På besøg hos en genbrugselsker, Lilan
Bolig

På besøg hos en genbrugselsker, Lilan

Julie Schoen
Julie Schoen

Sofapuderne er lavet ud af gamle kjoler, og hun designer selv sine drømmefangere med fjer, pynt og smykker fra DBA og loppemarkeder. I denne artikel kan du møde Lilan, der bor småt, men med en kæmpe kærlighed til genbrug og god mavefornemmelse.

Hun har gået i genbrugstøj lige siden dengang, hvor det var kikset. Men i dag bor og lever Lilan Kops et genbrugsliv, som mange af hendes venner misunder – på den gode måde.

I denne artikel kan du møde 53-årige Lilan, der køber det meste brugt, og som har det mantra, at hun kun køber ting, der gør hende glad. Det handler ikke om, at tingene skal passe ind - nej de skal få hendes mave til at synge.

Lilan bor i København K, men pedler om sommeren mellem hjemmet og kolonihaven, som er at finde på Ydre Østerbro. Her slikker hun sommerens stråler sammen med kæresten Simon på 41. Karla Rosa på 8 år flytter med, uanset om familien opholder sig i indre by eller i havelandskabet, mens Lilans søn, Oliver på 26 år er flyttet hjemmefra.

- Vi lever lidt anderledes og har ikke den store indtægt. Simon er kunstmaler, og jeg arbejder spirituelt, så vi bruger i forvejen ikke så mange penge på noget ud over Karlas privatskole. Ydermere bor vi småt, så vi har heller ikke plads til ret meget, skriver Lilan, der derfor er nøje med, hvad hun putter ind i hjemmet.

Her kan du læse om hendes yndlingsfund, og om hvordan hendes genbrugsvaner har indflydelse på børnene.

Lilans elskede Buddha, som oprindeligt er fra Burma. Læs, hvorfor Lilan elsker denne genbrugsting så meget, i teksten herunder
Lilans elskede Buddha, som oprindeligt er fra Burma. Læs, hvorfor Lilan elsker denne genbrugsting så meget, i teksten herunder

Hvilken af jeres genbrugsfund er I mest glade for?

Der er jo så meget. Jeg er glad for alle mine ting. Men hvis jeg skal vælge, er det nok min Buddha og vores købmandsdisk.

Buddhaen er det smukkeste og fineste, jeg nogensinde har ejet af materielle ting.

Købmandsdisken ”bærer” hele vores lille kolonihavehus i forhold til udseende og stemning, men også i forhold til dens funktionalitet.
  

Hvor mange ting i jeres hjem er genbrug?

Det er svært at sige, men omkring 80 procent af vores møbler og interiør er købt brugt. Selv puderne i sofaen er lavet at brugte sarier fra Indien.
Vi køber alt brugt – stort og småt.

Buddah-figurer på DBA:

 1. Pynte ting , T, Pakke med 2 smukke ansigter med ophæng. 
Aromaterapis lampe til fyrfadslys. Solgud

  Pynte ting , T, Pakke med 2 smukke ansigter med ophæng. Aromaterapis lampe til fyrfadslys. Solgud og lille skål. Været i brug. Sælges Samlet. Buddah.

  200,00 kr.27-08-2023
 2. Skulptur, Grøn Buddah med guld. Formentlig bronze. Han har et lille hul på knæet - se sidste billede

  Skulptur, Grøn Buddah med guld. Formentlig bronze. Han har et lille hul på knæet - se sidste billede. Højde 19,5.

  500,00 kr.23-02-2023
 3. Skulptur, Lille Buddah med strenge instrument i formentlig bronze (grøn) med guld bemaling. Massiv.

  Skulptur, Lille Buddah med strenge instrument i formentlig bronze (grøn) med guld bemaling. Massiv. Rigtig fin stand. Højde 11,5.

  350,00 kr.22-02-2023

469 Buddah-figurer kan du lige nu finde på DBA. 83 af dem koster mindre end 50 kroner.
  

Leder I lige for tiden efter et specifikt genbrugsfund?

Lige nu har jeg fundet en Billie Eilish-T-shirt til Karla. Hun fylder 9 år lige om lidt. Ellers har vi netop købt de smukkeste, gamle balinesiske havestole - fundet på DBA.

Havesæsonen er jo også i fuld gang, og der kan vi altid optimere med flere krukker, ”nye” havehynder, en plante, en bænk og måske nogle havefliser.

Simon har lige haft fokus på at finde rav på DBA, da jeg netop har haft fødselsdag, og jeg er meget optaget af rav for tiden.

LÆS OGSÅ: Her er den ting, vi ejer i længst tid

Købmandsdisken er købt på DBA, og den er nu integreret i køkkenet og kan simpelthen indeholde alt. Den er – foruden Lilans Buddah - hendes yndlings-genbrugsting i hjemmet.
Købmandsdisken er købt på DBA, og den er nu integreret i køkkenet og kan simpelthen indeholde alt. Den er – foruden Lilans Buddah - hendes yndlings-genbrugsting i hjemmet.

Hvilket genbrugsfund har I sparet flest penge på?

Jeg går ikke op i før-og-efter pris, og sjældent køber jeg nye ting. Jeg er mest til gamle ting med sjæl.

Men for ét års tid siden købte jeg vores hvide Verner Panton-lampe for 2.000 kroner. Tror nu ikke, det økonomisk set var et scoop, men det går jeg heller aldrig efter, da jeg ikke lever af videresalg. For mig er et scoop, når min mave synger.
 

Har I sat jer et mål med, at I maksimum vil give XX kroner for en ting på brugtmarkedet?

Nej, egentlig ikke. Før i tiden, hvor jeg levede anderledes med fast indtægt og store udgifter og boede alene med min søn, gav jeg mig selv lov til at bruge maksimum 200 kroner, når jeg gik på et marked. Og det gjorde jeg tre-fire gange årligt. Det holdt jeg, med mindre der var noget helt unikt, jeg ikke kunne leve uden.

Men en ting kan godt blive for dyr set i forhold til, hvor stort et ønske eller nødvendighed, det er at eje tingen.

Verner Panton-lamper på DBA:

 1. Verner Panton, Panthella, gulvlampe, Er som set på billederne

  Verner Panton, Panthella, gulvlampe, Er som set på billederne

  1.800,00 kr.21-09-2023
 2. Verner Panton, Verner Panton flowerpot, pendel, 2 stk Verner Panton Flowerpots i blank hvid. 

Ekstr

  Verner Panton, Verner Panton flowerpot, pendel, 2 stk Verner Panton Flowerpots i blank hvid. Ekstremt velholdte og stand er som helt ny. Ingen ridser, buler eller afblegning. Vp1: 23 cm Kan sen

  950,00 kr.21-09-2023
 3. Verner Panton, Flowerpot, pendel, Sælger denne Verner Panton Flowerpot i orange. Det er en gammel vi

  Verner Panton, Flowerpot, pendel, Sælger denne Verner Panton Flowerpot i orange. Det er en gammel vintage lampe i fin stand. Jeg har selv købt den brugt på et loppemarked i sin tid.

  500,00 kr.21-09-2023
 4. Panthella Table Lamp. Model Vintage 50 cm

  Panthella Table Lamp. Model Vintage 50 cm

  Verner Panton, 50 cm, bordlampe, Midcentury Space Age Panthella Table Lamp, designed by Verner Panton, manufactured at Louis Poulsen, Denmark 1970s, very good vintage condition, H70, W50 cm – this is

  4.500,00 kr.15-07-2023
 5. Verner Panton, Flowerpot - VP3, arkitektlampe, Sælger 1 bordlampe i fin brugt stand. Det smarte ved

  Verner Panton, Flowerpot - VP3, arkitektlampe, Sælger 1 bordlampe i fin brugt stand. Det smarte ved denne lampe er at skærmen kan flyttes op og ned alt efter hvilken type belysning man ønsker. Desig

  850,00 kr.20-09-2023
 6. Verner Panton, Gl. Pantella, bordlampe, SOLGT…..Verner Panton bordlampe, Gl. Pantella med afbryder p

  Verner Panton, Gl. Pantella, bordlampe, SOLGT…..Verner Panton bordlampe, Gl. Pantella med afbryder på fod. Stejlerne i top. Højde ca 67 cm. Ø 50 cm. Fremstillet hos Louis Poulsen.

  1.685,00 kr.20-09-2023

547 Verner Panton-lamper er lige nu til salg på DBA. De fleste af dem er loftslamper.
  

Har I nogensinde lavet jeres eget møbel ved at bruge noget brugt på en ny måde?

Mest har det nok været tøj, der er blevet klippet over eller syet sammen på ny. Men lige for tiden bruger vi understellet fra et gammelt egetræsbord, som i dag fungerer som vores kæmpe havebord. Understellet fandt vi i en container, og Simon skar så træplanker til, så det nu fungerer som undertel til vores bord. Dermed har vores havebord nærmet været gratis for os, og det er så fedt.

Dertil er mine sofapuder lavet ud af smukke kjoler fra Indien.
  

Er der noget genbrug, I aldrig kunne finde på at købe?

Brugte madrasser og dyner.

Her ses havebordet, som Lilan og hendes mand selv har designet. Læs om det herover
Her ses havebordet, som Lilan og hendes mand selv har designet. Læs om det herover

Hvor meget tid bruger I på at lede efter genbrugsfund om ugen?

Vi leder som regel ikke bevidst. Vi leder hver især efter emner, som vi er tiltrukket af:

Simon er vild med kobber, og jeg kigger tit efter tøj og bøger til Karla. Til mig selv leder jeg efter fjer, smykker og prismer til de drømmefangere og himmelvågere, som jeg laver på bestilling.

Hvis vi mangler noget specifikt, går vi altid på DBA og bruger med glæde tid på at finde det dér frem for at købe nyt.

Børnebøger på DBA:

 1. The Birthday Cake (Bog)

  The Birthday Cake (Bog)

  The Birthday Cake (Bog), The Birthday Cake (Bog), Despite many difficulties, Farmer Pettson is determined to celebrate his cat's birthday by baking a pancake birthday cake. Udgivelsesår: 1999 Sider:

  21,00 kr.22-09-2023
 2. Tropiske torben (Bog)

  Tropiske torben (Bog)

  Tropiske torben (Bog), Tropiske torben (Bog), Sprog: Dansk Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vores webshop: www.orderly.shop.

  16,00 kr.22-09-2023
 3. Hos Brandvæsenet

  Hos Brandvæsenet

  Hos Brandvæsenet, Hos Brandvæsenet, Hos Brandvæsenet Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vores webshop: www.orderly.shop.

  21,00 kr.22-09-2023
 4. The velveteen Rabbit

  The velveteen Rabbit

  The velveteen Rabbit, The velveteen Rabbit, The velveteen Rabbit Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vores webshop: www.orderly.shop.

  12,00 kr.22-09-2023
 5. Totte er lille af Gunilla Wolde (Bog)

  Totte er lille af Gunilla Wolde (Bog)

  Totte er lille af Gunilla Wolde (Bog), Totte er lille af Gunilla Wolde (Bog), Forfatter: Gunilla Wolde Udgivelsesår: 1989 Sider: 25 Sprog: Dansk Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om v

  25,00 kr.22-09-2023
 6. Totte hos lægen af Gunilla Wolde (Bog)

  Totte hos lægen af Gunilla Wolde (Bog)

  Totte hos lægen af Gunilla Wolde (Bog), Totte hos lægen af Gunilla Wolde (Bog), Forfatter: Gunilla Wolde Udgivelsesår: 1989 Sider: 25 Sprog: Dansk Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om

  25,00 kr.22-09-2023

32.410 børnebøger er lige nu til salg på DBA, og 15.823 af dem koster mindre end 50 kroner.
  

Siger I højt, at I køber genbrug?

Jeg har gået på markeder og i genbrugsbutikker siden 1980’èrne - i perioder hvor det for mange var mærkeligt og ligefrem pinligt. Men for mig har det altid givet mening. Jeg har aldrig haft det store økonomiske råderum, men har til gengæld en kreativ åre, så jeg har altid boet sjovt og anderledes, hvilket har inspireret andre.

Jeg lægger aldrig skjul på, at jeg køber genbrug, og vi er godt tilfredse med vores tilgang til livet på alle mulige måder. Blandt andet den indstilling til livet, som vi giver videre til vores børn. De sælger nemlig også på markeder, og det er en cool måde at lære om penge på.
Vi kan også se, det har haft indflydelse på venner og familie. I det hele taget er verden jo begyndt at tænke mere og mere i genbrug, og hvor fantastisk er det ikke lige. Dertil er det også nødvendigt.

LÆS OGSÅ: Deobra fik en kæreste gennem DBA

Snit af huset, min Himmelvåger over bordet, stole og spisebord også fra DBA Billedtekst: Her kan du se mere af Lilans hus, hvor du blandt andet kan få øje på den drømmefanger, hun selv designer og sælger på DBA. Klik på linket herunder for at gå til Lilans DBA-profil for at se, om hun lige for tiden har en drømmefanger til salg
Snit af huset, min Himmelvåger over bordet, stole og spisebord også fra DBA Billedtekst: Her kan du se mere af Lilans hus, hvor du blandt andet kan få øje på den drømmefanger, hun selv designer og sælger på DBA. Klik på linket herunder for at gå til Lilans DBA-profil for at se, om hun lige for tiden har en drømmefanger til salg

Klik her og gå til Lilans DBA-profil.
  

Præger jeres genbrugsinteresse jeres børn? 
  

Det har helt sikkert haft indvirkning. Min søn, Oliver på 26 år, bruger også genbrug og DBA til køb og salg. Han er meget mijøbevidst, og han er veganer. Så jeg tror, det har spillet en rolle for ham at vokse op på Østerbro og gå på privatskole, men så samtidig bo med en spirituel mor, der bor med genbrug og går i genbrugstøj. Det var meget atypisk for 20 år siden.

Men sådan har han lært, at det er ok at skille sig ud.

Det samme med min datter Karla - hun går på samme privatskole og er heller ikke bange for at skille sig ud. Jeg tror på, at det er vigtigt at vise dem, at det handler om mavefornemmelsen og ikke om udseende, indtægt eller uddannelse. Det vigtige er, at vi kender os selv. Jeg tror, at genbrug på en finurlig vis er med til at åbne for den indsigt.

Genbrugstøj til salg på DBA:

 1. H&M Jakke - Secondhand - Kvinde - Størrelse: L

  H&M Jakke - Secondhand - Kvinde - Størrelse: L

  Jakke, str. L, H&M, Jakke fra H&M. Jakken er grå. Dejlig varm vinterjakke, til når det bliver koldt udenfor, og du har brug for at holde varmen. ✓ Du får altid 30 dages returret hos os ✓ Levering

  109,00 kr.29-03-2023
 2. Meotine. Jakke - Secondhand - Kvinde - Størrelse: M/L

  Meotine. Jakke - Secondhand - Kvinde - Størrelse: M/L

  Jakke, str. M/L, Meotine., Jakke fra Meotine.. Jakken er beige og i størrelse M/L. Vær sikker på, at du kan holde holde dig varm med denne lækre jakke. ✓ Du får altid 30 dages returret hos os ✓ Le

  619,00 kr.29-03-2023
 3. Sténay Jakke - Secondhand - Kvinde - Størrelse: M

  Sténay Jakke - Secondhand - Kvinde - Størrelse: M

  Jakke, str. M, Sténay, Jakke fra Sténay. Jakken er sort og i størrelse medium. Nyd denne fine jakke fyldt med pailletter. ✓ Du får altid 30 dages returret hos os ✓ Levering inden for 1-3 hverdage

  219,00 kr.29-03-2023
 4. DAY Birger et Mikkelsen Jakke - Secondhand - Kvinde -

  DAY Birger et Mikkelsen Jakke - Secondhand - Kvinde -

  Jakke, str. 42, DAY Birger et Mikkelsen, Jakke fra DAY Birger et Mikkelsen. Jakken er brun og i størrelse 42. Denne her jakke er både fin og elegant. ✓ Du får altid 30 dages returret hos os ✓ Leve

  299,00 kr.29-03-2023
 5. Hugo Boss Jakke - Secondhand - Kvinde - Størrelse: M

  Hugo Boss Jakke - Secondhand - Kvinde - Størrelse: M

  Jakke, str. M, Hugo Boss, Jakke fra Hugo Boss. Jakken er beige. Retro er in, og denne her jakke er virkelig fin og i lækker retro-stil. ✓ Du får altid 30 dages returret hos os ✓ Levering inden for

  509,00 kr.29-03-2023
 6. Eddy's Jackets Jakke - Secondhand - Kvinde - Størrelse: L

  Eddy's Jackets Jakke - Secondhand - Kvinde - Størrelse: L

  Jakke, str. L, Eddy's Jackets, Jakke fra Eddy's Jackets. Jakken er grøn og i størrelse large. Retro er in, og denne her jakke er virkelig fin og i lækker retro-stil. ✓ Du får altid 30 dages returr

  139,00 kr.29-03-2023

Husk, du på DBA kan finde tøj fra mange brands. For eksempel brands som Ganni, Moss Copenhagen og Stine Goya.
  

Har I andre nævneværdige øjeblikke, I har haft, da I handlede brugt?

Begge mine børn har måttet rydde op på deres værelser og sælge på loppemarkeder. Det har vi fået dem til for at lære dem at rydde op, give slip i ting, tjene penge og mærke, hvordan det er at bruge penge. Dertil lærer de om den værdi en ting pludselig har, når man har solgt og dermed tjent. Herefter kan de jo vurdere, om de vil bruge fortjenesten på en is, en skyder, eller om de skal i sparegrisen.

Jeg kan mærke kæmpe forskel på, hvordan tingene har påvirket mine børn alt efter hvilken tid, de har levet i. Da min søn var med på loppemarkederne som lille – i dag er han 26 år - var der kontanter. I dag er min datter 8 år, og nu betaler man med kort og Mobilepay. Derved har hun ikke den samme forståelse for penge, for som hun siger ’Mor, du har da penge på dit kort?’.

Så der er en stor forskel på det forbrugsmønster og forståelse for pengenes værdi i dag frem for for 20 år siden.

LÆS OGSÅ: Giv den gamle lædersofa en opfrisker

Denne Verner Panton-lampe er Lilan også rigtig glad for. Det er et af hendes bedste køb
Denne Verner Panton-lampe er Lilan også rigtig glad for. Det er et af hendes bedste køb

Hvor tit køber I genbrug?

Det er afhængigt af hvilke projekter, vi har gang i. Karla har snart fødselsdag, så lige nu kigger jeg efter noget til hende og lader mig inspirere.

Hvor leder I efter genbrug?

Især på DBA, men vi elsker begge - dog mest mig - at gå på loppemarkeder både sommer og vinter. Ja det kan nærmest trække som en slags afhængighed, og inden jeg går ind på markedet, kan jeg nærmest få et sug i maven af forventning over alle de skatte, jeg kan finde.

Men jeg kommer ikke nødvendigvis hjem med noget. Den type afhængighed har jeg ikke, og jeg kan også sagtens skille mig af med mine ting igen.

Jeg går også på gadeloppemarkeder for at se, om genboen skal af med noget. Ellers bruger jeg også genbrugsbutikker som Røde Kors og ja, nærmest alle steder, man kan finde brugte ting.

Spirituelle ting til salg på DBA:

 1. Smykker og sten, 2 fine Selenit stave, 2 Flotte Selenit stave på ialt 189 gram.
Længdemålene er hhv.

  Smykker og sten, 2 fine Selenit stave, 2 Flotte Selenit stave på ialt 189 gram. Længdemålene er hhv. 144 og 199 mm. Fra nettet: Selenit er en ret stærk oplader både på det fysiske, det psykiske og det

  35,00 kr.18-09-2023
 2. Smykker og sten, Smuk Lemonaragonit, Flot Lemonaragonit på 293 gram, fra Bolivien.

Målene er 105x78

  Smykker og sten, Smuk Lemonaragonit, Flot Lemonaragonit på 293 gram, fra Bolivien. Målene er 105x78x37 mm. Fra Nettet: Aragonit er afbalancerende og egnet til meditation. Men den hvide Aragonit arbe

  45,00 kr.17-09-2023
 3. Andre samleobjekter, Gudindesten/menalit/sten/frugtbarhedssten.M12, 

Vægt 82 gram. Længde 6,9 cm, b

  Andre samleobjekter, Gudindesten/menalit/sten/frugtbarhedssten.M12, Vægt 82 gram. Længde 6,9 cm, bredde på breddeste stykke 5,6 cm. Menalit (menilite) er kendt som gudinde sten, men man kalder dem

  80,00 kr.16-09-2023
 4. Andre samleobjekter, Gudindesten/menalit/fe sten/frugtbarhedssten.N.M11, 

Vægt 91 gram. Længde 8,5

  Andre samleobjekter, Gudindesten/menalit/fe sten/frugtbarhedssten.N.M11, Vægt 91 gram. Længde 8,5 cm, bredde på breddeste stykke 4,5 cm. Menalit (menilite) er kendt som gudinde sten, men man kalder

  85,00 kr.16-09-2023
 5. Andre samleobjekter, Gudindesten/menalit/fe sten/frugtbarhedssten.N.M10, 

Vægt 64 gram. Længde 5,4

  Andre samleobjekter, Gudindesten/menalit/fe sten/frugtbarhedssten.N.M10, Vægt 64 gram. Længde 5,4 cm, bredde på breddeste stykke 4,6 cm. Menalit (menilite) er kendt som gudinde sten, men man kalder

  50,00 kr.16-09-2023
 6. Andre samleobjekter, Gudindesten/menalit/fe sten/frugtbarhedssten.Nr.M9, 

Vægt 66 gram. Længde 7,8

  Andre samleobjekter, Gudindesten/menalit/fe sten/frugtbarhedssten.Nr.M9, Vægt 66 gram. Længde 7,8 cm, bredde på breddeste stykke 5,2 cm. Menalit (menilite) er kendt som gudinde sten, men man kalder

  55,00 kr.16-09-2023

Klik her og find spirituelle ting til salg på DBA.

 

Hvad siger jeres venner og familie til jeres genbrugshjem?

De kan lide den stemning, det skaber, at vi bor med genbrug og derved får vores helt eget, personlige hjem.

Som regel er de ”misundelige” - på den gode måde - og spørger tit om råd og vejledning til at gøre gode fund.
Jeg arbejder med spirituel indretning i form at RumforSjælen med udgangspunkt i Feng Shui, så for mig er det jo nemt at indrette, men det kan være svært at give ”fornemmelsen” videre.

Du kan læse mere om Lilans forretning på www.livingharmony.dk  
  

Har I nogle gode råd til folk, der ikke helt ved, hvordan man gør sig de gode fund, når de skal købe brugt?

Det handler grundlæggende om mavefornemmelsen. Mit råd er altid: ’Mærk efter, om tingen gør dig glad’, ikke om den passer ind. Hvis dine ting gør dig glad, ender det med, at du får dit helt eget, personlige hjem.

Dertil skal du afsætte god tid til at lede efter de gode fund, og du skal huske at have det sjovt med det.

SE OGSÅ: VIDEO: Sådan bliver en gammel sofa forvandlet til en daybed

Kanden fra Oliver og dåsen samt ravkæde jeg lige har fået af Simon i fødselsdagsgave Billedtekst: Her kan du se den ravkæde, som Lilan netop har fået i fødselsdagsgave fra Simon
Kanden fra Oliver og dåsen samt ravkæde jeg lige har fået af Simon i fødselsdagsgave Billedtekst: Her kan du se den ravkæde, som Lilan netop har fået i fødselsdagsgave fra Simon
Elsker du også genbrug?
Hvis du har indrettet dit hjem med flere genbrugsfund, og du er frisk på at vise billeder af - og fortælle om – dit hjem, så skriv til os på dbaguide@ebay.com. Så kan det være, det er dit hjem, vi bringer en artikel om næste gang. Skriv gerne i mailen, hvis du også er frisk på, at vi kommer hjem til dig og filmer en lille video med dig og dit hjem.
Her kan du også se Lilans hyggelige genbrugshjem
Her kan du også se Lilans hyggelige genbrugshjem

En gammel kommode, der blev til et puslebord, en peberkværn, der i dag fungerer som en lampe, og en sofa, hun selv har ombetrukket. Marie-Louise er en sand genbrugselsker og en meget kreativ en af slagsen. Klik her og find videoen, hvor hun viser rundt i sit skønne hjem.

Freja er også en genbrugsfortaler, der har hænderne godt skruet på og en kreativ hjerne. Hun har nemlig forvandlet svigerforældrenes gamle spisebord til et nyt møbel med en ny funktion. Læs hvilket møbel, det er, her.

Camilla fra Nordsjælland bor også med genbrug. Hendes hjem er fyldt med fine fund, og blandt andet har hun givet husly til en ikke-ægte-påfugl, som lyser hendes hjem op i forhold til farver. Se den flotte fugl i videoen herunder:

Klik her for at læse mere om Camillas skønne hjem.

Relaterede artikler