De glemte gaver: 5 hypede gavehits fra fortiden til vennen, der har alt
Livsstil

De glemte gaver: 5 hypede gavehits fra fortiden til vennen, der har alt

Christine
Christine

Skal du finde den perfekte gave til ham eller hende, der har alt? Vi giver dig 5 hypede gavehits fra fortiden, som er lige det, du står og mangler, når gaven skal ramme plet i første hug.

Der er en grund til, at nogle ting bliver gavehits, som aldrig går af mode. Arkitekttegnende møbler, lækre lamper og kongeligt porcelæn er altid eftertragtede items, selv når tidens tand har sat sine charmerende mærker i designet.

Er du på udkig efter gaven til ham eller hende, der har alt, er det nok ikke stedet at starte, for står der ikke allerede en musselmalet kop i køkkenskuffen? Det gør der jo nok. Så du må være kreativ! Men vi skal nok hjælpe dig på vej. Frem fra glemmekassen trækker vi nu 5 populære gavehits fra fortiden, som du bør overveje at give til den, der har alt. Eller næsten alt i hvert fald…

Hvem skal have en hotter med det hele?

Kan du huske den? Hotdogmaskinen. Det lyder umiddelbart som et levn fra 1980’ernes permanentede poptid, hvor hotpants og hotdogs gik hånd i hånd, men sådan forholder det sig faktisk ikke. Vi skal kun tilbage til 2004, før vi finder hotdogmaskinen på førstepladsen som årets mest hypede gavehit.

I tilfælde af, at du siden den gang skulle have glemt, hvad maskinen kan, må vi hellere opfriske hukommelsen. En hotdogmaskine er nemlig en uundværlig køkkenmaskine, hvis man allerede har alt, for på kun fire minutter kan den riste både pølser og brød. Det gælder derfor om at være hurtigt, hvis fyldet skal fikses før, det er tid til servering.

Hitter hotdogs stadig som gaveidé? Tydeligvis, for på DBA er der faktisk kun 3 styks til salg – og i de fysiske butikker finder du heller ikke dette eftertragtede udstyr længere. Derfor tør vi godt – med lidt forsigtighed naturligvis – konkludere, at den hypede hotdogmaskine fra fortiden stadig er et hot hit! Eller måske bare er gået lidt i glemmebogen...

Under alle omstændigheder er den et musthave for hotdogelskeren, som synes, at turen til pølsevognen hurtigt kan blive for lang… Og salgsprisen? Til under 200 kroner kan du få en gave til ham eller hende, der har alt undtagen en hotdogmaskine.

Hotdogmaskiner til salg på DBA lige nu:

 1. corn dog

  corn dog

  Højkvalitets kommercielt vaffeljern Stor vaffelmaskine til bagning af 6 ruller på samme tid Mønstret form er velegnet til 3 majshunde og 3 hotdogs Lækre pølseruller, der serveres på en pind Termostati

  1.490,00 kr.07-10-2020
 2. Pølsevarmer/ pølsegrill/ hotdog grill, Fremgår ikke, Skal du holde fest eller bare have en grillafte

  Pølsevarmer/ pølsegrill/ hotdog grill, Fremgår ikke, Skal du holde fest eller bare have en grillaften? Så er denne smarte pølsegrill måske lige noget. Pølsegrillen giver lækre ensartede grillede pølse

  650,00 kr.07-06-2024
 3. Hot dog varmer, Melissa, Ny aldrig brugt. “American Hotdog dinner” Pris: 125 kr.

  Hot dog varmer, Melissa, Ny aldrig brugt. “American Hotdog dinner” Pris: 125 kr.

  125,00 kr.10-05-2024
 4. majshund

  majshund

  majshund, Gastroinventar Århus – stort udvalg, lave priser - Gratis levering - Dansk kundeservice - Prismatch - Samlet tilbud - Finansiering / leasing www.gastroinventar.dk info@gastroinventar.dk tlf

  1.499,00 kr.08-03-2021
 5. Airfryer, TurboTronic DAF5, TurboTronic DAF5 Double Airfryer XXL. Består af to skuffer a 4,5 liter i

  Airfryer, TurboTronic DAF5, TurboTronic DAF5 Double Airfryer XXL. Består af to skuffer a 4,5 liter i farven blå. Har kun været brugt få gange og fremstår derfor som ny. Er let at rengøre. Temperatur o

  800,00 kr.11-04-2024
 6. Ketchup-og-remoulade-pistol, Supersej pistol til at trykke ketchup og remoulade ud med. Ketchup komm

  Ketchup-og-remoulade-pistol, Supersej pistol til at trykke ketchup og remoulade ud med. Ketchup kommes i den røde beholder og remoulade i den gule. Beholderen klikkes ind i pistolen og så kan den resp

  30,00 kr.11-12-2022

Lige nu er der kun 3 hotdogmaskiner til salg på DBA, men er du på udkig efter en pølsevogn, kan du vælge mellem 76 forskellige modeller.

Den her gaveidé slukker tørsten på en varm sommerdag

Hvem drømmer ikke om et koldt krus fadøl på en varm sommerdag, mens temperaturen stiger stødt? I 2006 var fadølsanlægget en af de hypede hits, vi danskere slet ikke kunne undvære, når hjemmebarerne åbnede.

Det var særligt anlægget OBH Draughtmaster, som fik fadølsfolkets hjerter til at flamme, men siden 2015 har netop denne model ikke kunne købes fra ny. Du finder den heldigvis stadig på DBA, for fadølsanlægget falder aldrig rigtigt ned på ranglisten, når det gælder hypede gavehits.

Om det skyldes, at vi her i landet har drukket øl i mere end 5.000 år, eller vi som nation lider af Cenosillicafobi – altså frygten for tomme glas – det melder historien desværre ikke noget om.

LÆS OGSÅ: Køb et bryganlæg på DBA: Sådan brygger du din egen øl

Du kan købe Jakobs DraughtMaster for kun 200 kroner, og den kan hentes på hans adresse i København.
Du kan købe Jakobs DraughtMaster for kun 200 kroner, og den kan hentes på hans adresse i København.

Det her gavehit holder stadig i dag

Der er én ting, der aldrig går af mode: luksus. Vil du virkelig forkæle din ven eller veninde, er lidt selvpleje derfor ikke noget dårligt valg. Spørgsmålet er bare: hvilken form for luksus kan du pakke ind? Vi kan godt komme i tanker om en enkelt ting.

Kan du huske fodbadet? Det brusende, boblende bad, som vasker og masserer fusserne på samme tid? Efter en lang dag på jobbet eller en løbetur i koldt vejr, er der ikke noget bedre end at stikke fødderne ned i det varme vand, sætte god musik på eller synke helt sammen for tv’et.

Hverdagsluksus er en af de ting, vi alle sammen går og ønsker os, men som vi sjældent har, så her har du en oplagt gaveidé til vennen, der har alt.

Find et fodbad på DBA i dag:

 1. Fodpleje, Fodbad, Fodbad virker perfekt brugt få gange kan sendes kom med dit eget bud på det se ogs

  Fodpleje, Fodbad, Fodbad virker perfekt brugt få gange kan sendes kom med dit eget bud på det se også mine andre annoncer her inde det kan være du også er interesseret i nogen af dem

  3,00 kr.15-06-2024
 2. Fodpleje, Fodmassage, OBH, Velholdt fodbad med massage og bobler

  Fodpleje, Fodmassage, OBH, Velholdt fodbad med massage og bobler

  50,00 kr.13-06-2024
 3. Sharper Image Fodspa - Massageapparater Hos Coop

  Sharper Image Fodspa - Massageapparater Hos Coop

  Sharper Image Fodspa - Massageapparater Hos Coop, Sharper Image Fodspa - Massageapparater Hos Coop, Sharper Image, Fodbad fra Sharper Image Man glemmer ofte fødderne, men de fortjener ligeså meget kær

  1.199,00 kr.16-02-2024
 4. Fodpleje, Fodbad, Beurer, 450 for ny, brugt få gange

  Fodpleje, Fodbad, Beurer, 450 for ny, brugt få gange

  100,00 kr.11-06-2024
 5. Andet, fodbad, OBH, body fit, massage og varme, brugt 3 gange, ligesom ny

  Andet, fodbad, OBH, body fit, massage og varme, brugt 3 gange, ligesom ny

  140,00 kr.10-06-2024
 6. Fodbad

  Fodbad

  Fodpleje, Fodbad, OBH, Fodbad har aldrig været brugt

  100,00 kr.26-05-2024

Du finder lige nu 126 fodbade på DBA, og 72 af dem kan du få for under 100 kroner.

Her har du gaven til den ægte connaisseur

En connaisseur er en kender. Typen, der ved, hvad vedkommende vil have – og ikke have! Er du på udkig efter en gave til ham eller hende? Så er du kommet på en svær mission, men vi har en løsning til dig.

I starten af 2000’erne var vinilteren et vaskeægte gavehit til denne vanskelige type. Og hvorfor mon det? Nu skal du høre: En vinilter eller en dekanteringstragt, som den også kaldes, kan få vinen til at smage 1-2 år ældre på bare få minutter. Vin har nemlig brug for ilt, før den kan udvikle perfekt smag, og derfor anbefaler eksperter, at flasker åbnes et par timer før, de skal drikkes.

Nu sker det jo bare af og til, at gæster kommer på spontant besøg, og står der ikke en åben flaske i vinkøleskabet, er det godt at have en vinilter ved hånden. Den kan nemlig give vinen den nødvendige ilt, så aroma og smag udvikles med det samme. Så behøver din gavemodtager – der tydeligvis stadig mangler noget –  ikke at vente flere timer, før vinen kan hældes i glassene.

LÆS OGSÅ: Unikt på DBA: Transportabel vinkælder til salg

I Jyllinge sælger Line lige nu denne vinilter til 50 kroner – og hun sender den gerne til din adresse, hvis du ikke bor i nærheden.
I Jyllinge sælger Line lige nu denne vinilter til 50 kroner – og hun sender den gerne til din adresse, hvis du ikke bor i nærheden.

Sådan får du friskbagt brød uden at have fingrene i bolledejen

Hvem drømmer ikke om at stå op til friskbagt brød i weekenden? Den bedste måde at begynde dagen på er med friskbrygget kaffe, en lun bolle, morgenavisen og god tid til at strække den søvnige krop.

Men hvem får egentlig sat dej over til koldhævede boller om aftenen? For de fleste af os må drømmen om friskbagt morgenbrød nok blive ved tanken med mindre, vi slæber os selv forbi bageren først. Derfor er det heller ikke svært at forstå, hvorfor bagemaskinen blev et hit, da den dukkede frem i 1990’erne.

Inden sengetid hælder man gær, vand, mel og salt i dejkarret, tænder maskinen og lader den gøre arbejdet. Imens den heldige ejer får sin skønhedssøvn, snurrer apparatet på køkkenbordet og sørger for, at der er bolledej klar til næste morgen. Det eneste, der skal gøres, når vækkeuret ringer, er sådan set bare at sætte bollerne i ovnen og tænde for kaffemaskinen. Voila, så er der serveret!

Nu tænker du sikkert – er det dyrt at blive mesterbager? Hvis du vil købe en brødmaskine fra ny, koster den billigste model på markedet 1.400 kroner. Sprænger det rammer for dit gavebudget? På DBA kan du få en ubrugt bagemaskine til 500 kroner.

Find en brødmaskine på DBA lige nu:

 1. Blå Raadvad brødskærer

  Blå Raadvad brødskærer

  Rugbrødsskærer, Raadvad , Blå Raadvad rugbrødskærer Total lækker, meget velholdt, kke brugt meget, se billeder Bakken er 18 cm 37 cm bred. 25 cm dyb. 3,1 kg Den kan sendes med GLS for 48 oveni

  450,00 kr.02-06-2024
 2. Brødskærer / Brødmaskine, Raadvad, Raadvad Brødskærer / Brødmaskine nr. 294, farve Brun, original m

  Brødskærer / Brødmaskine, Raadvad, Raadvad Brødskærer / Brødmaskine nr. 294, farve Brun, original maling, skarp klinge, kun lidt brugt, sælges. Sender gerne.

  395,00 kr.14-06-2024
 3. Elektrisk pålægsmaskine / brødmaskine, Severin, Brødskæremaskine i god kvalitet, der ikke har været

  Elektrisk pålægsmaskine / brødmaskine, Severin, Brødskæremaskine i god kvalitet, der ikke har været meget brugt. Ideel for at få en ensartet tykkelse på skiver af frugt til tørring i tørreapparat, hv

  300,00 kr.09-06-2024
 4. Brødskære, Orange retro EVA TRIO BRØDSKÆRE, EVA brød- og pålægsmaskine blev populær på nogenlunde sa

  Brødskære, Orange retro EVA TRIO BRØDSKÆRE, EVA brød- og pålægsmaskine blev populær på nogenlunde samme tid, som typehusene begyndte at skyde op over det ganske land. Den blev lanceret i 1952 og tog o

  280,00 kr.23-05-2024
 5. Brødskærer / Brødmaskine, Raadvad, Raadvad Brødskærer nr. 294, Sort original maling, kun brugt 1-2 g

  Brødskærer / Brødmaskine, Raadvad, Raadvad Brødskærer nr. 294, Sort original maling, kun brugt 1-2 gange og er som ny, sælges. Sender gerne. Kan afh. Aalborg-Hune.

  425,00 kr.17-05-2024
 6. EVA brødmaskine

  EVA brødmaskine

  Retro bødskærer, EVA, Klassisk EVA brødskærer i brun med grå plade. Til at skrue fast på et bord. Kan jo også bruges til pålæg. Er i ret flot stand med lidt brugsspor (se fotos) 250kr ⭐️ Hent eller få

  250,00 kr.13-05-2024

Lige nu er der 140 aktive annoncer, når du søger på brødmaskine, men skriver du bagemaskine i stedet får du 81 nye valgmuligheder.

Er du den kreative type, der godt kan lide at fordybe dig i små projekter? Vi giver dig her 5 hyggelige gaveidéer, du selv kan lave af genbrugsfund.

Vi behøver vist ikke at sige det, for du ved uden tvivl, at der er mange penge at spare, når du køber dine gaver brugt. Skal du på gavejagt? Det er fristende at shoppe secondhand i stedet for at svinge visakortet i stormagasinerne. Spørgsmålet er bare, hvad siger gavemodtageren til at få en ting, der har haft en anden ejer? Her kan du se, hvad folk på gaden svarede, da vi spurgte dem, hvad de tænkte om gaver købt på DBA. Du kan også se det i videoen, herunder.

Relaterede artikler