Madam blå - den blå dame
Bolig

Madam blå - den blå dame

DBA Guide
DBA Guide

Min bedstemors ene køkkenvæg var fyldt OP med Madam Blå. Som barn var jeg evigt fascineret af alle de dimser væggen indeholdt - der var alt fra grydeskeer til potter og kander.

Jeg var så heldig at arve langt det meste, men gennem årene er flere ting desværre røget ud. Jeg var ikke mere end 18 år, da jeg arvede to hele sorte sække med de emaljevarer - og desværre røg langt det meste ud. Det er selvfølgelig noget jeg fortryder den dag i dag, men så har man jo lært det!

Nogle ting er dog bevaret, og selvom standen er lige lovlig ringe, så er det nogle af de ting jeg har brugt aller mest, når det kommer til at indrette mit køkken med lidt farver og retro-guld!

De små bøtter til salt eller soda har været brugt til både bestik, krydderier og som nu - planter. Jeg synes det er så fint at bruge dem som urtepotter.

En netop om-plantet Pilea, der lige skal vænne sig til at 'bo' et nyt sted :)
En netop om-plantet Pilea, der lige skal vænne sig til at 'bo' et nyt sted :)

Jeg kan egentlig meget godt lide at tingene ikke er i perfekt stand - lidt rust her og der - men man skal dog lige passe på med madvarer. F.eks kan jeg nu se, at det er ved at være slut med den lille emaljesag her:

Jeg må i hvert fald finde noget andet at opbevare sydesalten i, desværre.

Er jo virkelig glad for det blå tema i mit køkken - men jeg overvejer om jeg skal finde noget af det hvide? Det er ikke så udbredt som Madam Blå, desværre - så jeg må lige holde øje med annoncer i fremtiden.

Madam Blå er der en del af på DBA, og det er heldigvis ikke særlig pebret rent prismæssigt :)


Find mere Madam Blå

 1. Køkkenudstyr, KÆMPE MADAM BLÅ, KUN SAMLET SALG
Stand se Bill 
Kaffekande thekande tragt

  Køkkenudstyr, KÆMPE MADAM BLÅ, KUN SAMLET SALG Stand se Bill Kaffekande thekande tragt

  475,00 kr.16-06-2024
 2. Andre samleobjekter, Sæbeskål, Sæbeskål i Madam Blå til ophængning

pris 70 kr.

  Andre samleobjekter, Sæbeskål, Sæbeskål i Madam Blå til ophængning pris 70 kr.

  70,00 kr.16-06-2024
 3. Køkkenudstyr, Madam Blå, 5 stk. Madam Blå ting.
Nr 1 er meget sjælden til salg i den størrelse.
Nr 1

  Køkkenudstyr, Madam Blå, 5 stk. Madam Blå ting. Nr 1 er meget sjælden til salg i den størrelse. Nr 1. 130 kr Nr. 2. 50 kr Nr. 3. 50 kr Nr. 4. 90 kr ( meget pæn ). Nr. 5. 60 kr Samlet salg 300 kr + ev

  300,00 kr.15-06-2024
 4. Køkkenudstyr, Madam Blå & gammel randform, Gammel Madam Blå sæbe beholder stemplet Glud & Marstrand

  Køkkenudstyr, Madam Blå & gammel randform, Gammel Madam Blå sæbe beholder stemplet Glud & Marstrand i bunden samt emaljeret randform, begge med brugsslitage/ridser mm. på den blå flade. Sæbe Ø: 13 cm,

  50,00 kr.15-06-2024
 5. Madame Blå emalje spande, 2 stk

  Madame Blå emalje spande, 2 stk

  Andre samleobjekter, Madam Blå emalje spande, Madam Blå emalje spand med låg. De har begge træ håndtag, hank i låget er forskellige. De har det helt rigtige patina, den ene bærer lidt mere præg af b

  200,00 kr.15-06-2024
 6. Madam blå lot

  Madam blå lot

  Andre samleobjekter, Madam Blå , Lille Madam Blå lot 3 stegepander 1 tallerken 1 opøser siske 2 tragte 3 rivejern 1 saltbeholder Samlet pris for det hele Kan sendes med GLS for 48 oveni Madam bl

  300,00 kr.05-05-2024

Relaterede artikler