskland. Efter 2. Verdenskrig havde landet nemlig brug for møbler – ja, og alt muligt andet for den sags skyld.

Derfor er det heller ikke tilfældigt, at ’Portex’ er et anagram for ’export’, for stolen blev nemlig skabt netop med det formål for øje. I dag produceres stolen ikke længere, så drømmer du om undervurderet, dansk design i stuen, må du en tur ud på brugtmarkedet.

Find Arne Jacobsens ’Syver-stol’ på DBA:

 1. Arne Jacobsen, Den velkendte syverstol i eg, med armlæn. Model 3207, tegnet af Arne Jacobsen, fremst

  Arne Jacobsen, Den velkendte syverstol i eg, med armlæn. Model 3207, tegnet af Arne Jacobsen, fremstillet hos Fritz Hansen. Fin i standen, hård i ryggen. Den mørke stribe er fra træfineren. Bud modta

  2.800,00 kr.28-09-2023
 2. 7ér stol, Ombetrækning, brugt eller ubrugt!

  7ér stol, Ombetrækning, brugt eller ubrugt!

  3107 syverstol, spisebordsstol, Arne Jacobsen, Stole i DK’s bedste kvalitet og Grønland’s flotteste skind! ⭐️ Vi har brugte og nye 7ér, produceret af Fritz Hansen og ombetrukket af Møbelpolstren.dk

  3.000,00 kr.15-01-2021
 3. Arne Jacobsen, stol, 3187, Barnestol af Arne Jacobsen. Nypolstrede
Den ikoniske syverstol blev først

  Arne Jacobsen, stol, 3187, Barnestol af Arne Jacobsen. Nypolstrede Den ikoniske syverstol blev først lanceret til børn i 2005. Stolen er i semi anilin læder - cognac Mål: Bredde: 40 cm Dybde : 42

  4.500,00 kr.27-09-2023
 4. Arne Jacobsen, 3177, Stol, Barnestol af Arne Jacobsen. Nypolstrede
Den ikoniske syverstol blev først

  Arne Jacobsen, 3177, Stol, Barnestol af Arne Jacobsen. Nypolstrede Den ikoniske syverstol blev først lanceret til børn i 2005. Stolen er i semi anilin læder - cognac Mål: Bredde: 40 cm Dybde : 42

  2.800,00 kr.27-09-2023
 5. Arne Jacobsen, Stol, Barnestol af Arne Jacobsen. Nypolstrede
Den ikoniske syverstol blev først lance

  Arne Jacobsen, Stol, Barnestol af Arne Jacobsen. Nypolstrede Den ikoniske syverstol blev først lanceret til børn i 2005. Stolen er i semi anilin læder - sort. Mål: Bredde: 40 cm Dybde : 42 cm Sæd

  2.800,00 kr.27-09-2023
 6. Arne Jacobsen 3107 Syverstole

  Arne Jacobsen 3107 Syverstole

  Syverstol, Spisebordstole , Arne Jacobsen, 6 stk. Arne Jacobsen Syverstole model 3107 i ren sort Anilin læder. Den flotte læder der patinerer med årerne, vi hos design2life har valgt og bruge denne læ

  17.000,00 kr.26-02-2020

Der er flere modeller af  Arne Jaobsens ’Syver-stol’ til salg på DBA netop nu.

Eleven som (måske) slår sin mester

Ringer der en klokke hos dig, når du hører navnet Jørgen Gammelgaard? Der er ikke mange, der kender møbeldesigneren, der var elev af Poul Kjærholm, men han er bestemt værd at holde øje med, mener Christian Holmsted-Olesen:

- Gammelgaards møbler er meget enkle og godt gennemtænkte. ’Stol nr. 10, Skagen’ er et godt eksempel på, hvad han kunne, og den kan du finde brugt til ikke mere end 200 kroner, forklarer eksperten og fortsætter:

- Jørgen Gammelgaard deler naturligvis rigtig mange fællestræk med Poul Kjærholm både i formsprog og materialevalg, hvor stål og læder bliver brugt meget. Er man på udkig efter et look, der ligner Kjærholms, men som er til at betale, er Gammelgaard derfor en oplagt designer at kigge efter.

Find designs af Jørgen Gammelgaard på DBA:

 1. Jørgen Gammelgaard, stol, 4 stk Sorte spisebordsstole designet af Jørgen Gammelgaard og produceret p

  Jørgen Gammelgaard, stol, 4 stk Sorte spisebordsstole designet af Jørgen Gammelgaard og produceret på Sorø Møbelfabrik. Enkelt design i stål og træ. Fremstår i pæn stand med mindre brugsspor. Pris pr

  400,00 kr.20-09-2023
 2. Anden arkitekt, Model nr. 7, stol, To stk. Jørgen Gammelgaard spisebordsstole. lavet i ahorn og prod

  Anden arkitekt, Model nr. 7, stol, To stk. Jørgen Gammelgaard spisebordsstole. lavet i ahorn og produceret af Sorø Møbelfabrik. Prisen er pr. stk. og sælges samlet. Kontakt venligst via sms.

  250,00 kr.17-09-2023
 3. Gulv Vip - Jørgen Gammelgaard design

  Gulv Vip - Jørgen Gammelgaard design

  Jørgen Gammelgaard, Vip, hvid med højdeindstilling. , gulvlampe, Vip gulvlampe i god brugt stand. Hvid, med højdeindstillelig højde fra 100-135 cm. Lampeskærmen kan desuden drejes til venstre og højre

  3.800,00 kr.17-06-2021
 4. Anden arkitekt, Joga Pandul af Jørgen Gammelgaard , arkitektlampe, OPRYDNINGSTID FOR DESIGNMØBLER &

  Anden arkitekt, Joga Pandul af Jørgen Gammelgaard , arkitektlampe, OPRYDNINGSTID FOR DESIGNMØBLER & LAMPER TILBUD - NEDSAT TIL KUN 650 KR + evt. porto 1 stk. kæmpe stor gammel arkitektlampe af design

  650,00 kr.21-08-2023
 5. Jørgen Gammelgård, Sofa, Lædersofaer 3 & 2 personer sort med træben 
Begge sofaer i fin stand 

Læng

  Jørgen Gammelgård, Sofa, Lædersofaer 3 & 2 personer sort med træben Begge sofaer i fin stand Længde 135 og 190 cm Bredde 83

  9.500,00 kr.19-08-2023
 6. Jørgen gammelgaard järpen

  Jørgen gammelgaard järpen

  Anden arkitekt, Niels Gammelgaard Lænestol med stel af rødlakeret metal, model "Järpen", formgivet i 1983 Vintage Ikea. Mål : 70,5 cm h - 64 cm b - 32 cm Sh Fremstår i pæn brugt stand med enkle små

  2.500,00 kr.11-05-2023

Du finder flere af Jørgen Gammelgaards populære designs på DBA.

Denne designer var arkitekternes darling

Poul Kjærholm var arkitekternes darling, fortæller Christian Holmsted-Olesen, og netop derfor vant han aldrig genklang i den brede befolkning på samme måde som kollegaerne Hans J. Wegner og Arne Jacobsen. Imidlertid har Kjærholms designs fået fornyet opmærksomhed i de senere år:

- Loungestolen ’PK22’ er nok den stol, Poul Kjærholm er mest kendt for, og det er interessant, for den minder faktisk meget hans afgangsprojekt ’PK25’ fra Kunsthåndværkerskolen.

- Det, der kendetegner Kjærholms møbler, er et meget minimalistisk og enkelt udtryk, og han er især berømt for at bruge materialer som glas, stål og læder, fortæller Christian Holmsted-Olesen.

Stål og læder er da også præcis de materialer, som ’PK22’ er skabt af, men selvom møbelarkitekten var undervurderet i sin samtid, stiger prisen på hans designs voldsomt lige nu. En original ’PK22’ fra 1956 kan på landets auktioner få hammerslag på over 50.000 kroner, hvilket er en fordobling af de nyproducerede modellers priser, som begynder ved 18.000 kroner.

’PK22’ til salg på DBA netop nu:

 1. Hans J. Wegner, Ox chair , Hvile stol, Hans j wegner ox chair jubilæums model fra illums bolighus me

  Hans J. Wegner, Ox chair , Hvile stol, Hans j wegner ox chair jubilæums model fra illums bolighus med sort stel og sort læder. Stolen fremstår i yderst go stand med minimal brugsspor. Andre design

  42.000,00 kr.28-09-2023
 2. Poul Kjærholm, PK22 & PK62, 2 lounge stole plus lounge side bord (cm 80x27x17), To velholdte PK22’er

  Poul Kjærholm, PK22 & PK62, 2 lounge stole plus lounge side bord (cm 80x27x17), To velholdte PK22’er (1996 & 2003) samt velholdt PK62 (2003) side bord med slebet ubehandlet marmor bordplade, som passe

  29.000,00 kr.28-09-2023
 3. Betræk til Poul Kjærholm hvilestol PK22, cognac læder

  Betræk til Poul Kjærholm hvilestol PK22, cognac læder

  Betræk til Poul Kjærholm hvilestol PK22, cognac læ, -, LotID: 6363150 Klik på den røde "Gå til varen"-knap, for at købe denne vare. Betr�k til Poul Kj�rholm hvilestol PK-22. Cognac læder. Kanvas

  2.795,00 kr.28-09-2023
 4. Nyt læderbetræk til PK22

  Nyt læderbetræk til PK22

  PK22, Nyt læderbetræk. , Poul Kjærholm, Nyt læderbetræk til PK22. Her vist i kvalitet, Prestige. Prisen er inklusiv montering, men eksklusiv kanvas underkøje. Vælg farven på hjemmesiden. Bemærk: Stole

  8.800,00 kr.10-12-2019
 5. Poul Kjærholm, PK22 , Loungestol, Sort PK22 stol fra 1997 i perfekt original stand. 
Stolen har ståe

  Poul Kjærholm, PK22 , Loungestol, Sort PK22 stol fra 1997 i perfekt original stand. Stolen har stået på et designkontor og er blevet passet og plejet og ikke brugt i praksis. STÃR SOM NY. Skindet er

  15.000,00 kr.27-09-2023
 6. Hans J. Wegner, GE34, Stol, I sort læder, få Alm brugsspor 

Børge Mogensen 2321 lænestol i sort Pas

  Hans J. Wegner, GE34, Stol, I sort læder, få Alm brugsspor Børge Mogensen 2321 lænestol i sort Passion læder, ny polstret i 2011 2 flotte stole af Wegner og Mogensen Kvittering haves Bytter gerne

  15.000,00 kr.26-09-2023

Du kan finde Paul Kjærholms stol ’PK22’ på DBA lige her.

Denne billige stol blev et designikon

Det kan være svært at tro, at en af dansk designs største ikoner faktisk ikke havde ambitioner om at lave møbelkunst. Tværtimod var det Børge Mogensens mål at skabe møbler til 1950’ernes arbejderklasse, fortæller Christian Holmsted-Olesen:

- Børge Mogensens designs er meget simple i deres formsprog, og det brød arbejderklassen sig ikke om. De ville have polstrede, voluminiøse møbler, der imiterede dem, borgerskabet havde stående i stuen. Derfor blev det journalister, lærere og akademikere, som tog FDB-møblerne, og særligt ’Folkestol J39’ til sig.

- Stolen er lavet i en tid med materialeknaphed og dårlig samfundsøkonomi, og det afspejles naturligvis i designet. Der var et behov for at møblere små lejligheder, og derfor designede Mogensen en minimalistisk stol, som kunne passe ind i de små hjem. Samtidig kunne stolen laves billigt på grund af datidens primitive produktionsmuligheder, forklarer Christian Holmsted-Olesen.

Til trods for, at danskerne i begyndelsen undervurderede ’Folkestols’ styrke, har den gjort comeback i indretningen. I dag produceres stolen af Fredericia Furniture, men de originale modeller dukker også op på DBA, hvor de kan købes for omkring 1.400 kroner stykket.

’Folkestol J39’ til salg netop nu:

 1. Børge Mogensen J39

  Børge Mogensen J39

  Børge Mogensen, stol, J39 Folkestol, Originale BM J39 stole, ny-renoveret støvgrønne bøg. Nyt fletsæde af originalt papirgarn, flettet af professionel flettemand. Stolene står i høj kvalitet, og stole

  3.200,00 kr.03-09-2021
 2. Børge Mogensen J39

  Børge Mogensen J39

  J39 folkestol, Børge Mogensen, Originale BM J39 stole, ny-renoveret sortmalet bøg, i Soft Black (Matte). Nyt fletsæde af sort originalt papirgarn, flettet af professionel flettemand. Speciel lavet, og

  3.800,00 kr.11-03-2022
 3. Børge Mogensen, J 39 folkestolen, Børge Mogensen, j 39 folkestolen

Folkestol i sæbebehandlet ask 
N

  Børge Mogensen, J 39 folkestolen, Børge Mogensen, j 39 folkestolen Folkestol i sæbebehandlet ask Nyt flet for 3 måneder siden Pris 1600 Er interesseret i bytte med keramik, skåle, krukker og fade

  1.600,00 kr.26-09-2023
 4. Børge Mogensen, stol, J39, Sælges samlet: 6 stk Folkestol i eg.
Ved interesse skriv sms til 25 15 74

  Børge Mogensen, stol, J39, Sælges samlet: 6 stk Folkestol i eg. Ved interesse skriv sms til 25 15 74 06

  13.500,00 kr.25-09-2023
 5. Børge Mogensen folkestol i eg m. Rep

  Børge Mogensen folkestol i eg m. Rep

  Børge Mogensen, Folkestol af Børge Mogensen i egetræ Pris 975,- Ved interesse skriv sms til 20714051 Fremstår med brugsspor og reparation i ryg, men gør intet for funktion Tags Folkestolen Folke

  975,00 kr.25-09-2023
 6. Børge Mogensen, Folekstol J39, Stol, Folkestol model J39 i lakeret bøg med patina designet af Børge

  Børge Mogensen, Folekstol J39, Stol, Folkestol model J39 i lakeret bøg med patina designet af Børge Mogensen sælges. ( Skal afhentes). Se også mine andre annoncer, da jeg bl.a. sælger ud af mine retro

  1.750,00 kr.24-09-2023

Du finder en ’Folkestol J39’ på DBA lige her.

Særligt en stol er ikke længere undervurderet

Undervurderet? Det kan man vist ikke kalde Hans J. Wegners ’Y-stol’ i dag. ’CH24’, som den også kaldes, er nemlig den mest solgte træstol hos Carl Hansen & Søn, men faktisk har det ikke altid været sådan:

- ’Y-stol’ fra 1950 solgte ikke særligt godt de første 10 år. Producenten Carl Hansen syntes, den lignede en havestol og var meget skeptisk over at sætte den i produktion. I løbet af sin tid tegnede Wegner omkring 500 stole, men det er uden tvivl ’CH24’, der er den mest kendte, fortæller Christian Holmsted-Olesen afslutningsvist.

Netop nu finder du ’CH24’ på DBA:

 1. Hans J. Wegner, Ch24, Stol Hynder, Nye hynder til hans j wegner y stolen ch24
Lavet i cognac anilin

  Hans J. Wegner, Ch24, Stol Hynder, Nye hynder til hans j wegner y stolen ch24 Lavet i cognac anilin læder Fast pris 299kr pr stk Sendes med GLS GRATIS Søgeord Hans j wegner Hans J wegner Y sto

  299,00 kr.28-09-2023
 2. Filt til Hans J. Wegner stole

  Filt til Hans J. Wegner stole

  Filt glidere til Hans J. Wegner stole, Hans J. Wegner, Filtglider til Wegner stole. Fås i sort og hvid. Passer til modellerne Wegner Y-Stol CH24, HAY J104 samt andre stole med træben. Skrues i med sk

  35,00 kr.23-11-2019
 3. Y stole

  Y stole

  Ch24, Spisebordsstole, Hans J. Wegner, Hans J Wegner’s smukke y stol. Alle ny flettede og i olieret egetræ, læder hynde medfølger. Flot stand. SH 45 cm. Sælges samlet.

  18.000,00 kr.01-09-2023
 4. Hans J. Wegner Y-Stole

  Hans J. Wegner Y-Stole

  Y-stole , Spisebordstole , Hans J. Wegner, 6 stk. Hans J. Wegner CH 24 y stole, de er nye og i træsorten bøg, de leveres i originale kasser med kvittering og 24 måneders garanti.. Prisen er for 6 stk.

  20.650,00 kr.11-06-2022
 5. Hans J. Wegner, stol, Y stol CH24, Sælger 

6 stk x Hans Wegner Y-stol i sort eg/sort flet
Nypris: 8

  Hans J. Wegner, stol, Y stol CH24, Sælger 6 stk x Hans Wegner Y-stol i sort eg/sort flet Nypris: 8015 kr. pr stk. Alle stole undtagen 1 står som nye uden ridser og har haft stof dutter under for at

  29.895,00 kr.27-09-2023
 6. Hans J. Wegner CH24 - Y stole

  Hans J. Wegner CH24 - Y stole

  CH24 Y stole, Hans J. Wegner, Originale Y stole i Sæbebehandlet bøg. Stolene er helt nye og med sort papirgarn, flettet af professionel flettemand. Stolene er i original emballage. Pris pr. stk. 4195

  3.995,00 kr.05-05-2022

Du kan finde Hans J. Wegners ’Y-stol’ i flere farver og træsorter på DBA lige nu.

’Y-stol’ er et godt eksempel på, hvordan de undervurderede designstole pludselig kan tænde en gnist i befolkningen, så de i løbet af kort tid opnår ikonisk status. Vil du indrette dig med dansk design? Det kan være en god idé at begynde indkøbsturen på DBA, hvis du vil omgive dig med lækre designmøbler, for der er virkelig mange penge at spare, hvis du vælger de brugte modeller. Her i artiklen afslører vi, hvordan du kan spare op til 45.000 kroner, når du køber designmøblerne brugte.

Når du nu har investeret i lækre møbler, hvorfor så ikke behandle dem, så de får et langt og lykkeligt liv i din stue? I denne video viser vi dig, hvordan du behandler teakmøbler, så de kan genvinde fortidens glød. Det er nemlig ikke uden betydning, hvordan du vælger at forkæle møblerne, hvis de skal blive ved med at være skønne at se på.

Relaterede artikler