Har du formuer gemt i skabene?
Bolig

Har du formuer gemt i skabene?

DBA Guide
DBA Guide

Har du formuer gemt i skabene?

Har du populære ting liggende, der bare står og samler støv? Måske ved du slet ikke, hvor efterspurgte de er? Se med her og overvej eventuelt at lade tingene skifte hænder, hvis de alligevel ikke betyder noget for dig. Der er nemlig mange penge at hente ved et salg på DBA lige nu.

Vi husker nok alle den noget vilde HYPE omkring Kähler Jubilæumsvasen. Den er ikke stilnet af på trods af flere lanceringer af forskellige størrelser. Jeg synes personligt, den er gyselig, så jeg ville sælge uden at blinke.

Jeg forstod SLET ikke hypen omkring Kähler vasen, men den næste ting er jeg helt med på!! For år tilbage lancerede Royal Copenhagen en termo kop af det populære mågestel, og jeg opdagede det først ALT for sent! Og nu vil jeg bare HAVE den! Jeg har præcis som Kähler-menneskerne må have det med jubilæumsvasen, så ingen fordømmelse herfra!

Også Flora Danica, Blå Blomst og Musselmalet Helblondealle fra Royal Copenhagen er mange penge værd!

Har du noget af Cathrineholm Lotus-serien i dine skabe eller reoler? Uanset om det er emaljeskåle, gryder, stel eller endda et salt- og pebersæt, er det uhyre eftertragtet!

Også Björn Wiinblad  i den mere specielle genre (store figurer og sjældne ting) er populært, og jeg har selv en svaghed for disse skønheder.

Har du nogle vintage træfigurer fra fx Kay Bojesen –gerne de helt store showpieces er de også rigtig meget værd! De er tidsløse og meget danske – og derfor vil mange elske at eje dem!

Held og lykke med at få solgt alle dine skjulte skatte fra gemmerne!

 Er du mon på Instagram?

Måske vil du gerne dele dine projekter med os? Smid hashtag #dba på dit billede og tag gerne os @frktrillingsgaard og @dbadk, så vi kan blive inspireret til nye ideer sammen.


Find det på DBA

 1. Cykelholder, Thule, Thule Euroway G2 921 cykelholder med vippefunktion for nem adgang til bagagerumm

  Cykelholder, Thule, Thule Euroway G2 921 cykelholder med vippefunktion for nem adgang til bagagerummet. Inkl lås til anhængertrækket. Obs: Uden arme til cyklerne. Jeg har glemt hvilket stik det er o

  1.695,00 kr.20-05-2024
 2. Andet, Tøjpakke dreng str 80, Blandet, str. 80, Rigtig fin tøjpakke.

48 stk. tøj.

Al tøj fremstår

  Andet, Tøjpakke dreng str 80, Blandet, str. 80, Rigtig fin tøjpakke. 48 stk. tøj. Al tøj fremstår pænt trods brug. Ingen huller. Almindeligt slid. Mærker: Petit by Sofie Schnoor, Hummel, h&m, VRS,

  650,00 kr.20-05-2024
 3. Cykelhjelm, ., Her er der flere billeder af mountainbiken og cykelhjelm. Den fejler ikke noget. Der

  Cykelhjelm, ., Her er der flere billeder af mountainbiken og cykelhjelm. Den fejler ikke noget. Der ingen skader. Den kan justeres i selve hjelmen bag på. PRISEN ER IKKE FAST. BILLEDERNE SNYDER IKKE.

  1.234,00 kr.20-05-2024
 4. Bodystocking, Skjorte body, Hust&Claire , str. 80, Rigtig fin skjorte body. Fremstår næsten som ny.

  Bodystocking, Skjorte body, Hust&Claire , str. 80, Rigtig fin skjorte body. Fremstår næsten som ny.

  100,00 kr.20-05-2024
 5. Cafestol, Metal, 2 stk cafestole. Fejler intet. Sælges grundet pladsmangel. Nypris 1500 kr.

  Cafestol, Metal, 2 stk cafestole. Fejler intet. Sælges grundet pladsmangel. Nypris 1500 kr.

  250,00 kr.20-05-2024
 6. Emalje, Skål, Stelton, Stockholm Skål
Stor 40cm

Ubrugt

  Emalje, Skål, Stelton, Stockholm Skål Stor 40cm Ubrugt

  750,00 kr.20-05-2024

Relaterede artikler