En retro campingvogn, tak
DIYUdeliv

En retro campingvogn, tak

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

En retro campingvogn, tak

Det må da være den ultimative drøm for enhver retro-elsker at få sine fingre i en helt fantastisk og unik retro campingvogn. Oftest er disse vogne ret dyre, da de er højt skattet af dem, der tager på sommerferie i en fed veteran-bil og derfor gerne vil have en matchende campingvogn spændt bagpå. Forståeligt nok – det giver rigtig god mening…!

Så mit hjerte hoppede da også lige en ekstra gang, da jeg spottede denne fine TABBERT campingvogn fra 1969 inde på dba. Dens runde former og lille størrelse var LIGE det jeg søgte.. Det var i øvrigt det venligste ældre ægtepar, der solgte vognen – og man kunne mærke at det var hårdt for dem at skille sig af med den! Jeg har lovet at passe godt på den og give den et fint nyt liv.

Den kunne ikke køre på vejene, da den manglede lidt klargøring & syn. Men det var fuldstændigt underordnet – til det projekt jeg havde udtænkt. Så jeg bestilte et salatfad til at afhente det og bringe det hertil på matriklen. (her kan det godt svare sig at indhente flere tilbud – der er fx mange vognfirmaer, der tilbyder billig afhentning, - når de alligevel er ude og køre på et andet job.)

Den ankom på en regnfuld mandag. Jeg var så heldig at passere den på vej hjem fra job. Den var jo gammel, men den var alligevel en FIN perle.. Selv duften var skøn, den duftede nemlig slet ikke mølædt og gammel – jeg blev i stedet ført tilbage til min barndom i et snuptag.. Den duft mindede mig nemlig om min onkels hyggelige sommerhus i træ. Om køjesengene, og de fine blomstrede vattæpper. Om brændeovnen og det helt simple liv.. Se dét er da et godt udgangspunkt når man skal investere i et styks sommer-mobil..

Nå, Lad os lige kigge lidt på vognen:

Der er et fint wanna-be hessian beklædning på væggene. Overvejer at male det over med hvidt maling, for at lysne vognen lidt op.. Meeeen – jeg tænker faktisk det helt autentiske vinder over lyse vægge!

Puderne er de originale i lyserød/mint.. Jeg synes de er i så flot stand, at de får lov at overleve – og jeg vil prøve at arbejde dem med ind i indretningen – omend de er lidt begrænsende i farvevalg.. I stedet vil jeg sy en masse hyggelige puder af alt mit retro-stof. Der er ialt to siddemiljøer, man kan lave om til sovepladser.

Der er de skønneste runde former ved loftet med masser af opbevaring og plads til nips. Under det gamle tæppe gemmer der sig et fint blåt gulv.

Gardinerne skal med garanti udskiftes – det kan vi sagtens gøre lidt mere hyggeligt!!!

Følg med i de kommende indslag, hvor du vil kunne følge lidt med i makeover af denne vogn!

Mvh
Louise Trillingsgaaard


Find det på DBA

 1. Kosan 6 kg tom

  Kosan 6 kg tom

  150,00 kr.29-05-2023
 2. Camping reol, Outwell camping reol. 3 hylder. Og bord på toppen. Skal afhentes i Stenløse

  Camping reol, Outwell camping reol. 3 hylder. Og bord på toppen. Skal afhentes i Stenløse

  200,00 kr.29-05-2023
 3. Skab, hængekøje, teltunderlag, Brunner skab med 4 hylder og hylde på toppen af skabet 140x57x47 cm,

  Skab, hængekøje, teltunderlag, Brunner skab med 4 hylder og hylde på toppen af skabet 140x57x47 cm, sammenklappelig, bæretaske intakt, god stand 250 kr Sammenklappelig hængekøje, lynlås i bæretaske e

  500,00 kr.29-05-2023
 4. Solsejl Como Universal 350 x 240 cm., Ekstremt slidstærkt
vejrbestandigt
dybde: 240cm
Vaskbart
Vulst

  Solsejl Como Universal 350 x 240 cm., Ekstremt slidstærkt vejrbestandigt dybde: 240cm Vaskbart Vulst Ø5 + Ø8 mm Universal solsejl med vulstbånd Farve: lysegrå med kant i kongeblå. Materiale: Oxford Po

  500,00 kr.29-05-2023
 5. Fiat Bürstner, 2019, km 50000, Manuel gear, 16" alufælge, airc., fartpilot, kørecomputer, infocenter

  Fiat Bürstner, 2019, km 50000, Manuel gear, 16" alufælge, airc., fartpilot, kørecomputer, infocenter, udv. temp. måler, el-spejle, Harmony Line giver en utrolig flot og eksklusiv camper med mange lækr

  759.900,00 kr.29-05-2023
 6. 2 Camping / Festival Stole.

  2 Camping / Festival Stole.

  100,00 kr.29-05-2023

Relaterede artikler