Fra DBA-annonce til landsdækkende virksomhed
DIYUdeliv

Fra DBA-annonce til landsdækkende virksomhed

Astrid
Astrid

Interessen for Jens’ DBA-annonce var ikke til at tage fejl af. Men i stedet for blot at glæde sig over DBA-salget, så Jens og hans makker en forretningsmulighed.

Da Jens Christian Mølbjerg og hans makker fra Vrå for et par år siden skulle have efterisoleret en række ejendomme, hoppede de selv i arbejdstøjet fremfor at benytte håndværkere til opgaven. Og det viste sig at være en god beslutning.

Makkerparret købte en ordentlig omgang papiruld fra en leverandør i Tyskland. Med en simpel blæsemaskine, monteret i en gammel trailer, kunne de selv blæse isoleringen ind på loftet. Da arbejdet var overstået, stod de dog tilbage med et stort overskud af papiruld, de skulle have afsat. Og det blev det på DBA.

- Hvis man skal have solgt noget i en fornuftig fart og nå ud til en bred skare af mennesker, går jeg på DBA, fortæller Jens Christian Mølbjerg.

Med en nyoprettet annonce på DBA, hvor friske gør-det-selv-folk kunne købe det overskydende papiruld og låne blæse-udstyret gratis med, var isoleringen hurtigt af vejen, hvilket blev starten på et hæsblæsende forretningseventyr.

Find trailere på DBA:

 1. Tim 4-hjulet vogn

  Tim 4-hjulet vogn

  Trailer, Tim, lastevne (kg): ., Pris er eksl. Moms Klik på "Gå til varen" for yderligere specifikationer 4-hjulet vogn med gode dæk, pæn bund og pæne sider. Frontlæsseren medfølger IKKE.

  5.500,00 kr.29-04-2020
 2. Viking Freya 072011 trailer

  Viking Freya 072011 trailer

  Trailer, Viking Freya, lastevne (kg): 645 / 395, totalvægt (kg): 750 / 500, b: 110 l: 202 h: 32, Lille snild havetrailer med en masse fede detaljer. Kan frit vælges om man ønsker den som 750kg eller 5

  6.495,00 kr.08-09-2021
 3. Alfako Stævneskab Midi Comfort m under og sideskuffer

  Alfako Stævneskab Midi Comfort m under og sideskuffer

  Trailer Alfako Stævneskab Midi Comfort m under og sidesku, lastevne (kg):, Robust stævneskab fremstillet i galvaniseret og lakeret stål og er monteret med store solide massiv (Punkterer ikke) 160mm g

  10.500,00 kr.18-05-2022
 4. Trailer, Brenderup, lastevne (kg): fra 500kg, Ring ind eller kig forbi 
Kom og få et godt tilbud på

  Trailer, Brenderup, lastevne (kg): fra 500kg, Ring ind eller kig forbi Kom og få et godt tilbud på brugte trailer. Vælg mellem: Åbne eller lukket. Boogie eller med net sider. Se hjemmesiden.

  0,00 kr.16-12-2019
 5. Tilbud Agados Handy 205 - 205 x 125 x 35 cm. 750KG

  Tilbud Agados Handy 205 - 205 x 125 x 35 cm. 750KG

  Trailer, AGADOS Handy 205, lastevne (kg): 610, totalvægt (kg): 750, b: 125 l: 205 h: 35, Hobbytrailer med pladebredde (125cm) Produktet er nyt. Trailerens opbygning og udstyr: - Kraftige aluminiumshj

  5.085,00 kr.13-01-2021
 6. Trailer, Stemas Stemas, lastevne (kg): 600, totalvægt (kg): 750, Rigtig fin og velholdt stemas trail

  Trailer, Stemas Stemas, lastevne (kg): 600, totalvægt (kg): 750, Rigtig fin og velholdt stemas trailer sælges. Fine dæk, nyere næsehjul. Bund bør skiftes. Der er ikke plader på og jeg har ingen reg. A

  1,00 kr.05-06-2023

Se alle trailere på DBA, her.

Firmaet tager form

Jens Christian Mølbjerg måtte hurtigt melde udsolgt, efter han havde oprettet annoncen på DBA. Papirulden og den gratis, lånte blæsemaskine var nemlig intet mindre end et hit.

Makkerparret besluttede derfor at starte en forretning baseret på nøjagtig samme principper, hvor deres firma, Isonem, sælger papirulden direkte til private med gratis udlån af trailer og professionel blæsemaskine.

Det er dog ikke kun kunderne, der er vilde med Isonem. Virksomheder står i kø for at blive en del af Isonem-franchisen, der i øjeblikket er at finde 12 steder rundt om i Danmark.

SE OGSÅ: Video - Sådan istandsætter du en gammel kassetrailer

Jens Christian Mølbjerg og hans makker var meget overraskede over den store interesse, der var for deres DBA-annonce.
Jens Christian Mølbjerg og hans makker var meget overraskede over den store interesse, der var for deres DBA-annonce.

Sådan blev projektet modtaget på hjemmefronten

Efter Jens Christian Mølbjerg og hans makker med succes havde efterisoleret ejendommene ved hjælp af deres hjemmelavede set-up, var en iværksætteridé født.

- Vi havde fået den der ’wauw’-oplevelse ved selv at isolere. Så nemt var det. Så det strålede jo ud af os, hvor god en idé, vi selv synes, det var, fortæller Jens Christian Mølbjerg.

Selvom venner og familie indledningsvist tænkte, ’hva søren har de nu fundet på’, blev hver og én hurtigt smittet med makkerparrets engagement. Med fuld opbakning fra hjemmefronten gik makkerparret all-in på Isonem.

LÆS OGSÅ: Sjællænderne søger dobbelt så meget efter trailere som jyder

Det var ikke kun til at afsætte den overskydende isolering, Jens tyede til DBA. Traileren, som Jens og makkeren selv brugt til isolerings-projketet, var også købt på DBA.
Det var ikke kun til at afsætte den overskydende isolering, Jens tyede til DBA. Traileren, som Jens og makkeren selv brugt til isolerings-projketet, var også købt på DBA.

Derfor er forretningen blevet en succes
Det er ikke løgn at sige, at Isonem har skudt papegøjen. Flere Isonem-franchise-afdelinger skyder op rundt om i landet, og de flittige, gør-det-selv folk samt håndværkere er ellevilde med konceptet.

Ifølge Jens Christian Mølbjerg skyldes Isonems succes flere ting. Først og fremmest er danskerne særligt glade for gør-det-selv, hvilket sandsynligvis hænger sammen med, at der så er mulighed for at spare mange penge.

Derudover er Isonems produkt særligt relevant i forbindelse med det øgede fokus, der i øjeblikket er på klima og bæredygtighed.

- Både isoleringen i sig selv samt det faktum, at papirulden er produceret af 85 procent genbrugsmaterialer, gør, at vi rammer rigtig godt ind i den klima og miljøbevidste tankegang hos kunderne, siger Jens Christian Mølbjerg.

LÆS OGSÅ: Derfor er det en god idé at starte sin virksomhed på DBA

Papirulden, Isonem forhandler, er fremstillet af 85 procent genbrugsmaterialer.
Papirulden, Isonem forhandler, er fremstillet af 85 procent genbrugsmaterialer.

Fremtiden for Isonem
Der er fart over feltet hos Isonem. På blot to år har de udvidet med 12 franchisertagere rundet om i Danmark. Men med en helt særlig aftale i hus, har Jens Christian Mølbjerg planer om at ekspandere virksomheden yderligere.

Den tyske leverandør, hvorfra Jens Christian Mølbjerg oprindeligt købte papirulden fra, gik nemlig konkurs. Det slog dog ikke Jens Christian Mølbjerg og det nystartede firma ud. I stedet lykkedes det ham at indgå en aftale med producenten i Tjekkiet, der giver Isonem eneforhandling af papirulden fra fabrikken i hele Norden.

Med en sådan aftale i hus og med vind i sejlene, ser fremtid altså ganske lys ud for Isonem.

Find arbejdsredskaber på DBA:

 1. Trappestige, Trappestiger sælges
Kr. 100- 200 pr. Stige

  Trappestige, Trappestiger sælges Kr. 100- 200 pr. Stige

  100,00 kr.06-06-2023
 2. Betonmixer, Parkside, Ny og ubrugt
I originale emballage 

Mørtelmixer 
Mørtelblander 
Cementmixer
R

  Betonmixer, Parkside, Ny og ubrugt I originale emballage Mørtelmixer Mørtelblander Cementmixer Røreværk

  400,00 kr.06-06-2023
 3. Palle reoler, Har nærmest helt nye Palle reoler som ikke har været brugt og står virkelig rigtig rig

  Palle reoler, Har nærmest helt nye Palle reoler som ikke har været brugt og står virkelig rigtig rigtig pæn jeg har købt for 12.000 kr. og skal bare af med det nu fra 4500 og skal afhentes i Horsens h

  4.500,00 kr.06-06-2023
 4. Overfladevasker m. kørestel

  Overfladevasker m. kørestel

  Overfladevasker m. kørestel, Turbodevil, Overfladevasker m. store kørehjul . Arbejdsbredden er på 520 mm. og sammen med de store hjul er den yderst effektiv på store flise arealer samt i stalde og li

  9.500,00 kr.17-03-2022
 5. DEWALT/BRILA Akku, sikke maskine 18V

  DEWALT/BRILA Akku, sikke maskine 18V

  Sikkemaskine , Dewalt/Brila, Beskrivelse Stand: brugt Leveres inkl 1 stk 4ah batteri OBS kommer kun med påmonteret sikkehjul (kan anskaffes online m.m) Basseret på Dewalt DCD791 afhentning i butik

  3.295,00 kr.18-02-2023
 6. Sækkevogn, Med luftgummihjul.

  Sækkevogn, Med luftgummihjul.

  250,00 kr.16-12-2019

Lige nu kan du finde 8.924 arbejdsredskaber og maskiner på DBA. 

Er du vild med gør det selv? På DBA Guide kan du finde et hav af gør-det-selv-idéer. I artiklen her guider Lise og Michael fra Nybyggerne til, hvordan du nemt kan bygge dit eget garderobeskab.

Hans-Henrik er lidt af en gør-det-selv nørd. Han har nemlig bygget verdens hurtigste elmotorcykel. Den har verdens bredeste bagdæk, og den kan accelerere fra 0-100 på 1,01 sekunder. Se den i videoen nedenfor. 


Læs mere om Hans-Henrik og hans lynhurtige elmotorcykel, her.

Relaterede artikler