Seks skarpe til genbrugselsker - Julie Wittrup
Bolig

Seks skarpe til genbrugselsker - Julie Wittrup

Lise & Michael
Lise & Michael

Denne gang har vi snakket med Julie Wittrup (@juliewp), som er 26 år og bor i Aalborg. Hun har en kanditat i kommunikation, men går pt på barsel med sin lille pige, Vanilla My. Derudover bor hun med sin kæreste Mads, i en 95kvm taglejlighed i Aalborg. Julie og hendes kæreste, Mads, går meget op i genbrug, boligindretning og så er de desuden flittige brugere på DBA og netop derfor, har vi valgt at stille dem et par spørgsmål, og vise deres unikke bolig frem.

 1. Hvordan vil du beskrive din/jeres stil?

Sammensat. Vi bilder os selv ind, at vores stil er helt vores egen og unik, og det er den nok også tildels. Vi lader os præge af forskellige tendenser, men tager kun lidt af hvert af hvad vi kan bruge og sætter sammen på ny.

Der er jo hele "miljø-aspektet" og dét at spare på jordens ressourcer ved at købe brugt frem for at støtte "mer-produktion".
Julie Wittrup - Genbrugselsker
 1. Hvordan bruger I Den Blå Avis i dagligdagen?

Jeg bruger DBA på lidt forskellige måder. Både hvis jeg søger efter noget specifikt, men også hvis jeg bare mangler inspiration. Så bladrer jeg ned gennem siderne og ser, hvad der er til salg. Nogle gange falder jeg over noget, jeg ikke engang vidste jeg manglede.

 1. Hvorfor er genbrug godt i indretningen?

Der er jo hele "miljø-aspektet" og dét at spare på jordens ressourcer ved at købe brugt frem for at støtte "mer-produktion". Derudover er genbrug bare fedt, fordi det er der du gør dig de unikke fund; dem som ingen andre har! Det er fedt at kunne besvare spørgsmålet: "ej, hvor har du købt den henne?" med ".... den har jeg fundet på dba!" for det er typisk ikke noget, man bare kan gå ud og finde i en hver butik!

 1. Hvad er dit bedste genbrugsfund på DBA?

Det er svært at vælge ... Jeg kunne både vælge mellem vores brune Wegner sofa i stuen, eller den grønne i spisestuen for den sags skyld, eller Vanilla My's seng ... Eller vores sofabord som jeg fandt for en slik (kunne forsætte listen længe endnu ;-D), men det må nok blive min spisebordsstol i klar plast med Eiffel stel fra Kartell.
Jeg har ville have den siden jeg var teenager -dengang til mit skrivebord. Så da jeg opdagede den og til en meget meget god pris på grund af nogle ridser slog jeg til uden at tøve. Jeg er ikke så sart, tingene må gerne se brugte ud!

Wegner på dba.dk

 1. Hans J. Wegner fire stole model, CH47

  Hans J. Wegner fire stole model, CH47

  Hans J. Wegner, stol, CH47, Hans J. Wegner fire stole med stel af mahogni. Nybetrukket med cognac farvet vintage anilin læder. Model CH47, fremstillet hos Carl Hansen. H. 77/ 42 B. 55 D. 48 cm.

  9.000,00 kr.12-06-2023
 2. Hans J. Wegner, GE-236, Sofa, Hans J. Wegner. Tre-pers. sofa, med stel af egetræ, løse springhynder

  Hans J. Wegner, GE-236, Sofa, Hans J. Wegner. Tre-pers. sofa, med stel af egetræ, løse springhynder betrukket med originalt stof. Sofaen står som originalt med få slidspor. 15.000 kr Sælger også ti

  15.000,00 kr.27-09-2023
 3. Hans J. Wegner kinastols hynde af walnut elegance anilin læder

  Hans J. Wegner kinastols hynde af walnut elegance anilin læder

  Hans J. Wegner, Kinastol, Hynde, Hans J. Wegner Kinastols hynde med walnut elegance anilin læder. Kun hynde, stol medfølger ikke.

  2.000,00 kr.23-07-2022
 4. Y stole

  Y stole

  Ch24, Spisebordsstole, Hans J. Wegner, Hans J Wegner’s smukke y stol. Alle ny flettede og i olieret egetræ, læder hynde medfølger. Flot stand. SH 45 cm. Sælges samlet.

  18.000,00 kr.01-09-2023
 5. Hans J. Wegner kinastols hynde af indian red elegance anilin læder

  Hans J. Wegner kinastols hynde af indian red elegance anilin læder

  Hans J. Wegner, Kinastol, Hynde, Hans J. Wegner Kinastols hynde med indidan red elegance anilin læder. Kun hynde, stol medfølger ikke.

  2.000,00 kr.23-07-2022
 6. Hans j Wegner sofa/daybed

  Hans j Wegner sofa/daybed

  Sofa/daybed, Hans J. Wegner, Hjørne sofa eller 2 daybed i teak/eg med en messing bøjle i hver side, minder meget om model GE19 fra Hans J Wegner. H: 40 cm. | L: 190 cm. | D: 75 cm

  14.500,00 kr.01-09-2023
Julies stuebord...
Julies stuebord...
Vanilla My's seng...
Vanilla My's seng...
 1. 5. Hvor ofte tjekker du DBA?

Det er næsten lidt halvpinligt.. Men nogle gange er det dagligt! Det er især når jeg har trang til at lave om derhjemme. Så er det altså bare en billig måde at få det til at lykkes på. Man kan gøre sig et godt kup, og det er vigtigt da mig og min kæreste begge har været på SU de sidste 5 år. 1kr sparet 1kr tjent som man siger ;-).

 1. Har du nogle gode tips til køb på DBA?

Hmmm ... Det må være ikke at gøre søgningen for specifik! Nogle gange er det godt at søge bredt; det er dér man opdager de gode sager :-D

Vil du lære Julie endnu bedre at kende, kan du tjekke hendes instagram @Juliewp. Her er jeg, Lise, allerede er fast følger, for hvad er ikke bedre end unikke hjem med søde indboer og gode loppefund?

// Lise

Relaterede artikler