Totaludsolgt - nu kan du købe den på DBA til en fornuftig pris
Bolig

Totaludsolgt - nu kan du købe den på DBA til en fornuftig pris

Julie Schoen
Julie Schoen

Kähler har netop offentliggjort, at de er klar med en ny jubilæumsvase, og det betyder, at den tidligere jubilæumsvase – som var vildt populær og total udsolgt - nu er til at betale, hvis du køber den på DBA.

I anledning af mors dag 7. maj har Kähler netop meldt ud, at de er på vej med en ny specialudgave af deres ikoniske, stribede keramik-vase. Sidst firmaet var på banen med en speciallancering var i 2014, hvor Kähler fejrede 175 års jubilæum. Vasen var udstyret med messingstriber og blev udsolgt på rekordtid.

Imerco og Kähler blev dengang udsat for lidt af en shitstorm, for det var ikke muligt at fremskaffe flere af de særlige messing-farvede vaser, der kun var blevet produceret i et begrænset antal.

De skuffede kunder valfartede til DBA, hvor få af de heldige købere valgte at sætte vasen til salg for mange tusind kroner. En vase, hvoraf den store kostede 349,95 kroner fra ny.

Men nu er det faktisk muligt at købe den så medieomtalte og populære vase til en mere fornuftig pris. På DBA har 17 forskellige sælgere nemlig valgt at sætte deres jubilæumsvase med messingsfarvede striber til salg.

Den store vase - 20 centimeter – kan nu fås fra 850 kroner, og flere sælger både den store og lille messing-stribede vase til en samlede pris på omkring de 1.100 kroner.

Den lille jubilæumsvase kan på DBA købes fra 300 kroner.

Selvom prisen på den ultra populære vase nu er faldet til et mere fornuftigt prisleje, så er iveren efter Kählers produkter stadig stor på DBA. Alene i marts 2017 var der 15.031 søgninger på Kähler. Til en sammenligning var der ”kun” 11.468, der i samme periode søgte på ’musselmalet’, og 11.430 der søgte på ’motorcykel’.

Kählervaser til salg på DBA

 1. Keramik, Fad, Kähler, Den smukkeste gamle Kähler fad i blå, råhvide og sorte nuancer. 

Har aldrig s

  Keramik, Fad, Kähler, Den smukkeste gamle Kähler fad i blå, råhvide og sorte nuancer. Har aldrig set denne model før og den særprægede trekantede form. Det er signeret 'HAK' i bunden og har desude

  1.000,00 kr.29-03-2023
 2. Andet, Oval skål, Kâhler Ursula, Lys grøn smuk oval skål i Ursula serien fra Kähler. (udgået, så den

  Andet, Oval skål, Kâhler Ursula, Lys grøn smuk oval skål i Ursula serien fra Kähler. (udgået, så denne smukke lyse grønne farve findes ikke længere på denne type skål fra Kähler) Bredde ca 21 cm Højd

  225,00 kr.28-03-2023
 3. Vase, Kähler vase, Kähler, Kähler Omaggio Vase sælges 
Den er 31cm høj og 19cm i diameter og i sølv

  Vase, Kähler vase, Kähler, Kähler Omaggio Vase sælges Den er 31cm høj og 19cm i diameter og i sølv Den er som ny, uden skader, der medfølger original æske med til vasen Sælges hurtigst mulig, sv

  330,00 kr.28-03-2023
 4. Keramik, Figur, Kähler / HAK, Super flot og gammel figur af Leda med æblet i keramik fra kähler lave

  Keramik, Figur, Kähler / HAK, Super flot og gammel figur af Leda med æblet i keramik fra kähler lavet af Kai Nielsen. Guldbemalet Vase Ca Højde : 30 cm Kan sendes godt pakket for 45 kr #kunst #an

  400,00 kr.28-03-2023
 5. Andet, Lågkrukker, Kähler, Kähler Mano krukker med låg. Sælges samlet og skal afhentes i Aarhus

De

  Andet, Lågkrukker, Kähler, Kähler Mano krukker med låg. Sælges samlet og skal afhentes i Aarhus De fejler intet. Kom med et bud

  400,00 kr.28-03-2023
 6. Keramik, Kähler vase gammel, Hammershøj, Vasen er mere grøn end på billedet. 20 cm høj og uden skår

  Keramik, Kähler vase gammel, Hammershøj, Vasen er mere grøn end på billedet. 20 cm høj og uden skår Jeg sender gerne

  2.800,00 kr.28-03-2023

Hvis du interesserer dig for keramik, herunder porcelæn, så læs vores artikel om alt det, der er værd at vide om Royal Copenhagen. Du får blandt andet svaret på, hvorfor hvert Musselmalet steldel har et et 1-tal malet under sig.

Relaterede artikler