10 Fars Dag-gaver til under 200 kroner
Livsstil

10 Fars Dag-gaver til under 200 kroner

Louise Guldager
Louise Guldager

Det er ikke nemt at finde en gave til sin far eller faderen til ens børn. For mænd er impulsive, og generelt er de gode til selv at købe det, de mangler. Her får du ti forslag til gaveideer, som er en sikker vinder for langt de fleste mænd. Alle idéerne ligger til en pris på under 200 kroner. Og hvis far ikke kan lide nogle af tingene på listen her, så kan det godt være, han skal en tur til lægen og tjekkes.

Vi vil jo også gerne fejre dem, ikke? De seje og kærlige fædre, der fortjener et skulderklap og en lille applaus. Det giver vi dem naturligvis næsten hver dag, men en særskilt mærkedag 5. juni er heller ikke af vejen. Og det behøver ikke slå bunden ud af månedens budget. Du kan sagtens finde ordentlige gaver, som de kære mænd rent faktisk bliver oprigtigt glade for – til under 200 kroner, hvis du kigger med her:

1. Øl glas & whisky glas

Lækre ølglas eller whiskyglas er en populær gave, for det er som om, at mænd bare ikke rigtig shopper glas og service. Men de spiser og drikker jo gerne indholdet. Og når man, som langt de fleste mænd, går op i en god årgangs whisky og en lækker specialøl, så gør det jo heller ikke noget, at man har nogle særlige glas at indtage det af. Du kan finde rigtig mange slags i forskellige prisklasser på DBA.

Lige nu er der 76 annoncer med whiskyglas til salg på DBA. Ud af disse, ligger 85 af dem til under 200 kroner. Du kan også overveje at kigge efter en karaffel, som kan bruges i barskabet. 

Ligeledes er der i skrivende stund 1.279 annoncer på DBA med øl-glas til under 200 kroner. Så der skulle være rig mulighed for at finde noget, der matcher fars smag!

Whiskyglas til salg på DBA:

 1. Glas, Karaffel, som ny, Lyngby Glas, flot Lyngby Karaffel, måler 22 cm i højden i alt, er 15 cm op t

  Glas, Karaffel, som ny, Lyngby Glas, flot Lyngby Karaffel, måler 22 cm i højden i alt, er 15 cm op til flaskehalsen. Måler 9,5 x 9,5 cm i bredde / dybde, er altså firkantet. Det sidste billede er unde

  100,00 kr.13-06-2024
 2. Glas, Whisky- og champagne glas, Ukendt, 4 fine champagneglas med mønstre og det samme med 4 whisky

  Glas, Whisky- og champagne glas, Ukendt, 4 fine champagneglas med mønstre og det samme med 4 whisky glas. Sælg dem til samlet for 100 kr, eller 4 ens glas for 50 kr

  100,00 kr.11-06-2024
 3. Glas, Whisky glas, Italien, Hej har disse 4 smukke whisky glas fra Italien

  Glas, Whisky glas, Italien, Hej har disse 4 smukke whisky glas fra Italien

  150,00 kr.11-06-2024
 4. Glas, Whisky glas, Klassiske whisky glas 
Fejler intet

  Glas, Whisky glas, Klassiske whisky glas Fejler intet

  100,00 kr.11-06-2024
 5. Glas, Mojito / whisky glas x 2 OVERSIZE, Italien Bormioli Rocco, Bartender stil. En aften på altanen

  Glas, Mojito / whisky glas x 2 OVERSIZE, Italien Bormioli Rocco, Bartender stil. En aften på altanen eller i haven. Til den usædvanlige cocktail: Mojito. Nu det prøvet! Og jeg gav to andre glas med ka

  51,00 kr.08-06-2024
 6. Glas, Sagaform drink glas, Sagaform, 
6 stk. meget eksklusive drik glas fra SagaForm.

Mangler du ga

  Glas, Sagaform drink glas, Sagaform, 6 stk. meget eksklusive drik glas fra SagaForm. Mangler du gaven til en der har alt, men elsker et godt glas whisky eller mørk rom? Så har Sagaform lavet disse

  150,00 kr.08-06-2024

På DBA er der lige nu 85 annoncer med whiskyglas til salg. Der er flest til salg i Jylland, så her vil du have lidt flere at vælge mellem.

2. Højtalere

Er farmand glad for musik? Så er et par højtalere måske en mulighed? Der findes masser af cool retro-højtalere og mindre, fleksible højtalere, der kan bruges både ude og inde – også til under 200 kroner på DBA. Det giver samtidig card blanche til at få lov at sætte yndlingsnummeret på og danse lidt rundt i stuen – og det bliver de fleste da glade i låget af, ikke?

Lige nu er der hele 1.337 annoncer på DBA med højtalere til under 200 kroner, og de findes i alle størrelser og stilarter. Ud af disse er 63 af dem fra Bang & Olufsen.

LÆS OGSÅ: Susan køber kun gaver, der er brugt 

Højttaleren fra WOOFit Go er helt ny og ubrugt. Det er en bluetooth-højtaler fra Sack it i original emballage, der ikke har været åbnet. Emilie fra Espergærde skal have 200 kroner for den. Højttaleren fra Denver, der er til Apple iPod, kan afhentes på Nørrebro hos Charlotte, der skal have 120 kroner for den. Højttaleren fra Dantax er på 200 W og i rigtig god stand, skriver Claus fra Brøndby, der har den til salg. Modellen er kendt for sine alu-membraner, der sikrer god lyd. De koster 200 kroner
Højttaleren fra WOOFit Go er helt ny og ubrugt. Det er en bluetooth-højtaler fra Sack it i original emballage, der ikke har været åbnet. Emilie fra Espergærde skal have 200 kroner for den. Højttaleren fra Denver, der er til Apple iPod, kan afhentes på Nørrebro hos Charlotte, der skal have 120 kroner for den. Højttaleren fra Dantax er på 200 W og i rigtig god stand, skriver Claus fra Brøndby, der har den til salg. Modellen er kendt for sine alu-membraner, der sikrer god lyd. De koster 200 kroner

3. Kortholder

En anden klassiker, der aldrig går af mode, og som de fleste mænd faktisk godt kan og vil bruge, er kortholderen. Idet mange mænd ikke helt har samme plads-privilegier, som kvinder har med en smart håndtaske, så foretrækker mange at have en kortholder i lommen med de vigtigste kort og lidt kontanter.

Og sådan én gider de oftest ikke købe selv. Men de bliver glade, når de får én. Kort og godt.

Kortholdere til salg på DBA:

 1. Kortholder, Hugo Boss, Fin kortholder af mærket Hugo boss.

  Kortholder, Hugo Boss, Fin kortholder af mærket Hugo boss.

  100,00 kr.12-06-2024
 2. Kortholder, Marvel, Ubrugt

  Kortholder, Marvel, Ubrugt

  40,00 kr.12-06-2024
 3. Kortholder, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger pung, holder 6 kort + rum til kontanter + 2 “hemmelige” r

  Kortholder, Tommy Hilfiger, Tommy Hilfiger pung, holder 6 kort + rum til kontanter + 2 “hemmelige” rum (1 bag hver række af kort. Pungen er i god stand, men bliver solgt da jeg har købt en ny. Bokse

  100,00 kr.12-06-2024
 4. Kortholder, John Henric, Brun John Henric kortholder
Læder
Helt ny - nypris 250kr

  Kortholder, John Henric, Brun John Henric kortholder Læder Helt ny - nypris 250kr

  100,00 kr.10-06-2024
 5. Kortholder, Ted Baker, Kortholder i flot sort, aldrig brugt
Afhentes efter aftale Odense SØ

  Kortholder, Ted Baker, Kortholder i flot sort, aldrig brugt Afhentes efter aftale Odense SØ

  50,00 kr.09-06-2024
 6. Kortholder, ECCO, Lille sort kortholder i ægte læder fra ECCO. Er næsten ikke brugt.

Sender gerne -

  Kortholder, ECCO, Lille sort kortholder i ægte læder fra ECCO. Er næsten ikke brugt. Sender gerne - køber betaler porto??

  100,00 kr.08-06-2024

Lige nu kan du finde 237 annoncer med kortholdere til under 200 kroner på DBA. Ud af disse befinder 131 af dem sig på Sjælland.

4. Grilludstyr

Sommeren er over os, og vi vil i haven. Har man sådan én – så er det næsten 100 procent sikkert, at far skal grille. Duften, forberedelserne, smagen af let røget mad, optænding og ikke mindst udstyret; der er noget maskulint over at grille, og det kan de fleste mænd godt lide. Og nåå ja, så kommer der utroligt velsmagende mad ud af det. En bonus, som de absolut også værdsætter.

Hvad med at forære far lidt ekstra forkælelse i noget grilludstyr? Lige nu er der på DBA 895 annoncer under kategorien ’Grill & Udstyr’, hvoraf de 600 af dem ligger til under 200 kroner.

Grillstarter og kulskål, bøf og burgerpresser, grillsæt med spyd eller grillhandsker og forklæde, overtræk til grillen og meget mere. Du kan finde det hele på DBA, og det er ret sikkert, at gaven vil bringe glæde. Tilmed kan du måske nyde godt af den selv?

Grilludstyr til salg på DBA:

 1. Gasgrill, 3 blus og seperat blus, Kom med et bud
skal hentes i lyngby

  Gasgrill, 3 blus og seperat blus, Kom med et bud skal hentes i lyngby

  100,00 kr.12-06-2024
 2. Tilbehør, Weber Grillstarter, NY, Hel ny og ubrugt Weber Grillstarter. Sælges billigt, da vi gik med

  Tilbehør, Weber Grillstarter, NY, Hel ny og ubrugt Weber Grillstarter. Sælges billigt, da vi gik med en gasgrill

  100,00 kr.12-06-2024
 3. Tilbehør, Masser af tilbehør/ udstyr til grill.
Grillspyd
Tang mm
De fleste aldrig brugt. 

Sælges s

  Tilbehør, Masser af tilbehør/ udstyr til grill. Grillspyd Tang mm De fleste aldrig brugt. Sælges samlet til 75 kr

  75,00 kr.12-06-2024
 4. Tilbehør, Laserliner Thermocontrol Duo, Helt ny og aldrig brugt Laserliner Thermocontrol Duo.
Profes

  Tilbehør, Laserliner Thermocontrol Duo, Helt ny og aldrig brugt Laserliner Thermocontrol Duo. Professionelt grill-, madlavnings- og stegetermometer med visning af optimal mørningsgrad for oksekød, svi

  100,00 kr.12-06-2024
 5. Tilbehør, Holder til stegeflæsk og majskolber - begge dele er nye og ubrugte - prisen er for begge d

  Tilbehør, Holder til stegeflæsk og majskolber - begge dele er nye og ubrugte - prisen er for begge dele

  50,00 kr.12-06-2024
 6. Anden grill, Copco,morsø, Brugt copco,morsø grill.brugt evt til indbygning.afhentes allerød.

  Anden grill, Copco,morsø, Brugt copco,morsø grill.brugt evt til indbygning.afhentes allerød.

  100,00 kr.12-06-2024

DBA er der lige nu 600 annoncer med grilludstyr til under 200 kroner. Langt de fleste ting i denne kategori ligger et godt stykke under de 200 kroner – så hvis dette er dit budget, kan du samle flere ting. For eksempel grillhandsker, grilltang og grillrenser sammen.

5. PlayStation Spil

Lets face it. Langt de fleste mænd har et relativt stort legebarn gemt indeni. Det er jo blandt andet en af de ting, vi elsker dem for, ikke? Og ud af dem, så har rigtig mange af dem en PlayStation stående. Har du overvejet nogle PlayStation-spil? Det vil helt sikkert gøre ham glad – for ikke bare er det sjovt og skønt at kunne læne sig tilbage og gå ind i spillets verden – det bliver kun bedre, når han ved, du har givet ham spillet og anerkendt, at det indre legebarn også godt må få en plads i sofaen.

Der burde i hvert fald være nok at vælge mellem. Lige nu er der 12.537 annoncer med PlayStation-spil på DBA, der koster under 200 kroner, så mon ikke, du med lidt held kan finde nogle af hans favoritter? Du kan også søge på spil til XBox eller spil til Nintendo – for tanken og anerkendelsen er den samme.

LÆS OGSÅ: Her er de ti tech-gaver, det er coolest at købe brugt  

Spillet Watch Dogs 2, der er til PS4, sælger Lasse fra Odense til 150 kroner. Grand Turismo Sport-spillet er helt nyt og aldrig åbnet. Martin fra Frederiksberg skal have 100 kroner for det. Fifa 17-spillet sælger Mads fra Rødovre til 75 kroner
Spillet Watch Dogs 2, der er til PS4, sælger Lasse fra Odense til 150 kroner. Grand Turismo Sport-spillet er helt nyt og aldrig åbnet. Martin fra Frederiksberg skal have 100 kroner for det. Fifa 17-spillet sælger Mads fra Rødovre til 75 kroner

6. Brætspil

Det kan også være, at den far, du skal forkæle, er mere til den analog version. Og hvad er i grunden bedre end at samles om et brætspil med et godt glas rødvin? Nej, vel. Konkurrencelysten bliver vedligeholdt, og det er en social og betænksom gave. I en tid, hvor vi drøner af sted med mobilen i hånden og mailen åben døgnet rundt, kan det være en overordentlig rar ting at slukke alle skærme, hælde en stor skål chips op og hygge sig sammen om et godt brætspil.

På DBA kan du vælge mellem 7.934 brætspil til under 200 kroner, og selv når du sorterer børneudgaverne fra, er der en god portion at vælge mellem. Måske du ligefrem kan glæde ved at finde et spil, der vækker minder og nostalgi frem hos modtageren?

Brætspil til salg på DBA:

 1. Trivial pursuit genos 2, quizspil, Uden bræt

  Trivial pursuit genos 2, quizspil, Uden bræt

  50,00 kr.12-06-2024
 2. BodyIQ Junior - brætspil (str. 26 x, 26 x 11 cm)

  BodyIQ Junior - brætspil (str. 26 x, 26 x 11 cm)

  BodyIQ Junior - brætspil (str. 26 x, 26 x 11 cm), Brætspil, BodyIQ Junior - brætspil (str. 26 x, 26 x 11 cm), Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.shop. Et udda

  76,00 kr.07-05-2024
 3. Briarpatch Aktivitetsspil - Mine Første Ord - Brætspil Hos Coop

  Briarpatch Aktivitetsspil - Mine Første Ord - Brætspil Hos Coop

  Briarpatch Aktivitetsspil - Mine Første Ord - Bræt, Briarpatch Aktivitetsspil - Mine Første Ord - Bræt, Briarpatch Aktivitetsspil - Mine Første Ord - Bræt, Aktivitetsspil med mine første 100 ord Enkle

  150,00 kr.22-12-2022
 4. Patchwork - Brætspil Hos Coop

  Patchwork - Brætspil Hos Coop

  Patchwork - Brætspil Hos Coop, Patchwork - Brætspil Hos Coop, Patchwork - Brætspil Hos Coop, Patchwork I Patchwork dyster man i en duel om at lave det mest komplette kludetæppe. Men det er ikke helt s

  199,00 kr.22-12-2022
 5. Skakspil, Strategispil, brætspil, Et rigtigt fint skakspil

Brættet er af træ

Incl. Spilleregler

I

  Skakspil, Strategispil, brætspil, Et rigtigt fint skakspil Brættet er af træ Incl. Spilleregler Intakt. Sælges for 70,-kr Vægt 970g Ved køb af flere spil gives rabat Jeg har MASSER af billige

  70,00 kr.01-06-2024
 6. Labyrinth - Brætspil Hos Coop

  Labyrinth - Brætspil Hos Coop

  Labyrinth - Brætspil Hos Coop, Labyrinth - Brætspil Hos Coop, Labyrinth - Brætspil Hos Coop, Labyrinth spil Jag dine skatte mens mure flyttes og genveje skabes. Måske er der nogle der prøver at gøre s

  199,00 kr.18-01-2023

På DBA er der lige nu 7.934 brætspil til salg til under 200 kroner. For eksempel er der 157 annoncer med spillet Stratego, der stort set alle ligger til under 100 kroner. Og hvem husker ikke Monopoly? Dem er der 221 til salg af.

7. Høretelefoner

De fleste mænd elsker gadgets, og et par høretelefoner er ikke bare en god gave, de er også praktiske. Uanset om han er mest til de små in-ear eller en større og måske endda trådløs model, så kan de bruges til rigtig mange af hans favoritbeskæftigelser; se film på iPad, høre god musik på, tage med på rejsen og måske med ud på løberuten.

Lige nu er der 267 annoncer med høretelefoner til salg på DBA til under 200 kroner.

De findes både store og små, med eller uden ledning. Måske du lige skal sortere et par børnemodeller med unicorn horn i panden fra – men det vil stadig efterlade dig med flere hundrede forskellige muligheder – og en rigtig glad gavemodtager.

Høretelefoner til salg på DBA:

 1. Den Sorte Hingsts Søn, Walter Farley, genre: eventyr, Den Sorte Hingsts Søn af Walter Farley 2 udgav

  Den Sorte Hingsts Søn, Walter Farley, genre: eventyr, Den Sorte Hingsts Søn af Walter Farley 2 udgave 3 oplag

  40,00 kr.13-06-2024
 2. Cardigan, Krea concept , str. 42, Cardigan fra krea concept str. 42, BM. 51-57/L. 66, pris 30 kr

  Cardigan, Krea concept , str. 42, Cardigan fra krea concept str. 42, BM. 51-57/L. 66, pris 30 kr

  30,00 kr.13-06-2024
 3. Klinge, Shimano 12 speed, Shimano klinge 34 tand 12 speed 
Brugt, har flere km i sig

  Klinge, Shimano 12 speed, Shimano klinge 34 tand 12 speed Brugt, har flere km i sig

  80,00 kr.13-06-2024
 4. Danmark, mønter, 1 skilling, 1771, Pæn mønt 

Se mine øvrige annoncer

  Danmark, mønter, 1 skilling, 1771, Pæn mønt Se mine øvrige annoncer

  125,00 kr.13-06-2024
 5. Sweatshirt, D555 Outdoor, str. XXL, Ubrugt, 
mg5519 Dejlig sort fleece trøje helt ny og ubrugt. Mær

  Sweatshirt, D555 Outdoor, str. XXL, Ubrugt, mg5519 Dejlig sort fleece trøje helt ny og ubrugt. Mærke D555 outdoor den er stor af en 2xl at være. Billedet er lidt blegt men farven er ren sort. En lil

  50,00 kr.13-06-2024
 6. Glas, 4 stk

  Glas, 4 stk

  50,00 kr.13-06-2024

Lige nu er der 267 annoncer med høretelefoner til salg på DBA til under 200 kroner.

8. Bælte

Et bælte er altid en god fargave. Det er én af de ting, som mange mænd bruger hyppigt i det daglige, men som de ikke rigtig får købt selv. Tilmed kan du så have indflydelse på, hvordan det skal se ud, hvis du har en holdning til dette. En flot livrem giver god stil og stort set alle mænd, uanset alder, har brug for et bælte til bukserne. Søger du på DBA, kan du finde alt fra læderbælter til cool sportsbælter eller nogle lidt dyrere designermærker.

Lige nu er der 296 bælter i ’Herre kategorien’ til under 200 kroner på DBA.

Bæltet fra Tiger of Sweden er en størrelse 85 i læder og som ny. Bredden på bæltet er 3 centimeter. Thomas fra Odense skal have 200 kroner for det. Bæltet fra Tommy Hilfiger er en størrelse 90 i brunt læder og ubrugt. Manuela fra København S sælger for 100 kroner. Kenzo bæltet er en størrelse 85-90 og næsten som nyt. Det koster 180 kroner hos Kenneth fra København S
Bæltet fra Tiger of Sweden er en størrelse 85 i læder og som ny. Bredden på bæltet er 3 centimeter. Thomas fra Odense skal have 200 kroner for det. Bæltet fra Tommy Hilfiger er en størrelse 90 i brunt læder og ubrugt. Manuela fra København S sælger for 100 kroner. Kenzo bæltet er en størrelse 85-90 og næsten som nyt. Det koster 180 kroner hos Kenneth fra København S

9. Hækkeklipper

En hækkeklipper kan for mange kvinder lyde som noget nær verdens kedeligste gave. Men for de fleste mænd forholder det sig slet ikke sådan. Har du hus og have, er det en rigtig god gaveide og noget, du faktisk slet ikke kan undvære.

De findes i et hav af prisklasser og udgaver, men med de over 200 annoncer, der er på DBA lige nu med hækkeklippere til under 200 kroner, så behøver det faktisk ikke være en dyr og uoverkommelig gave. Og du vil helt sikkert scorer point, hvis du kommer med en hækkeklipper. Der er noget pondus over at stå med sådan én i hånden, nemlig.

Hækkeklippere til salg på DBA:

 1. Havefræser Texas, Texas, 5 hk, Havefræser til Udlejning, Texas

Tilbytes udlejning af:
Minigraver AP

  Havefræser Texas, Texas, 5 hk, Havefræser til Udlejning, Texas Tilbytes udlejning af: Minigraver APS- CT08 vægt 800 kg med 3 skovle (20, 40, 80 cm) - 800 kr pr. Dag Trailer totalvægt 2.000kg egenvægt

  150,00 kr.12-06-2024
 2. Havefræser , Husqvarna Partner McCulloch, Fræserknive, se info på billede
Sælges for 150

Jordspyd 5

  Havefræser , Husqvarna Partner McCulloch, Fræserknive, se info på billede Sælges for 150 Jordspyd 5196530-78 sælges for 100 Glspakkeshop 57

  150,00 kr.05-06-2024
 3. Havefræser, Texas, Havefræser lejes ud.
Dagsleje 175 kr.

Knivsæt til vertikalskæring kan følge med

  Havefræser, Texas, Havefræser lejes ud. Dagsleje 175 kr. Knivsæt til vertikalskæring kan følge med for 50 kr./dag. Send en SMS eller ring for at høre hvornår den er ledig.

  175,00 kr.25-05-2024
 4. Reservedele til havefræser, Texas, 2 hk, Tilbehør til Texas EL-TEX 1000. Fræserblade, 1000w motor, s

  Reservedele til havefræser, Texas, 2 hk, Tilbehør til Texas EL-TEX 1000. Fræserblade, 1000w motor, skjold og nederste del af stel. Skriv med bud på det du mangler.

  99,00 kr.18-05-2024
 5. Rekylstarter, Fjeder til Rekylstarter. Passer til de fleste Honda og Kawasaki fræser motor. passer s

  Rekylstarter, Fjeder til Rekylstarter. Passer til de fleste Honda og Kawasaki fræser motor. passer sikkert også til mange andre. Kan sendes.

  45,00 kr.02-04-2024
 6. Havefræser til Udlejning, Texas, Tilbytes udlejning af:
Minigraver APS- CT08 vægt 800 kg med 3 skovl

  Havefræser til Udlejning, Texas, Tilbytes udlejning af: Minigraver APS- CT08 vægt 800 kg med 3 skovle (20, 40, 80 cm) - 800 kr pr. Dag Trailer totalvægt 2.000kg egenvægt 650 kg til transport af minigr

  150,00 kr.26-03-2024

På DBA er der lige nu 236 annoncer med hækkeklippere til under 200 kroner. 126 af disse befinder sig i Jylland.

10. Tagboks

Hvem som ejer en bil, ville i grunden ikke blive glad for en tagboks? De er praktiske, og gør det muligt at pakke bilen endnu bedre, når familien skal på tur. Og idet gaven her er særligt tiltænkt en mand, der bærer titlen ’far’, så er familieture nok ikke helt off. Der er tilmed plads til rigtig meget af det udstyr, som mange mænd dyrker: cykler, ski, snowboard, golfkøller og mere til.

’Men de er da alt for dyre til denne liste’, tænker du måske? Næ, det er de faktisk ikke. Lige nu er der 35 tagbokse til salg på DBA, alle til under 200 kroner.

Der er præcis lige mange fordelt på Sjælland og Jylland, så geografien burde ikke sætte en stopper for din succes med denne gave.

Tagbokse til salg på DBA:

 1. Tagboks, Thule, Thule Ocean 200: 
Udlejning/leje af tagboks inkl. tagbøjler og tagfødder:

Åbnes i e

  Tagboks, Thule, Thule Ocean 200: Udlejning/leje af tagboks inkl. tagbøjler og tagfødder: Åbnes i en side. Udvendige Mål 175 x 82x 45 cm 410 liter, max lastekapacitet 50kg. Thule tagbøjler: Thule W

  75,00 kr.12-06-2024
 2. Tagboks, Jetbag GTI, 

Vi sælger en ældre tagboks af mærket Jetbag, med beslag og nøglesæt inkludere

  Tagboks, Jetbag GTI, Vi sælger en ældre tagboks af mærket Jetbag, med beslag og nøglesæt inkluderet. Tagboksen er meget solidt konstrueret og kan bære laster op til 50 kg. Tagboksen er ca. 2,30 m la

  99,00 kr.09-06-2024
 3. Tagboks, Tagboks - skiboks 55 bred, 220 lang, 30 høj

  Tagboks, Tagboks - skiboks 55 bred, 220 lang, 30 høj

  100,00 kr.20-05-2024
 4. Tagboks, Raze, Ophæng til tagboks. Købt i T.Hansen for 299 kr.

  Tagboks, Raze, Ophæng til tagboks. Købt i T.Hansen for 299 kr.

  100,00 kr.11-05-2024
 5. Tagboks, Mont blanc, 30x75x130 (hxbxl)
Mindre tagboks. Velfungerende. Låsen fungerer fint.

  Tagboks, Mont blanc, 30x75x130 (hxbxl) Mindre tagboks. Velfungerende. Låsen fungerer fint.

  150,00 kr.10-05-2024
 6. Tagboks, Thule, Thule Pacific 780 Tagboks til sommerferien :-)

Stor rummelig tagboks på 420 Liter
U

  Tagboks, Thule, Thule Pacific 780 Tagboks til sommerferien :-) Stor rummelig tagboks på 420 Liter Udvendige mål: 196x78x45 cm. Kan åbnes fra begge sider. Monteres let med Quick fix beslag. Trinløs in

  50,00 kr.16-03-2024

På DBA er der lige nu 481 tagbokse til salg. Og selvom det ofte er en lidt dyrere gave, så er 35 af dem faktisk til salg til under 200 kroner.

Mandegaver – eller mandehørm? Du kan glæde på mange måder. Du kan også overveje, om en Man-cave er vejen frem? Det er en ægte drengedrøm, der for Lars Kristian Jensen fra Hvidovre er gået i opfyldelse med den perfekte Man-cave. Kender du også en mand, der fortjener en sådan?

Er du usikker på, om modtageren vil synes om en gave, der er fundet brugt? Så overvej en gang, om der er ting, som det bedre kan betale sig at købe brugt - ikke kun på grund af selve besparelsen, men også fordi, de rent faktisk er i højere kurs eller bare ser bedre ud, når de er brugte. Se de 7 mest oplagte, her.

Har du spenderbukserne på, kan du også købe din mand eller din far en gammel Puch Maxi. Hvis den er rigtig gammel – så gammel, at den næsten ikke vil starte, så kan du helt sikkert finde dem billigt på DBA. Og i videoen herunder viser vi dig, hvordan du skal gøre, hvis du vil gøre den god som ny. Michael har nemlig haft en gammel én stående i sin lade i 100 år-ish, og i videoen viser han, hvilke tips og tricks han benytter sig af for at opdatere det gamle teknik. 

Du kan læse mere om Michaels tips og tricks, her.

Relaterede artikler