Mine boligprojekter i 2016
Bolig

Mine boligprojekter i 2016

Louise // Mortilmernee.dk
Louise // Mortilmernee.dk

Mine boligprojekter i 2016

Som altid, har vi mange sjove planer for vores hus. Nogle er selvfølgelig mere realistiske end andre, så det er langt fra dem alle vi får udført. Mange taber næsten pusten, når de ser hvad vi når, for os, ja så rammer vi aldrig halvdelen af de ting vi måske har sat os for. Ofte er det mere økonomien end lysten der sætter grænserne. Men sådan er nok mange steder.

Mine boligprojekter i 2016
I år har vi allerede nået flere ting. Hele juleferien, som også gik et par dage ind i 2016, gik med at lave nyt badeværelse, en af de større projekter må man sige. Det krævede lidt flere kræfter end først forudset, men i mål det kom vi. Min mand var virkelig sej.

Siden har vi også revet en indbygget reol ud af væggen, og muret den op igen.... Det var faktisk det vi brugte hele sidste weekend på. Noget som jeg havde ønsket mig i de 6 år den har været der.... Men som vi bare af en eller anden årsag, aldrig rigtig har fået gjort, før nu.

Men hvad har vi så af planer for resten af året.... Vi har mange, men den der nok står først for, det må være vores køkken. For 2 år siden fik vi nyt køkken, bordpladen er af Birketræ, og vi havde en forventning om, at den ville være lys, og forblive lys. Det var den så ikke. Efter første omgang olie blev den mørk og det look som vi gik efter, det fik vi aldrig. Det har irriteret mig lige siden, og vi har virkelig snakket og søgt på alternativer. Løsningen bliver nok, at vi dækker hele bordpladen med rustfrit stål, lige pt afventer vi et tilbud på pladerne og montering, så det er jeg rigtig spændt på.

De hvide fliser der pt kun går ca. 80 cm op af væggen, dem tror jeg også vi lader fortsætte helt op til loftet. Jeg glæder mig til det, men ved ikke helt hvornår, det rent praktisk kommer til at ske. Forhåbentlig i løbet af foråret.

Jeg tænker, at der sikkert kommer til at ske flere ting, vi har også kigget efter nyt spisebord i et par år, men det er heller ikke helt lykkedes at finde erstatningen, måske bliver det i år det lykkedes. Der er i hvert fald muligheder nok, hvis man søger på dba.

Hvis du nu også går og drømmer om "nyt" køkken, så vi vil du måske blive overrasket over, hvor mange der faktisk sælger køkkener og køkkendele på dba. Under vores badeværelsesprojekt ledte jeg faktisk også efter håndvask på dba, men endte dog ud med en ny model, da de gamle retrovaske, simpelthen er alt for store til vores lille rum. Men muligheden for at forandre, den er bare meget større, hvis man nu ikke behøver købe alt fra nyt. Måske ønsker man også, at genskabe et rum, fra den tid ens hus eller lejlighed er fra. Her kan det også være muligt, at finde nogen der gerne vil af med den slags....

Jeg siger det bare, drømme skal man altid, at udføre det, det er også muligt..... Det er ikke altid så dyrt at forandre, som man måske kunne frygte.

Louise 


Find det på DBA

 1. Figurspejl, b: 42 h: 106, Det lækreste gamle messing spejl fra 1960'erne.
Super eksklusiv kvalitet o

  Figurspejl, b: 42 h: 106, Det lækreste gamle messing spejl fra 1960'erne. Super eksklusiv kvalitet og massiv messing ramme. Og så er har det noget højde (106cm), hvilket man ikke finder så tit. Det

  2.500,00 kr.29-09-2023
 2. Sengebord, natbord, Dux, hvidt og i god stand. Bemærk dog, at malingen på oversiden er krakeleret (b

  Sengebord, natbord, Dux, hvidt og i god stand. Bemærk dog, at malingen på oversiden er krakeleret (billede nr. 2), hvilket i øvrigt er ganske charmerende. H: 52 cm., B: 54 cm., D: 45 cm. Bordet er for

  450,00 kr.29-09-2023
 3. Mus, Musefamilie på 4 stk. drejet i Birke træ + 1 stk. ost.

Længde: 4 + 6 + 8 + 10 cm.

Sælges saml

  Mus, Musefamilie på 4 stk. drejet i Birke træ + 1 stk. ost. Længde: 4 + 6 + 8 + 10 cm. Sælges samlet for 130 kr.

  130,00 kr.29-09-2023
 4. Pudebetræk, H&M, To styks pudebetræk sælges de er købt i H og M og næsten ikke brugt da de ikke pas

  Pudebetræk, H&M, To styks pudebetræk sælges de er købt i H og M og næsten ikke brugt da de ikke passede til sofaen ( 50x50 ) pris for begge 100kr

  100,00 kr.29-09-2023
 5. Porcelæn, Udgået Guldregn Flora højhankskop, Royal Copenhagen, Udgået Guldregn Flora højhanks kop. L

  Porcelæn, Udgået Guldregn Flora højhankskop, Royal Copenhagen, Udgået Guldregn Flora højhanks kop. Laves ikke længere. Helt ny og ubrugt. Hentes i Humlebæk el i Gentofte.

  660,00 kr.29-09-2023
 6. Anden bordlampe, Le Klint. Hvidt Opal Glas
MEGA STOR Model 'Napoli', 70 cm


MÆLK?
Bemærk mælkekarto

  Anden bordlampe, Le Klint. Hvidt Opal Glas MEGA STOR Model 'Napoli', 70 cm MÆLK? Bemærk mælkekartonen? ALT er NYT! 900,- kr. medfølger gratis! NY skærm med låg NY skærmholder NY pærer Hilsen 53 5

  950,00 kr.24-09-2023

Relaterede artikler