På besøg hos genbrugselskeren, Karina
Bolig

På besøg hos genbrugselskeren, Karina

Julie Schoen
Julie Schoen

Hendes bedste genbrugshandel er nogle nisser, og så har hun svært ved at holde fingrene fra genbrugs-kurveflet. 41-årige Karina er en sand genbrugselsker, og nu åbner hun dørene til hendes fine genbrugshjem, hvor 80 procent af indretningen er købt brugt.

Mange kvinder plejer at skjule over for deres mand, når de har købt nyt tøj eller nye møbler af frygt for, at manden spørger til prisen. Men sådan er det bestemt ikke hjemme hos Karina og familien i Ribe.

Karina køber nemlig mest af alt brugt tøj og brugte møbler – og så til en pris, der matcher det, hun har solgt for. Hendes genbrugsshopping kan derved sagtens "tåle dagenslys":

- Når jeg køber genbrug, går jeg faktisk ikke op i, hvor meget jeg sparer ved at købe tingen brugt frem for nyt. Jeg går mere op i, at det jeg har solgt for, skal matche prisen for det genbrug, jeg køber. Og den måde at budgettere på, får det hele til at løbe rundt, fortæller 41-årige Karina Morgenstern.

Hun vurderer, at 80 procent af de ting, hun har i sit hjem, er købt brugt, og nu åbner hun sit hjem for DBA Guide.

Find det på DBA

 1. Spisebordsstol, Plast / træ, IKEA / Leifarne, 4 stoler, pris per stol.

  Spisebordsstol, Plast / træ, IKEA / Leifarne, 4 stoler, pris per stol.

  50,00 kr.27-05-2023
 2. Spisebordsstol, Velour , Søstrene Grene, Lækker stol i velour. Super behagelig. Nypris 500kr

  Spisebordsstol, Velour , Søstrene Grene, Lækker stol i velour. Super behagelig. Nypris 500kr

  50,00 kr.27-05-2023
 3. Spisebordsstol, Pr stk

  Spisebordsstol, Pr stk

  75,00 kr.27-05-2023
 4. Spisebordsstol, Velour, Sælger 8 stk af disse velour spisebordstole 

Prisen er pr. Stk

Skriv for m

  Spisebordsstol, Velour, Sælger 8 stk af disse velour spisebordstole Prisen er pr. Stk Skriv for mere info

  200,00 kr.27-05-2023
 5. Spisebordsstol, Plastik, 3 chokoladebrune plastik stole. Á 100 kr. pr. stk. Én har dog en mindre ska

  Spisebordsstol, Plastik, 3 chokoladebrune plastik stole. Á 100 kr. pr. stk. Én har dog en mindre skade, så den følger med gratis. Altså 4 i alt. De er brugte men stadig fede. Måske især som udemøbel.

  100,00 kr.27-05-2023
 6. Spisebordsstol, Ilva, 4 meget slidte Ilva skalstole. Men har du mod på at ombetrække, kan du skrue s

  Spisebordsstol, Ilva, 4 meget slidte Ilva skalstole. Men har du mod på at ombetrække, kan du skrue siddepuden af og sætte et helt nyt stofstykke på. Hvis du vil give stolene nyt liv og et hjem skal du

  200,00 kr.27-05-2023

Lige nu er der 2.552 forskellige spisestuemøbler til salg på DBA, som koster under 200 kroner. Hvis du kun har 100 kroner på lommen, har du lige nu over 10.000 forskellige lamper at vælge imellem.

Familien til Karina: ’Nu stopper du’

Selvom Karina har opbakningen fra manden, hver gang hun køber nyt - brugt, er det ikke altid, at børnene er lige vilde med de konkrete ting, hun så kommer hjem med fra loppemarkederne, eller som hun har købt på DBA:

Da jeg engang kom hjem med en kurveflet-lampe, som jeg havde fundet til 25 kroner, kiggede min familie på mig og sagde ’Nu stopper du mor’. De syntes, lampen lignede noget fra en campingplads, men nu har den hængt over vores køkken-ø i så lang tid, at den vist er blevet accepteret af familien
fortæller Karina.
Her kan du se den lampe i køkkenet, som gjorde Karina lidt upopulær i familien. I dag er lampen dog faldet til
Her kan du se den lampe i køkkenet, som gjorde Karina lidt upopulær i familien. I dag er lampen dog faldet til

Hendes køkken er faktisk en af de få ting, hun ikke har fundet brugt. Det er købt i Ikea, hvilket Karina i dag ærgrer sig lidt over. Dengang for 12 år siden, hvor hun og manden købte huset, havde Karina ikke den store genbrugsiver, som i dag. Så renoveringen af huset blev med nye materialer.

I dag er huset til salg, og når Karina og familien flytter i et nyt, vil hun i højere grad istandsætte huset med genbrugsmaterialer.

Men indtil huset bliver solgt, har hun givet køkkenet et ”genbrugspræg” ved at tilføje kurveflet-lampen og ved at hænge nogle gamle kasser på væggen.

Find det på DBA

 1. BROSTE COPENHAGEN Zep lampeskærm til ophæng - natur bambus,

  BROSTE COPENHAGEN Zep lampeskærm til ophæng - natur bambus,

  BROSTE COPENHAGEN Zep lampeskærm til ophæng - natu, Denne dejlige runde Zep lampeskærm kommer fra Broste Copenhagen. Lampeskærmen er lavet af naturfarvet bambus, og har det fineste flettede mønster, d

  637,00 kr.29-12-2022
 2. Lampeskærm, Fransk flet lampe, Fransk flet lampe, købt i Beau Marche
Fejler intet, er blevet pakket

  Lampeskærm, Fransk flet lampe, Fransk flet lampe, købt i Beau Marche Fejler intet, er blevet pakket ud men har desværre ikke rigtig plads til den længere. Så den har ikke været meget i brug. Byd gerne

  3.500,00 kr.26-05-2023
 3. Pendel, Pao Steel Pendant 230 soft black, HAY, Pao Steel Pendant 230 soft black, HAY. Jeg har desvær

  Pendel, Pao Steel Pendant 230 soft black, HAY, Pao Steel Pendant 230 soft black, HAY. Jeg har desværre lavet et fejlkøb, og man kan ikke returnere en vare hos Hay. Lampen er af sortlakeret rustfrit s

  500,00 kr.25-05-2023
 4. Anden loftslampe, Loftslampe af flet, og lille lampe til væg i messing uden skærm

  Anden loftslampe, Loftslampe af flet, og lille lampe til væg i messing uden skærm

  100,00 kr.21-05-2023
 5. Anden loftslampe, Stor flot hvid loftslampe i flet. Skærmen måler 80cm i diameter og 30cm fra bund t

  Anden loftslampe, Stor flot hvid loftslampe i flet. Skærmen måler 80cm i diameter og 30cm fra bund til top. Kaster striber af lys på væggene og giver en dæmpet hyggelig belysning. Lampen bærer intet

  3.200,00 kr.17-05-2023
 6. Anden loftslampe, Ikea, Knixhult, Fin Ikea flet Knixhult loftlampe i den udgåede model. 

Perfekt st

  Anden loftslampe, Ikea, Knixhult, Fin Ikea flet Knixhult loftlampe i den udgåede model. Perfekt stand. Pris fra ny 399kr Tilbyder fleksibel afhentning centralt i Ørestad tæt på metro og motorvej.

  100,00 kr.13-05-2023

542 kurve kan du lige nu købe på DBA, så du kan skabe en lampe ligesom Karinas. I skrivende stund er der 37 forskellige lamper, der matcher søgeordet ’flet’ på DBA.

Karina har en svaghed for denne slags genbrugsting

Kurveflet-lampen er langt fra det eneste kurveflet, der findes i familiens hjem:

- Hvis der er noget, jeg har en svaghed overfor, så er det kurveflet. Der er ikke et eneste rum i huset, der ikke har et kurvefletmøbel. Ikke engang badeværelset, for der står planten i en potte lavet af kurveflet, griner Karina.

LÆS OGSÅ: Supersælger på DBA: Her er mine 8 bedste salgstricks

På billedet til venstre kan du se Karina, og til højre kan du se den kurveflet-potte, som står på familiens badeværelse
På billedet til venstre kan du se Karina, og til højre kan du se den kurveflet-potte, som står på familiens badeværelse

Hun er begejstret for kurveflet, fordi det giver et modspil til de andre materialer i hendes hjem, og så synes Karina også, det giver et ”brugt look” til huset. Et look, der er vigtigt for Karina. Hun vil gerne have, at man kan se, at hjemmet er bygget op om brugtfund, og derfor må tingene også gerne indeholde skår.

Så kurveflet er i høj kurs i Karinas optik: 

Når jeg kommer ind i en genbrugsbutik, hvor jeg kan se, at der står nogle flettede møbler, tænker jeg inde i mig selv ’Nu tager du det helt roligt. Prøv nu at fokusér på, hvilke ting der ellers er i butikken’, men jeg kommer jo alligevel ud fra butikken med kurveflet-møblet i favnen.

Find det på DBA

 1. Sofabord, ?, teaktræ, b: 50 l: 139 h: 50, Smukt gammelt sofabord i teak. Lidt brugsspor i form af ri

  Sofabord, ?, teaktræ, b: 50 l: 139 h: 50, Smukt gammelt sofabord i teak. Lidt brugsspor i form af ringe efter glas, men det kan sagtens slibes og gives teaktræsolie. Det har hylde med fejlfri flet. S

  1.500,00 kr.27-05-2023
 2. Gyngestol, flet, Flet gyngestol, Flet gyngestol i flot og pæn stand

  Gyngestol, flet, Flet gyngestol, Flet gyngestol i flot og pæn stand

  500,00 kr.27-05-2023
 3. Køkkenstol, Læder, Design, b: 42 l: 40, Lækre stilrene læder flet stole med metal stel.
Sidehøjde 49

  Køkkenstol, Læder, Design, b: 42 l: 40, Lækre stilrene læder flet stole med metal stel. Sidehøjde 49cm ryglængde 45 Fast pris med afslag på den ene stol.

  3.500,00 kr.27-05-2023
 4. Fletstol, flet, Retro Kurvestol, Havestol, Lænestol, Vintage Bambusstol

Skøn Gl. Retro Kurvestol
(

  Fletstol, flet, Retro Kurvestol, Havestol, Lænestol, Vintage Bambusstol Skøn Gl. Retro Kurvestol ( Skind følger ikke med ) Kan leveres mod betaling SMS besvares ikke

  425,00 kr.27-05-2023
 5. Kurvestol, flet, SE HER! 
Den fineste vintage påfuglestol i rigtig god stand.
Man kan da ikke andet

  Kurvestol, flet, SE HER! Den fineste vintage påfuglestol i rigtig god stand. Man kan da ikke andet end at blive smask forelsket i sådan et pragtfuldt håndværk.

  1.800,00 kr.27-05-2023
 6. FDB Jørgen Bækmark Stol Med Armlæn - J81 - Sort - Spisebordsstole Hos Coop

  FDB Jørgen Bækmark Stol Med Armlæn - J81 - Sort - Spisebordsstole Hos Coop

  FDB Jørgen Bækmark Stol Med Armlæn - J81 - Sort - , FDB Jørgen Bækmark Stol Med Armlæn - J81 - Sort - , FDB, J81 spisestuestol Ikonisk spisebordsstol designet i 1960’erne af Jørgen Bækmark – og ligeså

  4.499,00 kr.03-12-2022

Lige nu er der 676 møbler på DBA, der macther søgeordet ’flet’.

Sådan fandt Karina en billig daybed på DBA

En anden ting, som Karina har et svagpunkt for, er genbrugsjulepynt. Hun samler på gamle glaskugler, og den interesse begyndte, da hun arvede nogle gamle glaskugler fra sin mormor. Det gik op for hende, at gamle kugler med en historie, pyntede meget bedre på juletræet end de nye gjorde. Så når kalenderen siger december, vil det hovedsageligt være genbrugsjulepynt, hjemmet bliver pakket ind i.

Det er dog hverken kurveflet eller julekugler, som Karina senest har kastet sin kærlighed på på brugtmarkedet. Det sidste nye køb er en gammel skibsbriks, som Karina og familien bruger som daybed i deres store køkken-alrum. 

LÆS OGSÅ: Maria bor med lyserøde vægge, 30 spejle og en hårtørre som spisebordslampe: Kom indenfor i hendes genbrugshjem, her

Her er nogle af de gamle glas-julekugler, som Karina har arvet fra sin mor, og resten er kugler, hun har købt brugt. På billedet til højre kan du se den daybed, som Karina har købt til stuens køkken-alrum. Daybeden er en skibsbriks. Karina har syet puder til den af brugt tøj, og så går hun og overvejer, om den skal males sort. Det var nemlig hendes første tanke, men hun er begyndt at kunne lide den, som den er
Her er nogle af de gamle glas-julekugler, som Karina har arvet fra sin mor, og resten er kugler, hun har købt brugt. På billedet til højre kan du se den daybed, som Karina har købt til stuens køkken-alrum. Daybeden er en skibsbriks. Karina har syet puder til den af brugt tøj, og så går hun og overvejer, om den skal males sort. Det var nemlig hendes første tanke, men hun er begyndt at kunne lide den, som den er

- Jeg vidste, jeg ville have en daybed, men jeg ville bevist ikke søge på en ’daybed’ på DBA, for så betaler man også for det. I stedet søgte jeg på børnesenge, og så fandt jeg den her til en fornuftig pris, som jeg nu bruger som en daybed, fortæller Karina.

 

Karinas tip:
Skriv ikke nødvendigvis navnet på det møbel, du leder efter, men prøv at tænk på, hvilket andet møbel, der kunne have samme funktion.

Karina gav 400 kroner for skibsbriksen, som hun vurderer ville koste omkring 3.000 kroner fra ny. Efterfølgende har hun lagt billedet af biksen på sin Instagram, og der har den høstet mange misundelige kommentarer.

- Jeg tror, skibsbriksen er mit bedste fund, fordi den er et perfekt sted til at slappe af for familien, og så er der opbevaringsmulighed nedenunder, fortæller Karina.

LÆS OGSÅ: Nostalgi: Møbler fra de sidste fire årtier

'Jeg tænker aldrig på, om de ting, jeg køber, er noget værd. For mig betyder det mere, om jeg bare MÅ have det, fordi det lige passer ind i mit hjem', fortæller Karina
'Jeg tænker aldrig på, om de ting, jeg køber, er noget værd. For mig betyder det mere, om jeg bare MÅ have det, fordi det lige passer ind i mit hjem', fortæller Karina

Find det på DBA

 1. Daybed, stof, 1 pers. , Ilva, Daybed af god kvalitet købt i Ilva.
Næsten aldrig brugt 

Står næsten

  Daybed, stof, 1 pers. , Ilva, Daybed af god kvalitet købt i Ilva. Næsten aldrig brugt Står næsten som ny

  1.200,00 kr.27-05-2023
 2. Daybed, stof, 3 pers., Spritny Oslo bench, designet af Anderssen & Voll for Muuto:
 Oslo bench betru

  Daybed, stof, 3 pers., Spritny Oslo bench, designet af Anderssen & Voll for Muuto: Oslo bench betrukket med gråt møbelstof, stel af sortlakeret stål. 150 X 70 cm. sh. 40 cm. Udstillingsmodel Normal

  4.800,00 kr.12-09-2022
 3. Daybed, uld, 3 pers. , Børge Mogensen, Børge Mogensen: Daybed med stel af massiv eg med underliggend

  Daybed, uld, 3 pers. , Børge Mogensen, Børge Mogensen: Daybed med stel af massiv eg med underliggende opbevaringsskuffe af canvas. Utrolig flot stand. Hynder nybetrukket med mørkebrun uld. L: 195 D:85

  10.000,00 kr.25-05-2023
 4. Daybed, uld, 3 pers. , Sofacompany, Hadley daybed. Ny pris i butikken 9999. I god stand. 

Længde: 2

  Daybed, uld, 3 pers. , Sofacompany, Hadley daybed. Ny pris i butikken 9999. I god stand. Længde: 209 cm Dybde: 83 Højde: 80 Billeder kommer snart

  5.000,00 kr.25-05-2023
 5. Daybed

  Daybed

  Daybed, træ, Dansk Møbelproducent , Daybed i fyrretræ,med sænkesamlet hjørner. 190x85 cm.H 29 cm. Pæn stand. Evt kan lev aftales.

  2.200,00 kr.12-05-2023
 6. Daybed, uld, anden størrelse , Menu, Daybed fra Menu.

Den stilrene daybed er designet af Anita Joha

  Daybed, uld, anden størrelse , Menu, Daybed fra Menu. Den stilrene daybed er designet af Anita Johansen. Daybeden er i ask med grå uld. Mål: : H: 40cm, D: 80cm, Bredde: 180cm. Butikspris: 15.995k

  2.700,00 kr.25-05-2023

Klik her og find daybeds på DBA. Her kan du finde dem, der koster 500 kroner eller derunder.

Genbrugsprojekt til 15 kroner

Et andet genbrugsfund, som hun dog også har svært ved at slippe, er gamle nisser, som hun har fundet rundt omkring på loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Nisseerne fungerer nemlig så fint i Karinas juleby, som liver op til jul. Karina kan godt lide tanken om, at det gamle julepynt i dag har fået nyt liv og værdsætter at pynte op med det i hendes hjem i julemåneden.

Men når Karina ikke hygger om sit genbrugsjulepynt, eller forsøger at ignorere nogle kurvefletmøbler i en genbrugsbutik, hamrer, maler og klipper hun i andre genbrugsfund. Karina kan nemlig godt lide at købe projekter, der lige kræver en ekstra hånd for at passe ind til hendes hjem:

- Jeg synes, det er sjovt at finde ting, som jeg kan bruge til noget andet end det, de egentlig er beregnet til. Og jeg sørger selv for at lave dem om, så de kan få den nye funktion, fortæller Karina.

Blandt andet har et gammelt tv-bord, som de fleste nok genkender fra folkeskolen, fået nyt liv i Ribe som reol og plantebord. Den føromtalte kurv i flet er som skrevet blevet forvandlet til en lampe, børnesengen til en daybed, brødkurve som vægpynt, og så har hun kreeret et vægtæppe ud af gamle garnrester fra genbrug– det er Karinas seneste bud på genbrugs-vægpynt.

Sidstnævnte projekt har kun koster Karina 15 kroner.

LÆS OGSÅ: Fies køkken er købt på DBA: Se det her

Garn-vægpynten har kostet Karina 15 kroner, fordi alt er genbrug
Garn-vægpynten har kostet Karina 15 kroner, fordi alt er genbrug
Her kan du se den fletkurve-dekoration, som Karina har skabt, og på billedet til højre står den "reol", som engang blev brugt som TV-bord i folkeskolen. 'Køb tingene med andre øjne. Du skal ikke nødvendigvis se en brødkurv som en brødkurv. Jeg har brugt det som vægpynt. Tænk ud af boksen', råder Karina
Her kan du se den fletkurve-dekoration, som Karina har skabt, og på billedet til højre står den "reol", som engang blev brugt som TV-bord i folkeskolen. 'Køb tingene med andre øjne. Du skal ikke nødvendigvis se en brødkurv som en brødkurv. Jeg har brugt det som vægpynt. Tænk ud af boksen', råder Karina

Find det på DBA

 1. Garn, Muud strikketaske, Muud “ Lexi” strikketaske 
I læder
Farve: Whisky
Mål: 27x19x20
Masser af ru

  Garn, Muud strikketaske, Muud “ Lexi” strikketaske I læder Farve: Whisky Mål: 27x19x20 Masser af rum og plads indeni, med flere lynlåslommer. Brugt en enkelt gang Købt for kr. 1200,00 Forsendelse til

  800,00 kr.27-05-2023
 2. Garn, 20 stk Drops Karisma garn, Nr 71 - Sølvrosa

20 stk garn jeg har fået fejl leveret. Sælger dem

  Garn, 20 stk Drops Karisma garn, Nr 71 - Sølvrosa 20 stk garn jeg har fået fejl leveret. Sælger dem til 10 kr stk.

  200,00 kr.27-05-2023
 3. Garn

  Garn

  100,00 kr.27-05-2023
 4. Garn, Masser af garn, Incl kasser 700 kr
Bud modtages gerne

  Garn, Masser af garn, Incl kasser 700 kr Bud modtages gerne

  700,00 kr.26-05-2023
 5. Garn, Diverse, Giv tilbud. Jeg har to andre annoncer med diverse garn.

  Garn, Diverse, Giv tilbud. Jeg har to andre annoncer med diverse garn.

  1,00 kr.26-05-2023
 6. Garn, Bumbo Soft akryl garn lilla, 120 kr
Oprydningssalg
Kvalitetsakrylgarn fra røgfrit og dyrefrit

  Garn, Bumbo Soft akryl garn lilla, 120 kr Oprydningssalg Kvalitetsakrylgarn fra røgfrit og dyrefrit hjem 9 nye nøgler af 50 gram pr stk (50 gr = 175 m) samt 14 næsten hele nøgler. Soft bumbo 100% akr

  120,00 kr.26-05-2023

Lige nu er der 533 garn-annoncer på DBA og 200 af annoncerne har en pris på 40 kroner eller derunder.

Nu er Karina også begyndt at købe dette brugt

Karina er uddannet indretningskonsulent, og så har hun en baggrund som miljøtekniker. Men på det sidste har hun taget sine genbrugsvaner til et nyt niveau. Nu vil hun ikke kun købe brugte møbler – tøjet er Karina også så småt begyndt at købe brugt.

- Jeg var sådan lidt i tvivl om, hvorvidt det var fedt at købe tøj brugt, men jeg tænkte, at det altså skulle prøves, og nu hvor jeg har opdaget, at man for eksempel kan få et par fede bukser til kun 20 kroner, vil jeg begynde at købe mere af det. Det koster jo ingen ting, siger Karina.

Det er dog ikke tøj, Karina lige nu er på udkig efter på brugtmarkedet. I øjeblikket leder hun nemlig efter nogle små, brune Holmegaardsglas.

Find det på DBA

 1. Bukser, Moss Bros, str. 40, Grå med striber, Polyester og Uld , Næsten som ny, Flotter jakkesæt buks

  Bukser, Moss Bros, str. 40, Grå med striber, Polyester og Uld , Næsten som ny, Flotter jakkesæt bukser med klemme. Kan ikke se størrelse.

  200,00 kr.27-05-2023
 2. Bukser, Carhartt , str. 28, Sort, Næsten som ny, Farve sort


Jeans Carhartt bukser str 28
Fra ikke

  Bukser, Carhartt , str. 28, Sort, Næsten som ny, Farve sort Jeans Carhartt bukser str 28 Fra ikke ryger hjem Ring 93902041

  300,00 kr.27-05-2023
 3. Shorts, Esprit, str. 32, Demin, Denim, Ubrugt, Brugt få gammel. Som nye. Et par mørke og et par lyse

  Shorts, Esprit, str. 32, Demin, Denim, Ubrugt, Brugt få gammel. Som nye. Et par mørke og et par lyse. Pris pr par 175 kr - begge for 300kr. Fra røg- og dyrefrit hjem.

  175,00 kr.27-05-2023
 4. Shorts, Samsøe Samsøe, str. 30, Sort, God men brugt, Samsøe Samsøe shorts str 30 
Brugt få gange, i

  Shorts, Samsøe Samsøe, str. 30, Sort, God men brugt, Samsøe Samsøe shorts str 30 Brugt få gange, i god stand.

  15,00 kr.27-05-2023
 5. Jeans, Designers remix , str. 36, God men brugt, Super fede bukser. De har en lille slids bag på ben

  Jeans, Designers remix , str. 36, God men brugt, Super fede bukser. De har en lille slids bag på benet. Kun brugt få gange. Knap er maling dog lidt af. Købspris 700 kr.

  50,00 kr.27-05-2023
 6. Jeans, Hugo Boss, str. 32, Sort, Bomuld, God men brugt, Flotte HB jeans i lækker stretch kvalitet …

  Jeans, Hugo Boss, str. 32, Sort, Bomuld, God men brugt, Flotte HB jeans i lækker stretch kvalitet … Perfekt pasform … Kan ikke passe bukserne mere - derfor skal de videre … Str: 32/32 (jeg er 184) S

  300,00 kr.27-05-2023

I skrivende stund er der 13.126 bukser til kvinder salg på DBA og mere end 2.000 af dem er i størrelse 38. Du kan også tjekke de bukser, du lige nu kan købe til mænd, ud, lige her

Du kan følge Karina på DBA ved at klikke dig ind på hendes DBA-profil her og trykke ’følg’. Hvis du vil se flere billeder fra hendes skønne genbrugshjem, så kan du følge hende på Instagram, her.

Kan du ikke få nok inspiration, så tag lige et kig ind i Pia fra Gentoftes hjem. Pia bor i en 70’er-villa og har indrettet hjemmet derefter. Hun finder blandt andet inspiration i hjemmets grønne marmorgulv, og så elsker hun lamper, som ligner noget fra en James Bond-film.

Hvis du har lige så stor en forkærlighed for at lave ting om til en ny funktion, som Karina har, så har vi en masse ”guf” til dig. En palle kan du for det meste anskaffe dig gratis på DBA, og ud af den kan du lave en vinreol eller en pakkekalender.

Elsker du også genbrug?
Hvis du har indrettet dit hjem med flere genbrugsfund, og du er frisk på at vise billeder af - og fortælle om – dit hjem, så skriv til os på dbaguide@ebay.com. Så kan det være, det er dit hjem, vi bringer en artikel om næste gang. Skriv gerne i mailen, hvis du også er frisk på, at vi kommer hjem til dig og filmer en lille video med dig og dit hjem.

Relaterede artikler