DIY makeover af skab - resultatet

DIY makeover af skab - resultatet

4. februar 2016

Så blev jeg endelig færdig med DIY makeover af skab, der ikke længere fungerer som et tungt og træfarvet dækketøjsskab (du kan se tidligere indslag her og her).

Nu er det nemlig blevet tryllet om til et eventyrligt klædeskab - med plads til alle lillepigens (udklædnings)kjoler og hverdagstøj!

klædeskab børneværelse før efter diy makeover dba
klædeskab børneværelse makeover før efter diy

Det er de sidste detaljer, der gør forskellen!

Jeg har leget lidt med tuscherne, og puttet personlighed ind i de organiske bakker. Lav fx to små cirkler og VUPTI så har bakken lige pludselig fået sig en personlighed! Tilføj også et lille hjerte - eller andet sjovt.. Tegn streger eller prikker ovenpå malingen - kun fantasien sætter grænser!

(jeg behøver vel næsten ikke at sige at min store datter har spurgt MANGE gange i denne process; "Mooooaaaarr, skal jeg ikke lige hjælpe dig!")

farveprøver skab børneværelse

Da det jo er farveprøver med alm vægmaling jeg brugte til bagvæggen, vil jeg anbefale jer at slutte af med 1-2 omgange mat lak - for simpelthen at gøre dit kunstværk mere hårdfør!

TIP!

Brug altid en vandbaseret transparent lak. Den er fuldstændig neutral og vil ikke "gulne" dit kunstværk - modsat en oliebaseret!

klædeskab børneværelse diy makeover

Jeg fjernede alle hylder i det midterste rum. Efter mit maleri på bagvæggen var færdigt, købte jeg en rundstok i BAUHAUS med de to holdere til. Jeg var faktisk LIGE ved at forelske mig i et messing-sæt, men tænkte det alligevel ville blive for meget med alt det, der ellers forgår i dette skab! Så det blev en fin lys træstang med "sølv" holdere

klædeskab børneværelse diy makeover
diy makeover skab klædeskab børneværelse dba

Det er næsten en skam at have tøj hængende derinde nu!
Også endnu mere en skam, at den skal udloddes her i weekenden til en heldig pige (eller dreng?)....

diy makeover skab børneværelse klædeskab