Pigen og dukkehuset
Bolig

Pigen og dukkehuset

Trine // Lortemor.dk
Trine // Lortemor.dk

En af vores nye gæstebloggere er en af mine absolut yndlings instagrammere!

Under profilen @mortilmernee viser hun billeder fra hverdagen, pakket smukt ind i hyggelige og stilfulde omgivelser. Jeg døbte hurtigt Louises hus 'Dukkehuset' for det virker som om der altid sker noget nyt derinde!

Louise har et ret unikt blik når det kommer til indretning, i form af både små og store projekter - og hun får lynhurtigt ført dem ud i livet. Projekter vi andre måske går og funderer over i lang tid, dem får hun lige fikset i løbet af no time!

 

Det er ikke kun husets vægge der er under konstant udvikling, det er også interiør og nips. Hver eneste gang jeg kigger forbi profilen, så er der kommet et eller andet nyt til. Det lugter muligvis lidt af 'brug og smid væk-kultur' men der er faktisk tale om det helt modsatte! På Louises egen blog udtaler hun sig således:

- Vi skifter ofte ud her hjemme, og det gør vi stadig, men det er kun med henblik på at opgradere.

Jeg sælger aldrig et design møbel fordi jeg trænger til nye bukser. Hvis jeg sælger en stol, så gemmer jeg pengene, til jeg forelsker mig i en anden stol!

Og nu er det jo heller ikke for sjov at jeg godt kunne tænke mig at Louise skulle med på 'holdet' herinde. For hun er nemlig en meget, meget aktiv bruger på DBA :)

I kommer til at se meget mere til Louise på bloggen, og indtil da vil jeg dele nogle billeder fra 'dukkehuset' som på små 2 år har set ud på mange forskellige måder. Jeg synes det er virkelig fint og inspirerende.

Bemærk, at det er de samme 2 rum. Hun er simpelthen så dygtig, og jeg håber at I vil tage godt i mod hende :)

Relaterede artikler