DIY MAKEOVER AF SKAB - PART II
DIYBolig

DIY MAKEOVER AF SKAB - PART II

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Nu er det vist på tide, at vi kigger forbi min DIY makeover af det gamle skab.

Skulle du iøvrigt selv få lyst tll at kaste dig ud i et lignende projekt
- så finder du nogle gode skabe lige her

Siden sidst har jeg været rigtig aktiv.. Dette er altså blevet lidt til et nusse-projekt, så jeg har været glad for at skabet har stået i stuen imens jeg skulle male. Det er blevet til en masse serier imens jeg har svunget pensler!

Vi har diskuteret farven inde på FB, og der kom mange fine forslag. Selvom vi godt kan blive enige om at skabet var super flot originalt, har jeg nogle planer for det, hvor denne farve altså bare ikke duer!

Så det er blevet rigtig fint gråt istedet.. Jeg er vild med den farve til dette skab!

Hvis du bruger farveprøver med almindelig vægmaling, er det en meget billigere løsning - især når du skal bruge mange farver.

Og hvis du bruger en transparent lak bagefter, sørger du for at holdbarheden er optimal
Pro tip

Inden jeg startede med at male med de flotte farver, lavede jeg en simpel blyantstegning direkte på mit skab! Det er rart at have nogle linier at følge (selvom du måske ændrer dem løbende som du kommer frem!)

Og så er det sådan set bare at male ét felt af gangen! Du kan med fordel bruge alle dine rester fra hobbyrummet, eller gå på jagt efter fine malingsbøtter på dba (der er virkelig mange fine!)

Lav endelig 2-3 felter med den samme farve ad gangen. Så får du fin spredning på dine valgte farver og projektet bliver nemmere at overskue! Husk at du nok skal male hvert felt 2-3 gange for at det dækker okay (deraf også betegnelsen nusse-projekt tidligere)

Hvis du ikke "tør" arbejde frihånd, som jeg gør det, kan du med fordel planlægge dine former og farver på et papir - på den måde kan du bedre se hvordan resultatet ender ud!
Pro tip

Når du er færdig med dit kunstværk, synes jeg det er flot at slutte af med en sort tusch-streg - dér hvor farverne grænser op mod hinanden. Det får farverne til at stå skrapere - og man kan evt skjule, hvis man ikke har en helt sikker hånd!

Det er også med denne tush du kan tilføje nogle personlige detaljer til dit kunstværk - men det viser jeg dig næste gang, hvor jeg også viser dig det endelige resultat! YAY!

 

Se iøvrigt hvordan skabet så ud - inden jeg kastede lidt tryllestøv på det

 


Find det på DBA

 1. Gulvtæppe, Rundt og fint tæppe fra Bloomingville. 
Mål: 120cm.

  Gulvtæppe, Rundt og fint tæppe fra Bloomingville. Mål: 120cm.

  300,00 kr.05-12-2022
 2. Andet skab, Ikea , b: 60 d: 40 h: 49, 3 stk. med lidt brugsspor og den ene lås er lidt sløj. Prisen

  Andet skab, Ikea , b: 60 d: 40 h: 49, 3 stk. med lidt brugsspor og den ene lås er lidt sløj. Prisen er pr. stk. Nypris. Ca. Kr. 350 pr. Stk. Alle tre kan købes for ialt kr. 150,-Kan afhentes i Københa

  75,00 kr.05-12-2022
 3. Vægspejl, SØGER DETTE SPEJL

Jeg LEDER efter dette vægspejl i gold / bronze model fra Reflections co

  Vægspejl, SØGER DETTE SPEJL Jeg LEDER efter dette vægspejl i gold / bronze model fra Reflections copenhagen . Jeg har ledt efter det meget længe,og håber nogen af jer derude måske skulle ligge inde

  4.000,00 kr.05-12-2022
 4. Hylde, IKEA, Helt ny kun pakket op

  Hylde, IKEA, Helt ny kun pakket op

  50,00 kr.05-12-2022
 5. HELT NY VEST , FUR LIVING, 

HELT NY LÆKKER OG FLOT KVALITETS PELS FRA EN SØLV RÆV .

DEN ER SPLINTE

  HELT NY VEST , FUR LIVING, HELT NY LÆKKER OG FLOT KVALITETS PELS FRA EN SØLV RÆV . DEN ER SPLINTERNY OG FREMSTÅR UBRUGT. STR : L / 42 . NYPRIS 4500,- AFHENTES I KGS LYNGBY 2800 MOBIL 22 83 66 07

  1.600,00 kr.05-12-2022
 6. Tøjkurv, I plast - som ny. Hvis du er interesseret i varen, venligst send mig hurtigt en besked i st

  Tøjkurv, I plast - som ny. Hvis du er interesseret i varen, venligst send mig hurtigt en besked i stedet for at favoritmarkere den, da jeg hyppigt sletter annoncen og opretter den på ny.

  29,00 kr.05-12-2022

Relaterede artikler