Rå, patineret kærlighed - på hjul!
Bolig

Rå, patineret kærlighed - på hjul!

Trine // Lortemor.dk
Trine // Lortemor.dk

Jeg er en SUCKER for det industrielle look - især fordi mange af de ting, man kan finde rundt omkring skriger på en kærlig hånd. Jo mere ramponeret og patineret det er, des højere elsker jeg dem!

 

Det betyder nemlig at jeg kan hive sandpapir og olie frem, svinge med penslerne eller justere lidt hist og pist. De her små projekter er ren terapi for mig, for jeg elsker at bruge mine hænder - og det er altid en bonus, hvis også min fantasi kan få frit løb.

I min research efter nogle fine rulleborde faldt jeg over en håndfuld virkelig fine af slagsen, der hver især havde det helt perfekte look. Og pludselig fandt jeg mig selv siddende på en stol i køkkenet, med telefonen i hånden - hvor jeg aftalte levering af et møg fint bord, som netop nu er på vej til min adresse! Kan I gætte hvilket af de 4 på billedet oven over, der skal hjem til mig og bo?

Haha, og jeg skulle jo slet ikke have noget - jeg MANGLER jo ikke noget, synes jeg. Men sådan er det med DBA. Igen, igen har jeg gjort mig et formidabelt fund og jeg glæder mig helt vildt til det kommer.

Mulighederne med disse borde er ret uendelige, synes jeg. I mit tilfælde skulle jeg have et der kunne holde til min espressomaskine og diverse køkkenmaskiner - men jeg har set rigtig mange bruge dem til bar, planter og blomster - jeg synes især dem i stål er fede i køkkenet. Nok fordi mange af dem oprindeligt stammer fra store industrikøkkener. I like it!

Hvis du står og mangler et, eller gerne vil tjekke udvalget ud, så er alle disse borde fundet på DBA i dag! Find kategorien lige HER :) 

Flere rulleborde

 1. Rullebord, Fint Rullebord rullevogn køkkenbord

Mulighed for levering mod betaling, se evt også mine

  Rullebord, Fint Rullebord rullevogn køkkenbord Mulighed for levering mod betaling, se evt også mine andre annoncer. Se evt også mine andre annoncer. Afhentes i Nykøbing Sjælland eller Osted eller på

  150,00 kr.25-02-2024
 2. Køkkenbord, Fint Rullebord rullevogn køkkenbord

Mulighed for levering mod betaling, se evt også min

  Køkkenbord, Fint Rullebord rullevogn køkkenbord Mulighed for levering mod betaling, se evt også mine andre annoncer. Se evt også mine andre annoncer. Afhentes i Nykøbing Sjælland eller Osted eller på

  150,00 kr.25-02-2024
 3. Rullebord / udekøkken / anretter bord, Rullebord / udekøkken / anretter bord, Det er I fin stand

  Rullebord / udekøkken / anretter bord, Rullebord / udekøkken / anretter bord, Det er I fin stand Kan evt leveres mod betaling af benzin

  750,00 kr.25-02-2024
 4. Rullebord, Normann Copenhagen, Normann Copenhagen Block Bord Rund 

Rullebord/barbord

Designer: Sim

  Rullebord, Normann Copenhagen, Normann Copenhagen Block Bord Rund Rullebord/barbord Designer: Simon Legald Producent: Normann Copenhagen Materiale: Pulverlakeret stål, ask og gummi Farve: Sort Må

  600,00 kr.25-02-2024
 5. Rullevogn / rullebord, Ikea Råskog, Brugt men har kun stået til pynt, så den er som ny.
Afhentes i J

  Rullevogn / rullebord, Ikea Råskog, Brugt men har kun stået til pynt, så den er som ny. Afhentes i Jelling el Kolding efter aftale.

  250,00 kr.25-02-2024
 6. Rullebord , Metal, Rullebord med brugsspor. Den er stabil.

Mål: H 73 cm B: 80 cm D 35 cm 

Pris 250

  Rullebord , Metal, Rullebord med brugsspor. Den er stabil. Mål: H 73 cm B: 80 cm D 35 cm Pris 250 kr

  250,00 kr.25-02-2024

Relaterede artikler