På besøg hos genbrugselskeren, Karina
Bolig

På besøg hos genbrugselskeren, Karina

Julie Schoen
Julie Schoen

Hendes bedste genbrugshandel er nogle nisser, og så har hun svært ved at holde fingrene fra genbrugs-kurveflet. 41-årige Karina er en sand genbrugselsker, og nu åbner hun dørene til hendes fine genbrugshjem, hvor 80 procent af indretningen er købt brugt.

Mange kvinder plejer at skjule over for deres mand, når de har købt nyt tøj eller nye møbler af frygt for, at manden spørger til prisen. Men sådan er det bestemt ikke hjemme hos Karina og familien i Ribe.

Karina køber nemlig mest af alt brugt tøj og brugte møbler – og så til en pris, der matcher det, hun har solgt for. Hendes genbrugsshopping kan derved sagtens "tåle dagenslys":

- Når jeg køber genbrug, går jeg faktisk ikke op i, hvor meget jeg sparer ved at købe tingen brugt frem for nyt. Jeg går mere op i, at det jeg har solgt for, skal matche prisen for det genbrug, jeg køber. Og den måde at budgettere på, får det hele til at løbe rundt, fortæller 41-årige Karina Morgenstern.

Hun vurderer, at 80 procent af de ting, hun har i sit hjem, er købt brugt, og nu åbner hun sit hjem for DBA Guide.

Find det på DBA

 1. Spisebordsstol, Fyrtræ, Stolene købt ved Olson Møbler, b: 39 l: 43, Supplerende mål på stolen: Højde

  Spisebordsstol, Fyrtræ, Stolene købt ved Olson Møbler, b: 39 l: 43, Supplerende mål på stolen: Højde på ryg 112cm, sædehøjde 45cm + sæde 5cm. Bredde foran 43cm, bredde ved ryg. 34cm. Pris: 150 kr. ell

  150,00 kr.04-06-2023
 2. Spisebord m/stole, 2 personers spisebord med 2 stole.
Målene findes på billed
Stolene har metalben m

  Spisebord m/stole, 2 personers spisebord med 2 stole. Målene findes på billed Stolene har metalben med træ look og blåt stofsæde Der medfølger 1 plade til bordet. Som kan tages af. SENDER IKKE. LEVERE

  100,00 kr.04-06-2023
 3. Spisebord, Træ, Spisebord til 2 personer 
Lidt skrammer og misfarvninger på bordplade 
Ellers fejler

  Spisebord, Træ, Spisebord til 2 personer Lidt skrammer og misfarvninger på bordplade Ellers fejler det intet Afhentes i Næstved

  175,00 kr.04-06-2023
 4. Spisebordsstol, Ikea, Skal sælges billigt og hurtigt giv et bud

  Spisebordsstol, Ikea, Skal sælges billigt og hurtigt giv et bud

  200,00 kr.04-06-2023
 5. Andet, Barstole 2 stk. Afhentes i Glostrup

  Andet, Barstole 2 stk. Afhentes i Glostrup

  200,00 kr.04-06-2023
 6. Spisebord m/stole, Sælger bord og 4 stole

Bordet trænger til lidt afslibning og olie. Stolene blev

  Spisebord m/stole, Sælger bord og 4 stole Bordet trænger til lidt afslibning og olie. Stolene blev spray painted i hvid og der er nogle mærker.

  200,00 kr.04-06-2023

Lige nu er der 2.552 forskellige spisestuemøbler til salg på DBA, som koster under 200 kroner. Hvis du kun har 100 kroner på lommen, har du lige nu over 10.000 forskellige lamper at vælge imellem.

Familien til Karina: ’Nu stopper du’

Selvom Karina har opbakningen fra manden, hver gang hun køber nyt - brugt, er det ikke altid, at børnene er lige vilde med de konkrete ting, hun så kommer hjem med fra loppemarkederne, eller som hun har købt på DBA:

Da jeg engang kom hjem med en kurveflet-lampe, som jeg havde fundet til 25 kroner, kiggede min familie på mig og sagde ’Nu stopper du mor’. De syntes, lampen lignede noget fra en campingplads, men nu har den hængt over vores køkken-ø i så lang tid, at den vist er blevet accepteret af familien
fortæller Karina.
Her kan du se den lampe i køkkenet, som gjorde Karina lidt upopulær i familien. I dag er lampen dog faldet til
Her kan du se den lampe i køkkenet, som gjorde Karina lidt upopulær i familien. I dag er lampen dog faldet til

Hendes køkken er faktisk en af de få ting, hun ikke har fundet brugt. Det er købt i Ikea, hvilket Karina i dag ærgrer sig lidt over. Dengang for 12 år siden, hvor hun og manden købte huset, havde Karina ikke den store genbrugsiver, som i dag. Så renoveringen af huset blev med nye materialer.

I dag er huset til salg, og når Karina og familien flytter i et nyt, vil hun i højere grad istandsætte huset med genbrugsmaterialer.

Men indtil huset bliver solgt, har hun givet køkkenet et ”genbrugspræg” ved at tilføje kurveflet-lampen og ved at hænge nogle gamle kasser på væggen.

Find det på DBA

 1. Lampeskærm, Flet skærm / pendel

Højde 16 cm
Ø 49 cm

  Lampeskærm, Flet skærm / pendel Højde 16 cm Ø 49 cm

  650,00 kr.03-06-2023
 2. Lampeskærm, Søstrene Grene, Flettet lampeskærm fra Søstrene Grene

  Lampeskærm, Søstrene Grene, Flettet lampeskærm fra Søstrene Grene

  75,00 kr.01-06-2023
 3. Pendel, ILVA, Flot hvid flet lampe - købt i ILVA for ca 1 år siden.
Vi har selv sat en sort stof led

  Pendel, ILVA, Flot hvid flet lampe - købt i ILVA for ca 1 år siden. Vi har selv sat en sort stof ledning på. Højde 30 cm Diameter 45 cm Fremstår i flot stand. Kan leveres gratis i Stor København.

  500,00 kr.01-06-2023
 4. Anden loftslampe, Flet, Flot flet lampe. Sort. Fin stand.

  Anden loftslampe, Flet, Flot flet lampe. Sort. Fin stand.

  150,00 kr.31-05-2023
 5. Lampeskærm, Fransk flet lampe, Fransk flet lampe købt i beau marche
Næsten ikke brugt, passer ikke i

  Lampeskærm, Fransk flet lampe, Fransk flet lampe købt i beau marche Næsten ikke brugt, passer ikke ind i min nye lejlighed derfor sælges.

  2.500,00 kr.29-05-2023
 6. Lampeskærm, Ferm Living, Står som ny

1104264321 varenummee

 Ferm Living Braided Lampshade Belly
Fl

  Lampeskærm, Ferm Living, Står som ny 1104264321 varenummee Ferm Living Braided Lampshade Belly Flettet Belly lampeskærm fra Ferm Living. Denne pragtfulde, rundede lampeskærm er håndflettet i ratta

  600,00 kr.29-05-2023

542 kurve kan du lige nu købe på DBA, så du kan skabe en lampe ligesom Karinas. I skrivende stund er der 37 forskellige lamper, der matcher søgeordet ’flet’ på DBA.

Karina har en svaghed for denne slags genbrugsting

Kurveflet-lampen er langt fra det eneste kurveflet, der findes i familiens hjem:

- Hvis der er noget, jeg har en svaghed overfor, så er det kurveflet. Der er ikke et eneste rum i huset, der ikke har et kurvefletmøbel. Ikke engang badeværelset, for der står planten i en potte lavet af kurveflet, griner Karina.

LÆS OGSÅ: Supersælger på DBA: Her er mine 8 bedste salgstricks

På billedet til venstre kan du se Karina, og til højre kan du se den kurveflet-potte, som står på familiens badeværelse
På billedet til venstre kan du se Karina, og til højre kan du se den kurveflet-potte, som står på familiens badeværelse

Hun er begejstret for kurveflet, fordi det giver et modspil til de andre materialer i hendes hjem, og så synes Karina også, det giver et ”brugt look” til huset. Et look, der er vigtigt for Karina. Hun vil gerne have, at man kan se, at hjemmet er bygget op om brugtfund, og derfor må tingene også gerne indeholde skår.

Så kurveflet er i høj kurs i Karinas optik: 

Når jeg kommer ind i en genbrugsbutik, hvor jeg kan se, at der står nogle flettede møbler, tænker jeg inde i mig selv ’Nu tager du det helt roligt. Prøv nu at fokusér på, hvilke ting der ellers er i butikken’, men jeg kommer jo alligevel ud fra butikken med kurveflet-møblet i favnen.

Find det på DBA

 1. FDB Jørgen Bækmark Stol - J80 - Mosgrå/natur - Spisebordsstole Hos Coop

  FDB Jørgen Bækmark Stol - J80 - Mosgrå/natur - Spisebordsstole Hos Coop

  FDB Jørgen Bækmark Stol - J80 - Mosgrå/natur - Spi, FDB Jørgen Bækmark Stol - J80 - Mosgrå/natur - Spi, FDB, J80 spisestuestol Ikonisk spisebordsstol designet i 1960'erne af Jørgen Bækmark - og stadig

  2.899,00 kr.12-11-2022
 2. Rød fløjlspuf 45 x 35 cm HOPA

  Rød fløjlspuf 45 x 35 cm HOPA

  Rød fløjlspuf 45 x 35 cm HOPA, Velour, Beliani, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder. Matcher en

  619,00 kr.06-04-2023
 3. Loungestol, rotting, Rud Thygesen og Johnny Sørensen for Botium, Disse klassiske Rud Thygesen og Joh

  Loungestol, rotting, Rud Thygesen og Johnny Sørensen for Botium, Disse klassiske Rud Thygesen og Johnny Sørensen stole, fra Kongeserien, er flotte og klassiske stole. Den franske flet i ryg er i hel

  2.250,00 kr.04-06-2023
 4. Spisebordsstol, Frisvinger, Klassisk frisvinger stol med fransk flet og aldersrelaterede brugsspor /

  Spisebordsstol, Frisvinger, Klassisk frisvinger stol med fransk flet og aldersrelaterede brugsspor // patina Lille flig i ryglænets venstre hjørne er gået af, betyder ikke noget, se billede. Pris: 5

  500,00 kr.04-06-2023
 5. Spisebordsstol, Træ/Chrome/fransk flet, b: 48 l: 79, Skønne og stabile, fine franske klapstole i sor

  Spisebordsstol, Træ/Chrome/fransk flet, b: 48 l: 79, Skønne og stabile, fine franske klapstole i sort træ med Chrome og fransk flet (som intet fejler) Chrome har lidt småskader. Vintage designstole fr

  2.000,00 kr.04-06-2023
 6. Kurvestol, flet, Flot engelsk stol med fransk flet. Beige puder.

  Kurvestol, flet, Flot engelsk stol med fransk flet. Beige puder.

  700,00 kr.04-06-2023

Lige nu er der 676 møbler på DBA, der macther søgeordet ’flet’.

Sådan fandt Karina en billig daybed på DBA

En anden ting, som Karina har et svagpunkt for, er genbrugsjulepynt. Hun samler på gamle glaskugler, og den interesse begyndte, da hun arvede nogle gamle glaskugler fra sin mormor. Det gik op for hende, at gamle kugler med en historie, pyntede meget bedre på juletræet end de nye gjorde. Så når kalenderen siger december, vil det hovedsageligt være genbrugsjulepynt, hjemmet bliver pakket ind i.

Det er dog hverken kurveflet eller julekugler, som Karina senest har kastet sin kærlighed på på brugtmarkedet. Det sidste nye køb er en gammel skibsbriks, som Karina og familien bruger som daybed i deres store køkken-alrum. 

LÆS OGSÅ: Maria bor med lyserøde vægge, 30 spejle og en hårtørre som spisebordslampe: Kom indenfor i hendes genbrugshjem, her

Her er nogle af de gamle glas-julekugler, som Karina har arvet fra sin mor, og resten er kugler, hun har købt brugt. På billedet til højre kan du se den daybed, som Karina har købt til stuens køkken-alrum. Daybeden er en skibsbriks. Karina har syet puder til den af brugt tøj, og så går hun og overvejer, om den skal males sort. Det var nemlig hendes første tanke, men hun er begyndt at kunne lide den, som den er
Her er nogle af de gamle glas-julekugler, som Karina har arvet fra sin mor, og resten er kugler, hun har købt brugt. På billedet til højre kan du se den daybed, som Karina har købt til stuens køkken-alrum. Daybeden er en skibsbriks. Karina har syet puder til den af brugt tøj, og så går hun og overvejer, om den skal males sort. Det var nemlig hendes første tanke, men hun er begyndt at kunne lide den, som den er

- Jeg vidste, jeg ville have en daybed, men jeg ville bevist ikke søge på en ’daybed’ på DBA, for så betaler man også for det. I stedet søgte jeg på børnesenge, og så fandt jeg den her til en fornuftig pris, som jeg nu bruger som en daybed, fortæller Karina.

 

Karinas tip:
Skriv ikke nødvendigvis navnet på det møbel, du leder efter, men prøv at tænk på, hvilket andet møbel, der kunne have samme funktion.

Karina gav 400 kroner for skibsbriksen, som hun vurderer ville koste omkring 3.000 kroner fra ny. Efterfølgende har hun lagt billedet af biksen på sin Instagram, og der har den høstet mange misundelige kommentarer.

- Jeg tror, skibsbriksen er mit bedste fund, fordi den er et perfekt sted til at slappe af for familien, og så er der opbevaringsmulighed nedenunder, fortæller Karina.

LÆS OGSÅ: Nostalgi: Møbler fra de sidste fire årtier

'Jeg tænker aldrig på, om de ting, jeg køber, er noget værd. For mig betyder det mere, om jeg bare MÅ have det, fordi det lige passer ind i mit hjem', fortæller Karina
'Jeg tænker aldrig på, om de ting, jeg køber, er noget værd. For mig betyder det mere, om jeg bare MÅ have det, fordi det lige passer ind i mit hjem', fortæller Karina

Find det på DBA

 1. Daybed

  Daybed

  Daybed, Dansk Møbelproducent fra 60erne., Daybed beklædt med massiv egetræ,ben og gavle i teaktræ. Madras mål er 190x84 cm.H 30 cm. Pæn stand,god kvalitet. Evt kan lev aftales. BEDRE BILLEDER KOMMER S

  2.500,00 kr.16-11-2020
 2. Daybed, stof, 2 pers., Kan slåes ud til 160 x 200.
En knap er faldet af men medfølger

  Daybed, stof, 2 pers., Kan slåes ud til 160 x 200. En knap er faldet af men medfølger

  500,00 kr.04-06-2023
 3. Daybed

  Daybed

  1.500,00 kr.04-06-2023
 4. Daybed, træ, 3 pers. , Retro, Original retro daybed købt på Lauritz.com. 
Kan også bruges som soveso

  Daybed, træ, 3 pers. , Retro, Original retro daybed købt på Lauritz.com. Kan også bruges som sovesofa, idet der er opbevarings plads i rygstøtten. Det røde og sortternede bomuldsstof er godt slidt,

  1.000,00 kr.04-06-2023
 5. Liggestol i læder

  Liggestol i læder

  Daybed, læder, 1 pers., Liggestol i læder. Mål: L.160 B.50 Moderne Brugte Møbler/Møbelringen – Sjællands største butik med velholdte kvalitetsmøbler. Kig ind i vores 1200 m2 butik og spar tusindvis a

  1.200,00 kr.02-03-2023
 6. Daybed, stof, 4 pers. , Frank Mittilano, NY PRIS 


George Larsen, daybed Frank Mittilano, USA 1970s

  Daybed, stof, 4 pers. , Frank Mittilano, NY PRIS George Larsen, daybed Frank Mittilano, USA 1970s Købt på auksjon hos Bukowskis i Sverige, men dessverre for stor for mig. Skal afhentes i Østerbro.

  2.500,00 kr.30-11-2022

Klik her og find daybeds på DBA. Her kan du finde dem, der koster 500 kroner eller derunder.

Genbrugsprojekt til 15 kroner

Et andet genbrugsfund, som hun dog også har svært ved at slippe, er gamle nisser, som hun har fundet rundt omkring på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Nisseerne fungerer nemlig så fint i Karinas juleby, som liver op til jul. Karina kan godt lide tanken om, at det gamle julepynt i dag har fået nyt liv og værdsætter at pynte op med det i hendes hjem i julemåneden.

Men når Karina ikke hygger om sit genbrugsjulepynt, eller forsøger at ignorere nogle kurvefletmøbler i en genbrugsbutik, hamrer, maler og klipper hun i andre genbrugsfund. Karina kan nemlig godt lide at købe projekter, der lige kræver en ekstra hånd for at passe ind til hendes hjem:

- Jeg synes, det er sjovt at finde ting, som jeg kan bruge til noget andet end det, de egentlig er beregnet til. Og jeg sørger selv for at lave dem om, så de kan få den nye funktion, fortæller Karina.

Blandt andet har et gammelt tv-bord, som de fleste nok genkender fra folkeskolen, fået nyt liv i Ribe som reol og plantebord. Den føromtalte kurv i flet er som skrevet blevet forvandlet til en lampe, børnesengen til en daybed, brødkurve som vægpynt, og så har hun kreeret et vægtæppe ud af gamle garnrester fra genbrug– det er Karinas seneste bud på genbrugs-vægpynt.

Sidstnævnte projekt har kun koster Karina 15 kroner.

LÆS OGSÅ: Fies køkken er købt på DBA: Se det her

Garn-vægpynten har kostet Karina 15 kroner, fordi alt er genbrug
Garn-vægpynten har kostet Karina 15 kroner, fordi alt er genbrug
Her kan du se den fletkurve-dekoration, som Karina har skabt, og på billedet til højre står den "reol", som engang blev brugt som TV-bord i folkeskolen. 'Køb tingene med andre øjne. Du skal ikke nødvendigvis se en brødkurv som en brødkurv. Jeg har brugt det som vægpynt. Tænk ud af boksen', råder Karina
Her kan du se den fletkurve-dekoration, som Karina har skabt, og på billedet til højre står den "reol", som engang blev brugt som TV-bord i folkeskolen. 'Køb tingene med andre øjne. Du skal ikke nødvendigvis se en brødkurv som en brødkurv. Jeg har brugt det som vægpynt. Tænk ud af boksen', råder Karina

Find det på DBA

 1. Garn, 9 nøgler Alliance fra Mayflower, Jeg har strikket af 2 nøgler og vundet op. Garnet købt til b

  Garn, 9 nøgler Alliance fra Mayflower, Jeg har strikket af 2 nøgler og vundet op. Garnet købt til blusen, der ses. Opskrift medfølger selvfølgelig. Skøn blanding af bomuld og akryl. Farven er nr 25.

  150,00 kr.04-06-2023
 2. Garn, Oprydningssalg, 1 nøgle Twister a’ 1000 meter+ 4 ngl. Twister solid a’ 400 meter, i matchende

  Garn, Oprydningssalg, 1 nøgle Twister a’ 1000 meter+ 4 ngl. Twister solid a’ 400 meter, i matchende farver. + 2 nøglerSultan de luxe 100% bomuld Løbelængde pr. nøgle: 1000 meter Pinde: 2,5-3,5 Røg- og

  550,00 kr.04-06-2023
 3. Garn, Alpakka, silke og cashmere fra Unikgarn, Fra røgfrit hjem

200 g super lækkert kvalitets håndf

  Garn, Alpakka, silke og cashmere fra Unikgarn, Fra røgfrit hjem 200 g super lækkert kvalitets håndfarvet garn. Indhold står på garnets bandarole Røgfrit hjem. Samlet pris for begge fed 300kr Butik

  300,00 kr.04-06-2023
 4. Garn, Juni måneds garnklub fra Its yarn., Fra røgfrit hjem. 

Kan hentes i Hinnerup eller sendes for

  Garn, Juni måneds garnklub fra Its yarn., Fra røgfrit hjem. Kan hentes i Hinnerup eller sendes for købers regning Der er 120 g i alt inkl kontrast

  180,00 kr.04-06-2023
 5. Garn, Big Merino Hug, Rosy Green Wool, 100g fed, pris pr fed, 600g for 300kr
Anbefalet strikkefasthe

  Garn, Big Merino Hug, Rosy Green Wool, 100g fed, pris pr fed, 600g for 300kr Anbefalet strikkefasthed ca 18m/10cm 100% organic Merino extra fine (virgin wool) Needles: 4.5 - 5.5 mm (US 7 - 9), approx

  75,00 kr.04-06-2023
 6. Garn, Tubegarn.

  Garn, Tubegarn.

  250,00 kr.04-06-2023

Lige nu er der 533 garn-annoncer på DBA og 200 af annoncerne har en pris på 40 kroner eller derunder.

Nu er Karina også begyndt at købe dette brugt

Karina er uddannet indretningskonsulent, og så har hun en baggrund som miljøtekniker. Men på det sidste har hun taget sine genbrugsvaner til et nyt niveau. Nu vil hun ikke kun købe brugte møbler – tøjet er Karina også så småt begyndt at købe brugt.

- Jeg var sådan lidt i tvivl om, hvorvidt det var fedt at købe tøj brugt, men jeg tænkte, at det altså skulle prøves, og nu hvor jeg har opdaget, at man for eksempel kan få et par fede bukser til kun 20 kroner, vil jeg begynde at købe mere af det. Det koster jo ingen ting, siger Karina.

Det er dog ikke tøj, Karina lige nu er på udkig efter på brugtmarkedet. I øjeblikket leder hun nemlig efter nogle små, brune Holmegaardsglas.

Find det på DBA

 1. Shorts, DC, str. 34, Carmo, Ubrugt

  Shorts, DC, str. 34, Carmo, Ubrugt

  125,00 kr.04-06-2023
 2. Knickers, Baum Und Pferdgarten, str. 40, Blå, -, Ubrugt, Flotte blå 3/4 bukser. Med lynlås for ned

  Knickers, Baum Und Pferdgarten, str. 40, Blå, -, Ubrugt, Flotte blå 3/4 bukser. Med lynlås for neden af benene. Kun prøvet på men desværre købt for små. Alm i str.

  250,00 kr.04-06-2023
 3. Bukser, Tommy Hilfiger , str. 32, Blå, Denim , Næsten som ny, Tommy Hilfiger cowboy bukser
Brugt en

  Bukser, Tommy Hilfiger , str. 32, Blå, Denim , Næsten som ny, Tommy Hilfiger cowboy bukser Brugt en smule, men næsten som ny

  299,00 kr.04-06-2023
 4. Bukser, Pinewood, str. findes i flere str., Mørke grå , God men brugt, Pinewood Lappland Extreme buk

  Bukser, Pinewood, str. findes i flere str., Mørke grå , God men brugt, Pinewood Lappland Extreme buks Vind- og vandtæt buks fra Pinewood. Forstærkninger på knæ og bagdel. En lækker TC-1200 buks til

  450,00 kr.04-06-2023
 5. Bukser, Topman, str. 32, Grå, Næsten som ny, Habit bukser i en flot meleret grå farve.

Mål når de l

  Bukser, Topman, str. 32, Grå, Næsten som ny, Habit bukser i en flot meleret grå farve. Mål når de ligger fladt Længde 110cm Talje 41cm

  130,00 kr.04-06-2023
 6. Shorts, Dny, str. 52, Sort, Ubrugt, Nye fine shorts fra Dny - sorte - justerbar talje 

Liv : 51x2 c

  Shorts, Dny, str. 52, Sort, Ubrugt, Nye fine shorts fra Dny - sorte - justerbar talje Liv : 51x2 cm - Elastik I ryg Skridt : 25 cm - op så opbræt

  100,00 kr.04-06-2023

I skrivende stund er der 13.126 bukser til kvinder salg på DBA og mere end 2.000 af dem er i størrelse 38. Du kan også tjekke de bukser, du lige nu kan købe til mænd, ud, lige her

Du kan følge Karina på DBA ved at klikke dig ind på hendes DBA-profil her og trykke ’følg’. Hvis du vil se flere billeder fra hendes skønne genbrugshjem, så kan du følge hende på Instagram, her.

Kan du ikke få nok inspiration, så tag lige et kig ind i Pia fra Gentoftes hjem. Pia bor i en 70’er-villa og har indrettet hjemmet derefter. Hun finder blandt andet inspiration i hjemmets grønne marmorgulv, og så elsker hun lamper, som ligner noget fra en James Bond-film.

Hvis du har lige så stor en forkærlighed for at lave ting om til en ny funktion, som Karina har, så har vi en masse ”guf” til dig. En palle kan du for det meste anskaffe dig gratis på DBA, og ud af den kan du lave en vinreol eller en pakkekalender.

Elsker du også genbrug?
Hvis du har indrettet dit hjem med flere genbrugsfund, og du er frisk på at vise billeder af - og fortælle om – dit hjem, så skriv til os på dbaguide@ebay.com. Så kan det være, det er dit hjem, vi bringer en artikel om næste gang. Skriv gerne i mailen, hvis du også er frisk på, at vi kommer hjem til dig og filmer en lille video med dig og dit hjem.

Relaterede artikler