Indret et tjekket teenageværelse med genbrug
Bolig

Indret et tjekket teenageværelse med genbrug

DBA Guide
DBA Guide

Indret et tjekket teenageværelse med genbrug

En lækker indretning af teenageværelset er vigtig, da din teenager kommer til at tilbringe mange timer der. Faktisk kan du nøjes med to fokusområder – seng og påklædning. Så er en typisk teenagers behov dækket.

Sengen er det vigtigste møbel på et teenageværelse. Teenageren sover, eller ligger i hvert fald ned, størstedelen af dagen, så en rå palleseng eller en sovesofa er ikke til at komme uden om.

Bolius anbefaler, at man går efter EUR paller eller DS paller for at undgå, at de kan være giftige.

Indret et hjørne til garderobe eller påklædningsrum. Her vil teenageren også tilbringe mange timer. Du kan skabe et rum i rummet med tapet eller stof.

Tapetser eventuelt en masonitplade eller beklæd den med flot stof, så er det nemt at skifte, når stilen skifter. Det kan være storbymotiver i sort/hvid eller romantisk blomstermotiv alt afhængig af stilen.

Et tøjstativ til de mange outfits vil vække lykke. Du finder både toptjekkede HAY tøjstativer og de mere rå lavet af vandrør på DBA.

Vil teenageren hellere pakke tøjet væk, kan I finde et gammelt karlekammerskab og male det i en lækker farve, der matcher indretningen. Den mere rå udgave kan være et gammelt arkiv- eller garderobeskab i metal.

Selvfølgelig skal der også være et spejl i fuld størrelse, så de mange outfits kan prøves på. Der kan gå mange timer foran spejlet med at prøve de mange outfits og tjekke håret.

Det gælder altså både piger og drenge! Eventuelt kan der sættes smarte lyskæder eller anden sjov belysning rundt om spejlet.

En sjov detalje på værelset til opbevaring af de utallige småting og tilbehør som tørklæder, bælter, hårfiduser og accessories kan være en gammel retro kuffert.

Find det på DBA

 1. Andet, USB til RS-485 Modbus TTL converter, USB til RS485 modbus TTL converter.

Kan blandt andet br

  Andet, USB til RS-485 Modbus TTL converter, USB til RS485 modbus TTL converter. Kan blandt andet bruges til udlæsning af diverse målere som understøtter RS485. Kan sendes fra 12 kr. som B-post

  20,00 kr.28-09-2023
 2. Stumtjener, Stumtjener i meget spændende design. Forarbejdet i teaktræ.
Har brugsspor

  Stumtjener, Stumtjener i meget spændende design. Forarbejdet i teaktræ. Har brugsspor

  650,00 kr.28-09-2023
 3. Andet, FT232BL USB 2.0 Gold USB til uart TTL, USB til UART TTL debugger med FT232BL chip.

Bruges bl

  Andet, FT232BL USB 2.0 Gold USB til uart TTL, USB til UART TTL debugger med FT232BL chip. Bruges blandt andet til kodning/debugging af Arduino boards mm. Understøtter 3,3 og 5v. Dupont kabel medføl

  40,00 kr.28-09-2023
 4. Rundblitz, Nikon, SB-29, Perfekt, NIKON- rundblitz også kaldet "Marcro Speed Flash" sælges!
Den er s

  Rundblitz, Nikon, SB-29, Perfekt, NIKON- rundblitz også kaldet "Marcro Speed Flash" sælges! Den er stort set ikke brugt, se billederne! Har sammenlignet priser og havnet på at 1500 kroner er en fair

  1.500,00 kr.28-09-2023
 5. Oliemaleri, Irene Ellinor Wallin Christensen, motiv: Religiøs/Spirituel, b: 86 h: 102, Titel: Krist

  Oliemaleri, Irene Ellinor Wallin Christensen, motiv: Religiøs/Spirituel, b: 86 h: 102, Titel: Kristus Bevidsthedens Indstrømning til planeten jorden Sælger også det andet billede af samme maler. Kø

  2.950,00 kr.28-09-2023
 6. Musemåtte, Zowie, GS-R, Perfekt, Sælger den her zowie GS-R da jeg ikke får den brugt.
Brugt sammenla

  Musemåtte, Zowie, GS-R, Perfekt, Sælger den her zowie GS-R da jeg ikke får den brugt. Brugt sammenlagt en måned ca. Ellers bare lagt i boxen. Kvittering og original emballage Kan sendes for 46,- Pr

  99,00 kr.28-09-2023

Relaterede artikler