Har du formuer gemt i skabene?
Bolig

Har du formuer gemt i skabene?

DBA Guide
DBA Guide

Har du formuer gemt i skabene?

Har du populære ting liggende, der bare står og samler støv? Måske ved du slet ikke, hvor efterspurgte de er? Se med her og overvej eventuelt at lade tingene skifte hænder, hvis de alligevel ikke betyder noget for dig. Der er nemlig mange penge at hente ved et salg på DBA lige nu.

Vi husker nok alle den noget vilde HYPE omkring Kähler Jubilæumsvasen. Den er ikke stilnet af på trods af flere lanceringer af forskellige størrelser. Jeg synes personligt, den er gyselig, så jeg ville sælge uden at blinke.

Jeg forstod SLET ikke hypen omkring Kähler vasen, men den næste ting er jeg helt med på!! For år tilbage lancerede Royal Copenhagen en termo kop af det populære mågestel, og jeg opdagede det først ALT for sent! Og nu vil jeg bare HAVE den! Jeg har præcis som Kähler-menneskerne må have det med jubilæumsvasen, så ingen fordømmelse herfra!

Også Flora Danica, Blå Blomst og Musselmalet Helblondealle fra Royal Copenhagen er mange penge værd!

Har du noget af Cathrineholm Lotus-serien i dine skabe eller reoler? Uanset om det er emaljeskåle, gryder, stel eller endda et salt- og pebersæt, er det uhyre eftertragtet!

Også Björn Wiinblad  i den mere specielle genre (store figurer og sjældne ting) er populært, og jeg har selv en svaghed for disse skønheder.

Har du nogle vintage træfigurer fra fx Kay Bojesen –gerne de helt store showpieces er de også rigtig meget værd! De er tidsløse og meget danske – og derfor vil mange elske at eje dem!

Held og lykke med at få solgt alle dine skjulte skatte fra gemmerne!

 Er du mon på Instagram?

Måske vil du gerne dele dine projekter med os? Smid hashtag #dba på dit billede og tag gerne os @frktrillingsgaard og @dbadk, så vi kan blive inspireret til nye ideer sammen.


Find det på DBA

 1. LCD, Prosonic, 32", Rimelig, Prosonic 32" TV incl. fjernbetjening.

  LCD, Prosonic, 32", Rimelig, Prosonic 32" TV incl. fjernbetjening.

  199,00 kr.05-06-2023
 2. Glansbilleder, løse glansbilleder
Ikke sikker der er det på alle, men der kan være slid på dem såsom

  Glansbilleder, løse glansbilleder Ikke sikker der er det på alle, men der kan være slid på dem såsom tape , små revner, klister på bagsiden osv. man er også velkommen til at komme med en samlet pris p

  70,00 kr.05-06-2023
 3. Mikrobølgeovn, Ukendt

  Mikrobølgeovn, Ukendt

  100,00 kr.05-06-2023
 4. Ramme og plakat, Desenio, BYD!
2 hvide rammer + 2 planter fra desenio.dk

  Ramme og plakat, Desenio, BYD! 2 hvide rammer + 2 planter fra desenio.dk

  1,00 kr.05-06-2023
 5. Ammepude, Ammepude , Müsli, Ammepude brugt til et barn.

  Ammepude, Ammepude , Müsli, Ammepude brugt til et barn.

  100,00 kr.05-06-2023
 6. Andet legetøj, Bamse i Brøndby tøj, 
Bamse i Brøndby 1964 tøj 
Længde ca 35 cm 
Stand mest stået til

  Andet legetøj, Bamse i Brøndby tøj, Bamse i Brøndby 1964 tøj Længde ca 35 cm Stand mest stået til pynt Antal 1 SOLGT 1 Prisen er pr styk Prisen er fast #brøndby #1964 #vestegnen

  65,00 kr.05-06-2023

Relaterede artikler