Retro campingvogn – En makeover, part II
DIYUdeliv

Retro campingvogn – En makeover, part II

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Retro campingvogn – En makeover, part II

Imens jeg malede detaljer inde i vognen – (læs mere her), kom turen til det ret ”trætte” interiør i vognen. Jeg havde faktisk vænnet mig til den særligt skæve mix af lyng/mint i hynderne – så disse måtte have lov til at overleve! Men gardinerne var tunge – og de kradsede. De måtte derfor lade livet, til fordel for nogle glade, storblomstrede af slagsen! (de yndige hvide blondegardiner skal naturligvis bevares!)

Jeg har et kæmpe lager af retro sengetøj i mit kreaværelse, som jeg altsammen har fundet på DBA & diverse loppemarkeder. Så det var sådan set bare at gå på jagt efter noget, der kunne gå til hynderne. Jeg ønskede ikke, at det blev for matchy- matchy, så gik i stedet efter kontrast, der kunne lysne vognen lidt op. Så det blev dette blomsterede sengesæt, der måtte lade livet! Og flankeret af panggule-kanter!

Nu kom det svære; nemlig at få de dersens krog-banditter af de gamle gardiner og på de nye. Jeg valgte at klippe dem af de gamle gardiner – for de nye gardiner fik også helt nyt gardinbånd foroven.. Det var dog lidt mere lakrids at få dem igennem de nye, men det lykkedes heldigvis!! (og HEY... Hvis JEG kan – så kan du også!!)

Ydermere syede jeg et kæmpe læs puder af sjove tekstiler. Var du nu doven anlagt (som jeg ellers plejer at være; kan du sagtens finde fine puder på DBA).. Tilsæt masser af farverige vattæpper, og giv dynerne glade retro sengesæt på – så er du ved at være godt klædt på til hyggestunder i vognen! Husk også at finde søde retro duge!

Brugbare links lige her: Puder - Vattæpper - Retro sengesæt - Retro dug

Du må stadig vente lidt med at se hele vognen i fuldt flor! For vi skal også lige gøre lidt ved den udvendigt inden.. Indtil da kan du høste mere inspiration til din retro campingvogn lige her:

 

De bedste retro hilsner

Louise Trillingsgaard


Find det på DBA

 1. Sidespejle, Sidespejle anvendt til vogn under 5.30 m
Lille skade i glasset i hjørnet på et ene spejl

  Sidespejle, Sidespejle anvendt til vogn under 5.30 m Lille skade i glasset i hjørnet på et ene spejl, men uden betydning.

  300,00 kr.25-02-2024
 2. 4 pers. telt, Outwell Indiana, Kvalitets telt til 4 personer. 
Som nyt. Har kun været brugt til 1 ov

  4 pers. telt, Outwell Indiana, Kvalitets telt til 4 personer. Som nyt. Har kun været brugt til 1 overnatning. 2 adskilte sovekabiner + opholdsrum. Masser af plads Opbevares i smart taske med hjul.

  1.500,00 kr.25-02-2024
 3. Sidespejle, Næsten nye sidespejle. Kun brugt få gange.

  Sidespejle, Næsten nye sidespejle. Kun brugt få gange.

  699,00 kr.25-02-2024
 4. Køkken udstyr, Blandet udstyr brugt i campingvogn. God stand
Sælges samlet eller som det ses på bill

  Køkken udstyr, Blandet udstyr brugt i campingvogn. God stand Sælges samlet eller som det ses på billederne. Gryder: 50 kr Skåle 4 stk/30 kr Termokopper 10 kr Vaskebalje (lidt i stykker) 20 kr. Kaffek

  100,00 kr.25-02-2024
 5. Køkken service, Samlede køkkenudstyr. Kun lidt brugt og derfor i god stand.
Kan købes samlede for 35

  Køkken service, Samlede køkkenudstyr. Kun lidt brugt og derfor i god stand. Kan købes samlede for 350 kr. eller som vist på de øvrige billeder. (Enkeltvis) Middagstallerkner: 90 kr/4 stk Frokost ta

  350,00 kr.25-02-2024
 6. Campingbord og skamler, Charmerende campingbord med 4 skamler sælges for 250,00 kr. Bordet er i plas

  Campingbord og skamler, Charmerende campingbord med 4 skamler sælges for 250,00 kr. Bordet er i plast og har en diameter på 70 x 70 cm og er 65,5 cm højt. Den ene skammel mangler 2 dutter på benene, o

  250,00 kr.25-02-2024

Relaterede artikler