5 ting du nok ikke troede blev solgt på DBA
Livsstil

5 ting du nok ikke troede blev solgt på DBA

Christine
Christine

Står du og mangler en ekstra knap til buskerne, eller drømmer du om at åbne dit eget pizzeria? Både bukseknap og madbod kan du købe på DBA lige nu, men faktisk kan du finde ting og sager, som er langt mere finurlige. DBA fejrer 40 års fødselsdag, og på de 40 år har platformen udviddet sig til at fasilitete en masse forskellige handler, og selv i nutiden er der vilde ting til salg. Hvis du er nysgerrig på, hvad der er vildere end lightere fra Vietnamkrigen, svæveflyvere og en stromtrooper i fuld figur, skal du læse med nu. Her får du fem overraskende genbrugsfund, som du kan gøre på DBA lige nu.

Man siger, at man skal se meget, før øjnene falder ud, så tør du tage chancen? Hvis du allerede nu synes, det lyder mærkeligt, man kan købe et køkken, en frisk hårfarve eller tandsættet fra en krokodille på DBA, så må vi advare dig mod at læse videre.

Det er nemlig ikke kun de klassiske møbler eller en spændende krimi til ferien, der sættes til salg på brugtvaremarkedet. DBA har her til oktober 2021 eksisteret i 40 år, og i den anledning viser vi dig, hvad du i dag kan gøre dig af sjove fund på brugtsitet. DBA er i dag blevet et sted, hvor du kan handle meget mere end blot tremmesenge og skiveborde. På de online hylder kan du gøre mange fund, som får dig til at spærre øjnene op. Er du klar til overraskende læsning?
Lad endelig øjnene fortsætte ned over siden, for her får du fem eksempler på ting, du med garanti ikke vidste, du kunne købe brugte.

Vil du starte et pizzeria? Der er penge at spare, hvis du køber ovnen brugt. Denne fra Sveba kan du få for 65.000, men så har den også to rum.
Vil du starte et pizzeria? Der er penge at spare, hvis du køber ovnen brugt. Denne fra Sveba kan du få for 65.000, men så har den også to rum.

Spring køen over, når du jagter kruseduller

Står du først i køen, når rockkoryfæer, fodboldlegender eller berømte skuespillere deler signaturer ud? Det er ikke altid, du er lige heldig, og har du ikke fået første parket, når krusedullerne skal sættes på T-shirts, plakater eller blankt papir, må du vende hjem med forurettet sag.

Eller må du?

Du kan snildt springe de lange køer over og alligevel få autografer fra filmhelte, musikere og andre kendte personligheder i scrapbogen. På DBA er der lige nu mere end 2.500 autografer til salg. Søger du efter navne som Michael Laudrup, Beatles eller Pierce Brosnan, skal du altså ikke gå forgæves. Det er nemlig alle eksempler på signaturer, du der er til salg netop nu.

Autografer til salg i dag:

 1. Skal Man Neje? - Indbundet - Biografier & Erindringer Hos Coop

  Skal Man Neje? - Indbundet - Biografier & Erindringer Hos Coop

  Skal Man Neje? - Indbundet - Biografier & Erindrin, Skal man neje? I 2022 kan Dronning Margrethe fejre sit 50-års regentjubilæum. I sit virke som regent har hun mødt et hav af mennesker og haft stor i

  243,00 kr.08-01-2022
 2. Fodboldtrøje, “ This is Anfield “ halstørklæde 
Med autograf af
Jordan henderson
Firmino 
Van Dijk

  Fodboldtrøje, “ This is Anfield “ halstørklæde Med autograf af Jordan henderson Firmino Van Dijk Mo salah Jota Og Alexander Arnold Også Jürgen klopp BYD

  1,00 kr.26-03-2023
 3. Fodboldtrøje, Psg, str. Small, Har en special trøje liggende jeg godt kan gå af med
Det er en langær

  Fodboldtrøje, Psg, str. Small, Har en special trøje liggende jeg godt kan gå af med Det er en langærmet psg 19/20 hjemmebane trøje med kimpembe tryk på samt hans autograf BYD

  1,00 kr.26-03-2023
 4. Fodbold, Sælger ud! 
AGF ting
Postkort både med og uden autografer.
Flag
Halstørklæder
Hat
Taske 

K

  Fodbold, Sælger ud! AGF ting Postkort både med og uden autografer. Flag Halstørklæder Hat Taske Kom med et bud hvis noget har interesse.

  1.234,00 kr.26-03-2023
 5. Autografer, Jennifer Lopez autograf, Signeret personligt af Jennifer Lopez for 5-6 år siden i New Yo

  Autografer, Jennifer Lopez autograf, Signeret personligt af Jennifer Lopez for 5-6 år siden i New York efter et radio interview Lille revne i cd cover Sender gerne med dao eller kan afhentes Se min

  399,00 kr.26-03-2023
 6. Autografer, Jennifer Lopez autograf, Signeret personligt af Jennifer Lopez for 5-6 år siden i New Yo

  Autografer, Jennifer Lopez autograf, Signeret personligt af Jennifer Lopez for 5-6 år siden i New York efter et radio interview Lille revne i cd cover Sender gerne med dao eller kan afhentes Se min

  399,00 kr.26-03-2023

Lige nu kan du på DBA finde 2.595 autografer, og lige her kan du se dem, der koster mindre end 100 kroner.

Pristip til dig med grønne fingre

Der er intet så dansk som en bølgende bøgehæk eller en friskklippet liguster langs villavejen. Har du et par hækplanter, som er gået ud i en råkold vinterstorm, eller skal du fylde forhaven med grønne grene grundet ombygning?

Der er faktisk en hel del penge at spare, hvis du køber dine planter brugte – for ja, du læste rigtigt! På DBA kan du faktisk købe en brugt hæk. For de fleste kommer det nok som en overraskelse, men det er faktisk slet ikke nogen dum idé at købe det, der ved første øjekast ligner haveaffald.

De brugte hækplanter er først og fremmest billigere end dem, du kan finde på planteskolerne, men ofte er de også markant større og har et godt, solidt rodnet. Når du planter dem på din egen matrikel, skal du altså ikke vente længe, før de er på niveau med naboens.

Så er spørgsmålet bare, om græsset også er lige så grønt hos dig? Hvis ikke kan du faktisk også gøre noget ved det
på DBA.

LÆS OGSÅ: 6 ting du skal vide, før du sælger din havetraktor

Hos Jørgen i Hjortshøj kan du købe 20 nyopgravede bøgehækplanter for 200 kroner.
Hos Jørgen i Hjortshøj kan du købe 20 nyopgravede bøgehækplanter for 200 kroner.

Nedslående nyhed: Der er ingen grund til at købe Kinderæg mere

Har du gnavet dig igennem det ene Kinderæg efter det andet i forsøget på at finde en ganske særlig figur? Hvis det har været en sur pligt at gnaske sød chokolade med det ene formål at få fat på en kinderægsfigur til samlingen, er det selvfølgelig ærgerligt… Så skulle du have vidst, at den med stor sandsynlig kunne købes på DBA.

Her er der nemlig et stort udvalg af de farverige figurer fra barndommen. De små samleobjekter tæller både de grønne frøer, minions og mange andre klassikere.

Figurer fra Kinderæg til salg netop nu:

 1. Samlefigurer, Ca 138 stk Vintage Kinderæg metal figurer - 4 kinderæg kanoner og to andre metal solda

  Samlefigurer, Ca 138 stk Vintage Kinderæg metal figurer - 4 kinderæg kanoner og to andre metal soldater Sælges samlet

  1.400,00 kr.26-03-2023
 2. Samlefigurer, Kinderægsfigur - retro fra Tyskland, Sød lille sparebøsse til 10 pfennic mønter fra Ki

  Samlefigurer, Kinderægsfigur - retro fra Tyskland, Sød lille sparebøsse til 10 pfennic mønter fra Kinderæg. Kroppen er grøn og blå istedet for den kendte gule beholder. Jeg har ikke set den før, og

  100,00 kr.26-03-2023
 3. Samlefigurer, 3 Biler fra Kinderæg, 2 biler fra Sprinty - Race cars II kollektionen fra 2012
Rød (DC

  Samlefigurer, 3 Biler fra Kinderæg, 2 biler fra Sprinty - Race cars II kollektionen fra 2012 Rød (DC049-red) Blå (DC049-blue ) L.: 4cm Blå (FT051) fra Sprinty - Crazy Hot Rod kollektionen fra 2013. L

  10,00 kr.22-03-2023
 4. Biler, Racerbiler fra Kinderæg, Gul Formel 1 bil (DC241) fra Kinder - Sprinty - F1 cars kollektion f

  Biler, Racerbiler fra Kinderæg, Gul Formel 1 bil (DC241) fra Kinder - Sprinty - F1 cars kollektion fra 2012. Gulgrøn Hot Wheels bil (TR125) fra Kinder - Hot Wheels kollektion fra 2012 (mærket med © M

  10,00 kr.22-03-2023
 5. Samlefigurer, 3 motorcykler fra Kinderæg, Sælger 3 motorcykler fra Kinder ægs "Kinder - Sprinty - Fu

  Samlefigurer, 3 motorcykler fra Kinderæg, Sælger 3 motorcykler fra Kinder ægs "Kinder - Sprinty - Futuristic motorbikes" kollektion fra 2012: 2 stk. blå motorcykel med sort fører (TR039) 1 stk. orang

  10,00 kr.22-03-2023
 6. Samlefigurer, Kinderæg Metal figurer, Hvis du vælger 1-5 stk er priser kr. 50,- pr. stk.
Ved 6-10 st

  Samlefigurer, Kinderæg Metal figurer, Hvis du vælger 1-5 stk er priser kr. 50,- pr. stk. Ved 6-10 stk er det kr. 40,- pr. stk. Ved 11-25 stk er det kr. 30,- pr. stk.

  50,00 kr.19-03-2023

Der er mere end 100 aktive annoncer på DBA, hvis du søger på kinderægsfigur, så du har rig mulighed for at finde de farverige klassikere.

En pølsevogn med det hele, tak

Har du en drøm om at lange en halv ørn i rede over disken eller servere en hotdog med det hele?

Der behøver heldigvis ikke altid være så langt fra tanke til handling, og har idéen om at blive pølsevognsejer strejfet dig, skal du spidse ører nu: Du kan købe en brugt pølsevogn på DBA.

Det rullende madeventyr kan hurtigt blive til virkelighed, for priserne begynder ved kun 2.500 kroner. Skal du have ekstra udstyr, grill, forklæder og andre lækkerier med, må du selvfølgelig betale mere, men så er du til gengæld også fuldt udrustet til at køre drømmejobbet i stilling på Rådhuspladsen.

Pølsevogne til salg på DBA:

 1. Bordovn, andet mærke Autochef, Båndrister 
Stor båndbredde. Brugt i pølsevogn
Kan afhentes i Kalveha

  Bordovn, andet mærke Autochef, Båndrister Stor båndbredde. Brugt i pølsevogn Kan afhentes i Kalvehave eller Herlev

  3.500,00 kr.26-03-2023
 2. Skulptur af jern og messing, KM - Keld Moseholm - måske, motiv: Billig grillbar eller pølsevogn, Flo

  Skulptur af jern og messing, KM - Keld Moseholm - måske, motiv: Billig grillbar eller pølsevogn, Flot detaljeret skulptur i jern og messing fra 1994 signeret af KM. Det kunne være en skulptur af Keld

  8.900,00 kr.26-03-2023
 3. (FABRIKSNY) Madvogn / Salgsvogn / Foodtruck / Foodtrailer / Pølsevogn / Kiosk

  (FABRIKSNY) Madvogn / Salgsvogn / Foodtruck / Foodtrailer / Pølsevogn / Kiosk

  Salgsvogn 925, lastevne (kg): 1000, totalvægt (kg): 2700 (tilpasselig), b: 240 l: 925 h: 395, Hvis du drømmer om baren, der får dig til at brillere på festivalen, den perfekte terrasse til en kommende

  199.900,00 kr.13-03-2023
 4. (FABRIKSNY) Madvogn / Salgsvogn / Foodtruck / Foodtrailer / Pølsevogn / Kiosk

  (FABRIKSNY) Madvogn / Salgsvogn / Foodtruck / Foodtrailer / Pølsevogn / Kiosk

  Salgsvogn 600, lastevne (kg): 600, totalvægt (kg): 1900 (tilpasselig), b: 230 l: 730 h: 285, Den ny fremstillet hvid madvogn leveres svensk indregistreret og er isoleret samt udstyret med både skydevi

  130.600,00 kr.13-03-2023
 5. (FABRIKSNY) Madvogn / Salgsvogn / Foodtruck / Foodtrailer / Pølsevogn / Kiosk

  (FABRIKSNY) Madvogn / Salgsvogn / Foodtruck / Foodtrailer / Pølsevogn / Kiosk

  Salgsvogn 400, lastevne (kg): 400, totalvægt (kg): 1500 (tilpasselig), b: 230 l: 530 h: 285, Den ny fremstillet hvid madvogn leveres svensk indregistreret og er isoleret samt udstyret med både skydevi

  95.600,00 kr.13-03-2023
 6. (FABRIKSNY) Madvogn / Salgsvogn / Foodtruck / Foodtrailer / Pølsevogn / Kiosk

  (FABRIKSNY) Madvogn / Salgsvogn / Foodtruck / Foodtrailer / Pølsevogn / Kiosk

  Salgsvogn 400, lastevne (kg): 400, totalvægt (kg): 1500 (tilpasselig), b: 230 l: 530 h: 285, Den ny fremstillet hvid madvogn leveres svensk indregistreret og er isoleret samt udstyret med både skydevi

  90.600,00 kr.13-03-2023

Søger du på pølsevogn, får du 58 modeller at vælge imellem, mens en søgning på foodtruck giver dig 25 valgmuligheder.

Denne van(d)vittige genstand gætter du aldrig

Vi undskylder på forhånd for den vanvittigt onkel-agtige overskrift, men det er altså fristende at vriste en vandjoke ud af ærmet, når det drejer sig om dette finurlige fund.

Har du allerede gættet, hvad det drejer sig om? Hvis du har, har du en særdeles levende fantasi, for fundet vi skal til at afsløre, ser man ikke hver dag.

Er du den heldige ejer af egen sø, eller bor du tæt på vandet, kan du glæde dig til at skubbe en vandcykel ud på bølgetoppene. Det sparer dig for en tur i Tivoli, men er også et fint alternativ til surfboards og kajakker, og hvem ved? Måske bliver vandcyklen det nye must have-item inden for vandsport?

LÆS OGSÅ: 5 gode grunde til at købe et (brugt) legehus

Det er Michael i Ørbæk, der har denne vandcykel til salg. Anden koster 5.000 kroner, og du skal nok have traileren med, når den skal hentes.
Det er Michael i Ørbæk, der har denne vandcykel til salg. Anden koster 5.000 kroner, og du skal nok have traileren med, når den skal hentes.

Kaffebarer og kebabvogne er bare to eksempler på, hvad du fra tid til anden kan finde på DBA, og søger du en cirkusvogn, er det faktisk også på de blå hylder, du skal lede. Lige nu sælger Tina nemlig sin, og her i artiklen tager hun dig med en tur rundt i manegen. 

Du vil blive overrasket over, hvad du kan finde på DBA, men Køge Kommune lægger sig helt i front, når det gælder sjove ting, som sættes til salg. Lige nu sælger de en oppustelig idrætshal, og den kan blive din for mindre end, hvad én banan koster i det lokale supermarked. Er du fristet af det gode tilbud, viser vi dig i videoen herunder, hvad der venter, hvis du slår til.

Relaterede artikler