Tag foråret med ind i vaser
Bolig

Tag foråret med ind i vaser

Louise // Mortilmernee.dk
Louise // Mortilmernee.dk

Foråret er så meget kommet, og hvor er det dog skønt. Vi har allerede været i haven flere gange, vi har klippet stauderne ned, vi har klippet lavendlerne ned, jeg har plantet stedmoderblomster og jeg har puttet masser af fine små løg i jorden.

Jeg har ikke turdet købe nye stauder endnu, og vi er endnu heller ikke så langt henne på sæsonen, at jeg helt kan vurdere hvor meget der kommer op igen i år. Men jeg plejer altid at skulle supplere op på både lupiner og kæmpevalmuer, og så i krukkerne på terrassen.
 
Drivhuset skal vi også have gang i, men det først når vi kommer endnu længere ind i foråret.
 
Men noget andet jeg allerede har haft godt gang i, det er at klippe grene ind. Desværre har vi ikke selv en af de her kæmpe magnolia træer i haven, men det har jeg to naboer der har - så jeg har fået lov at klippe en hos dem begge. Det er derfor på bla. min instagram profil set ud som, at min gren har overlevet indendørs i flere uger. Det er ikke tilfældet, men jeg er bare SÅ vild med at klippe de store smukke grene ind, og se når de fineste hvide blomster folder sig ud. De ser nærmest kunstige ud.

Vasen er en West Germany, den har jeg fundet på dba i sin tid, og den har virkelig været god. Jeg bruger den i påsken til store grene med æg på, jeg bruger den nu til mine magnolia grene, jeg bruger den i efteråret til grene med pigernes edderkoppespind på og jeg bruger den i julen til gran. De findes i alverdens farver og former, og jeg elsker dem. Vaserne altså.

Er man nu ikke lige til de her store retro versioner, så kan man også finde den klassiske lyngbyvase og Kähler  vasen på dba. Og dette blot for at nævne nogle af de populære.
 
I virkeligheden kan man finde alle mulige lækre former for vaser, det sjove er at finde sin helt egen personlige variant, og den mulighed har man altså på dba. På den måde kan du skabe forskellige stilleben, eller bare have den store variant med årstidens smukke grene.

Relaterede artikler