10 Fars Dag-gaver til under 200 kroner
Livsstil

10 Fars Dag-gaver til under 200 kroner

Louise Guldager
Louise Guldager

Det er ikke nemt at finde en gave til sin far eller faderen til ens børn. For mænd er impulsive, og generelt er de gode til selv at købe det, de mangler. Her får du ti forslag til gaveideer, som er en sikker vinder for langt de fleste mænd. Alle idéerne ligger til en pris på under 200 kroner. Og hvis far ikke kan lide nogle af tingene på listen her, så kan det godt være, han skal en tur til lægen og tjekkes.

Vi vil jo også gerne fejre dem, ikke? De seje og kærlige fædre, der fortjener et skulderklap og en lille applaus. Det giver vi dem naturligvis næsten hver dag, men en særskilt mærkedag 5. juni er heller ikke af vejen. Og det behøver ikke slå bunden ud af månedens budget. Du kan sagtens finde ordentlige gaver, som de kære mænd rent faktisk bliver oprigtigt glade for – til under 200 kroner, hvis du kigger med her:

1. Øl glas & whisky glas

Lækre ølglas eller whiskyglas er en populær gave, for det er som om, at mænd bare ikke rigtig shopper glas og service. Men de spiser og drikker jo gerne indholdet. Og når man, som langt de fleste mænd, går op i en god årgangs whisky og en lækker specialøl, så gør det jo heller ikke noget, at man har nogle særlige glas at indtage det af. Du kan finde rigtig mange slags i forskellige prisklasser på DBA.

Lige nu er der 76 annoncer med whiskyglas til salg på DBA. Ud af disse, ligger 85 af dem til under 200 kroner. Du kan også overveje at kigge efter en karaffel, som kan bruges i barskabet. 

Ligeledes er der i skrivende stund 1.279 annoncer på DBA med øl-glas til under 200 kroner. Så der skulle være rig mulighed for at finde noget, der matcher fars smag!

Whiskyglas til salg på DBA:

 1. Glas, Whisky glas, 6 flotte Whisky glas som nye. Højde 8 cm. Diameter 7,2 cm. Samlet pris 150 kr.

  Glas, Whisky glas, 6 flotte Whisky glas som nye. Højde 8 cm. Diameter 7,2 cm. Samlet pris 150 kr. Se også mine andre annoncer.

  150,00 kr.26-03-2023
 2. Glas, Whisky glas, The Glencairns Glass, Flotte whiskyglas i intakt stand. Ingen skår eller hak. 6 s

  Glas, Whisky glas, The Glencairns Glass, Flotte whiskyglas i intakt stand. Ingen skår eller hak. 6 stk haves i klar glas. Pris: 150 kroner samlet Glassene kan afhentes på Nørrebro men jeg sender og

  150,00 kr.26-03-2023
 3. Glas, Whisky glas, Thy, THY WHISKY GLAS (9 CL)
elegante whiskyglas med indgraveret logo. Leveres i p

  Glas, Whisky glas, Thy, THY WHISKY GLAS (9 CL) elegante whiskyglas med indgraveret logo. Leveres i praktisk rør til opbevaring. Super flotte og helt nye 2 stk

  100,00 kr.26-03-2023
 4. Glas, Whisky glas, Rosendal, 3 stk whisky glas

Hele

  Glas, Whisky glas, Rosendal, 3 stk whisky glas Hele

  60,00 kr.26-03-2023
 5. Glas, Whisky glas, Lyngby, Brugt få gange.

  Glas, Whisky glas, Lyngby, Brugt få gange.

  100,00 kr.25-03-2023
 6. Glas, Whisky karaffel, Bormioli rocco

  Glas, Whisky karaffel, Bormioli rocco

  50,00 kr.23-03-2023

På DBA er der lige nu 85 annoncer med whiskyglas til salg. Der er flest til salg i Jylland, så her vil du have lidt flere at vælge mellem.

2. Højtalere

Er farmand glad for musik? Så er et par højtalere måske en mulighed? Der findes masser af cool retro-højtalere og mindre, fleksible højtalere, der kan bruges både ude og inde – også til under 200 kroner på DBA. Det giver samtidig card blanche til at få lov at sætte yndlingsnummeret på og danse lidt rundt i stuen – og det bliver de fleste da glade i låget af, ikke?

Lige nu er der hele 1.337 annoncer på DBA med højtalere til under 200 kroner, og de findes i alle størrelser og stilarter. Ud af disse er 63 af dem fra Bang & Olufsen.

LÆS OGSÅ: Susan køber kun gaver, der er brugt 

Højttaleren fra WOOFit Go er helt ny og ubrugt. Det er en bluetooth-højtaler fra Sack it i original emballage, der ikke har været åbnet. Emilie fra Espergærde skal have 200 kroner for den. Højttaleren fra Denver, der er til Apple iPod, kan afhentes på Nørrebro hos Charlotte, der skal have 120 kroner for den. Højttaleren fra Dantax er på 200 W og i rigtig god stand, skriver Claus fra Brøndby, der har den til salg. Modellen er kendt for sine alu-membraner, der sikrer god lyd. De koster 200 kroner
Højttaleren fra WOOFit Go er helt ny og ubrugt. Det er en bluetooth-højtaler fra Sack it i original emballage, der ikke har været åbnet. Emilie fra Espergærde skal have 200 kroner for den. Højttaleren fra Denver, der er til Apple iPod, kan afhentes på Nørrebro hos Charlotte, der skal have 120 kroner for den. Højttaleren fra Dantax er på 200 W og i rigtig god stand, skriver Claus fra Brøndby, der har den til salg. Modellen er kendt for sine alu-membraner, der sikrer god lyd. De koster 200 kroner

3. Kortholder

En anden klassiker, der aldrig går af mode, og som de fleste mænd faktisk godt kan og vil bruge, er kortholderen. Idet mange mænd ikke helt har samme plads-privilegier, som kvinder har med en smart håndtaske, så foretrækker mange at have en kortholder i lommen med de vigtigste kort og lidt kontanter.

Og sådan én gider de oftest ikke købe selv. Men de bliver glade, når de får én. Kort og godt.

Kortholdere til salg på DBA:

 1. Kortholder, Hugo Boss, Flot læder kortholder, der er som ny. Kun brugt enkelte dage. Den søger ny e

  Kortholder, Hugo Boss, Flot læder kortholder, der er som ny. Kun brugt enkelte dage. Den søger ny ejer som bliver glad for den og får den brugt

  99,00 kr.31-03-2023
 2. Kortholder, 1 stk. Kortholder. Uden indhold.
Ser ud som på billeder.
Er fra ikkeryger.
Fast Mindste

  Kortholder, 1 stk. Kortholder. Uden indhold. Ser ud som på billeder. Er fra ikkeryger. Fast Mindste Pris : NU 75,- ingen bud. Kan afhente el. Sendes Gls 41,- afhent I pakkeshop. Se gerne mine annon

  75,00 kr.31-03-2023
 3. Kortholder, Kortholder i flot brun læder med plads til kort i begge sidder og sedler i midten.

Pung

  Kortholder, Kortholder i flot brun læder med plads til kort i begge sidder og sedler i midten. Pungen er aldrig blevet brugt udover, at der er sat penge i for illustration :-)

  100,00 kr.31-03-2023
 4. Kortholder, Tiger Of Sweden, Fremstår ny.

  Kortholder, Tiger Of Sweden, Fremstår ny.

  175,00 kr.29-03-2023
 5. Kortholder, Valentino, Valentino kortholder / pung

Ny og aldrig brugt.


Spejl på den ene side og k

  Kortholder, Valentino, Valentino kortholder / pung Ny og aldrig brugt. Spejl på den ene side og kortholder på den anden, samt rum med lynlås i midten. Sælges for 100 kr. (fast pris)

  100,00 kr.29-03-2023
 6. Kortholder, Hello Kitty, Hello Kitty kortholder

Porto 40,- med Dao (24,- med brev)

  Kortholder, Hello Kitty, Hello Kitty kortholder Porto 40,- med Dao (24,- med brev)

  30,00 kr.29-03-2023

Lige nu kan du finde 237 annoncer med kortholdere til under 200 kroner på DBA. Ud af disse befinder 131 af dem sig på Sjælland.

4. Grilludstyr

Sommeren er over os, og vi vil i haven. Har man sådan én – så er det næsten 100 procent sikkert, at far skal grille. Duften, forberedelserne, smagen af let røget mad, optænding og ikke mindst udstyret; der er noget maskulint over at grille, og det kan de fleste mænd godt lide. Og nåå ja, så kommer der utroligt velsmagende mad ud af det. En bonus, som de absolut også værdsætter.

Hvad med at forære far lidt ekstra forkælelse i noget grilludstyr? Lige nu er der på DBA 895 annoncer under kategorien ’Grill & Udstyr’, hvoraf de 600 af dem ligger til under 200 kroner.

Grillstarter og kulskål, bøf og burgerpresser, grillsæt med spyd eller grillhandsker og forklæde, overtræk til grillen og meget mere. Du kan finde det hele på DBA, og det er ret sikkert, at gaven vil bringe glæde. Tilmed kan du måske nyde godt af den selv?

Grilludstyr til salg på DBA:

 1. Kuglegrill, Weber, Weber mini kugle grill. Perfekt til picnic, strand turen eller sommerhus.

Prisen

  Kuglegrill, Weber, Weber mini kugle grill. Perfekt til picnic, strand turen eller sommerhus. Prisen er fast. Henvendelser med bud på prisen besvares ikke. BBQ, grill, Weber, gas, kul, kuglegrill

  150,00 kr.01-04-2023
 2. Gasgrill, Oxyturbo, Oxyfire Gase stove Made in Italy 
Kommer med en ekstra ny butane

  Gasgrill, Oxyturbo, Oxyfire Gase stove Made in Italy Kommer med en ekstra ny butane

  180,00 kr.01-04-2023
 3. Kuglegrill, Weber, Lille Weber grill, Smokey Joe, som er perfekt til sommer picnic.
Den er brugt men

  Kuglegrill, Weber, Lille Weber grill, Smokey Joe, som er perfekt til sommer picnic. Den er brugt men fin

  175,00 kr.31-03-2023
 4. Kuglegrill, Weber, Flyttesalg
weber grill brugt men der er stadig brugsværdi i den - der medfølger r

  Kuglegrill, Weber, Flyttesalg weber grill brugt men der er stadig brugsværdi i den - der medfølger renseredskab og grillantænder

  100,00 kr.31-03-2023
 5. Bordgrill, klarstein, grillen er som ny

  Bordgrill, klarstein, grillen er som ny

  150,00 kr.31-03-2023
 6. Bordgrill, Bodum, Sort bordgrill fra Bodum. Fremstår uden rust, nærmest ny.

  Bordgrill, Bodum, Sort bordgrill fra Bodum. Fremstår uden rust, nærmest ny.

  100,00 kr.31-03-2023

DBA er der lige nu 600 annoncer med grilludstyr til under 200 kroner. Langt de fleste ting i denne kategori ligger et godt stykke under de 200 kroner – så hvis dette er dit budget, kan du samle flere ting. For eksempel grillhandsker, grilltang og grillrenser sammen.

5. PlayStation Spil

Lets face it. Langt de fleste mænd har et relativt stort legebarn gemt indeni. Det er jo blandt andet en af de ting, vi elsker dem for, ikke? Og ud af dem, så har rigtig mange af dem en PlayStation stående. Har du overvejet nogle PlayStation-spil? Det vil helt sikkert gøre ham glad – for ikke bare er det sjovt og skønt at kunne læne sig tilbage og gå ind i spillets verden – det bliver kun bedre, når han ved, du har givet ham spillet og anerkendt, at det indre legebarn også godt må få en plads i sofaen.

Der burde i hvert fald være nok at vælge mellem. Lige nu er der 12.537 annoncer med PlayStation-spil på DBA, der koster under 200 kroner, så mon ikke, du med lidt held kan finde nogle af hans favoritter? Du kan også søge på spil til XBox eller spil til Nintendo – for tanken og anerkendelsen er den samme.

LÆS OGSÅ: Her er de ti tech-gaver, det er coolest at købe brugt  

Spillet Watch Dogs 2, der er til PS4, sælger Lasse fra Odense til 150 kroner. Grand Turismo Sport-spillet er helt nyt og aldrig åbnet. Martin fra Frederiksberg skal have 100 kroner for det. Fifa 17-spillet sælger Mads fra Rødovre til 75 kroner
Spillet Watch Dogs 2, der er til PS4, sælger Lasse fra Odense til 150 kroner. Grand Turismo Sport-spillet er helt nyt og aldrig åbnet. Martin fra Frederiksberg skal have 100 kroner for det. Fifa 17-spillet sælger Mads fra Rødovre til 75 kroner

6. Brætspil

Det kan også være, at den far, du skal forkæle, er mere til den analog version. Og hvad er i grunden bedre end at samles om et brætspil med et godt glas rødvin? Nej, vel. Konkurrencelysten bliver vedligeholdt, og det er en social og betænksom gave. I en tid, hvor vi drøner af sted med mobilen i hånden og mailen åben døgnet rundt, kan det være en overordentlig rar ting at slukke alle skærme, hælde en stor skål chips op og hygge sig sammen om et godt brætspil.

På DBA kan du vælge mellem 7.934 brætspil til under 200 kroner, og selv når du sorterer børneudgaverne fra, er der en god portion at vælge mellem. Måske du ligefrem kan glæde ved at finde et spil, der vækker minder og nostalgi frem hos modtageren?

Brætspil til salg på DBA:

 1. Gurli Gris Brætspil - Whirlwind - Brætspil Hos Coop

  Gurli Gris Brætspil - Whirlwind - Brætspil Hos Coop

  Gurli Gris Brætspil - Whirlwind - Brætspil Hos Coo, Gurli Gris Brætspil - Whirlwind - Brætspil Hos Coo, Gurli Gris Brætspil - Whirlwind - Brætspil Hos Coo, Spil sammen med Gurli og Gustav Mens Gurli G

  120,00 kr.15-12-2021
 2. Sherif, Hopalong, Skatteøen, børne- eller familiespil, brætspil, 3 spil a 75kr - fragt extra

A) Hop

  Sherif, Hopalong, Skatteøen, børne- eller familiespil, brætspil, 3 spil a 75kr - fragt extra A) Hopalong – familjespil fra Joker/Brio – æske 19x33 cm – bræt 36x36cm foldet midtover – 2-4 deltagere -

  65,00 kr.30-03-2023
 3. Block game, Udfyldningsspil, brætspil, for 2 deltagere til dage med regn, slud og blæst: Ku' man ikk

  Block game, Udfyldningsspil, brætspil, for 2 deltagere til dage med regn, slud og blæst: Ku' man ikke kalde det et brætspil, selv om brættet står lodret, "andet spil" er så tamt - 5 år og op – brikker

  65,00 kr.30-03-2023
 4. Dam og Mølle, togrejse- el. bagsædespli, brætspil, 2 stk magnetiske "lommespil - m. sammenklappelig

  Dam og Mølle, togrejse- el. bagsædespli, brætspil, 2 stk magnetiske "lommespil - m. sammenklappeligt bræt - samlet salg . forsendelse extra

  85,00 kr.30-03-2023
 5. Skak - Brætspil Hos Coop

  Skak - Brætspil Hos Coop

  Skak - Brætspil Hos Coop, Skak - Brætspil Hos Coop, Skak - Brætspil Hos Coop, Skak Strategi og store tanker er på brættet, når jagten på modstanderens konge sætter ind. I skiftes til at flytte jeres s

  130,00 kr.29-03-2023
 6. Skru Op For Dansk Musik Fra 80´Erne Vol. 1 - Brætspil Hos Coop

  Skru Op For Dansk Musik Fra 80´Erne Vol. 1 - Brætspil Hos Coop

  Skru Op For Dansk Musik Fra 80´Erne Vol. 1 - Bræts, Skru Op For Dansk Musik Fra 80´Erne Vol. 1 - Bræts, Skru Op For Dansk Musik Fra 80´Erne Vol. 1 - Bræts, Musikbingo Klar til en festlig aften? Invité

  199,00 kr.28-01-2023

På DBA er der lige nu 7.934 brætspil til salg til under 200 kroner. For eksempel er der 157 annoncer med spillet Stratego, der stort set alle ligger til under 100 kroner. Og hvem husker ikke Monopoly? Dem er der 221 til salg af.

7. Høretelefoner

De fleste mænd elsker gadgets, og et par høretelefoner er ikke bare en god gave, de er også praktiske. Uanset om han er mest til de små in-ear eller en større og måske endda trådløs model, så kan de bruges til rigtig mange af hans favoritbeskæftigelser; se film på iPad, høre god musik på, tage med på rejsen og måske med ud på løberuten.

Lige nu er der 267 annoncer med høretelefoner til salg på DBA til under 200 kroner.

De findes både store og små, med eller uden ledning. Måske du lige skal sortere et par børnemodeller med unicorn horn i panden fra – men det vil stadig efterlade dig med flere hundrede forskellige muligheder – og en rigtig glad gavemodtager.

Høretelefoner til salg på DBA:

 1. Assorterede ballon Molly , 50 stk., Skønne ballon Molly. 25 kr pr stk

  Assorterede ballon Molly , 50 stk., Skønne ballon Molly. 25 kr pr stk

  25,00 kr.01-04-2023
 2. Bjørn Wiinblad platte, Orientalische Nachtmusik Ouverture motiv 1 med ophæng bagpå. Den smukkeste pl

  Bjørn Wiinblad platte, Orientalische Nachtmusik Ouverture motiv 1 med ophæng bagpå. Den smukkeste platte med de dejligste farver. Helt uden skår eller skader. Afhentes nær Frederiksberg Center og metr

  115,00 kr.01-04-2023
 3. Chili - fish - 10frø, Chili - fish - 10frø
Denne sort menes at stamme fra Afrika, den har fået navne

  Chili - fish - 10frø, Chili - fish - 10frø Denne sort menes at stamme fra Afrika, den har fået navnet fish da den blev til brugt til fisk og skaldyr. Selv planten bliver 45-60 cm hvilket er en af de k

  20,00 kr.01-04-2023
 4. Perleklokker, Perleklokke lille model ca 8 cm til påske i grønlandske perler
Pr stk 125 kr

  Perleklokker, Perleklokke lille model ca 8 cm til påske i grønlandske perler Pr stk 125 kr

  125,00 kr.01-04-2023
 5. Kano, i temmelig miserabel stand. Dog helt tæt, men kanter og stivere skal fixes. Ligger i Hundested

  Kano, i temmelig miserabel stand. Dog helt tæt, men kanter og stivere skal fixes. Ligger i Hundested.

  10,00 kr.01-04-2023
 6. Computerbord, IKEA, b: 100 d: 36 h: 74, IKEA Vittsjö bord i metal og glas.
Det er i fin stand med li

  Computerbord, IKEA, b: 100 d: 36 h: 74, IKEA Vittsjö bord i metal og glas. Det er i fin stand med lidt brugsspor i form af små ridser på glasset. Kan afhentes for 80kr eller en ramme pepsi max/faxe ko

  80,00 kr.01-04-2023

Lige nu er der 267 annoncer med høretelefoner til salg på DBA til under 200 kroner.

8. Bælte

Et bælte er altid en god fargave. Det er én af de ting, som mange mænd bruger hyppigt i det daglige, men som de ikke rigtig får købt selv. Tilmed kan du så have indflydelse på, hvordan det skal se ud, hvis du har en holdning til dette. En flot livrem giver god stil og stort set alle mænd, uanset alder, har brug for et bælte til bukserne. Søger du på DBA, kan du finde alt fra læderbælter til cool sportsbælter eller nogle lidt dyrere designermærker.

Lige nu er der 296 bælter i ’Herre kategorien’ til under 200 kroner på DBA.

Bæltet fra Tiger of Sweden er en størrelse 85 i læder og som ny. Bredden på bæltet er 3 centimeter. Thomas fra Odense skal have 200 kroner for det. Bæltet fra Tommy Hilfiger er en størrelse 90 i brunt læder og ubrugt. Manuela fra København S sælger for 100 kroner. Kenzo bæltet er en størrelse 85-90 og næsten som nyt. Det koster 180 kroner hos Kenneth fra København S
Bæltet fra Tiger of Sweden er en størrelse 85 i læder og som ny. Bredden på bæltet er 3 centimeter. Thomas fra Odense skal have 200 kroner for det. Bæltet fra Tommy Hilfiger er en størrelse 90 i brunt læder og ubrugt. Manuela fra København S sælger for 100 kroner. Kenzo bæltet er en størrelse 85-90 og næsten som nyt. Det koster 180 kroner hos Kenneth fra København S

9. Hækkeklipper

En hækkeklipper kan for mange kvinder lyde som noget nær verdens kedeligste gave. Men for de fleste mænd forholder det sig slet ikke sådan. Har du hus og have, er det en rigtig god gaveide og noget, du faktisk slet ikke kan undvære.

De findes i et hav af prisklasser og udgaver, men med de over 200 annoncer, der er på DBA lige nu med hækkeklippere til under 200 kroner, så behøver det faktisk ikke være en dyr og uoverkommelig gave. Og du vil helt sikkert scorer point, hvis du kommer med en hækkeklipper. Der er noget pondus over at stå med sådan én i hånden, nemlig.

Hækkeklippere til salg på DBA:

 1. Stennedlægningsfræser , Nibbi, Fræsning med professionel stennedlægningsfræser tilbydes.

God maskin

  Stennedlægningsfræser , Nibbi, Fræsning med professionel stennedlægningsfræser tilbydes. God maskine til anlæg af ny græsplæne eller etablering at græs areal. Maskinen arbejder med modsatvirkende k

  5,00 kr.29-03-2023
 2. kobling greb, texas, kobling greb (kan evt sendes)

  kobling greb, texas, kobling greb (kan evt sendes)

  100,00 kr.29-03-2023
 3. Fræser, Fræser

Udlejes Havefræser. Ældre gode fræsere udlejes for fra 100 Kr. Pr. dag. Mulighed for

  Fræser, Fræser Udlejes Havefræser. Ældre gode fræsere udlejes for fra 100 Kr. Pr. dag. Mulighed for levering og afhentning for fra 50 Kr. Fræseren tilbage leveres med samme mængde benzin som den blev

  100,00 kr.23-03-2023
 4. Fræser, Udlejes Havefræser. Ældre gode fræsere udlejes for fra 100 Kr. Pr. dag. Mulighed for leverin

  Fræser, Udlejes Havefræser. Ældre gode fræsere udlejes for fra 100 Kr. Pr. dag. Mulighed for levering og afhentning for fra 50 Kr. Fræseren tilbage leveres med samme mængde benzin som den blev modtag

  100,00 kr.16-03-2023
 5. Havefræser 5HK, Næsten ny Havefræser udlejes.

1 time 100kr
3 timer 200kr

Havefræser leveres ren og

  Havefræser 5HK, Næsten ny Havefræser udlejes. 1 time 100kr 3 timer 200kr Havefræser leveres ren og med fuld tank ( 95 oktan) Fræser skal leveres tilbage i samme stand og fuld tank. Depositum er 5

  100,00 kr.16-03-2023
 6. Universalgas, NAKANO, Universalgas sælges. 

4 stk haves

Nypris 43kr
Sælges for 150kr samlet

  Universalgas, NAKANO, Universalgas sælges. 4 stk haves Nypris 43kr Sælges for 150kr samlet

  30,00 kr.14-03-2023

På DBA er der lige nu 236 annoncer med hækkeklippere til under 200 kroner. 126 af disse befinder sig i Jylland.

10. Tagboks

Hvem som ejer en bil, ville i grunden ikke blive glad for en tagboks? De er praktiske, og gør det muligt at pakke bilen endnu bedre, når familien skal på tur. Og idet gaven her er særligt tiltænkt en mand, der bærer titlen ’far’, så er familieture nok ikke helt off. Der er tilmed plads til rigtig meget af det udstyr, som mange mænd dyrker: cykler, ski, snowboard, golfkøller og mere til.

’Men de er da alt for dyre til denne liste’, tænker du måske? Næ, det er de faktisk ikke. Lige nu er der 35 tagbokse til salg på DBA, alle til under 200 kroner.

Der er præcis lige mange fordelt på Sjælland og Jylland, så geografien burde ikke sætte en stopper for din succes med denne gave.

Tagbokse til salg på DBA:

 1. Tagboks, Thule, Thule tagboks XL blank sort, inkl. tagbøjler. Har siddet på en T-Roc og er brugt 1 g

  Tagboks, Thule, Thule tagboks XL blank sort, inkl. tagbøjler. Har siddet på en T-Roc og er brugt 1 gang. Sælges da vi ikke har brug for den alligevel. Nypris inkl. tagbøjler 7800kr. Svarer ikke på ska

  6,00 kr.31-03-2023
 2. Tagboks, Udlejning af bagageboks til anhængertrækket. 

Ekstra 440 liter. Skitøj, støvler, korte ski

  Tagboks, Udlejning af bagageboks til anhængertrækket. Ekstra 440 liter. Skitøj, støvler, korte ski. Lange ski kan evt stripses fast bagerst på stativet. Gode strips er et must. ;-) Tager (næsten)

  100,00 kr.26-03-2023
 3. Tagboks, Skal du ud og rejse og der ikke tilstrækkelig med ekstra plads i bilen.
--så kan du leje de

  Tagboks, Skal du ud og rejse og der ikke tilstrækkelig med ekstra plads i bilen. --så kan du leje denne bagageboks i Nørresundby. Den rummer 330 liter, kan lastes op til 30 kg. Den påmonteres på bilen

  80,00 kr.08-03-2023
 4. Tagboks, Hapro, Ældre tagboks. L= 2,25, B=53, H=27. Mangler beslag ( hængsler, lås, hydraulik)

  Tagboks, Hapro, Ældre tagboks. L= 2,25, B=53, H=27. Mangler beslag ( hængsler, lås, hydraulik)

  100,00 kr.18-02-2023
 5. Tagboks, Beslag holder til tagboks
Til væg

  Tagboks, Beslag holder til tagboks Til væg

  150,00 kr.12-01-2023
 6. Tagboks, Thule T-nuts, Thule t-nuts til fastgørelse af tagboks

Aldrig brugt

  Tagboks, Thule T-nuts, Thule t-nuts til fastgørelse af tagboks Aldrig brugt

  150,00 kr.06-12-2022

På DBA er der lige nu 481 tagbokse til salg. Og selvom det ofte er en lidt dyrere gave, så er 35 af dem faktisk til salg til under 200 kroner.

Mandegaver – eller mandehørm? Du kan glæde på mange måder. Du kan også overveje, om en Man-cave er vejen frem? Det er en ægte drengedrøm, der for Lars Kristian Jensen fra Hvidovre er gået i opfyldelse med den perfekte Man-cave. Kender du også en mand, der fortjener en sådan?

Er du usikker på, om modtageren vil synes om en gave, der er fundet brugt? Så overvej en gang, om der er ting, som det bedre kan betale sig at købe brugt - ikke kun på grund af selve besparelsen, men også fordi, de rent faktisk er i højere kurs eller bare ser bedre ud, når de er brugte. Se de 7 mest oplagte, her.

Har du spenderbukserne på, kan du også købe din mand eller din far en gammel Puch Maxi. Hvis den er rigtig gammel – så gammel, at den næsten ikke vil starte, så kan du helt sikkert finde dem billigt på DBA. Og i videoen herunder viser vi dig, hvordan du skal gøre, hvis du vil gøre den god som ny. Michael har nemlig haft en gammel én stående i sin lade i 100 år-ish, og i videoen viser han, hvilke tips og tricks han benytter sig af for at opdatere det gamle teknik. 

Du kan læse mere om Michaels tips og tricks, her.

Relaterede artikler