Efterårshygge med Hama perler

Efterårshygge med Hama perler

19. oktober 2014

Når efterårsvinden rusker i træerne og regnen siler ned af ruderne, er det rart at have en hyggelig indendørsaktivitet at fordrive tiden med. En af favoritterne herhjemme er Hamaperler og perleplader i alle former og farver, som gang på gang hives ned fra hylderne.

Ungerne kan bruge flere timer på at nusse med mønstre og figurer, som vi ofte finder inspiration til på nettet. Det sker dog også tit, at der bare freestyles med perlerne, som bliver til selvopfundne rumraketter, monstre og sherifstjerner.

hama perle opskrift inspiration
Hama perle inspiration opskrift

Det er ikke altid, at der kommer fine værker ud af aktiviteten. Lige så ofte ender vi med at have et halvfærdigt værk stående i vindueskarmen, indtil nogen skubber til det og alle perler triller af. Men det gør heldigvis ikke noget, for det er den kreative proces, der er det vigtige.

Nogle af vores seneste Hamaværker er f.eks. et lille grafisk kunstværk til væggen, en samling rumraketter og dingenoter og en fugleramme.

Hama perler perle minecraft
hama perle perler inspiration opskrift
hama perle perler fugl ramme

Jeg har desuden et mål om endelig at få lavet en masse snefnug til at julepynte vores store vinduer med (og måske sætte det sidste touch på julegaveindpakningen?).

Hama perler perle snefnug opskrifter

På mindstemandens værelse pynter den fineste Spiderman – og den store er helt grebet af at lave sine favoritfigurer fra yndlingsspillet Minecraft.

hama perler spiderman opskrift superhelt
Hama perler perle minecraft nøglering opskrift

Det er let at finde inspiration til timevis af Hamaprojekter på nettet – enten ved at søge på Hama + et tema på google eller via pinterest.

DBA er fantastisk til Hamaperler i alle farver - se bare her

 

Bodil blogger på bloggen 200procent om kreative projekter for store og små samt hverdagslivet med 3 børn