Mine fund - Vicky
Bolig

Mine fund - Vicky

DBA Guide
DBA Guide

Vicky fra Mamalola viser hvad hun fandt på dba

Blogger Vicki bag Mama Lola fremviser her nogle af sine seneste unikke fund fra DBA

Efter jeg har fået børn og weekenderne går op i familien, så kommer jeg desværre ikke så tit på loppemarkeder længere. Jeg vil egentlig gerne, men tiden er bare ikke til det. Derfor bruger jeg tiden på specielt DBA og andre steder på nettet.

Det kan jo gøres fra sofaen, når ungerne er lagt, og billederne illustrerer meget godt, hvad det er for et produkt, man ser på.

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, har jeg en forkærlighed til gamle ting, og jeg er jo en samler. En dag så jeg de her krydderikrukker fra Kronjyde, og dem blev jeg forelsket i med det samme. Farverne var bare skønne, og de små flasker var et ORD i sig selv.

Så jeg lavede en agentsøgning på DBA, så der kommer en mail, når nogen sætter Kronjyde krydderikrukker til salg. På denne måde fandt jeg alle mine krydderikrukker fra Kronjyden på DBA, og det var inden, de for alvor hittede helt på nettet. Der er nogle farver, som jeg mangler, men de er blevet rigtig dyre, og jeg er helt tilfreds med min samling.

En anden samling som jeg har gjort mig på DBA, var Lyngby vaserne, som lige er blevet reproduceret, men ikke i alle størrelser og min samling, med undtagen den helt store og den helt lille, er fund fra DBA. Jeg har været rigtig glad for, at man kan bruge agentsøgning som funktion, når man nu leder efter noget bestemt, så er den guld værd.

Når man nu er en rigtig samler, kan jeg ikke komme udenom Cathrineholm skåle, de er gamle klassikere også, og de gamle skåle er så praktiske. De kan tåle så meget og bruges til alt, og de er lavet af aluminium, og derfor går de ikke så let i stykker. Her har jeg fundet mine salt og pebersæt, som er meget sjældne, og i meget høj pris nu, nogle skåle er købt hos DBA, og andre er købt i USA.

Jeg elsker alle mine fund, og føler det er et kup, jeg har gjort mig hver gang.

 


Find det på DBA

 1. Vinreol, Retro, Står i Ulstrup

  Vinreol, Retro, Står i Ulstrup

  200,00 kr.21-02-2024
 2. Havemøbelsæt, Aluminium/glas, Brugt. Q:105 cm.

  Havemøbelsæt, Aluminium/glas, Brugt. Q:105 cm.

  1.200,00 kr.21-02-2024
 3. Lego Ideas, 11003, UÅBNET.

Fra røgfrit og dyrefrit hjem.

Kan hentes i Grejs eller sendes på købers

  Lego Ideas, 11003, UÅBNET. Fra røgfrit og dyrefrit hjem. Kan hentes i Grejs eller sendes på købers regning.

  280,00 kr.21-02-2024
 4. 3D Printer, Bambu Lab A1 Mini Combo, A1 Mini, Perfekt, Sælger min Bambu Lab A1 Mini med AMS. Den har

  3D Printer, Bambu Lab A1 Mini Combo, A1 Mini, Perfekt, Sælger min Bambu Lab A1 Mini med AMS. Den har kørt ca et par timer, så den er sprit ny. Der medfølger det tilbehør der var i kassen, samt origina

  3.500,00 kr.21-02-2024
 5. Garderobeskab, Pax, b: 75 d: 35 h: 236, Pax skab med låger i højglans, hvid.
Som billede + ekstra ub

  Garderobeskab, Pax, b: 75 d: 35 h: 236, Pax skab med låger i højglans, hvid. Som billede + ekstra ubrugt hylde, ialt 3 hylder. Pæn stand. Afhentes usamlet.

  500,00 kr.21-02-2024
 6. Puslespil, Spil

  Puslespil, Spil

  30,00 kr.21-02-2024

Relaterede artikler