Giv efterårsmørket modspil med smukke retrolamper
Bolig

Giv efterårsmørket modspil med smukke retrolamper

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Smukke retrolamper

Jeg har tidligere lovet jer en komplet gennemgang af vores retrolamper her i vores ”nye” 70’er hus, og den er nu endelig klar. Det har været op ad bakke at finde alle lamper (og vi er altså heller ikke HELT færdige endnu!) Vi gør det dog også lidt svært for os selv, for vi kunne aldrig drømme om at købe nyproducerede ”retrolamper”. Heldigvis overtog vi huset i foråret, og derfor har vi ikke manglet lys. Nu banker efterårsmørket på, og vi har sat gang i lampeprojektet herhjemme. DBA er fantastisk, hvis man vil have fingrene i smukke retrolamper.

Disse kobberlamper har I tidligere set lidt til! Nu er de kommet op at hænge på deres rette plads – henholdsvis i stuen og spisestuen. Hvis man kan lide looket på de fine kobberlamper, så kig lige her.

I køkkenet har vi købt gule Louis Poulsen spots – disse hedder Storebror//unispots, og du kan finde dem lige her. Vidste du, at der også blev lavet en lillebror til lampen? Find dem her.

Jeg ELSKER den svenske Bumling lampe fra Atelje Lycktan – vores er i den fineste flaskegrøn. Jeg købte oprindeligt to, men det var for tungt over spisebordet, så den er røget til salg igen. Du kan også få fingre i en original Bumling lampe lige her.

I vores walk-in hænger denne fantastiske retro-sag. Aner ikke, hvad den hedder, men der findes lignende versioner lige her.

Ude i vores entre hænger denne skønne retro armaturlampe – med original kæde og det hele. Du kan selv finde lignende her.

I vores gang faldt min mand over disse retro-spots (se venligst liiiige bort fra spindelvævene ;) ) Vi har valgt at hænge dem i en lige linje ned igennem gangen. De giver et rigtig cool lys. Find selv lignende lige her.

Er du mon på Instagram?

Måske vil du gerne dele dine fine retro lamper med os? Smid hashtag #dbaretrolampe på dit billede - og tag gerne os @frktrillingsgaard og @dba.dk - så vi kan se jeres genbrugsguld :)


Find det på DBA

 1. Makeup, forskellige, Jeg sælger mine skønheds produkter, noget er ubrugt eller nyt. 
Sendes ikke, ko

  Makeup, forskellige, Jeg sælger mine skønheds produkter, noget er ubrugt eller nyt. Sendes ikke, kom og hent Befinder sig i Grønbæk

  500,00 kr.24-06-2024
 2. Headset, Jabra Evolve 30 II USB-C MS Stereo, Perfekt, Her sælges et headset af mærket Jabra. Modelle

  Headset, Jabra Evolve 30 II USB-C MS Stereo, Perfekt, Her sælges et headset af mærket Jabra. Modellen hedder ENC060/ Jabra Evolve 30 II USB-C MS Stereo. Headsettet har været brugt til et enkelt møde.

  50,00 kr.24-06-2024
 3. Jeans, Cahartt, str. 30, Blå, God men brugt, Skal bare af med dem

  Jeans, Cahartt, str. 30, Blå, God men brugt, Skal bare af med dem

  150,00 kr.24-06-2024
 4. Volvo C40 P6 ReCharge Plus El aut. Automatgear modelår 2023 km 27000 Sort klimaanlæg ABS airbag sta

  Volvo C40 P6 ReCharge Plus El aut. Automatgear modelår 2023 km 27000 Sort klimaanlæg ABS airbag startspærre servostyring, ⭐️ 1 EJERS VOLVO C40 ⭐️ ✅ KLAR TIL OMGÅENDE LEVERING ✅ Vi er autoriseret mo

  308.000,00 kr.23-06-2024
 5. Solcelle, 1 stk solcelle. Jeg kender den ikke. Den var med i salg af hus. Står i ringsted

  Solcelle, 1 stk solcelle. Jeg kender den ikke. Den var med i salg af hus. Står i ringsted

  200,00 kr.24-06-2024
 6. Ståbræt, Stå-/siddebræt, Bumprider, Brugt med i fin stand. Kan monteres på alle barnevogne.

Afhente

  Ståbræt, Stå-/siddebræt, Bumprider, Brugt med i fin stand. Kan monteres på alle barnevogne. Afhentes på Islands brygge.

  200,00 kr.24-06-2024

Relaterede artikler