Inspiration til årets julebord
DIY

Inspiration til årets julebord

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Inspiration til årets julebord

Nu ved jeg ikke med dig, men jeg er ikke så traditionsbundet når det kommer til opdækning af årets julebord. Måske det skyldes min KÆMPE samling af retro juleduge – eller det faktum at mit indre barn stortrives med at lege sig frem med sådanne opgaver.

Jeg har prøvet at finde frem til 4 forskellige ideer til hvordan du kan pynte og dekorere dit eget julebord – med pynt du allerede har stående, eller nyerhvervelser jeg kommer til at friste med igennem indlægget her.

DET ELEGANTE JULEBORD

Jeg er nok ikke så klassisk & elegant når det kommer til stykket – så her menes naturligs elegant – med et Louise twist efter devisen more is more.. (I må selv lige tone ned, så det passer jeres stil derhjemme i stuen)

Opnå det samme look:

DET KLASSISKE JULEBORD

Det hér setup er LIGE mig! Klassisk og gennemført retro julebord med nisseprints, hjerter og røde/grønne nuancer. Farverne kan man jo tilpasse dugen – eller dugen kan vælges udfra tallerkener & glas..

 

Opnå samme look:

DET TØSEDE JULEBORD

Hvis det lige passer ind i jeres stil derhjemme, kan man snildt gå amok med hjorte, glimmer og pasteller – på den lidt kitschede måde. I øvrigt også perfekt til julefrokosten med veninderne. Brug gerne en atypisk dug med store blomster i pasteller. Jeg har en meget rummelig mand, der hviler i sin maskulinitet, så har før dækket op på denne måde..

 

Opnå samme look:

DET RETRO JULEBORD

Jeg er også helt vild med de grafiske genistreger – fra fx Södahls retro design. De brune/orange farver egner sig fint til natur-tema, så hiv gerne naturen indenfor med fx kogler og grene. Her har jeg brugt gamle kageforme til fyrfadslys – med lidt mos omkring.

 

Opnå samme look:

 

Jeg håber i fandt lidt inspiration til årets julebord? Husk, at det gerne må være en leg at dekorere bordet – og stilen en lille smule overdådigt/for meget på denne særlige højtid.. Tag gerne børnene med på råd – de vil elske dig for det, og de har ikke så mange ”regler” der begrænser dem. Rigtig god fornøjelse…

 

Med kærlige genbrugs hilsner

Frk. Trillingsgaard


Find det på DBA

 1. Porcelæn, Kähler Tepotte, Kähler, Aldrig brugt. Samler bare støv.

  Porcelæn, Kähler Tepotte, Kähler, Aldrig brugt. Samler bare støv.

  150,00 kr.17-02-2024
 2. Glas, fad - gammelrosa, 
Smukt gammelt glasfad - diameter 31 cm. Velegnet som lagkagefad. billede nr

  Glas, fad - gammelrosa, Smukt gammelt glasfad - diameter 31 cm. Velegnet som lagkagefad. billede nr. 2 er taget fra bunden af fadet. Sælges for 75 kr. Kan sendes med GLS - køber betaler fragt.

  75,00 kr.24-02-2024
 3. Glas, Ida Holmegård , Flotte grønne Ida holmegårds glas uden skår, står

  Glas, Ida Holmegård , Flotte grønne Ida holmegårds glas uden skår, står

  2.000,00 kr.24-02-2024
 4. Keramik, lågkrukke, Kähler, gylden. 
H 8 cm, dia 13 cm. 
Ingen afslag eller revner.
125,-.
Kan sende

  Keramik, lågkrukke, Kähler, gylden. H 8 cm, dia 13 cm. Ingen afslag eller revner. 125,-. Kan sendes.

  125,00 kr.24-02-2024
 5. Glas, Lysestage/vase, Holmegård, Super fin holmegård lysestage/vase 16.5 cm høj fejlfri, prisen er f

  Glas, Lysestage/vase, Holmegård, Super fin holmegård lysestage/vase 16.5 cm høj fejlfri, prisen er fast og den befinder sig I Valby

  300,00 kr.24-02-2024
 6. Glas, Lysestage Fyrfad, Iittala iittala Finland, Autospørgsmål: Er varen stadig til salg? Svar: JA
S

  Glas, Lysestage Fyrfad, Iittala iittala Finland, Autospørgsmål: Er varen stadig til salg? Svar: JA Samlet 4 stk Lagoon Turkis Søblå Krystalblå Originale stager med små grydefødder. Mål: H4,5-5 Ø9,2 Ii

  200,00 kr.24-02-2024

Relaterede artikler