Fuld skrald på retro-julepynt

Fuld skrald på retro-julepynt

17. november 2016

I følge min overbevisning, så behøver julen altså ikke være super moderigtig, køn eller farvekoordineret. Jeg synes det er så fedt at fyre op for den helt gode julestemning med masser af retro julepynt fra mormors gemmer.

Ja, og hvis du ikke lige har en masse julepynt fra mormors gemmer, så kan du jo kigge på DBA. Her findes nemlig rigtig meget sjovt og hyggeligt retro julepynt, som garanteret får dig til at tænke tilbage på din barndom og alle julens glæder. 

Ud med fint nyt moderne julepynt fra de dyre boligforretninger - og ind med alle de hyggelige (og tildels uhyggelige) kravlenisser og flotte farverige bordløbere!

Lise

RETRO KRAVLENISSER
Først tænker jeg du skal kigge efter kravlenisser. De er så søde og kan gemme sig i et hvert hjørne. De er især hyggelige hvis du har nogle børn, der kan hjælpe dig med at sætte dem op. Det gjorde jeg altid som barn.

RETRO JULEBRODERIER
Herefter kan du måske kigge lidt efter nogle fine julebroderier. Ja, så bliver det alt så ikke mere mormor! Ikke desto mindre så er det mega hyggeligt!  Som barn havde jeg en broderet pakkekalender. Så fin og direkte indbegrebet af jul for mig. Vores børn skal helt sikkert have sådan en hængende på døren!

RETRO JULELØBER
Hvis du, som os, er ejer af et teaktræs spisebord/sofabord, så rammer du helt plet med en broderet juleløber! Retro, ikke??

FRÆKKE NISSER
Du må heller ikke glemme en masse nisser! Dem kan man ikke få for mange af! Og har du børn, så husk for gudsskyld at sætte grød til dem om natten! Hvis jeg glemte det, som barn, så var der helt sikkert lavet ballade i løbet af natten.

JULEKUGLER 
Masser af dem! I alle vinduer, helst! Og gerne julekugler i forskellige farver og former… Ja, det er nok den ene gang om året, hvor man kan skeje sig ud med underlige ting og sager i indretningen.

EN HEL KATEGORI - KUN MED JUL
Der findes SÅÅÅ meget fint julepynt, og faktisk har DBA en hel kategori med jul og nytår, så et tip er bare at klikke ind, scrolle rundt og se om der er noget du falder for. Tit og ofte falder man for noget, man kan huske fra sin barndom - og det er jo bare mega hyggeligt! 

TIP! Tilføjer du ordet retro i din julepynt søgning, så får du alt det fine og ældre julepynt, der frister gevaldigt! Klik ind og find meget mere julepynt med det vuns’.

Vi jules ved! // Lise