IG Føljeton #4
Bolig

IG Føljeton #4

Juila Frk Overspringshandling
Juila Frk Overspringshandling

Så er der igen blevet kigget Instagram billeder igennem, som I deler med os på #dbadk og igen er vi fuldstændig benovede over de mange geniale fund I gør jer og ikke mindst jeres evne til at indrette jer med dem.

Så endnu en gang tak og bliv endelig ved med at dele jeres billeder med os. Husk gerne at skrive eller tagge den ting I har fundet på DBA

Photocredit: @frk.overspringshandling

Eames gyngestolen var hér noget af et DBA scoop for nogle år tilbage. Den er og bliver "tidløs" til trods for en del overeksponering de seneste par år :)


Photocredit: @dittedegn

Udover at besidde noget af en fantastisk garderobe, så har Ditte også et fantastisk smukt hjem. Særligt er hendes blå køkken et af undertegnedes favoritter. Så der ses frem til flere billeder af denne fine "plet" ;) I det indbyggede vitrineskab står der smukke vinglas, som er fundet på DBA.


Photocredit: @annatfunder

Der er bare noget nostalgisk over gamle radioer og denne gamle sag er altså vanvittig cool og så matcher Kaj Bojesen aben jo radioen perfekt ;)


Photocredit: @mariesfabrik

Vi har før fremvist gamle køkkenskabe og hylder fyldt med alskins keramiske finheder. Der er bare noget dybt charmerende med "rodede" og proppede retro køkkenskabe a la disse. Hjemme hos Marie står der alt fra Design Letters kopper til Studio Arhøj krus. Og så er vi vilde med de sommerlige tulipaner i den store Lyngby vase.


Photocredit: @morrusseymmm

Dette smukke skab fra DBA har Anne givet den helt store omgang. Der er både blevet limet, spartlet og malet og så har skabet fået de fineste lædergreb og hjul på, hvilket jo er voldsomt smart.


Photocredit: @home_dtails

Minimalistisk og hvidt! Billedet siger selv… her vil vi gerne tage en lur. Vi gætter på, at det er kugle væglamperne der er fundet på DBA. HAY puden er dog også en sandsynlighed :)


Photocredit: @louise_olofsson

Lige såvel som vi er vilde med "rodede" skabe, lige så pjattede og inspirerede bliver vi af skriveborde lig dette. Her føler man sig henlagt til et lille univers, hvor man kan gå på opdagelse og hele tiden opdage "nye ting". Hyggeligt ser det ud med de forskellige teksturer af keramik, marmor og gamle bøger. Og så elsker vi Pottedamen.


Photocredit: @katjenedenskov

En hyggelig køkkenkrog behøver ikke fylde ret meget, selvom det ser ud til at Katja har god plads i det fine køkken. Her er det HAY Hee stolene, som er fundet på DBA.


Relaterede artikler