Indret et tjekket teenageværelse med genbrug
Bolig

Indret et tjekket teenageværelse med genbrug

DBA Guide
DBA Guide

Indret et tjekket teenageværelse med genbrug

En lækker indretning af teenageværelset er vigtig, da din teenager kommer til at tilbringe mange timer der. Faktisk kan du nøjes med to fokusområder – seng og påklædning. Så er en typisk teenagers behov dækket.

Sengen er det vigtigste møbel på et teenageværelse. Teenageren sover, eller ligger i hvert fald ned, størstedelen af dagen, så en rå palleseng eller en sovesofa er ikke til at komme uden om.

Bolius anbefaler, at man går efter EUR paller eller DS paller for at undgå, at de kan være giftige.

Indret et hjørne til garderobe eller påklædningsrum. Her vil teenageren også tilbringe mange timer. Du kan skabe et rum i rummet med tapet eller stof.

Tapetser eventuelt en masonitplade eller beklæd den med flot stof, så er det nemt at skifte, når stilen skifter. Det kan være storbymotiver i sort/hvid eller romantisk blomstermotiv alt afhængig af stilen.

Et tøjstativ til de mange outfits vil vække lykke. Du finder både toptjekkede HAY tøjstativer og de mere rå lavet af vandrør på DBA.

Vil teenageren hellere pakke tøjet væk, kan I finde et gammelt karlekammerskab og male det i en lækker farve, der matcher indretningen. Den mere rå udgave kan være et gammelt arkiv- eller garderobeskab i metal.

Selvfølgelig skal der også være et spejl i fuld størrelse, så de mange outfits kan prøves på. Der kan gå mange timer foran spejlet med at prøve de mange outfits og tjekke håret.

Det gælder altså både piger og drenge! Eventuelt kan der sættes smarte lyskæder eller anden sjov belysning rundt om spejlet.

En sjov detalje på værelset til opbevaring af de utallige småting og tilbehør som tørklæder, bælter, hårfiduser og accessories kan være en gammel retro kuffert.

Find det på DBA

 1. SØGER UDLEJNING af camplet i uge 31.

  SØGER UDLEJNING af camplet i uge 31.

  1,00 kr.01-06-2023
 2. iPhone 11 Pro Max, 64 GB, sort, SOM NY iphone 11 Pro Max 64GB i sort farve sælges. Telefonen er som

  iPhone 11 Pro Max, 64 GB, sort, SOM NY iphone 11 Pro Max 64GB i sort farve sælges. Telefonen er som ny, den har ingen ridser. Den fejlet intet, den virker upåklageligt. Batterikapacitet er på 93% Der

  2.999,00 kr.01-06-2023
 3. Morter , Pillivuyt, Fejlfri morter fra pillivuyt. Fremstår som ny. Sender gerne. Nypris 249kr. Sælge

  Morter , Pillivuyt, Fejlfri morter fra pillivuyt. Fremstår som ny. Sender gerne. Nypris 249kr. Sælges for 50kr

  50,00 kr.01-06-2023
 4. Vase, Vase, Søstrene Grene, Flot mørkeblå vase

  Vase, Vase, Søstrene Grene, Flot mørkeblå vase

  75,00 kr.01-06-2023
 5. Fodboldsko, De er brugt en enkelt gang men var lidt for store, Rezo, str. 41, Jeg fik købt nogle nye

  Fodboldsko, De er brugt en enkelt gang men var lidt for store, Rezo, str. 41, Jeg fik købt nogle nye sko til 700kr og så endte de med at være lidt for store

  600,00 kr.01-06-2023
 6. Kantus, Dragefrugt, Sælger min dragefrugt kaktus. Den er Ca 50 cm i højden og med en masse skud. Stå

  Kantus, Dragefrugt, Sælger min dragefrugt kaktus. Den er Ca 50 cm i højden og med en masse skud. Står i plast potte. Skjuler følger ikke med. SKAL AFHENTES her I Brøndby. Fast pris!!

  150,00 kr.01-06-2023

Relaterede artikler