De tre fedeste genbrugsløsninger på Lise og Michaels retrobadeværelse
Bolig

De tre fedeste genbrugsløsninger på Lise og Michaels retrobadeværelse

Lise & Michael
Lise & Michael

Genbrugsfund og kreative idéer. Det er opskriften på Lise og Michaels retrobadeværelse. Her guider vi dig til tre genbrugsløsninger i badeværelset, som vi især er glade for og stolte af.

Vores badeværelse er virkelig ganske særligt og ikke som alle andres. Vi lavede det i 'Nybyggerne' med utroligt meget tidspres. Gulvvalget var faktisk en fejl, og genbrugsfundende var meget spontane. Men resultatet blev alligevel ganske unikt og anderledes.


1. Skabet

Da vi skulle indrette vores badeværelse, var vi længe i tvivl om, hvad der skulle hænge på væggen ved siden af vasken og over vaskemaskinen. Det eneste must, vi havde, var, at det skulle kunne klare den lidt gængse opbevaring af medicin, toiletpapir, parfumer og nipsting.  Ja, også skulle det også passe ind i vores hjem.

Umiddelbart syntes vi ikke, et stort hvidt - upersonligt skab ville gøre noget godt på badeværelset. Så skulle det udelukkende være af praktiske årsager.

På vores jagt, faldt vi over fine vintagekasser, som uden tvivl ville passe så fint på væggen. Vi endte med at hænge fire kasser op; et fint gult medicinskab, en “sættekasse” og to store kasser. Jeg er især vild det gule medicinskab. Det er så fint og unikt. 

Du kan pimpe genbrugskasserne med smarte løsninger. Eksempelvis en magnet til pincetter og negleklipper
Du kan pimpe genbrugskasserne med smarte løsninger. Eksempelvis en magnet til pincetter og negleklipper

Du kan finde fine unikke kasser på DBA på flere måde. Du kan eventuelt starte med at søge efter alle trækasser - dem er der lige nu 889 annoncer med på DBA, og flere koster kun 30 kroner eller derunder.

For at specificere det lidt, kan du forsøge med lidt mere konkrete søgeord. Eksempelvis ølkasse. Og ellers, så er det bare med at give dig god tid og kigge alle annoncerne igennnem. Så skal der nok dukke nogle unikke og fine kasser op.

Trækasser, som lige nu er til salg på DBA

 1. Kasse, Trækasse, Kumme, Bord, Blomsterkumme, Flot Kasse/ Sidebord/ Sengebord/ Opbevaring....
Massivt

  Kasse, Trækasse, Kumme, Bord, Blomsterkumme, Flot Kasse/ Sidebord/ Sengebord/ Opbevaring.... Massivt fyrretræ - flytbar hylde/låg. God stand - med god patina. Højde: 36 cm. Længde: 53 cm. Bredde: 44

  550,00 kr.20-02-2024
 2. Vinballoner i grønt og klart glas, Fine gamle vinballoner i trækasser  

Den ene af vinballonerne e

  Vinballoner i grønt og klart glas, Fine gamle vinballoner i trækasser Den ene af vinballonerne er i klar glas og to er i lys grøn glas. De er 55 cm høje og kan rumme 25 liter. Prisen er pr

  150,00 kr.20-02-2024
 3. Knallert, Super fed og anderledes bord af fronten på en Honda scooter.
Med topplade af lakeret træ o

  Knallert, Super fed og anderledes bord af fronten på en Honda scooter. Med topplade af lakeret træ og 2 mere rustikke, flotte trækasser. Fra mærket Living No. 1, limited edition. Står som ny - sælge

  2.500,00 kr.20-02-2024
 4. Kasse, Trækasse, Trækasse. Gammel trækasse . 55 x 32 højde 26

  Kasse, Trækasse, Trækasse. Gammel trækasse . 55 x 32 højde 26

  50,00 kr.20-02-2024
 5. TRÆKASSER, Transportkasser, 4 KASSER i træ med beslag.. 
det er fine og solide Retro kasser 
De måle

  TRÆKASSER, Transportkasser, 4 KASSER i træ med beslag.. det er fine og solide Retro kasser De måler 60 × 38 år er 25 høj 400 for alle 4 eller 1 for 200 ,-

  400,00 kr.20-02-2024
 6. Trækasse

  Trækasse

  Trækasse, Bach Møbeltransport Aarhus , Gammel flytte/transportkasse fra Bach Møbeltransport Aarhus. 80x40 cm.H 43 cm. Fin stand,med patina. Evt kan lev aftales.

  750,00 kr.27-05-2021

På indersiden af det gule skab har jeg sat en magnet fast, så dér kan pincetter, negleklippere med mere nemt hænges op. Det fede og særlige ved at bruge gamle slidte kasser i indretningen, er, at man sjældent kan finde to kasser, der er ens. Det gør udtrykket ganske særligt! Du kan bruge kasserne i alle rum; på børneværelset, i stuen, i køkkenet eller på badeværelset.

Du kan pimpe genbrugskasserne med smarte løsninger. Eksempelvis en magnet til pincetter og negleklipper
Du kan pimpe genbrugskasserne med smarte løsninger. Eksempelvis en magnet til pincetter og negleklipper

2. Bordpladen

Selve bordpladen, vi har valgt på vores badeværelse, er faktisk erhvervet på DBA. Ved at søge på bordplader - eller måske mere specifikt efter præcis den træsort, man ønsker - så dukker der rigtig mange forslag op.

Vi har valgt en dyr udgave, da det er massivt teak. Vi er helt vildt forelsket i det spil, der er i træet. Vi fandt en 4 meter lang, ny teak bordplade til 7.000 kroner. Jeg tror, det var et rimelig unikt fund, for jeg kan ikke umiddelbart finde flere teaktræsbordplader på DBA.

En billigere løsning ville være at vælge en anden træsort, eksempelvis eg eller valnød.

3. Magasinholder

En magasinholder ved toilettet gør det lidt sjovere at med WC besøg
En magasinholder ved toilettet gør det lidt sjovere at med WC besøg

Det fedeste, når man indretter, er at tænke på de små detaljer. På den måde kan du gøre dit eget badeværelse ekstra personligt. Vi har eksempelvis også fundet en gammel magasinholder på DBA, som vi har hængt op lige ved siden af toilettet. Det gør WC-besøget lidt sjovere med et Anders And-blad lige ved hånden.

Køb en magasinholder på DBA. Disse er til salg lige nu:

 1. Magasin holder, Væghængt magasinholder i sortmalet træ.
Snorene til at hænge magasinerne på, afslutt

  Magasin holder, Væghængt magasinholder i sortmalet træ. Snorene til at hænge magasinerne på, afsluttes med en lille trækugle med en sort gummi ring på, så den ikke laver mærker på væggen bagved. Holde

  300,00 kr.11-02-2024
 2. Magasinholder, Magasinholder, Magasinholder. Magasinholder til væg . Højde 78 bredde 30 dybde 22

  Magasinholder, Magasinholder, Magasinholder. Magasinholder til væg . Højde 78 bredde 30 dybde 22

  50,00 kr.08-02-2024
 3. Magasinholder, Magasinholder / hylde / vægpynt til væggen i metal. Farven er gul/grønlig og har afsk

  Magasinholder, Magasinholder / hylde / vægpynt til væggen i metal. Farven er gul/grønlig og har afskalninger hist og her.

  75,00 kr.05-02-2024
 4. Magasinholder til væg, Vintage, Kan sendes

  Magasinholder til væg, Vintage, Kan sendes

  500,00 kr.03-02-2024
 5. Living & More Magasinholder - Egetræ - Hylder Hos Coop

  Living & More Magasinholder - Egetræ - Hylder Hos Coop

  Living & More Magasinholder - Egetræ - Hylder Hos , Living & more, Magasinholder fra Living & more Sæt dine favoritblade i en holder af egetræ, som udover at være praktisk også pynter på væggen. Opbev

  299,00 kr.08-02-2023
 6. Magasinholder, Retro bladholder til væggen

  Magasinholder, Retro bladholder til væggen

  200,00 kr.19-01-2024

Lige nu er der flere forskellige magasinholdere til salg på DBA, og du finder dem ved at klikke her.

Vi håber, I blev inspireret til at loppeshoppe en masse og tænke kreativt i indretningen! Hvis du vil læse, hvordan du får gjort dit gamle retrobadeværelse moderne med et lille budget og mange genbrugsideer, så kan ud læse guiden her.

// Lise og Michael

Relaterede artikler