Sådan bor du fint med musikudstyr:

Sådan bor du fint med musikudstyr:

9. juni 2016

Hvordan kommer man lige omkring at bo med en kæreste, der er delvis musiker og derfor ofte har mere musikudstyr hjemme, end i øvelokalet ? Well, man forsøger at integrere det nogenlunde i indretningen, således at begge parter føler sig hjemme og ikke mindst; hørt.

Men ve min sjæl og indretningskærlighed - Dét kan være svært for mange, kan jeg forestille mig, at få integreret musikudstyr i indretningen. Jeg ved f.eks ikke lige, hvor vi skulle have et trommesæt stående eller et flygel for den sags skyld. Men på heldig- og praktisk vis er min kæreste guitarist, hvilket ikke skaber den store polymik, idet guitarer jo er smukke og relativt nemme at få til at passe ind i indretningen. Ikke mindst er de størrelsesmæssigt nemme at integrere.

På DBA er der faktisk en kategori dedikeret til musikinstrumenter http://www.dba.dk/musikinstrumenter/ hvilket min kæreste har gjort stor brug af i mange år - både ift. at købe men også ift. sælge det udstyr, han ikke længere har brug for

Dette sælger/køber min kæreste tit på DBA:

At købe andres fejlkøb eller brugte musikudstyr på DBA kan være en stor økonomisk besparelse - ikke mindst blandt børnefamilier, hvor podernes interesse for et givent instrument kan være flygtigt. Derudover kan man på DBA være heldig og finde diverse instrumenter som ikke længere produceres og derfor måske har ekstra pengeværdi eller samlerværdi.

Et instrument, som jeg ikke ville have noget i mod at have stående herhjemme er en Cello. Dette blot fordi jeg synes de er så fantastisk smukke både af udseende og lyd. Jeg kender desværre ingen der kan komme og spille mig et par serenader på en Cello, men skulle jeg selv få interessen for at tage dette instrument til mig, så er jeg sikker på at jeg skal kunne finde en underviser på DBA - fordi det kan man skisme også finde - se bare her 

Tip til når du køber musikudstyr på DBA:

  • Der skal være mulighed for at prøve udstyret, for at se sikre at det lever op til den lovede standard.
  • Sikker dig at det ikke er et kopi produkt - at der er serienummer man kan slå op.
  • Fejl og mangler er dokumenteret, så det ikke bliver en overraskelse ved besigtigelsen.
  • Tjek markedspris

Et lille udvalg af min bedre halvdels guitarer:Fender Stratocaster 

.......næsten ligesom den, vi smadrer (med et vigtigt budskab) -  lige her!