Bolig

IG Føljeton #2

Juila Frk Overspringshandling
Juila Frk Overspringshandling

Vi har oplevet en stor interesse hos jer, for både at dele og søge inspiration i hinandens billeder på vores Instagram profil @dbadk under #dbadk. Det er vi ovenud glade for og derfor syntes vi at mange flere skal have gavn og indblik i hvilke skatte, I finder rundt omkring i det ganske land.

Som noget nyt har vi derfor valgt at introducere en føljeton, to gange om måneden, her på bloggen. Her vil vi fremvise de mest inspirerende billeder af jeres DBA fund, der bliver delt under #dbadk. Vi vil linke til jeres profiler og selvfølgelig prøve at se om vi kan være lige så heldige at finde lignende ”skatte” på DBA.

Føljetonen vil falde på faste datoer; henholdsvis d. 4. og 17. i hver måned - så hold øje de dage. Det kan være, at netop dit billede er et af de udvalgte ;)

Herunder følger de første 9 af vores favoritter - TAK fordi I deler så meget som I gør! Det er virkelig inspirerende!

Photocredit: @Annnatfunder

Minimalistisk, smukt og klassisk. Alt på dette billede "spiller", hvorfor det naturligvis er en af vores favoritter! Retro teaktræs stolene, Kubus stagen og det sorte spisebord fra IKEA. Vi er vilde med enkeltheden.


Photocredit: @ditteblog

Louis Poulsens Værkstedslampe er en veritabel klassiker, som pynter over de fleste borde og det gør den i den grad også hjemme hos Ditte. Kammerstagerne og spisestols mixet - en Wienerstol og en IKEA PS 2012 stol ser fantastiske ud sammen.


Photocredit: @vores.lille.hjem

Denne altan make-over gør enhver grøn af misundelse - særlig os uden altan. Loungemøblerne er fra IKEA og er delvist fundet på DBA. Møblerne må siges at være ideelle til sommerhygge med vennerne eller til en lille powernap, med en fornuftig solfaktor påført. En perfekt måde at indrette sin altan på.


Photocredit: @annedorthe_krojer

Grønne planter, farver, en lyserød stol og flettede elementer - der er dømt sand "jungalowstyle" i dette skønne ikke-farvede-forskrækkede hjem.


Photocredit: @square_share

Dette orange hjørne emmer af "retro" hygge og opfordrer stærkt til en kop kaffe og en god bog, dér i Charles Eames gyngestolen. Vi er også vilde med den gamle militærkasse, der bliver brugt som plantepiedestal  - fin idé :)


Photocredit: @christinaholmh

Vi bliver aldrig trætte af at se jeres flotte teaktræsskænke eller trætte af at se hvordan I styler dem. Planter, keramik og billedrammer er her stylet fantastisk fint og vi er vilde med hvordan gevir opsatserne bidrager med et råt strejf. Loungestolen med fåreskindet ser også virkelig bekvem ud.


Photocredit: @livinganobudgetdk

Dette karlekammerskab fra DBA har fået en omgang sort maling. Alle os der har sådan et stående ved hvor meget man kan gemme i sådan en "flot fyr".


Photocredit: @weaverbynight

Vi er fuldstændig vanvittigt pjattede med dette Poul Cadovius reolsystem.  Det er unægteligt smukt og så indbyder det til et hav af stillebens, for den pynteglade og planteglade. Børge Mogensens Spanske Stol, der står i forgrunden gør ikke dette hjem mindre lækkert.Photocredit: @louizzlen

Simpelt kan det gøres! 3 planter (Monstera Deliciosa) og en æske, det er alt hvad man behøver for at skabe lidt grøn stemning på et rullebord - her et sammenklappeligt og smukt et af slagsen.

Relaterede artikler