Rå, patineret kærlighed - på hjul!

Rå, patineret kærlighed - på hjul!

7. oktober 2015

Jeg er en SUCKER for det industrielle look - især fordi mange af de ting, man kan finde rundt omkring skriger på en kærlig hånd. Jo mere ramponeret og patineret det er, des højere elsker jeg dem!

 

Det betyder nemlig at jeg kan hive sandpapir og olie frem, svinge med penslerne eller justere lidt hist og pist. De her små projekter er ren terapi for mig, for jeg elsker at bruge mine hænder - og det er altid en bonus, hvis også min fantasi kan få frit løb.

rullebord

I min research efter nogle fine rulleborde faldt jeg over en håndfuld virkelig fine af slagsen, der hver især havde det helt perfekte look. Og pludselig fandt jeg mig selv siddende på en stol i køkkenet, med telefonen i hånden - hvor jeg aftalte levering af et møg fint bord, som netop nu er på vej til min adresse! Kan I gætte hvilket af de 4 på billedet oven over, der skal hjem til mig og bo?

rullebord skrivemaskinebord dba

Haha, og jeg skulle jo slet ikke have noget - jeg MANGLER jo ikke noget, synes jeg. Men sådan er det med DBA. Igen, igen har jeg gjort mig et formidabelt fund og jeg glæder mig helt vildt til det kommer.

Mulighederne med disse borde er ret uendelige, synes jeg. I mit tilfælde skulle jeg have et der kunne holde til min espressomaskine og diverse køkkenmaskiner - men jeg har set rigtig mange bruge dem til bar, planter og blomster - jeg synes især dem i stål er fede i køkkenet. Nok fordi mange af dem oprindeligt stammer fra store industrikøkkener. I like it!

bambusbord rullebord barbord dba

Hvis du står og mangler et, eller gerne vil tjekke udvalget ud, så er alle disse borde fundet på DBA i dag! Find kategorien lige HER :)