Mors Dag-gaver til under 100 kroner
BoligSjov

Mors Dag-gaver til under 100 kroner

Louise Guldager
Louise Guldager

Mors Dag giver ofte anledning til en del hovedbrud, for hvad skal man lige finde på? Her får du 10 bud og lidt nem og hurtig inspiration, så du husker at give din mor den opmærksomhed, hun fortjener. Alle gavebud koster mindre end 100 kroner på DBA, så de fleste kan være med. Og samtidig er det en gave, der viser, at du har gjort dig mere umage, end hvis det ”blot” var en buketblomster nede fra tanken.

Nogle traditioner er bare rare, fordi det handler om at vise taknemmelighed og omsorg. Alene dét, at du har siddet og ledt efter den helt rigtige ting, som netop du synes, hun skulle have, fordi hun er den, hun er – det er sandsynligvis nok til, at hun vil elske dig for det.

På DBA kan du finde et hav af gode gaveideer og mange af dem til under 100 kroner. Og fordi, det netop er på DBA, du køber disse ting, får du meget for pengene. Så det vil måske være en gave, du ved at anskaffe dig den på ny, ikke ville have haft råd til.

I anledning af Mors Dag får du her nogle bud på ting, du kan forsøde din Mors Dag med søndag den 12. maj. Gaveforslag, der ikke slår bunden ud af din økonomi, – og samtidig viser du hende, at du har brugt energi på at finde noget ganske særligt til hende:

1. Pynt til hjemmet: Vaser

Noget smukt til hjemmet i form af keramik og porcelæn er en god, og traditionel gaveide til din mor (eller dine børns mor). På DBA er der et stort udvalg af både keramik og pynt til hjemmet, og en smuk vase er en gave, der vil bringe glæde hver gang, den tages frem og bruges.

Det kan være en rigtig fin gestus at modtage en smuk vase, hvor giveren har tænkt over at ramme en smag hos modtageren. Lige nu er der 7.656 annoncer med vaser til salg på DBA under 100 kroner. Og ud af dem er 96 gulvvaser, så du kan sagtens finde noget, der fylder lidt, hvis du eller din mor er til den slags. Selvom en smuk buket altid er dejlig at få, så holder en vase trods alt længere.

Vaser til salg på DBA:

 1. Vase, 2 vaser, LOT K 32

  Vase, 2 vaser, LOT K 32

  50,00 kr.22-06-2024
 2. Vase, Keramik vase, Flot lille keramik vase med tidsler sælges for 50,00 kr. Den er 14 cm høj og har

  Vase, Keramik vase, Flot lille keramik vase med tidsler sælges for 50,00 kr. Den er 14 cm høj og har en diameter på 6 cm. Kan muligvis være Michael Andersen.

  50,00 kr.22-06-2024
 3. Vase, Vase, Sød vintage sølvplet enkeltsblomst vase - god men brugt. 
H20cm. Fod Ø6cm.

  Vase, Vase, Sød vintage sølvplet enkeltsblomst vase - god men brugt. H20cm. Fod Ø6cm.

  25,00 kr.21-06-2024
 4. Vase, Vase / skål, Sød vintage svane skål. God men brugt. H13cm. B10cm. L12cm. Sender på eget ansvar

  Vase, Vase / skål, Sød vintage svane skål. God men brugt. H13cm. B10cm. L12cm. Sender på eget ansvar.

  20,00 kr.21-06-2024
 5. Vase, Vase med ophøjet aks, Keramik, Vase med ophøjet aks

Keramik, Vase med ophøjet aks

Smuk ældre

  Vase, Vase med ophøjet aks, Keramik, Vase med ophøjet aks Keramik, Vase med ophøjet aks Smuk ældre retro vase i gængse gulbrune farver, Smuk til en buket eller som pynt på hylden Det gule aks ligger

  50,00 kr.21-06-2024
 6. Vase, Vase, Rigtig sød vase til små blomster

  Vase, Vase, Rigtig sød vase til små blomster

  50,00 kr.21-06-2024

Lige nu er der 7.659 annoncer med vaser på DBA til under 100 kroner. Ud af dem er de 1.746 af dem keramik vaser.

2. Forkælelse til mor: Parfume

En parfume bliver de fleste kvinder glade for, og det er en af de gaver, der bringer glæde længe. Det er en lækker selvforkælelse at få en god, ny duft og meget ofte noget, man ikke selv får taget sig sammen til at købe. Derfor bliver de fleste rigtig glade for det. De fleste kvinder kan heller ikke få for mange gode dufte, så lad dig ikke begrænse af, at din mor allerede har to flakoner stående på badeværelseshylden.

Generelt er produkter indenfor skønhed og personlig pleje altid et hit på gavelisten til kvinder og herunder selvfølgelig også en lækker parfume. Og det behøver ikke koste dig dyrt. Mange sætter faktisk parfumer til salg på DBA – enten fordi de har lavet et fejlkøb, eller ikke fået den brugt. Her kan du altså finde dufte, der normalt koster en del mere, men som pludselig er indenfor en økonomisk rækkevidde, hvis du leder efter en sød, lille Mors Dag-gave.

Lige nu er der 422 annoncer med parfume til salg på DBA til under 100 kroner. De 270 af dem befinder sig på Sjælland, men da en parfume nemt kan sendes, burde det ikke sætte en større begrænsning på dit køb.

Den ubrugte DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau De Parfum, der normalt har en nypris på 189 kroner kan du hente hos Natasja i Thilst for 100 kroner. Den populære Parfume Clean, der har en nypris på 270 kroner, sælger Sanne fra Skibby til 100 kroner. Den er ubrugt. Dameparfumen Pop fra Stella Mccartney har en nypris 200 kroner, men kan købes af Silvia fra Østerbro, der er åben for bud
Den ubrugte DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau De Parfum, der normalt har en nypris på 189 kroner kan du hente hos Natasja i Thilst for 100 kroner. Den populære Parfume Clean, der har en nypris på 270 kroner, sælger Sanne fra Skibby til 100 kroner. Den er ubrugt. Dameparfumen Pop fra Stella Mccartney har en nypris 200 kroner, men kan købes af Silvia fra Østerbro, der er åben for bud

3. Gaven der går til alt: Tørklæde

Et tørklæde kan man næsten ikke gå galt i byen med. Det er dejligt anvendeligt, det kan fås i så mange udgaver, at du bestemt må kunne matche hendes smag, og så er det en gave, der viser omsorg, fordi det passer på hende: Det holder hende varm på halsen eller skuldrene og viser, at du bekymrer dig om hende. Og så pynter et tørklæde jo bestemt også. Et tørklæde er heller ikke så sæsonbestemt, da man ofte bruger det hele året rundt.

Et tørklæde varmer – både i konkret og overført betydning.

Tørklæder til salg på DBA:

 1. Tørklæde, NYT tørklæde med pindsvin, Intet, str. 85 x 180 cm, Hvidt, Viskose, Ubrugt, Tørklædet e

  Tørklæde, NYT tørklæde med pindsvin, Intet, str. 85 x 180 cm, Hvidt, Viskose, Ubrugt, Tørklædet er nyt og pakket i plastik.

  35,00 kr.21-06-2024
 2. Tørklæde, Tørklæde, ., str. 45x175 cm, Sort/ hvid, God men brugt, Tørklæde sort/ hvid 45x175. M.
B

  Tørklæde, Tørklæde, ., str. 45x175 cm, Sort/ hvid, God men brugt, Tørklæde sort/ hvid 45x175. M. Brugt få gange.

  60,00 kr.21-06-2024
 3. Tørklæde, Halstørklæde, Repeat, str. 230cmx 25cm, mørkegrå, polyester, Ubrugt, Sød, anderledes ha

  Tørklæde, Halstørklæde, Repeat, str. 230cmx 25cm, mørkegrå, polyester, Ubrugt, Sød, anderledes halstørklæde af blød stof med lidt skær formet blomster. 230x25 cm svarer til "krøllet "stand. Stof br

  25,00 kr.21-06-2024
 4. Tørklæde, Halstørklæde, Vintage, str. Onesize, Sølv, Næsten som ny, Halstørklæde med sølv, er derf

  Tørklæde, Halstørklæde, Vintage, str. Onesize, Sølv, Næsten som ny, Halstørklæde med sølv, er derfor rigtig flot i solen

  30,00 kr.21-06-2024
 5. Tørklæde, NYT tørklæde med pindsvin, Intet, str. 85 x 180 cm, Lyserødt, Viskose, Ubrugt, Tørklæde

  Tørklæde, NYT tørklæde med pindsvin, Intet, str. 85 x 180 cm, Lyserødt, Viskose, Ubrugt, Tørklædet er nyt og pakket i plastik.

  35,00 kr.21-06-2024
 6. Tørklæde, NYT tørklæde med sløjfer, Intet, str. 95 x 170 cm, Gult, Ubrugt, Tørklædet er nyt og pak

  Tørklæde, NYT tørklæde med sløjfer, Intet, str. 95 x 170 cm, Gult, Ubrugt, Tørklædet er nyt og pakket i plastik

  20,00 kr.20-06-2024

Lige nu er der 2.126 annoncer med tørklæder på DBA til under 100 kroner. De 622 af dem er listet i kategorien ’ny, aldrig brugt’. Så det svarer faktisk til, at du køber hende et nyt – blot til halvdelen af prisen.

4. Ultimativ mor-luksus: Fodmassage maskine

Hvad karakteriserer egentlig en god mor? De fleste af os kan skrive under på, at hun ikke bare er kærlig og omsorgsfuld, men også altid i spring for at hjælpe andre og holde sammen på hjemmet, gøre rent, lave mad, købe ind, vaske tøj, støve af, rydde op og meget mere. Så hvem ellers fortjener en lækker fodmassage-maskine?
Nej vel.

Så kan hun sidde med fødderne i vand og slappe af om aftenen med en god bog og nyde, at den lille maskine, der forkæler hendes ømme fødder, er en gave fra dig. Så er det også næsten som om, du kan tage kredit for fodmassagen.

Lige nu er der 81 annoncer på DBA med fodmassage maskiner, og 36 af dem ligger til under 100 kroner. Du kan også overveje en massagerulle og en lækker bodyolie eller noget i samme dur. Det er altid rart at blive forkælet – især af sine børn!

Mia sælger dette fodbad, da hun ikke får det brugt. Kasse og brugsanvisning følger med. Ubrugt. Det koster 50 kroner og kan hentes i København S. Fodmassagen fra Melissa er med bobler og varme vibrationer, skriver Nezar fra Kokkedal, der sælger for 65 kroner. Aldrig brugt. Det store fodmassage-apperat med varme fra OBH sælger Janni fra Jægerspris til 50 kroner
Mia sælger dette fodbad, da hun ikke får det brugt. Kasse og brugsanvisning følger med. Ubrugt. Det koster 50 kroner og kan hentes i København S. Fodmassagen fra Melissa er med bobler og varme vibrationer, skriver Nezar fra Kokkedal, der sælger for 65 kroner. Aldrig brugt. Det store fodmassage-apperat med varme fra OBH sælger Janni fra Jægerspris til 50 kroner

5. Royal Copenhagen under 100 kroner

Rigtig mange kvinder elsker Royal Copenhagen, fordi det er klassisk, lækkert design og dertil brugbart og forbundet med nostalgi. Det er både moderne og tidsløst, og det passer godt ind i en moderne husholdning. Måske har din mor også det sådan? Faktisk behøver det ikke være en dyr gave at give. For lige nu er der hele 3.241 annoncer med Royal Copenhagen til salg på DBA til under 100 kroner.

Så om hun er til små platter og porcelænsfigurer eller mere er til serveringsstel eller måske bliver allergladest for lamper og stager til lys, så kan du altså sagtens finde noget til under en plovmand. På den måde kan du måske give en gave, du ellers havde haft svært ved at komme i nærheden af prismæssigt, når du søger brugt. Både stel, porcelæn og platter holder sig godt og tager ofte ikke spor skade af at have nogle år på bagen.

Royal Copenhagen til under 100 kroner til salg på DBA:

 1. Porcelæn, 6 kaffekopper, Royal Copenhagen & Bavaria, Smukke hvide kaffekopper. Hvide med blå kant. 4

  Porcelæn, 6 kaffekopper, Royal Copenhagen & Bavaria, Smukke hvide kaffekopper. Hvide med blå kant. 4 er fra Royal Copenhagen nr. 9601 og 2 er fra Bavaria designet af Jørgen Hallum. Identisk design. Ti

  50,00 kr.22-06-2024
 2. Hvidt med bred guldkant

Kagetallerken 15 cm.

  Hvidt med bred guldkant Kagetallerken 15 cm.

  Porcelæn, Hvidt med bred guldkant Kagetallerken 15 cm., Hvidt med bred guldkant Kagetallerken 15 cm., Royal Copenhagen Hvidt med bred guldkant, kagetallerken. Stemplerne viser, at disse er fra mell

  75,00 kr.20-11-2021
 3. Royal Copenhagen

Porcelænshåndtag

  Royal Copenhagen Porcelænshåndtag

  Porcelæn, Royal Copenhagen Porcelænshåndtag, Royal Copenhagen Porcelænshåndtag, Royal Copenhagen, porcelæns håndtag med plads til en skrue. 1. sortering. Diameter 4,0 cm. Perfekt stand. Der er 1

  75,00 kr.20-11-2021
 4. Royal Copenhagen

Porcelænshåndtag

  Royal Copenhagen Porcelænshåndtag

  Porcelæn, Royal Copenhagen Porcelænshåndtag, Royal Copenhagen Porcelænshåndtag, Royal Copenhagen, porcelæns håndtag med plads til en skrue. 1. sortering. Diameter 3,0 cm. Perfekt stand. Der er 1

  75,00 kr.20-11-2021
 5. Porcelæn, Tandstikbæger, Royal Copenhagen, Hjertegræs nr. 884 9488.

  Porcelæn, Tandstikbæger, Royal Copenhagen, Hjertegræs nr. 884 9488.

  35,00 kr.21-06-2024
 6. Blåkant

Peberbøsse

  Blåkant Peberbøsse

  Porcelæn, Blåkant Peberbøsse, Blåkant Peberbøsse, Royal Copenhagen Blåkant, peberbøsse. Designet af Grethe Meyer i 1965. 1. sortering. Højde 4,0 cm. Perfekt stand uden fejl. Der er 3 stk. Alle

  75,00 kr.20-11-2021

Lige nu er der 3.241 annoncer med Royal Copenhagen til salg til under 100 kroner på DBA. Med 2.200 på Sjælland er det her, du har størst udvalg. Husk at du altid kan indstille radius søgningen, så du kan afhentet tæt ved din bopæl.

6. Gå foråret i møde: En trenchcoat

Den har alle dage været populær og er nok især kendt i sit klassiske snit fra Burberry. En trenchcoat er perfekt her til foråret og overgangsperioderne, og hvem ville ikke blive glad for sådan en?

Den klassiske trenchcoat er designet af engelske Burberry og kendetegnet ved det ternede for, som kaldes for 'Nova'. Trenchcoaten har en militær fortid i 1. Verdenskrig, som skulderstykkerne, stormlukningen på kraven samt metalringen på bæltet vidner om. Kutymen siger, at man aldrig spænder bæltet på trenchcoat-jakken, men i stedet binder et råbåndsknop med bæltets ender.

Hvis du vil forære din mor en lækker forårsjakke, der er super moderne lige nu, så kan du faktisk finde flere muligheder ved at kigge på DBA.

Lige nu er der 624 annoncer med trenchcoats på DBA. Ud af disse ligger 90 af dem til under 100 kroner, så det kan sagtens lade sig gøre at klæde din mor fint på til foråret, uden at det skal være en uoverkommelig udgift.

LÆS OGSÅ: De ti mest populære brands på DBA

Den camelfarvede Trenchcoat i størrelse 40, som er fra Collection Debenhams, er brugt i et halvt års tid, skriver Anna fra Odense, der sælger den for 50 kroner. Den sorte trench er fra Karen Millen, en størrelse 40 og koster 100 kroner hos Helle fra Tureby. Den brune er fra H&M, en størrelse 38, så god som ny og kan købes for 50 kroner hos Elina fra Smørum
Den camelfarvede Trenchcoat i størrelse 40, som er fra Collection Debenhams, er brugt i et halvt års tid, skriver Anna fra Odense, der sælger den for 50 kroner. Den sorte trench er fra Karen Millen, en størrelse 40 og koster 100 kroner hos Helle fra Tureby. Den brune er fra H&M, en størrelse 38, så god som ny og kan købes for 50 kroner hos Elina fra Smørum

7. Lad minderne tale: Smukke billedrammer

Er du i god tid, kan du få fremkaldt nogle billeder af dig og hende sammen, som du sætter i smukke billedrammer. Intet gør os mere lykkelige end at dvæle ved de gode minder og relationer, og det er tilmed en meget personlig gave. Du kan gå efter et hav af stilarter, når du kigger efter billedrammer på DBA, hvor der lige nu er knap 700 annoncer med netop disse til under 100 kroner til salg på DBA.

Måske er hun mest til dem i træ, der giver et naturligt, moderne og afslappet look eller måske mere til en fin guldramme, der nostalgisk kan fastholde minderne og give hende gode tanker, hver gang hun kigger på dem? Uanset, så burde der være mulighed for at løse opgaven på DBA. 

Billedrammer til under 100 kroner på DBA

 1. Andet, Ældre billedramme , b: 63 cm h: 55 cm, Rigtig gammel udskåret træramme fra det 19. århundred

  Andet, Ældre billedramme , b: 63 cm h: 55 cm, Rigtig gammel udskåret træramme fra det 19. århundrede (ca. fra omkring 1880’erne). Mål er udvendige. Lysmål 50 x 42 cm. Rammen er sortlakeret med forgyl

  50,00 kr.28-02-2024
 2. Andet, Fine billedrammer i forskellige mål 

Er der en af rammerne du er interesseret i? 

Tyk ramme

  Andet, Fine billedrammer i forskellige mål Er der en af rammerne du er interesseret i? Tyk ramme i træ: 84x44: 200 Guldramme med vandmølle: 66x76,5: 200 Lille træramme: 40x35 = 50,- Lille sølvram

  49,00 kr.26-09-2023
 3. Collage, motiv: Andet, stil: Naturalistisk, b: 27 h: 21, Billedramme med rigtige strandskaller, give

  Collage, motiv: Andet, stil: Naturalistisk, b: 27 h: 21, Billedramme med rigtige strandskaller, giver en dejlig stemning af sol og sommer

  25,00 kr.22-01-2021

Lige nu er der 700 annoncer med billedrammer under 100 kroner til salg på DBA. Der er flest på Sjælland med 456 annoncer, mens der i Jylland ligger knap 200 af slagsen og venter på en ny ejer.

8. Praktisk til hjemmet: Skåle og fade

Er din mor en type, der laver meget mad, som kan lide at have gæster, og som i den forbindelse holder af at have skåle med frugt og slik ståender, så kan du overveje, om din gave skal bestå af et flot fad eller en eller flere fine skåle.

Det er en praktisk gave, der kan bruges i det daglige og samtidig noget, hvor man kan pynte på hjemmet. Der findes et hav af muligheder på DBA, hvor der er over 1.351 annoncer med skåle og fade, alle til under 100 kroner.

Uanset om din mor er til fajance og den mere rusikke stil, til noget mere let i glas eller klassisk porcelæn, så er der mulighed for at finde det uden at slå bunden ud af økonomien. Måske endda noget, der er lidt sjældent og ikke ligner det, som alle andre har.

LÆS OGSÅ: Personlige gaveideer til konfirmation

Det smukke Bjørn Wiinblad-fad fra Nymølle sælger Cille fra Holte til 100 kroner. Stentøjs serveringsfade og serveringsskåle i grønne farver er fra Frankrig og koster alle 50 kroner stykket. De kan hentes hos Gitte i Jelling. Sættet med keramik fad, smørbøtte, potteskjuler, smørbrik og skål er fra Helbak og HAY, og de kan hentes i Fredericia. Du kan blot byde din pris
Det smukke Bjørn Wiinblad-fad fra Nymølle sælger Cille fra Holte til 100 kroner. Stentøjs serveringsfade og serveringsskåle i grønne farver er fra Frankrig og koster alle 50 kroner stykket. De kan hentes hos Gitte i Jelling. Sættet med keramik fad, smørbøtte, potteskjuler, smørbrik og skål er fra Helbak og HAY, og de kan hentes i Fredericia. Du kan blot byde din pris

9. Til de pyntesyge: Øreringe

Smykker er altid en god ide. Langt de fleste kvinder bliver glade for smykker, og de er en kærlig og personlig gave at give til én, du holder af. Giv eksempelvis din mor et par smukke øreringe i Mors Dag-gave, og så skal du se hendes øjne funkle.

Guld, sølv eller farvestrålende…der er masser at vælge mellem. Lige nu er der masser af slagsen til salg på DBA, også til under 100 kroner. Så det behøver ikke være prisen, der holder dig tilbage. I modsætning til ringe, armbånd og halskæder, så betyder det ikke så meget, om du kender hendes størrelse, de fleste kan bruge et sæt øreringe, og det er derfor en lidt nemmere gave end andre smykker. 

Øreringe til salg til under 100 kroner på DBA:

 1. Øreringe, forgyldt, Chunky øreringe. Kan desværre ikke huske mærket. Click-funktion og derfor nemme

  Øreringe, forgyldt, Chunky øreringe. Kan desværre ikke huske mærket. Click-funktion og derfor nemme at få af og på :)

  80,00 kr.21-06-2024
 2. Øreringe, perler, Eget, Håndlavede øreringe

Lavet med kvalitets materialer.
Creoler i guldbelagt (1

  Øreringe, perler, Eget, Håndlavede øreringe Lavet med kvalitets materialer. Creoler i guldbelagt (18k) kirurgisk stål (nikkelfri) med Japanske myuki perler Øreringene er meget lette Mål: ø 3 cm 9

  90,00 kr.20-06-2024
 3. Øreringe, perler, Eget, Håndlavede øreringe

Lavet med kvalitets materialer.
Creoler i guldbelagt (1

  Øreringe, perler, Eget, Håndlavede øreringe Lavet med kvalitets materialer. Creoler i guldbelagt (18k) kirurgisk stål (nikkelfri) med Japanske myuki perler Øreringene er meget lette Mål: ø 3 cm 9

  90,00 kr.20-06-2024
 4. Øreringe, forsølvet, Walina, Smukke nikkelfri øreringe med antikt look. De er lavet med 12 mm sorte

  Øreringe, forsølvet, Walina, Smukke nikkelfri øreringe med antikt look. De er lavet med 12 mm sorte lava sten eller turkis glas perler. (Prisen er pr par) Øreringene er i alt 4 cm lange. Se flere på

  80,00 kr.20-06-2024
 5. Øreringe, blodsten, Et par fine øreringe til hul i ørene, samt et hjerte vedhæng i blodsten.
Prisen

  Øreringe, blodsten, Et par fine øreringe til hul i ørene, samt et hjerte vedhæng i blodsten. Prisen er for det hele.

  85,00 kr.19-06-2024
 6. Øreringe, forgyldt, Håndlavede unikke øreringe.
De er af natursten og forgyldt messing, nikkelfri, g

  Øreringe, forgyldt, Håndlavede unikke øreringe. De er af natursten og forgyldt messing, nikkelfri, god kvalitet. Kan sendes med post brev 25kr eller Dao 43kr, kontakt mig til at sende pb.

  95,00 kr.19-06-2024

Lige nu er der 2.731 annoncer med ørering til salg på DBA til under 100 kroner. 345 af dem er i sølv, mens derimod 188 af dem er forgyldt.

10. Sæt hyggen i højsædet: Plaid til sofaen

Der er mange måder at sige til andre mennesker, at man holder af dem. Små symbolske gaver er bare én af dem. Men hvem føler sig ikke elsket og værdsat, når de får en fin plaid, der både pynter i stuen og holder trætte, kolde fødder lune på en råkold aften?

Måske du endda kan få glæde af den selv, når du besøger hende. Uanset hvad, så er det en af de gaver, der både er praktiske, pæne og omsorgsfulde, og som giver glæde i lang tid fremover. På en måde sørger du også for din far – for mon ikke, at han også får lov at låne den en gang imellem?

LÆS OGSÅ: Susan køber kun gaver, der er brugt

lilla plaid i uldmix fra Bahne er aldrig brugt. Den er købt for 1 måned siden, skriver Cathrine fra Århus, som skal have 100 kroner for den. Plaiden i midsten er fra Lene Bjerre og kan sammen med de tre puder erhverves for 100 kroner hos Dorthe i Dragør. Den brunstribede bomulds-plaid fra Ib Laursen måler 130x160 centimeter og er aldrig brugt, blot vasket. Pernille fra Klampenborg sælger for 100 kroner
lilla plaid i uldmix fra Bahne er aldrig brugt. Den er købt for 1 måned siden, skriver Cathrine fra Århus, som skal have 100 kroner for den. Plaiden i midsten er fra Lene Bjerre og kan sammen med de tre puder erhverves for 100 kroner hos Dorthe i Dragør. Den brunstribede bomulds-plaid fra Ib Laursen måler 130x160 centimeter og er aldrig brugt, blot vasket. Pernille fra Klampenborg sælger for 100 kroner

Det kan godt være, at det ikke lige er dét, du tænker på, når du køber en gave til din mor. Men skal du købe gaver til din udkårne, så mener sexolog Jakob Olrik faktisk, at det er mest romantisk at give brugte gaver. Hvorfor kan du læse her.

Er din mor til keramik, så burde du måske slå vejen forbi denne podcast, hvor Christian fortæller, hvorfor hans samling er langt over 100.000 kroner værd i dag! Hør, hvad han selv samler på, og hvorfor keramik er værd at samle på.

Hvordan tror du, gavemodtageren tager imod, at din gave er købt brugt? Vi har i en undersøgelse spurgt danskerne, hvordan de har det med at give og modtage second hand-gaver, og du kan i artiklen her se, hvordan svarerne fordeler sig, og i videoen herunder kan du høre nogle eksempler. 

Relaterede artikler