Tæpper til din væg
DIY

Tæpper til din væg

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Tæpper til din væg

Ja.. Du læste rigtigt! På de sociale medier er der rigtig meget hype omkring vævede vægtæpper, man selv kan lave (hvis man da har tålmodighed.. Underforstået; det har jeg IKKE).. Jeg har derfor købt sådan en, der bare venter på at få den helt rigtige placering i vores reno-projekt..

Vil du selv i gang, finder du hjælp til en DIY guide her (iøvrigt også hende, der så smukt har kreeret ovenstående til mig)
og link til væve her 

MEN jeg har faktisk OGSÅ en svaghed for de helt originale og lidt mere retro vægtæpper.. De er lige i skabet med stilen pt, og jeg synes, de er utrolig komplimenterende med lyse vægge, enkel stil, retro-møbler og skønt keramik.. (De er også lidt mere maskuline end de førnævnte hjemmelavede pasteltæpper med masser af fylde og puff..)
List dem ind imellem rammerne på din billedvæg - eller find et stort ét og dediker hele væggen til dem for et mere enkelt, moderne look.. Og lever du, som jeg, efter devisen ”more is more” - kan du jo passende banke en hel klynge op sammen..?!

De originale vægtæpper kan godt have været så "heldige" at have haft et sjovt og festligt liv hos et hold storrygere.. Frygt ikke.. I eddike/rodalon-vand med den i 24timer - og dernæst skåne/håndvask i maskinen.. Du havde sikkert ikke troet det, da du startede på dette indlæg, men med garanti spirer behovet for et smukt vægtæppe nu indeni dig.. Heldigt; for her er DBA altså virkelig din ven:

Se alle de smukke retro vægtæpper på DBA lige her!


Find det på DBA

 1. Bamser, Denne søde og sjældne Sofus i super stand, kan blive din nu. 
Se også mine andre fine bamser

  Bamser, Denne søde og sjældne Sofus i super stand, kan blive din nu. Se også mine andre fine bamser her på dba Kommer fra dyre og røgfrit hjem Afhentning på Frederiksberg eller kan blive sendt med G

  200,00 kr.18-02-2024
 2. Andre samleobjekter, Kan sendes på købers regning
Eller hentes i nordvest :-)

HUSK at tjekke mine a

  Andre samleobjekter, Kan sendes på købers regning Eller hentes i nordvest :-) HUSK at tjekke mine andre opslag :-)

  50,00 kr.18-02-2024
 3. Rusland, 35 Sær kort nr 3

  Rusland, 35 Sær kort nr 3

  350,00 kr.18-02-2024
 4. Andre samleobjekter, Rusland 23 Sær kort nr 2

  Andre samleobjekter, Rusland 23 Sær kort nr 2

  200,00 kr.18-02-2024
 5. Andre samleobjekter, Glas - pingvin, 
Glas, Glasfigur - pingvin

Glas, Glas pingvin

Højde 26 cm - v

  Andre samleobjekter, Glas - pingvin, Glas, Glasfigur - pingvin Glas, Glas pingvin Højde 26 cm - vægt cirka 2 kg Lidt brugs mærke/skrammer i det det sorte, se billeder - pris herefter pris + event

  200,00 kr.18-02-2024
 6. Dåser, Fin lille dåse, Super fin dåse. 

Ca 9-10 cm. 

Kan sendes på købers regning.

  Dåser, Fin lille dåse, Super fin dåse. Ca 9-10 cm. Kan sendes på købers regning.

  30,00 kr.18-02-2024

Relaterede artikler