Genbrug på hjernen... og i indretningen

Kom indenfor hos de sejeste genbrugselskere

Møblerne er nøje udvalgte, du kan typisk ikke finde så mange magen til, og prisen på indretningen er væsentlig lavere, end hvad man skulle tro.

Det er nogle af de ting, genbrugselskerne har til fælles. Vi har inviteret os selv hjem til disse seje, skønne og inspirerende mennesker, der viser deres hjem og genbrugsfrem frem i disse videoer og artikler.

Find alle genbrugselsker-hjemmene, her.

Se vores videokoncept:

DBAs dyreste

Hvor dyrt er DBAs dyreste spejl? Og hvordan ser DBAs dyreste kolonihavehus ud? 
Vi har besøgt de dyreste ting til salg på DBA og fået historien bag tingenes høje pris.

Klik her for at se alle 'DBAs dyreste'-videoerne.

Indret på budget

Studerende? Vi jagter de billige genbrugsfund for dig!

Der er ingen grund til at spise pasta med ketchup for at få råd til det hele som studerende. Køb brugt - så sparer du mange penge og samtidig får du nikke møbler. 

I artiklen herunder og i den øverst til højre guider vi dig til de billigste - og samtidig flotteste - møbler til studiehyblen.

Se også videoen til højre, hvor Lise og Michael med genbrugsfund og kreative hænder viser, hvordan de forvandler en studiebolig med et budget på kun 10.000 kroner.

Indretning med historie

Kom indenfor hos 3 genbrugselskere

Michaela har sparet 12.500 kroner - ALENE på at købe stolene i stuen brugt. Tjek hendes flotte stole ud i artiklen øverst til højre.

Hos Ida er der inspiration til dig, der har børn. På Idas børneværelse indgår en gammel slikautomat nemlig i indretningen. Det er super barnligt og virkelig dekorativt! Se selv i artiklen til højre.

Tag hjem på visit i artiklen om Anne og hendes genbrugshjem. Anne har blandt andet gjort et genbrugsfund, der minder hende om skoletiden. Et fund, hun har hængt op i stuen. Få selv syn for sagen herunder.


Nyeste artikler på DBA Guide

Har du læst artiklerne fra LIVSSTIL?

Følg os på @dbadk

The access_token provided is invalid.